6 najboljših rejcev Pomskyja v Združenih državah! (2022)

Rejci Pomsky v Združenih državah

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Pomskyja v Združenih državah. Pomsky je poseben mali pes, ki nastane, ko se pomeranca vzreja s sibirskim haskijem. Ti psi so puhasti z videzom, podobnim volku. So tudi inteligentni psi in so prijetne igrive živali.

Ker je Pomsky tako edinstven pes in je eden izmed oblikovalskih psov, ki jih najdete, je lahko težko najti in izbrati uglednega vzreditelja za nakup mladiča Pomsky. Zbrali smo informacije o najboljših rejcih te pasme psov in podali informacije o tem, kako stopiti v stik s temi posamezniki, da se naučijo posvojiti enega od njihovih mladičkov. Preberite spodaj, če želite izvedeti več.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pomsky v Združenih državah, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci hrtov v Združenih državah in Najboljši rejci modrih francoskih buldogov v Združenih državah.

Mladički Pomsky za prodajo v Združenih državah

Mladički Pomsky za prodajo v Združenih državah

Spodaj vključujemo informacije o najboljših rejcih mladičkov Pomsky v Združenih državah. Vsi ti so navedeni in registrirani pri American Pomsky Kennel Club (APKC). Vključene so tudi vse informacije o tem, kako stopiti v stik z vsakim vzrediteljem. Ponujamo vam tudi nekaj izkušenj o vsakem rejcu in nekatere prednosti vsakega.

Priporočila izdelkov Pomsky: Najboljši komplet za nego psov in Najboljše keramične sklede za pse.

1. PuppySpot’s Pomskies za Združene države

PuppySpot's Pomskies za Združene države

Ker iščete rejce Pomsky v Združenih državah, priporočamo brskanje po spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete številne razpoložljive mladičke Pomsky iz udobja svojega doma kjer koli v državi.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Pomsky na PuppySpotu izpolnjevati stroge smernice, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam. Preden nadaljujete pot za spremljevalcem Pomsky v Združenih državah Amerike, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Golden State Pomskies

Golden State Pomskies

Ta vzreditelj se nahaja v regiji zaliva San Francisco in ima certifikat APKC. Opravljajo zdravstvene teste, vključno z iskanjem genetskih težav, kot je OFA in več drugih genetskih stanj. Pse peljejo tudi k veterinarju na cepljenja in zdravila proti glistam.

Vsi mladički so tudi mikročipirani, kar je velika prednost, če pes kdaj izgine. Ponujajo tudi zdravstveno garancijo za kar tri leta. Ne oklevajte in se obrnite neposredno na Golden State Pomskies za podrobnejše informacije o garanciji. Golden State Pomskies tudi dobro socializirajo pse in izvajajo osnovne treninge, kot je šolanje za kahlico.

Vzrejajo se različne barvne kombinacije in barve oči. Če se odločite za nakup enega od njihovih mladičkov, je potreben nepovratni depozit. Ta vzreditelj še navaja, da testirajo temperament vsakega od mladičkov, da bi lahko potencialni kupec izvedel, kakšnega psa dobi.

Podrobnosti Golden State Pomskies

3. Arktični repi

Arktični repi

Ta vzreditelj je družinska zadeva, vključno z vsaj enim članom, ki je certificiran trener psov. Arctic Trails so certificirani pri APKC, njihovi mladički pa so registrirani tudi pri Mednarodnem združenju Pomsky (IPA). Vsak mladič, ki ga dobite pri Arctic Tails, bo imel enoletno zdravstveno garancijo in zagotovili bodo veterinarske zapise, ki kažejo na dobro zdravstveno stanje.

Psi so tudi mikročipirani in cepljeni, primerni njihovi starosti. Za razliko od nekaterih rejcev ima Arctic Tails možnost kupiti psa za vzrejo. Gre pa za dodatno pogodbeno pogodbo od tiste, ki jo imajo za pridobitev mladička, ki ga ne bodo uporabljali za vzrejo. Obiščite njihovo spletno stran, če želite izvedeti več o teh dveh pogodbah in podrobnostih o rejcu.

Podrobnosti Arctic Tails

4. Platinum Pomskies

Platinum Pomskies

Ta vzreditelj se ukvarja z vzrejo Pomskies od leta 2016 in imajo dober ugled in ocene. Genetika psov je znana in molekularni testi se izvajajo za iskanje genetskih stanj, ki bi jih lahko podedovali. Ko kupite mladička pri Platinum Pomskies, boste prejeli tudi kopijo genetske sestave starševskega psa. Platinasti mladički so člani združenja Pomsky.

Ta vzreditelj zahteva polog in mladičke prodajajo samo z obljubo, da bodo psi kastrirani ali sterilizirani v enem letu od nakupa. Za več informacij lahko pokličete, pošljete e-pošto ali obiščete njihovo spletno mesto. Ta vzreditelj Pomsky ima tudi močno prisotnost v družbenih medijih, kjer so tudi ocene, ki jih lahko preberete od ljudi, ki so že uporabljali tega rejca.

Podrobnosti Platinum Pomskies

5. Pikes Peak Pomskies

Pikes Peak Pomskies

Pikes Peak Pomskies je družinsko podjetje s sedežem v Koloradu. Vzrejajo in prodajajo Pomskies in so registrirani pri APKC. To pomeni, da sledijo etičnemu kodeksu, opisanemu na spletnem mestu APKC, ki pomaga varovati tako starše kot mladičke.

Tudi ta vzreditelj verjame v dobro socializacijo mladičev že od malih nog, tako da je kasneje manj možnosti za vedenjske težave. To je koristno tudi za stranke, ki kupujejo mladičke za domov. Tako kot nekateri drugi rejci, ki smo jih že omenili v tem članku, tudi Pikes Peak Pomskies vključuje genetsko testiranje vsakega psa, da se zagotovi zdravje in dobro počutje.

Opravljajo tudi OFA in očesni pregled. OFA testi se opravijo, da se ugotovi, ali ima pes ali bi lahko razvil težave s kostmi, zlasti težave s kolki. Ob nakupu enega od mladičkov obstaja zdrava garancija. Pikes Peak Pomskies ima zelo dober blog, ki daje informacije o različnih vidikih nege Pomskies.

Pikes Peak Pomskies Podrobnosti

6. Ponderosa Pomskies

Ponderosa Pomskies

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Pomskyja v Združenih državah je Ponderosa Pomskies. Vsi mladički, ki jih vzredi ta vzreditelj, so registrirani pri Continental Kennel Clubu. Vzreditelj je tudi registriran član APKC in posluje vsaj od leta 2017, tako da imajo nekaj let izkušenj z vzrejo teh psov.

Če želite posvojiti enega od njihovih mladičkov, boste morali položiti varščino, ki se ne vrača. Obstajajo različne možnosti, na primer nakup Pomskyja kot hišnega ljubljenčka v primerjavi z vzrejo. To lahko spremeni vrsto pogodbe, ki jo morate podpisati s tem podjetjem.

Vsi mladički, ki jih prodajajo, so cepljeni, mikročipirani in imajo dokazila o veterinarskih pregledih in zdravstveno izkaznico. Dobili boste tudi hrano za psa in njegovo najljubšo igračo. Mladička lahko obiščete pred nakupom, kar je ugodnost. Za vsakega prodanega mladička velja enoletna garancija. Če želite izvedeti, kaj natančno ni zajeto v garanciji, obiščite spletno mesto Ponderosa Pomskies (glej spodaj).

Podrobnosti o Ponderosa Pomskies

Izbira vzreditelja Pomsky iz Združenih držav

Izbira vzreditelja Pomsky iz Združenih držav

Pomsky velja za oblikovalskega psa, zato na vašem geografskem območju morda ni veliko rejcev. Težko je najti zaupanja vrednega vzreditelja katere koli pasme psov, toda pri Pomsky smo navedli samo rejce, ki imajo registracijo APKC in upoštevajo etični kodeks APKC.

Uporabili smo APKC, saj Ameriška kinološka zveza ne priznava posebej pomskega, ker to ni čistokrvni pes. To ne pomeni, da pes ni dober spremljevalec, saj ima veliko pozitivnih lastnosti tako s strani haskija kot s pomeranske strani.

Etični vzreditelj mora imeti dokazilo o cepljenju, razglistitvi, genetskem testiranju in veterinarskih pregledih za nove mladičke. Najboljši primer je, če lahko fizično obiščete rejca in natančno vidite, kako hranijo in skrbijo za svoje živali.

Izbira vašega mladička Pomsky v Združenih državah

Izbira vašega mladička Pomsky v Združenih državah

Pomskies so čudoviti privlačni psi, ki imajo različne barvne oznake. So igrivi in ​​aktivni psi, vendar lahko precej lajajo in potrebujejo usposabljanje. Bodite prepričani, da v celoti raziščete, kaj potrebuje Pomsky, preden ga kupite. Ne zavezujte se, da boste posvojili mladička, za katerega nimate časa in denarja. Najdete lahko čajne pomske, ki so vzrejeni tako, da so celo manjši od povprečnega pomskega.

Poleg velikosti in barve je treba upoštevati še nekaj drugih stvari, ki smo jih navedli spodaj:

  • Odločite se, ali želite hišnega ljubljenčka ali psa za vzrejo. Vsi vzreditelji ne prodajajo mladičkov za vzrejo, in če bodo, bosta pogodba in cena drugačni.
  • Izberite spol svojega psa.

Več informacij o rejcih Pomsky v Združenih državah

Več informacij o rejcih Pomsky v Združenih državah

Obstajajo tudi drugi znaki, da vaš vzreditelj morda ni tako dober, kot pravijo. Na primer, nimajo zdravstvenega kartona ali dokazila o veterinarskih pregledih za svoje pse in mladičke. Sumljivo je tudi, če vzreditelj ne komunicira. Z drugimi besedami, izogibajo se vprašanjem ali se ne odzovejo hitro, ko postavite vprašanje.

Zaključek za “Najboljše rejce Pomskyja v Združenih državah”

Zaključek za The

Pomsky vzreja je v zadnjih nekaj letih postala bolj priljubljena. Vedno je težko najti zaupanja vredne rejce psov, vendar upamo, da vam bo seznam, ki smo ga posredovali, dobro izhodišče in poznavanje nekaterih najboljših rejcev Pomskyja v Združenih državah.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pomsky v Združenih državah, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Pomsky od vzreditelja v Združenih državah, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme psov Pomsky” spodaj: