6 najboljših rejcev pudljev v Alberti! (2022)

Predloga najboljših rejcev pudljev v Alberti

Kako najdete pristne in ugledne rejce pudljev v Alberti? Ko se odločite za posvojitev pudlja, vam običajno najprej pride na misel iskanje zanesljivega vzreditelja. Pudlji so v zadnjih letih postali tako priljubljeni in so po mnenju Ameriškega kinološkega kluba tretja bolj priljubljena pasma psov.

Pri nakupu mladiča pudlja je bilo na tone mlinov za mladiče in prevar. Tukaj bomo razpravljali o najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih rejcih pudljev v Alberti, da vam bomo pomagali pri izbiri.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Najboljši reševalci psov v Alberti in rejci kokapa v Alberti.

1. Top Hat Party Pudelj

Top Hat Party Pudelj

Top Hat Party Poodle je eden najboljših rejcev psov v Alberti, ki ga vodi ekipa matere in hčerke, ki je odraščala na kmetiji. O vzreji pudljev so sanjali od trenutka, ko so dobili prvega standardnega pudlja. Vendar sta mama in hči kmalu ugotovili, da je večina pudljev napetih z veliko energije.

Želeli so vzrejati za vrsto pudlja z energijo na zahtevo. Tako so začeli s programom vzreje pudljev. Pred nekaj leti so spoznali parti barve (enobarvni pudlji, spremenjeni iz originalne barve, se imenujejo parti pudlji). Točno so vedeli, katere barve želijo vključiti v svojo garnituro za vzrejo pudljev.

Pudlji Parti so redki zaradi genske spremembe, njihove možnosti za vzrejo pa so tudi majhne. Toda Top Hat Parti Poodles ni osredotočen na ustvarjanje enobarvnih barv. Prednost dajejo zdravju in ohranjanju genetske dediščine pasme. To je dokaz njihove zvestobe in skrbi do pasme.

Poleg tega Top Hat Parti Poodle vzgaja pudlje z ljubeznijo in pozornostjo. Imajo jih za del svoje družine in upajo, da boste nekoč tudi vi imeli veselje svojega pudlja.

Če želite posvojiti pudlja od tega rejca, izpolnite prijavni obrazec, ki je na voljo na njihovi spletni strani, in položite prijavnino. Kontaktirali vas bodo, ko bo leglo na voljo!

Informacije o rejcu pudljev:

2. Temple City Poodles Alberta

Temple City Pudles

Če iščete rejce pudljev v Alberti s programom vzreje na domu, je temple City Pudles ena najboljših možnosti za vas. Družina se zadnjih 40 let posveča ohranjanju raznolikosti pudljev.

Pudlji Temple City so člani kluba pudljev v Alberti in kanadskega kinološkega kluba. Spoštujejo statut in etični kodeks kluba. Njihovi pudlji so aktivno usposobljeni za delo z dišavami, živahnost in poslušnost.

Poslanstvo Temple City Poodles je vzrejati zdrave in zdrave pudlje, ki ustrezajo pasemskim standardom in so izjemni spremljevalci. Osredotočajo se na bele, smetane, srebrne ter modre in marelično obarvane pudlje.

Evo, kako posvojiti pudlja od tega rejca:

  • Preglejte seznam pudljev, ki jih je mogoče posvojiti na spletnem mestu.
  • Obrnite se na rejca, da se dogovorite za sestanek s pudljem, ki vas zanima.
  • Izpolnite prijavnico za posvojitev.
  • Plačajte posvojitev.
  • Odpeljite svojega novega pudla domov!

Informacije o rejcu pudljev:

3. Tinini dragulji

Tinini dragulji

Tina’s Jewels je eden najbolj priljubljenih rejcev pudljev v Alberti. Ustanovila ga je Faye Ford, ki je od leta 2015 registrirana vzrediteljica CKC.

Meni, da je pomembno vedeti, pri kakšnem vzreditelju nabavljate svojega pudlja. Poznavanje rejca vam lahko pomaga razumeti, kakšno vrsto ljubezni in pozornosti je deležen vaš mali pudelj.

Faye se je začela razmnoževati po smrti njenega ljubljenega Shih Tzuja. Želela je narediti inteligentno pasmo, in ker se pudlji uvrščajo precej visoko na lestvici inteligence, je izbrala Shih Tzu in Pudlice.

Namesto standardnih ali miniaturnih pudljev, so Tinini dragulji začeli s pudlji igračami, saj so zaradi svoje majhne velikosti zelo primerni za dom. Zdaj vzrejajo pudlje vseh velikosti!

Tu so samice pudljev in sire ročno izbrane glede na njihovo zdravje in temperament, da dobijo dobro prilagojena legla. Vsi psi so deseksualizirani, cepljeni, razglisteni, mikročipirani in testirani na bolhe in klope.

Posvojiti psa od Tine je preprosto; izpolnite prijavnico in oddajte pristojbino, nato pa počakajte, da vas vzreditelj kontaktira!

Informacije o rejcu pudljev:

Preverite za več: Najboljši rejci pudljev v Sydneyju! in najboljši rejci pudljev v Združenih državah!

4. Kraljevi standardni pudlji Kanada

Royal Standard Pudles Kanada

Royal Standard Poodle Canada velja za enega najbolj zaupanja vrednih rejcev mladičev v Alberti. Mladičke vzgajajo že od osemdesetih let prejšnjega stoletja. Njihov prvi registrirani hipoalergeni Yorkie, ki ni izpadal, je živel z neverjetnim zdravjem več kot 17 let.

Leta 2009 so začeli s standardnim rdečim pudljem, s katerim so spoznali, kako pametni in inteligentni so pudlji. Zdaj skupaj s svojimi vnuki vzgajajo, strižejo, se družijo in privabljajo vsakega kužka.

Vsi njihovi mladički so naučeni na kahlico, socializirani in dobro zdravi. Pudlji Royal Standard poskrbijo, da so njihovi mladički cepljeni, okopani, razglisteni in sveže postriženi, preden jih odpeljejo v nove domove.

Informacije o rejcu pudljev:

5. Pudlji Aspen Park

Pudlji iz Aspen Parka

Aspen Park Poodles velja za najbolj zanesljivega rejca mladičev v Alberti. So mali družinski vzreditelj psov, registriran pri CKC. Njihov cilj je vzgojiti srečne in zdrave hišne ljubljenčke, ki so kakovostno vzrejeni.

Aspen Park Pudlji so znani tudi po ustvarjanju edinstvenih in lepih barv dlake. Njihovi standardni pudlji niso preveliki in ne premajhni. Vsi njihovi mladički so vzgojeni v domu okoli svojih otrok, kar je dokaz, da so njihovi pudlji ljubljeni in negovani.

Poleg tega so vsi njihovi pudlji registrirani v CKC in genetsko pregledani za bolezni, ki so pogoste pri standardnih pudlih.

Poleg tega svoje mladiče izpostavljajo zgodnji nevrološki stimulaciji (ENS), ki pomaga pri prenašanju stresa, boljšemu temperamentu in številnim koristim za zdravje. Pred predajo hišnega ljubljenčka opravijo veterinarski pregled, da zagotovijo razglistenje, cepljenje, mikročip in druge veterinarske preglede.

Informacije o rejcu pudljev:

6. Seransil Pudles Alberta

Seransil pudlji

Zadnji na seznamu rejcev pudljev v Alberti so pudlji Seransil. Pudlji Seransil postajajo vse bolj priljubljeni med rejci pudljev v Alberti zaradi svojih neverjetnih pudljev. Bob in Evelyn (ustanovitelja pudljev Seransil) se ukvarjata z vzrejo in razstavljanjem šetlandskih ovčarjev od leta 1969. Z vzrejo pudljev sta začela leta 1979 in se zaljubila v to neverjetno pasmo.

Evelyn je življenjska podpornica kanadskega kinološkega društva in predsednica kanadskega pudlskega kluba in je sodelavka pudlinskega kluba v Alberti ter kinološkega društva Lethbridge & District. Hkrati je Bob sedanji predsednik kinološke zveze Lethbridge & District.

Pudlji Seransil so dobro znani po belih, srebrnih, modrih in bež standardnih pudlih. Osredotočajo se na to, da svojim kužkom najprej postanejo spremljevalci, kasneje pa tudi uspešni psi. Z veliko površino 3 hektarjev zemlje nudijo svojim pudljem veliko prostora za tek in igranje.

Poleg vzreje Pudli Seransil vodijo tudi center za usposabljanje psov Perfect Pooches, ki se ukvarja z usposabljanjem in negovanjem vseh pasem psov. Njihovi pudlji so igrivi, odprti, prijazni osebnosti in občutljivost za čustvene potrebe ljudi, da se boste vanje zaljubili.

Informacije o rejcu pudljev:

Kako izbrati gojitelja pudljev v Alberti?

Kako izbrati gojitelja pudljev v Alberti?

Izbira popolnega vzreditelja pudljev je lahko težka, zato smo pripravili seznam lastnosti, ki jih je treba iskati pri potencialnih rejcih. Če želite izvedeti več o teh lastnostih, glejte spodaj:

Registriran

Glavna stvar, ki jo je treba opaziti, je, da mora biti potencialni vzreditelj pudljev registriran v kateri koli vrsti registra psov, vključno z AKC, CKC ali UKC. Večina organov za registracijo psov je zgolj evidence in ne vsiljuje predpisov ali etike. Vendar pa še vedno pusti precej pozitiven učinek.

Ugleden

Dober vzreditelj bi moral trdo delati, da bi si prislužil dober ugled. Običajno se za odgovornega šteje vzreditelj z dobrim ugledom, vendar morda ni vedno tako. Poleg tega, da sprašujete okoli, lahko preverite ugled rejca tudi z neposrednimi vprašanji. Ne pozabite, da pravi vzreditelj ne bo imel kaj skrivati.

Etična

To preprosto pomeni, da bi moral vzreditelj do hišnih ljubljenčkov in kupcev ravnati pravično z visokimi standardi. Če želite preveriti etične vrednote rejca, lahko preverite, ali so pudlji urejeni, usposobljeni in imajo zdravo težo.

Odgovoren

Nazadnje, vedno izberite rejca pudljev, ki je odgovoren. Odgovornost rejca lahko preverite tako, da pogledate njegov ugled, etične vrednote in legitimnost. Hišni ljubljenčki odgovornega rejca bodo dobro usposobljeni, oskrbovani in dobro vzdrževani.

Več informacij o rejcih pudljev v Alberti

Vzreditelj pudljev nikoli ne more biti oproščen opravljanja zdravstvenih testov mladičkov. Ti zdravstveni testi vključujejo genetski pregled, teste genetske raznolikosti in ocene oči/kolena/kolka. To je enostavno razumeti; če je rejcem res mar za svoje pudlje, bodo izvedli zdravstveni tek.

Poleg zdravstvenih testov, odvisno od pasme, bi morali rejci dati tudi garancijo za 1 do 3 leta. Ne pozabite tudi, da bi dober vzreditelj želel mladičkom zagotoviti najboljše možnosti za življenje tako, da jih nauči socializacije.

Zaključek za najboljše rejce pudljev v Alberti

6 najboljših rejcev pudljev v Alberti!  (2022)

Iskanje dobrih in pristnih rejcev pudljev ni enostavno. Če pa raziščete, preden stopite v stik z rejci, vas lahko reši pred prevarami in številnimi drugimi težavami v prihodnosti. Tudi pri iskanju mladička morate biti vedno pozorni na zgoraj omenjene lastnosti pravega vzreditelja pudljev.

Upamo, da vam bodo naše smernice in seznam rejcev pomagali najti popolnega krznenega dojenčka in novega dodatka v vaši družini.

Všeč vam bo tudi:

Še vedno niste prepričani? Oglejte si ta video o mladičih pudljev.