6 najboljših rejcev pudljev v Louisiani! (2022)

Rejci pudljev v Louisiani

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce pudljev v Louisiani. Mnogi ljudje imajo za hišne ljubljenčke pudlje, ker niso preveliki in so čudoviti, energični in prijazni psi, ki so dovolj pametni za šolanje.

V ZDA je veliko rejcev psov in če živite na jugovzhodu, vas bo morda zanimal nakup pudla v Louisiani. Zato smo sestavili seznam najboljših rejcev pudljev v Louisiani, vključili pa smo tudi nekaj nasvetov, kako izbrati popolnega psa za vas.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pudljev v Louisiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Louisiani in Najboljši rejci Yorkie v Louisiani.

Mladički pudlja naprodaj v Louisiani

Pudlji za prodajo

Pudlji so čistokrvni psi, ki so navedeni na AKC. Pudlje lahko kupite v trgovinah za male živali, vendar je tvegano, zato je bolje, da se obrnete na uglednega vzreditelja, da boste vedeli, od kod prihaja vaš novi kuža. Sestavili smo seznam rejcev pudljev v Louisiani, kjer lahko začnete iskati mladička.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljši balzam za pudlje in Najboljše škarje za pudlje.

1. PuppySpotovi pudlji za Louisiano

PuppySpotovi pudlji za Louisiano

Ker iščete rejce pudljev v Louisiani, vam predlagamo, da si ogledate zelo ugledno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate po izboru pudljev iz udobja svojega doma v Louisiani.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči pudljev izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec prispel zdrav in zdrav v Louisiano. Preden nadaljujete na pot za mladička pudlja za prodajo v Louisiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kel’s Tails Pudli in Doodles

Pudlji Kel's Tails & Doodles

Ta vzreditelj je aktiven vsaj od leta 2016. Zahtevajo nepovratno kavcijo, vi pa se morate strinjati, da se udeležite treningov za svojega psa. To je v najboljšem interesu tako za vas kot za vašega psa, če pa to ni tisto, kar želite, potem ne smete kupiti enega od mladičkov tega rejca.

Navajajo, da vse mladičke redijo doma, zato so dobro socializirani. Za zdravstveni pregled svojih psov uporabljajo veterinarja. Obiščete lahko njihovo spletno stran in jih neposredno kontaktirate za več podrobnosti o njihovih mladičkih in postopku posvojitve.

Kel’s Tails Pudli & Podrobnosti o Doodles

3. The Poodle Place

Mesto pudljev

Mesto pudljev” ima samo ocene s 5 zvezdicami na Googlu in se zdi, da je ugleden gojitelj pudljev. Vzrejajo druge pse, podobne pudljem, kot sta Cavapoo in Maltipoo. Vzrejajo tako standardnega kot toy pudlja in poslujejo od leta 2012, kar pomeni, da imajo dolgoletne izkušnje z vzrejo teh psov.

Mnogi psi trpijo zaradi motenj ali stanj, podedovanih od svojih staršev. Zato je testiranje takšnih genov pomembno. Posledično ta vzreditelj zagotovi, da njihovi starševski psi opravijo testiranje na genetske bolezni, preden se vzrejo, da se zmanjša verjetnost, da mladiči podedujejo motnje.

Poodle Place pregledajo lokalne oblasti in AKC, da zagotovijo, da so pogoji vzreje etični in visoki standardi za vse pse, ki jih imajo na svoji posesti. Vzreditelj poudarja, da se njihove cene spreminjajo glede na barvo, velikost in tip psa. Na zahtevo ponujajo mikročip, kar je ločeno. Ko kupite svojega mladiča, vam je dana doživljenjska podpora.

Podrobnosti o Pudle Place

4. Pumpkin Center Pudles

Pumpkin Center Pudles

Pumpkin Center Pudles vzrejajo tako standardnega pudlja kot tudi pudlja igrače. Vzrejajo pse na posestvu 5 hektarjev, tako da se živali lahko veliko gibajo in dejavnosti, kar je pomembno za njihovo zdravje. Imajo obrazec, ki ga lahko izpolnite in pošljete, če želite izvedeti več informacij.

Lahko pa tudi pokličete tega rejca in se pozanimate, kakšna legla pričakujejo v kratkem in kakšna bo verjetno cena. Navajajo, da se ukvarjajo z vzgojo zdravih psov.

Podrobnosti o Pumpkin Center Pudles

5. Kužki princese

Princeski mladički

Princess Puppies vzreja veliko psov, vključno s pudli in shorkiji. Pudlji, ki jih vzrejajo, so psi velikosti igrače, kar pomeni, da so visoki le približno 10 centimetrov. Imajo zdravstveno jamstvo za morebitne prirojene okvare.

Garancija velja eno leto, zato se morate v primeru, da pes pokaže takšno stanje, upoštevati in slediti postopkom, navedenim na spletni strani, da vidite, kako dobiti nadomestnega mladička ali delno povračilo denarja v primeru smrti.

Ta vzreditelj zahteva polog, ki se ne vrača, zato se morate najprej obrniti nanj in natančno preučiti, kaj ponujajo in pravila glede zdravstvenega jamstva. Tudi pse cepijo in razglistijo. Psi se ne pošiljajo, zato morate mladička prevzeti sami. Za več informacij se obrnite neposredno na Princess Puppies.

Podrobnosti o mladičkih princes

6. Falgoutovi pudlji kosmati prijatelji

Falgoutovi pudlji kosmati prijatelji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev pudljev v Louisiani je “Falgoutovi pudlji kosmati prijatelji.” Vzrejajo Toy Pudles in Teacup in Tiny Toy Poodles. Njihovi psi so registrirani CKC in AKC in imajo izkušnje z vzrejo pudljev, saj se ukvarjajo z dejavnostjo od leta 2011.

Registracija AKC kaže, da so psi tega rejca in za proizvodnjo legla čistokrvni pudlji. Verjetneje je, da bodo ugledni tudi rejci, registrirani v AKC, saj so se strinjali z etičnim kodeksom AKC.

Ta vzreditelj zahteva nepovratno kavcijo, in ko se strinjate z nakupom mladiča, se morate strinjati tudi s pogodbo, ki določa, da boste mladiča, ki ga posvojite, sterilizirali ali kastrirali. Mladičke, ki jih proizvaja Falgout’s, pregleda veterinar do osmih tednov, tako da boste dobili zdravstveno jamstvo.

Obrnite se na vzreditelja s pomočjo spodnjih podrobnosti, če želite izvedeti več o tem, kako posvojiti enega od mladičkov iz prihajajočih legl, in izvedeti podrobnosti o tem, kakšno zdravstveno jamstvo ponujajo.

Podrobnosti o pudlah Falgout’s Furry Friends

Kako izbrati gojitelja pudljev v Louisiani

Kako izbrati gojitelja pudljev v Louisiani

Obstajajo različne velikosti pudljev, od največjih psov, standardne velikosti od 18 do 24 palcev, do manjših pudljev Toy in Teacup, ki so veliki 10 in 9 palcev. Najbolje bi bilo, da se odločite, katere vrste pudljev želite, in nato poiščete rejce, ki proizvajajo te mladičke.

Ko najdete potencialno osebo, ki bi pri vas kupila psa, morate zastaviti določena vprašanja in paziti na rdeče zastavice ali opozorila, da morda niso vredni zaupanja. Spodaj smo našteli nekaj možnih rdečih zastav, na katere morate biti pozorni.

 • Vzreditelj vztraja pri pologu, ko se obrnete nanj, ne da bi posredovali dodatne informacije o njihovih mladičkih.
 • Za mladičke, ki jih prodajajo, ni zagotovljena zdravstvena garancija ali garancija.
 • Vzrediteljevi psi nimajo registracije AKC, zdravstvene ali veterinarske evidence pa niso na voljo.
 • Vzreditelj ne odgovarja na vsa vaša vprašanja glede njihovega postopka in zdi se, da ne ve veliko o pudlih in kaj ti psi potrebujejo, da so srečni in zdravi.

Povezano: Kdaj je Toy Pudelj polno odrasel?

Izbira svojega mladička pudlja

Izbira svojega mladička pudlja

Ko se odločite za vzreditelja, pri katerem boste kupili svojega novega mladička pudlja, morate sprejeti še nekaj drugih odločitev. Najbolje bi bilo, če bi si zastavili spodnja vprašanja:

 • Želite psička ali samico?
 • Imate prostor za pudlja? Niso zelo veliki psi, so pa energični, zato morajo biti sposobni telovaditi.
 • Boste lahko vsaj vsak teden sprehajali psa in ga razgibali?
 • Ali veste, kakšno hrano kupiti svojemu kužku in ali si ga lahko privoščite?
 • Ali poznate kakšnega odličnega veterinarja v vašem domačem kraju, kjer lahko psičko odpeljete na pregled in dodatna potrebna cepljenja?
 • Ali imate druge hišne ljubljenčke in ali se bodo razumeli s pudljem in obratno?
 • Ali imate otroke in ali se znajo obnašati v bližini živali?

Povezano: Vodnik Black Toy Poodle in Srebrni standardni vodnik za pudlje.

Več informacij o rejcih pudljev v Louisiani

Več informacij o rejcih pudljev v Louisiani

Ugleden vzreditelj bi moral biti pripravljen odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Ko stopite v stik z njimi, se morajo hitro odzvati in odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Če se vam izogibajo in vztrajajo pri plačilu varščine, je to lahko opozorilo, da vzreditelju ne gre zaupati. Raziščite na spletu in poiščite vse ocene o določenem rejcu. Večja verjetnost, da bo ugleden tudi vzreditelj, ki posluje že nekaj let.

Povezano: Pomembna dejstva o pudlju Moyen in Cockapoo proti pudlu.

Zaključek za “najboljše rejce pudljev v Louisiani”

Zaključek za najboljše rejce pudljev v Louisiani

Ko se odločite za vrsto Pudelj če hočeš, moraš najti dobro osebo za posvojitev mladička. Niso vsi rejci ugledni ali jim je treba zaupati. Upamo, da vam bo z našimi nasveti in seznamom, ki smo ga posredovali, pomagal najti uglednega vzreditelja pudljev v Louisiani, pri katerem lahko kupite svojega naslednjega mladička.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pudljev v Louisiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička pudlja od vzreditelja v Louisiani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pudljev” spodaj: