6 najboljših rejcev pudljev v Nevadi! (2022)

Rejci pudljev v Nevadi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce pudljev v Nevadi. Pudlji so samo čudoviti mali krzneni kepici, kajne? Pudlji bi bili v treh velikostih, če ne bi vedeli: Standardni, Miniaturni in Toy Pudlji. Glede na velikost se lahko razlikujejo po višini in teži.

Pudlji izvirajo iz Nemčije in so lahko eni najbolj inteligentnih psov. S svojim lepo prirezanim plaščem in temi mandljevimi očmi gledajo vate z vso ljubeznijo na svetu. Na voljo so v različnih barvah, kot so kremna, bela, rjava, črna, srebrna, modra in marelična/rdeča. Dobiti pudla v Nevadi ni tako težko.

Če hitro iščete, lahko dobite informacije o mestih, kjer jih lahko dobite. Kako pa veš, katerim rejcem zaupati? No, ne skrbi. Za vašo lahkotnost smo sestavili seznam najboljših rejcev pudljev v Nevadi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pudljev v Nevadi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci boksarjev v Nevadi in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Nevadi.

Mladički pudlja naprodaj v Nevadi

Mladički pudlja naprodaj v Nevadi

Hitro iskanje v Googlu bi vam moralo dati seznam rejcev, od katerih boste dobili svojega čudovitega malega kužka. Najbolje pa bi bilo, če bi skrbno izbirali vzreditelja. Želite zdravega kužka, ki ima vso ustrezno dokumentacijo. Nočete, da vam psička vzamejo. Tukaj so naša priporočila za rejce pudljev za Nevado.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljša ščetka za pudlja in Najboljša mehka suha hrana za pse.

1. PuppySpotovi pudlji za Nevado

PuppySpotovi pudlji za Nevado

Ker iščete rejce pudljev v Nevadi, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in najdete združljivega spremljevalca pudlja kar iz udobja svojega doma v Nevadi.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci, ki imajo mladičke pudljev na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen v vaš dom v Nevadi. Preden nadaljujete na pot za mladička pudlja za prodajo v Nevadi, si lahko ogledate spletno mesto PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. BabyDog pudlji

BabyDog pudlji

Če ste na trgu in iščete pudlje, ne morete zgrešiti s pudli BabyDog. V poslu so že 11 let. Tako lahko varno zaupate njihovim izkušnjam pri vzreji najbolj zdravih mladičkov in počivajte. Specializirani so za miniature polne velikosti, majhne miniature in pudlje igrače.

Njihovi pudlji so na voljo v različnih barvah dlake. Barve vključujejo črno, belo, rdečo, marelično, smetano ter občasno srebrno in modro. Imajo tudi parti pudlje in fantomske pudlje. Vsi njihovi mladički so vzgojeni v lastnem domu, kjer so deležni vse nege in pozornosti na svetu.

Če se odločite, da boste zanje dobili pudla, vam je zagotovljen pudlec, registriran v AKC. Pri vzreji novih mladičkov se osredotočajo na zdravje in temperament s posebnim poudarkom na konformaciji. Vsi mladički pri BabyDog Poodles imajo enoletno zdravstveno garancijo in posodobljene posnetke.

Podrobnosti o pudlih BabyDog

3. Rosemels pudlji

Rosemels pudlji

Pudli Rosemels so v lasti Karen Belt, vzrediteljice iz Nevade, ki se ukvarja z vzrejo od leta 1972. V preteklih letih je vzgojila veliko pudljev prvakov. Tako lahko jasno razumete, da ima jasno razumevanje standardov za pudla.

Ta rejec je specializiran za vzrejo evropskega kleinpudela in miniatur v velikosti. Vzreja le več legla na leto. Verjame v kakovost pred količino. Z le nekaj kužki, za katere mora skrbeti vsako leto, lahko vso svojo pozornost usmeri na mladičke.

To zagotavlja dobro zdravje in temperament za mladička. Pudlji Rosemels so registrirani pri AKC, tako da vam ni treba skrbeti za zakonitost zadeve. Glede papirologije sploh ne bi smelo biti težav. Če je še niste kontaktirali za čudovito spremljevalko, pohitite, preden zamudite priložnost.

Podrobnosti o pudlih Rosemels

4. Moji ponosni pudlji

Moji ponosni pudlji

My Pride Poodles je v lasti majhnega hobi vzreditelja Javierja Torresa. Zadnjih 15 let tekmuje s svojimi pudlji. Ko sodeluje na tekmovanjih, mora potrditi tekmovalne standarde. Torej veste, da bodo njegovi pudlji opravili vse preglede v standardih. Javier ima zelo rad svoje pse.

Če jih enkrat pogledate, lahko vidite, kako skrbno jih vlaga. Ker psov ne vzreja predvsem zaradi denarja, je pri mladičkih, ki jih vzgaja, zelo selektiven. Poskrbi, da so pod standardom, ki ga je določil AKC.

Redno testira zdravje vseh mladičkov, da zagotovi njihovo dobro počutje. Ker je število mladičkov tako malo, so razprodani v kratkem času po rojstvu. Po osmih tednih mladičke pošljejo domov z vsemi opravljenimi zdravstvenimi preiskavami. Od Javierja lahko najdete pudlje samo v belih, črnih in srebrnih plaščih.

Podrobnosti o mojih pudlih ponosa

5. Ashovi mistični pudlji

Ashovi mistični pudlji

Zdaj je to zelo profesionalna vzrediteljica. Ash’s Mystical Poodles vam pomaga izbrati popolnega partnerja za vas in vašo družino. V vzrejni igri so že od leta 1999 in so si nabrali veliko izkušenj. Vsi njihovi mladički vam bodo dostavljeni urejeni.

Posredovali vam bodo tudi zapis o cepljenju, ki so jih prejeli pri veterinarju. Njihovi repi in kremplji bodo tudi narejeni, ko bodo prispeli do vas. Vsi njihovi psi imajo zdravstveno spričevalo, mikročip in AKC papirje.

Če živite zunaj Nevade ali ne morete osebno prevzeti svojega novega družinskega člana, vam ga dostavi katera koli večja letalska družba ali varuška za mladiče. Zdravje in varnost mladičkov sta na prvem mestu in pri tem nikoli ne ogrožajo.

Podrobnosti o Ashovih mističnih pudlih

6. Meščanske psarne

Meščanske psarne

Zadnji na seznamu najboljših rejcev pudljev v Nevadi je “Meščanske psarne.” Čeprav je ta rejec specializiran za meščanske kavapoe, smo jih vključili, ker vzrejajo tudi pudlje. Čeprav pudlji niso najbolj prodajani, ne prizanašajo, da bi angelčke vzgajali, ko so se rodili.

Ta majhna družinska psarna s sedežem v mestu Reno v Nevadi je tam, da zadovolji vse potrebe vaših pudljev. Ko enkrat postanete njihova stranka, vas ne bodo nikoli zavrnili. Ne glede na to, koliko je star vaš pudelj, bo vedno odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Vedno poskrbijo za posodobljene posnetke mladičkov. Vendar jih morate odpeljati k veterinarju v 2 do treh tednih. Poslali vam bodo tudi hrano, ki jo potrebujete za njihovo hranjenje, in morebitna dodatna navodila, če bodo potrebna. Ne glede na to, kakšne potrebe so, so vse pokrili.

Bourgeois Kennels Podrobnosti

Izbira rejca pudljev v Nevadi

Kako izbrati najboljšega rejca pudljev v Nevadi?

Torej, če ste si ogledali seznam, kako se odločite, kdo je najboljša možnost? Vedno si lahko ogledate katerega koli drugega rejca, ki ga Nevada morda ponuja. Sestavili smo seznam, za katerega menimo, da nam je vreden zaupanja. Če pa želite sami poiskati vzreditelja, preverite naslednje.

1. Preverite, ali je vzreditelj zakonit ali ne

Vedno poskrbite, da vzreditelj, ki ga izberete, vodi zakonito podjetje. Morali bi vam v trenutku zagotoviti ustrezno dokumentacijo. Imeti morajo tudi ustrezna dovoljenja za reje. Preverite številko licence z ustreznim pooblastilom, da se prepričate.

2. Izkušen vzreditelj je vaš najboljši prijatelj

Vedno vam bo prišel prav vzreditelj z dolgoletnimi izkušnjami. Vzrejajo se že leta in vedo, katere genetske okvare lahko vplivajo na mladička in kaj morate pričakovati. Ne glede na naravo vaše poizvedbe bodo vedno imeli vaš odgovor za vas.

3. Poslušajte, kaj imajo drugi povedati

Ugotovite ljudi, ki so že prej zagotovili storitve rejca. Morali bi vam dati resničen pogled na vedenje in storitve rejca. Če takšnega ne najdete, poglejte v pričevanja. Vedno nudijo dober vpogled v storitve rejca.

Povezano: Najboljša zavarovanja pudljev.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti svojemu rejcu pudljev iz Oklahome

Vprašanja, ki jih morate zastaviti svojemu rejcu pudljev iz Oklahome

Poskušali smo pokriti skoraj vse, kar bi potrebovali od rejca. Morda pa smo nekatere stvari tudi zamudili. Če je temu tako, je tukaj seznam vprašanj, ki jih morate zastaviti svojemu vzreditelju.

  • Ali lahko mladiču dam še kakšno hrano?
  • Kaj naj naredim, da psa naučim na kahlico?
  • Ali nudite zdravstveno zavarovanje?
  • Kaj mi boš še priskrbel s kužkom?
  • Ali imate negovalne storitve?
  • Kaj se zgodi, če me ni doma, ko mi kužka dostavijo?
  • Kaj naj storim, če moj kuža začne kazati težave z dihanjem?
  • Ali me mora skrbeti, če mladiček nenadoma začne močno spuščati?

Zaključek za “najboljše rejce pudljev v Nevadi”

Zaključek za najboljše rejce pudljev v Nevadi

Našteli smo Pudelj rejci, ki bi vam lahko pomagali na vaši poti. Opravili so vse kriterije, ki smo jih imeli zanje. Zagotavljajo zdravstvena jamstva in varno in pravilno vzgajajo svoje mladiče. Večina jih opravlja tudi dostavne storitve.

Tako da ne bi smeli imeti težav s pridobitvijo mladička zanje. Čeprav so to naši najboljši izbori, lahko vedno poiščete katerega koli drugega rejca, za katerega ste morda slišali. To pozdravljamo. Osebno raziskovanje je vedno boljša možnost.

To vam omogoča, da odstranite zmedo. Predvsem ne pozabite zagotoviti storitev registriranega, zakonitega rejca. Otroka lahko celo izgubite, če ga dobite od neetičnega vzreditelja pudljev.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pudljev v Nevadi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička pudlja od vzreditelja v Nevadi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pudljev” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.