6 najboljših rejcev pudljev v Oklahomi! (2022)

Rejci pudljev v Oklahomi

Če iščete rejce pudljev v Oklahomi, potem je to tisto, kar morate vedeti. Ne glede na to, ali gre za igrače, miniaturne ali standardne, so pudlji ena najbolj neverjetnih pasem psov. Ti psi so različnih barv: beli, črni ali marelični. Imajo kodrasti plašč z nizko vsebnostjo alergenov, zaradi česar so zelo privlačni.

Vendar pa sta pod njihovim ljubkim in čudovitim plaščem odličen spremljevalec in eleganten športnik. Kot morda že veste, je ta pasma psov na voljo v treh različnih velikostih: Igrača (10 palcev in manj), Miniature (15 palcev ali manj) in standardi (več kot 15 palcev).

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pudljev v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci boksarjev v Oklahomi in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Oklahomi.

Mladički pudlja naprodaj v Oklahomi

Mladički pudlja naprodaj v Oklahomi

Zato, če poznate velikost pudljev, želite, da iščete najboljše rejce pudljev v Oklahomi. Vendar imajo vse tri velikosti enaka razmerja in zgradbo.

Vsi rejci ne proizvajajo vseh treh sort; nekateri rejci se osredotočajo na določeno velikost. Ta vodnik bo pregledal in zagotovil kontaktne podatke o najboljših mestih za nakup pudla v Oklahomi, ne glede na sorto, ki jo želite.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljši pas za kravato in Najboljši otroški voziček s predelkom za pse.

1. PuppySpotovi pudlji za Oklahomo

PuppySpotovi pudlji za Oklahomo

Ker iščete rejce pudljev v Oklahomi, vam priporočamo, da si ogledate uporabno spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete primernega mladička pudlja kjer koli v Oklahomi.

Najbolje bi bilo upoštevati, da morajo vsi rejci pudljev izpolnjevati smernice PuppySpot, preden objavijo kakršne koli mladičke na spletni strani. S tem bi moral vaš spremljevalec pudlja prispeti v Oklahomo zdrav in zdrav. Preden nadaljujete pot za mladička pudlja za prodajo v Oklahomi, uporabite PuppySpotovo tržnico s spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Pudlji Willow Glade

Pudlji Willow Glade

Pudlji Willow Glade so se zaradi svojega najsodobnejšega standarda vzreje uvrstili na vrh našega seznama. PWG je vzreditelj standardnih pudljev AKC; ne gojijo miniaturnih pudljev ali pudljev. Ta vzreditelj se zavezuje, da bo družinam zagotovil najbolj kakovostne mladičke pudljev. Skrbijo za svoje očete in matere ter svoje mladičke, da zagotovijo, da dobite čim bolj zdravega mladička.

Ta rejec je začel v Oklahomi, vendar se je zaradi svojega uspeha razširil v Teksas in druge države v ZDA. Pudlji Willow Glade je družinski program za vzrejo. Ta rejec verjame v integriteto dobrega počutja svojih psov. Vzrejajo in vzgajajo mladičke v svojem domu s sedmimi hektarji s potoki in majhnim ribnikom.

Okolje je mirno, čisto in mirno za pse. Dovoljeno jim je tudi prosto tekanje in igranje na dvorišču. Psi in mladički tega rejca so zanje kot družinski ljubljenčki. Zelo skrbijo za pse in jim dajejo vso ljubezen in pozornost.

Pudlji iz Willow Glade verjamejo, da so skrivnost ustvarjanja zdravih, srečnih mladičkov zdravi, srečni starši. Imajo stroga pravila za izbiro bičev in samic. Pri izbiri svojih plemenskih psov vzreditelj opravi zdravstvene preglede in preiskave za več zdravstvenih stanj. PWG tudi zagotavlja, da so njegovi mladički nameščeni v ljubečih in dobrih družinskih domovih.

Svojih mladičkov ne dajo družinam, za katere menijo, da ne bodo mogle skrbeti za mladičke. Poleg tega so mladički na tekočem s cepljenji in glistami. Dali vam bodo zdravstveno kartoteko kužka, ki ga želite kupiti, da boste lahko nadaljevali s cepljenjem. Vzreditelj ima tudi otroke, ki komunicirajo in se igrajo z mladički. Vaš kuža bo domov prišel napol šolan in dobro socializiran.

Podrobnosti o pudlih Willow Glade

3. Rdeča umazanija K9

Rdeča umazanija K9

Red Dirt K9 je še en vzreditelj pudljev, ki mu lahko zaupate. Ta rejec prideluje in vzgaja različne oblikovalske pse, vključno z velikanskimi šnodli, zlatimi pudli, irskimi doodli, irskimi seterji in standardnimi pudli. So eni najboljših rejcev standardnih pudljev v državi. Ta rejec proizvaja standardne pudlje različnih barv.

Če torej želite barvo, se lahko obrnete na njih, ko naredite rezervacijo za svojega kužka. Če se želite pridružiti čakalnemu seznamu, morate plačati začetni depozit. Ko bo leglo pripravljeno, bo vzreditelj poslal po e-pošti vsem, ki so na čakalni listi (glede na način vplačila). Preostali znesek boste poravnali ob dostavi ali ko boste prišli po svojega kužka.

Ta vzreditelj izpusti svoje mladiče pri osmih tednih. Kontaktirali vas bodo, da se dogovorijo za prevzem vašega novega pasjega prijatelja, ko bo napočil čas. Omogočili jim bodo tudi bivanje za dodaten vikend brez dodatnih stroškov. Vendar pa boste po koncu tedna začeli plačevati 15 $ na dan. Poleg tega so vsi njihovi mladički na tekočem s cepljenji in glistami.

Pooblaščeni veterinar jih pregleda tudi za čist zdravstveni račun. Ena edinstvena stvar tega rejca je, da svoje kupce obvešča o rasti svojih mladičkov. Vsak teden nudijo fotografije in videoposnetke, s katerimi lahko spremljate rast vašega kužka. Ta vzreditelj ne vzreja nezdravih psov, vsi njegovi odrasli psi pa so genetsko testirani. Mladički so tudi prijazni, saj komunicirajo z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki na kmetiji.

Red Dirt K9 Podrobnosti

4. Mestni pudelj

Mestni pudelj

Iščete terapijo, storitev, službo ali pudlje spremljevalce? City Poodle je eno najboljših krajev za preverjanje. Ta rejec prideluje in trenira svoje pudlje za različne namene. Če iščete novega najboljšega prijatelja, se lahko zanesete na tega vzreditelja. Vzrejajo popolnoma zdrave in dobro zaokrožene mladičke.

Njihovi mladički so zelo družabni in so lahko odličen dodatek vsakemu domu. Ta vzreditelj zna gojiti in izpostavljati naravne lastnosti te pasme psov. Njihovi psi so zelo inteligentni, zato so dobri kot službeni in terapevtski psi. Tom in Dilfuza imata in upravljata ta program vzreje.

Predani in predani so zagotavljanju in vzgoji najbolj kakovostnih standardnih pudljev. Ta rejec tudi prideluje in vzgaja bernedoodles. Več pasem psov v istem prostoru pomaga, da so mladički družabni. Mladički imajo tudi različne treninge in vadbene aktivnosti.

Mladičke usposobijo za vzpenjanje po stopnicah in jim predstavijo različne dele hiše. Domneva se, da mladički poznajo tudi različne površine, kot so ploščice, cement, trava, voda, lesena tla itd. Vaš kuža se bo vrnil domov v najem, na kahlico in v zaboj, kar je impresivno, kajne? Gotovo so se naučili vseh osnov, ki jih potrebujejo za uspeh v življenju, preden pridejo v vaš dom.

Ta vzreditelj veliko vlaga v šolanje teh mladičkov. Izpostavijo jih tudi različnim zvokom, zato je vaš pes že desenzibiliziran na hrup. Mladički hodijo na ribolov, se igrajo v vodi in plavajo. Vzreditelj jih nauči tudi nekaj preprostih ukazov, kot je »pridi,” “doma,” “pojdi na kahlico,” itd. Zelo skrbijo za pse in mladičke, jih krtačijo vsak dan in tedensko negujejo.

Podrobnosti o mestnem pudlu

5. Pudlji Timber Hills

Pudlji Timber Hills

Iščete lepe čistokrvne pudlje? Ne iščite več, saj Timber Hills Poodles ponuja točno to, kar želite. Ta rejec prideluje in vzgaja čudovite čistokrvne standardne pudlje. Proizvajajo tudi druge pasme psov, kot so Bernedoodles, Goldendoodles in Aussiedoodles.

Timber Hills je družinski vzreditelj s sedežem v Oologahu v Oklahomi. Predani so vzgoji vzgojenih in razpoloženih pudljev in pudlov kot družinskih hišnih ljubljenčkov. Družina vzgaja pse v svojem domu kot del svoje družine.

Za rezervacijo mladička pri tem vzreditelju morate izpolniti spletno prijavo. Če je odobreno, lahko nadaljujete s pologom v višini 300 USD brez vračila denarja. Preostanek plačate ob prevzemu vašega kužka ali pred odpremo. Če želite, da vam kužka pošljejo, se obrnite nanj, da se dogovorimo.

Podrobnosti o pudlah Timber Hills

6. Down Home Doodles

Down Home Doodles

Zadnji vzreditelj na našem seznamu je Down Home Doodles. Down Home Doodles prideluje in vzgaja pudlje od leta 2012. Ta rejec je specializiran za vzrejo Goldendoodles, a je nedavno na svoj seznam dodal pudlje. Svoje mladičke vzrejajo in vzgajajo doma.

Vzrediteljica je mladičke začela držati in crkljati od dneva, ko so se skotili. Dajo jim vso ljubezen in pozornost, ki ju potrebujejo, da se počutijo del družine. DHD svoje mladiče seznanja z več stvarmi, vključno z zvoki, prizori itd. Mladičke pripravijo čustveno in fizično na njihove nove domove.

Vaš kuža se ne bo vrnil domov v strahu pred gospodinjskimi aparati, saj je bil vzgojen v domu. Imajo izkušene sesalnike, stopnice, ploščice na tleh, televizorje itd. Cilj te pasme je zagotoviti družinam zdrave in srečne mladičke. Njihovi mladički so zdravstveno preizkušeni in seznanjeni s cepivi in ​​črvi.

Podrobnosti o logotipih Down Home

Zaključek za “najboljše rejce pudljev v Oklahomi”

Zaključek za najboljše rejce pudljev v Oklahomi

To je nekaj najboljših Pudelj rejci v Oklahomi. Preden komur koli patronizirate, prosite za zdravstveno spričevalo psa in zdravstveno kartoteko. Obiščete lahko tudi gojišče (če je dovoljeno), če želite vedeti, kje je bil vzrejen in vzgojen vaš potencialni pasji prijatelj.

Pudlji so čudovita pasma psov. So odlični spremljevalci in odličen dodatek številnim družinam. Z zgoraj navedenimi rejci, bodite prepričani, da boste domov odšli z zdravim, srečnim in dobro usposobljenim mladičkom pudlja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pudljev v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička pudlja od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pudljev” spodaj: