6 najboljših rejcev rezancev v Severni Karolini! (2022)

Rejci šnodl v Severni Karolini

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Schnoodle v Severni Karolini. Schnoodles so inteligentni, aktivni in čudoviti. So križanec med pudljem in šnavcerjem.

Čeprav imajo Schnoodles včasih nesrečen status “oblikovalske pasme,« jih boste morda lahko našli v zavetiščih in reševalnih skupinah. Razmislite o posvojitvi.

Schnoodles tehtajo od šest do 76 funtov in se lahko uporabljajo kot pes v naročju, družinski hišni ljubljenček, terapevtski pes ali pes za nastop. Ponavadi so majhni psi.

Ti hibridi na splošno združujejo željo po uživanju pudlja s trdnostjo in aktivnostjo šnavcerja. Igriv in ljubeč, ta pes se rad zabava in je vedno v središču pozornosti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev šnodlov v Severni Karolini, si oglejte ta druga priporočila za rejce: Najboljši rejci kakcev Yorkie Poo v Severni Karolini in Najboljši rejci rejcev Cavalier King Charlesa v Severni Karolini.

Mladički Schnoodle za prodajo v Severni Karolini

Mladički Schnoodle za prodajo v Severni Karolini

Če iščete rejca šnodl v Severni Karolini, je tukaj najboljši v državi.

Priporočila za izdelke Schnoodle: Najboljši zdravilni šamponi za pse in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. PuppySpot’s Schnoodles za Severno Karolino

PuppySpot's Schnoodles za Severno Karolino

Ker iščete rejce šnodl v Severni Karolini, si oglejte PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Schnoodle iz udobja svojega doma v Severni Karolini.

Vsi rejci Schnoodle z mladiči, navedenimi na PuppySpotu, so strogo pregledani, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom v Severni Karolini. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Schnoodle za prodajo v Severni Karolini, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Podeželski mini rezanci

Podeželski mini rezanci

Countryside Mini Schnoodles se nahaja približno 35 minut izven Raleigha, NC, z njenimi Mini Schnoodles doma. Nikoli ni vedela, da bo njena naslednja pustolovščina vzreja Mini Schnoodles.

Rezultat je bil hipoalergenski hibrid mini pudla in čudovitega mini šnavcerja, ki se ne izgublja. Izkazuje odličen temperament in primeren za odličnega družinskega spremljevalca.

Vzrejeni so v notranjosti in imajo odličen temperament. To jim omogoča, da spremljajo mladičke in zagotovijo, da si zaslužijo ustrezno nego.

Podeželje Mini Schnoodles Podrobnosti

3. Lyons Little Pawz

Lyons Little Pawz

Lyons Little Pawz je kot odgovoren vzreditelj skrbno izbral kakovostno, zdravo, dobrodušno vzrejno živino iz čudovitega rodovnika. Rejci želijo vzgojiti najboljše mladičke po barvi, kakovosti dlake, skladnosti, osebnosti in zdravju.

Rejci pri Lyons Little Pawz ne vzrejajo samo psov. Skrbno izberejo svoje očete in matere iz najboljše plemenske živali. Njihovi odrasli psi so testirani tudi na DNK. Poleg tega Lyons Little Pawz poskrbi, da so njihovi mladički v najboljšem okolju.

Med celotnim procesom otroštva nadzirajo svoja legla neposredno doma. Poleg tega se vsak dan uporablja metoda vtiskanja mladičev Bio-Sensor.

Ko bodo vzgojeni in vzgojeni v domačem okolju s stalno nego in možnostmi učenja, bodo uživali v učenju in bili odzivni. Mladički gredo skozi osem pasjih in človeških elementov povezovanja, vtiska in usposabljanja od rojstva do osmih tednov.

Lyons Little Pawz Podrobnosti

4. rezanci iz Severne Karoline

Schnoodles iz Severne Karoline

Pri North Carlina Schnoodles so mladički socializirani od rojstva. Rodijo se in odraščajo v svojih domovih, ne v pesjakih. Vsakemu rojenemu kužku so na svet pomagali starši.

Mladički so izpostavljeni hišnemu hrupu, mačkam in drugim psom. Nenehno se obdelujejo in usposabljajo. Njihove mladičke običajno posvojijo družine z otroki in imajo odlične temperamente.

Psi se ne vzrejajo, dokler niso stari od 1,5 do 2 let, vzrejajo pa se le do starosti od 5 do 6 let, odvisno od pasme.

Gnezdijo enkrat letno ali v dveh ciklih enkrat. Pred sterilizacijo in upokojitvijo je vsak pes štirikrat vzrejen. Če želite zdrave mladičke, je vzreja psov najboljši način.

Poleg tega se ocenijo boki, pogačica in oči psov in plemenskih plemenic ter genetsko testiranje za PRA. Pri starosti 2, 4, 6 in 8 tednov mladičke razglistijo, kupijo repe, odstranijo kremplje, pregledajo veterinar in dobijo prvo cepljenje pri šestih tednih.

Po tem se cepljenje opravi pri 6, 9 in 12 tednih, steklina pa med 12 in 16 tednom. Po tem so vsi mladički razglisteni in cepljeni, vključno z ivermektinom proti srčnim glistam.

V tem času bodo začeli usposabljanje za papir/smetnjak, usposabljanje za zaboj in hišno usposabljanje. Vsi mladički so redno urejeni. Z njimi se dnevno ravna, socializirajo in usposabljajo.

Njihova ekipa vam bo zagotovila informacije o usposabljanju in seznam pogostih vprašanj pred prevzemom o tem, kako se pripraviti na prihod vašega mladička, preden ga prevzamete. Na dan, ko prevzamete svojega kužka, boste prejeli tudi ustni coaching in vrečko hrane za mladiče.

Ob prevzemu bo vaš kuža urejen, njegovi nohti pa bodo postriženi. Njihovi mladički so na tekočem s cepljenji in razglistenjem, repi pa so kupirani. Zagotovljeni bodo vsi zdravstveni kartoni.

Podrobnosti o Schnoodles iz Severne Karoline

5. Pierce Schnoodle

Pierce Schnoodle

Vrtec pri Pierce Schnoodles je ločena zgradba v bližini njihove hiše z vsem udobjem doma, negovalno postajo, kopalnico, počivališčem in veliko prostora za ločevanje legla in odraslih psov različnih spolov.

Poleg tega lahko v vrtcu shranite zaloge za hišne ljubljenčke, dovolj je prostora za striženje in kopanje psov, prostor pa je brezhibno čist.

S toliko časa, preživetega v vrtcu, ga polepšajo s ljubkimi plakati, stenskim koledarjem in čudovito okrasno obrobo šnavcerja.

Poleg tega je na voljo velik ograjen prostor, kjer se lahko mamice družijo s svojimi kužki. Ko so mladički stari približno pet tednov, ograjeno območje pritrdijo na enega od svojih velikih prog.

Tu odstavijo mladičke, jih naučijo jesti kašo in se še naprej igrajo in družijo. Razlika med “spalni prostor” in “lonec” je v tem večjem prostoru še bolj očitno.

Poleg tega mladičke naučijo razliko med “znotraj” in “zunaj.” Ko mladički odrastejo in vreme dopušča, preživijo veliko časa zunaj na soncu. Najboljši je pri Pierce Schnoodles. Tudi njihova veterinarska oskrba je odlična.

Podrobnosti o Pierceu Schnoodleu

6. Pitter Pats Pups 4 U

Pitter Pats Pups 4 U

Zadnji na seznamu rejcev šnodlov v Severni Karolini je “Pitter Pats Pups 4 U.” Pitter Pats Pups 4 U, ki se nahaja tik pred Kinstonom v Severni Karolini, vzreja pse od leta 2001. V vzgojo mladičkov sta se zaljubila s sodelovanjem z drugim vzrediteljem.

Delali so z nosečnicami in dojenčki. Mladički se vzgajajo v ogrevanem in klimatiziranem vrtcu. In se dnevno socializirajo. Pitter-Pat mladiči imajo enoletno garancijo za genetsko zdravje. Mladički prejmejo starostno primerna cepljenja in razglistitev.

Prejmejo tudi nekaj vzorcev hrane, igrače, zdravstveno izkaznico, kopijo podpisane pogodbe in blanket. Poleg tega so vsi njihovi mladički začeli s papirnato vzgojo in/ali kahlico.

Vsi mladički so dnevno socializirani. Njihovi plemenski psi so zdravstveno testirani z uporabo Pawprint Genetics ali Embarq za izboljšanje njihovih linij. Njihov glavni cilj je vzgoja zdravih, srečnih mladičkov.

Pitter Pats Pups 4 U Podrobnosti

Mladički Schnoodle v Severni Karolini

Mladički Schnoodle v Severni Karolini

Schnoodle je znan po svojem umirjenem obnašanju, visoki ravni inteligence in dlaki z nizko vsebnostjo alergenov. Je križanec med pudljem in šnavcerjem. Odvisno od rejca so šnodli na voljo v velikostih od igrače do velikana, tako da jih boste našli, da tehtajo od 5 do 70 funtov.

Zaradi svoje dlake, ki se nizko izgublja, ki jo podeduje tako od pudla kot od šnavcerja (čeprav noben pes ni 100-odstotno hipoalergen), pogosto velja, da je šnodl bolj »alergijam prijazen.” Standardni Schnoodle (mešanica standardnega šnavcerja in standardnega pudlja) je visok 26 palcev in tehta okoli 60–70 funtov.

Vendar pa večina miniaturnih šnodlov tehta med 10 in 20 funtov. Glede na velike razlike v velikostih je bistveno, da se pred posvojitvijo srečate s starši svojega Schnoodle in spoznate njihov rod. Lastnik ne želi pričakovati 20-kilogramskega šnodla in na koncu imeti trikrat večjega psa.

Povezano: Najboljši rejci orjaških rezancev v Združenih državah.

Kako izbrati rejca šnodlov v Severni Karolini

Kako izbrati rejca šnodlov v Severni Karolini

Prvi in ​​najpomembnejši korak k iskanju svojega novega najboljšega prijatelja je najti odgovornega vzreditelja, ki mu lahko zaupate. Rejci so neprecenljiv vir: ne samo, da povezujejo vas z vašim popolnim psom, ampak so tudi na voljo za vas skozi vse življenje vašega psa.

Pomislite na rejca kot na svojega vodnika za vse, kar je povezano s psom, od izbire pravega psa do večne skrbi zanj. Ko sodelujete z dobrim vzrediteljem, se nanj lahko zanesete skozi vse življenje vašega psa.

Rejci, ki so odgovorni, želijo, da njihove živali prebivajo v ljubečih domovih in delijo svoje znanje.

Pridobiti morate ustrezno dokumentacijo o rodovniku vašega kužka oz.papirji.” Bodite previdni pri rejcu, ki vam noče priskrbeti dokumentov, vam želi zaračunati več za dokumente AKC ali vam pove, da vam jih bodo poslali pozneje.

Povezano: Najboljši rejci Mini Schnoodle v Združenih državah.

Kje v Severni Karolini najdete rejca šnodlov?

Kje najdete rejca šnodljev v Severni Karolini

Iskanje mladička Schnoodle je druga zgodba. Ne glede na to, katero pasmo boste izbrali, bo pridobitev mladička pri uglednem vzreditelju naredila veliko razliko. Rejci šnodlov, ki jim ni mar za zdravje ali socializacijo, svoje mladiče in bodoče družine pripravljajo na neuspeh.

Številni mlini za mladiče in rejci na dvorišču prodajajo Schnoodles brez genetskega testiranja. Morda boste porabili veliko denarja za zdravstvene stroške, če vaš mladiček Schnoodle zboli za prirojeno boleznijo. Kljub temu morate vedno opraviti raziskave, saj se vzrejska praksa pogosto spreminja.

Vprašajte katerega koli potencialnega vzreditelja o zdravstvenih testih, genetskem testiranju, garancijah za mladiče in po možnosti obiščite njihovo vzrejno ustanovo. Če želite zdravega mladička Schnoodle, potrebujete vzreditelja, ki mu lahko zaupate.

Povezano: Kdaj je Schnoodle polno odrasel?

Zaključek za “najboljše rejce šnodlov v Severni Karolini”

Zaključek za najboljše rejce rezancev v Severni Karolini

Dizajnerski logotipi v obliki plišastega medvedka so kot nalašč za vse, ki iščejo novega hišnega ljubljenčka. Vaš dom bo napolnjen s tonami veselja, ko boste imeli Schnoodle.

Schnoodles so energični, zvesti, inteligentni in ljubeči. Vi in vaš bodoči mladiček Schnoodle boste imeli koristi, če boste svojega Schnoodlea dobili pri uglednem vzreditelju v Severni Karolini.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Schnoodle v Severni Karolini, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Schnoodle pri vzreditelju v Severni Karolini, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Najboljši vodnik po skrbi za mojo šnoflo” spodaj: