6 najboljših rejcev rezancev v Virginiji! (2022)

Predloga Top-Schnoodle-Breeders-in-Virginia

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Schnoodle v Zahodni Virginiji. Šnodli so postali oblikovalski pes, ki ga morate imeti.

Zdi se, da je priljubljenost šnodlov eksplodirala, ljubitelji psov po vsem svetu pa si obupno želijo imeti enega. Ta čudoviti pes ima dva čistokrvna starša, šnavcerja in pudlja.

Ta hibridna pasma je lahko pes v naročju, družinski pes, terapevtski pes in celo razstavni zamašek. To je dobro zaokrožena pasma, ki se lahko uporablja za vsako nalogo.

Šnodli so ljubki, a so tudi igrivi in ​​ljubki, zaradi česar so idealni družinski ljubljenčki. Težko je najti koga, ki ne mara Schnoodles.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev šnodl v Virginiji, si lahko ogledate ta druga priporočila za rejce: Najboljši rejci Bernedoodle v Zahodni Virginiji in Najboljši rejci Cavapoo v Virginiji.

Mladički Schnoodle za prodajo v Zahodni Virginiji

Mladički Schnoodle za prodajo v Zahodni Virginiji

Morda boste presenečeni, ko boste ugotovili, da v Virginiji ni toliko rejcev Schnoodle, kot ste mislili. Morali bi opraviti veliko raziskav, da bi našli najboljše rejce.

Tako je bilo, dokler nismo prispeli in poskrbeli za trdo delo. Torej, tukaj so najboljši rejci šnodlov v Virginiji in sosednjih državah (Maryland, Zahodna Virginija, Kentucky in Tennessee).

Priporočila za izdelke Schnoodle: Najboljši šampon za kodraste pse in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. PuppySpot’s Schnoodles For Virginia

PuppySpot's Schnoodles za Virginijo

Ker iščete rejce šnodl v Virginiji, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Schnoodle iz udobja svojega doma v Virginiji.

Vsi rejci Schnoodle s psi, navedenimi na PuppySpotu, morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš mladiček varno poslan na vaš dom v Virginiji. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Schnoodle za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Odraščajoči mladički

Odraščajoči mladički

Edini vzreditelj Schnoodle v Virginiji, Growing Puppies, ima štiri plemenske samice in prodaja mladičke iz oči v oči v skladu s predpisi APHIS za hobi rejce.

Njihovi vzrejni psi so čistokrvne linije AKC, njihovi mladički Schnoodle pa so registrirani pri ICA (register psov oblikovalskih pasem). Ob prihodu bodo veterinarsko pregledani, prejeli bodo prvi sklop cepiv in jih naučili na kahlico, odkar so bili stari od 4 do 8 tednov.

Ampak to je šele začetek. Prizadevajo si vzrejati mladičke, ki so lepi, zdravi, dobro prilagojeni in enostavni za šolanje. Ponosni so na svoje kužke in so prepričani, da boste navdušeni nad kužkom, ki prihaja iz njihovega doma v vaš.

Prodaja iz oči v oči poteka ves čas. Z drugimi besedami, mladička lahko prevzamete od njihovega doma ali pa se dogovorite za srečanje s kužkom na primerni lokaciji.

Podrobnosti o gojenju mladičkov

3. Liberty Schnoodles

Liberty Schnoodles

Liberty Schnoodles je majhna psarna v Marylandu (med Baltimorjem in Frederickom, izven ceste 70) specializirano za srečne, zdrave, dobro prilagojene šnofle. Nastopili so v Breed Ringu in si prislužili naslove v Obedience.

Od leta 1990 gojijo šnodle. In njihovi vzrejni psi so registrirani v AKC ali ACA in imajo odlične temperamente. Tem mladičkom so odstranili rosne kremplje in kupili repe. Zdravstvena jamstva so dana pred genetskimi boleznimi, ki predstavljajo življenjsko nevarno nevarnost.

Liberty Schnoodles Podrobnosti

4. Dood Ranch

  Dood Ranch

Crissy Seanze, njen mož Billy, njuna hči Faith, sin Jason, Jasonova zaročenka Naomi, Crissyjeva sestra Jennifer ter njuni nečakinji Olivia in Ella vodijo ‘Dood Ranch.’ So velika družina, ki skupaj vzgaja svoje otroke.

Njihovi mladički so v kratkem času deležni največje pozornosti, ljubezni in usposabljanja. Pozorni so na svoj temperament in kakovost. Njihove mladičke obravnavajo kot dojenčke. Na voljo so posodobitve slik, videoposnetki, klici FaceTime in tedenske posodobitve.

Pomagajo vam tudi pri usposabljanju za kahlico. Za najboljšo prihodnost svojih dojenčkov izvajajo ENS (zgodnja nevrološka stimulacija). Poleg tega vedno ostanejo blizu svojih mladičkov. Prijavite se, če vas zanima kuža z Dood Rancha.

Vzreditelj vas bo prosil, da podate podatke o sebi in o tem, kaj iščete, da bodo lahko našli popolno ujemanje za vas. Ko se prijavite, vas bo Christina kontaktirala in se pogovorila o razpoložljivosti, cenah in nadaljnjih korakih.

Dood Ranch Podrobnosti

5. Twin Lakes Schnoodles

Twin Lakes Schnoodles

Twin Lakes Schnoodles je domači rejec, ki je namenjen vnašanju zdravih, ljubečih in visokokakovostnih šnodlov v domove večnih družin. Poleg tega so navdušeni nad vzgojo svojih kužkov, da bi postali najboljši družinski spremljevalci.

Svoje pse vzgajajo in vzrejajo doma in z njimi ravnajo kot z otroki. Že od samega začetka jim nudijo odlično nego in socializacijo.

Vse svoje pse in kužke cenijo in naredijo vse, kar je v njihovi moči, da jim omogočijo dobro življenje. Torej, če vas zanima mladiček iz Twin Lakes Schnoodles, se prijavite.

Prosili vas bodo, da navedete informacije o sebi in o tem, kaj iščete, da vam bo vzreditelj lahko pomagal najti pravo ujemanje. Ko se prijavite, vam bosta Natasha in Chad odgovorila glede razpoložljivosti, cen in naslednjih korakov.

Twin Lakes Schnoodles Podrobnosti

6. Oodles of Schnoodles

Oodles of Schnoodles

Zadnji na seznamu rejcev Virginije v Virginiji je “Oodles of Schnoodles.” Oodles of Schnoodles je oddelek BHG Farms (By His Grace Farms, oddelek Noetovega loka).

Shane in Catherine Freeman vabita, da obiščete in izveste več o njunih čudovitih mladičkih. Vzrejajo samo F1, to je šnavcer, vzrejen s pudljem.

Pričakuje se, da bodo njihovi samci velikanskega šnodla dosegli 80-100 funtov, njihove samice pa 75-85 funtov (to je pri povprečni, zdravi odrasli teži, nekateri bodo večji ali manjši) in prodati za 2000 $. Samci Mini Schnoodles bodo tehtali med 15-20 funtov, samice pa 13-18 funtov in bodo prodani za 1800 $.

Shane in Catherine sta odkrila, da bo skupna vzreja samo pudla in šnavcerja povzročila najbolj neverjetne pse, s katerimi sta kdaj delala. Ti psi so čudoviti družinski ljubljenčki. Poleg tega se vsaj dva ali trije mladički iz vsakega legla prodajajo kot službeni psi.

Ne izgubljajo se in so briljantne. Več njihovih staršev mladičkov je v samo nekaj dneh poročalo o odličnih rezultatih vaje za kahlico in poslušnost. Vsi mladički so priloženi cepljenju in zdravstvenim spričevalom.

Oodles of Schnoodles Podrobnosti

Mladički Schnoodle v Virginiji

Mladički Schnoodle v Virginiji

Schnoodles postajajo obvezen oblikovalski pes. Ljubitelji psov po vsem svetu so zavidljivi na šnodle, saj ta čudovita pasma eksponentno raste v priljubljenosti.

Ta pes mešane pasme izvira iz čistokrvnih staršev – šnavcerja in pudlja. Lahko je pes v naročju, družinski pes, terapevtski pes ali celo razstavni zamašek.

So dobro zaokrožena pasma, ki lahko zapolni kateri koli položaj. Šnodli niso le čudoviti, ampak tudi igrivi in ​​ljubki, zaradi česar so idealni družinski ljubljenčki. Šnodlom se je težko upreti. Schnoodles so na voljo v majhnih, srednjih in velikih velikostih.

Šnodli lahko tehtajo od 10 do 60 funtov, odvisno od velikosti pudla in šnavcerja, s katerima se vzrejajo (Pudlji so na voljo v igračah, miniaturah in standardnih velikostih, medtem ko so šnavcerji v miniaturnih, standardnih in velikanskih velikostih).

Zaradi mešanice pudljev je dlaka tega psa hipoalergena, zaradi česar je privlačen hišni ljubljenček za alergike.

Berite naprej, če želite izvedeti, kako izbrati vzreditelja šnokljev in kje najti vzreditelja šnokljev. Poleg Schnoodle je ta oblikovalski pes znan tudi kot Mini Schnoodle, Miniature Schnoodle, Schnauzer Poodle in Schnauzer.

Povezano: Kdaj je Schnoodle popolnoma odrasel?

Kako izbrati rejca šnodlov v Virginiji

Kje najdete rejca šnodlov?

Prepričajte se, da niso mlin za mladiče, ki proizvaja veliko število mladičev, ampak raje upoštevajte, da so njihovi vzrejni psi del družine in z njimi ravnajte dobro. Vzreditelj vas mora spodbujati, da med vašim obiskom preživite čas z enim ali obema staršema.

Oba starša morata biti prijazna in se dobro družiti tako z ljudmi kot z drugimi psi. Prav tako morajo biti njihovi mladički čisti in energični ter se obnašati enako kot njihovi starši.

Morali bi temeljito razumeti pasme, ki jih vzgajajo, in odgovoriti na vprašanja o potencialni velikosti psa, temperamentu, zahtevah po vadbi, dednih zdravstvenih težavah, posebnih potrebah itd. Ker je večina rejcev specializirana samo za eno ali dve vrsti psov, bi morali imeti obsežno znanje o pasmi. .

Povezano: Najboljši rejci Mini Schnoodle v Združenih državah.

Kje najdete rejca šnodlov v Virginiji?

Kje najdete rejca šnodlov v Virginiji

Rejske prakse se pogosto spreminjajo, zato morate vedno izvajati raziskave. Vprašajte potencialne rejce o zdravstvenih testih, genetskem testiranju, garancijah za mladiče in preverite, ali lahko obiščete njihovo vzrejno ustanovo.

Če želite zdravega mladička Schnoodle, želite vzreditelja, ki mu lahko zaupate. Rejci šnokljev, ki jim ni mar za zdravje in socializacijo, spravljajo v propad svoje mladičke in bodoče družine.

Številni mlini za mladiče in rejci na dvorišču prodajajo Schnoodles brez genetskega testiranja. Mladiček Schnoodle lahko razvije prirojeno bolezen, ki vas bo v nekaj letih stala veliko denarja za zdravstvene stroške.

Povezano: Vodnik po velikosti Schnoodle.

Zaključek za “najboljše rejce šnodlov v Virginiji”

5 najboljših rejcev šnodlov v Virginiji

Dizajnerski logotipi, ki izgledajo kot plišasti, so kot nalašč za vse, ki iščejo novega hišnega ljubljenčka. Schnoodle bo v vaš dom prinesel veliko veselja. So energični, zvesti, inteligentni in ljubeči. Dobivanje šnodla pri uglednem vzreditelju v Virginiji bo koristilo vam in vašemu bodočemu kužku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Schnoodle v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden kupite Schnoodle pri rejcu v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Schnoodle – Top 10 dejstev” spodaj: