6 najboljših rejcev rottweilerjev v Indiani! (2022)

Rejci rottweilerjev v Indiani

Iskanje najboljših rejcev rottweilerjev v Indiani ni lahka naloga, toda z malo pomoči našega vodnika bi morali v kratkem času najti tistega, ki vam je všeč. Rottweilerji kot pasma imajo bogato zgodovino, ki sega v rimske čase, pri čemer so se pastirski psi, ki so jih uporabljale slavne rimske legije v južnonemškem mestu Rottweil, vzredile in razvile v sodobne rotvajlerje, kot jih poznamo.

Rottweiler ima zelo malo tekmecev, ko gre za naklonjenost do svoje družine, in ljubka bitja so vedno vesela, da lahko ugodijo svojemu gospodarju. Prav tako potrebujejo zelo malo negovanja dlake in redko lajajo, kar jih uvršča na konec pasjega spektra, ki jih ni treba vzdrževati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev rottweilerjev v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bostonskih terierjev v Indiani in Najboljši rejci Yorkie v Indiani.

Mladički rotvajlerja naprodaj v Indiani

Mladički rotvajlerja naprodaj v Indiani

Če želite enega od teh ljubic pripeljati domov, smo razvili seznam najboljših rejcev rotvajlerjev v Indiani, da pospešimo vaš proces.

Ne bomo vam povedali le o vseh psarnah, za katere menimo, da so vredne vaše obravnave, ampak tudi navedli pomembna merila – kot je certifikat American Kennel Club –, ki jih morate oceniti pri izbiri.

Priporočila za izdelke Rottweiler: Najboljši komplet za nego psov in Najboljši pasji koraki za avtomobile.

1. PuppySpotovi rotvajlerji za Indiano

PuppySpotovi rotvajlerji za Indiano

Ker iščete rejce rottweilerjev v Indiani, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke rotvajlerja kar iz udobja svojega doma v Indiani.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci rotvajlerjev z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete na pot za mladička rotvajlerja za prodajo v Indiani, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Raber’s Rotties

Raber's Rotties

Raber’s Rotties zagotavlja visokokakovostne pse z zgodovino prvenstva in zagotavlja najboljše mladičke rotvajlerja. Izhajajo iz ubogljive krvne linije, ki jo je mogoče zlahka trenirati, a so tudi fizično pripravljeni, z odlično mišično maso in strukturo kosti. Psi, ki jih boste našli tukaj, so popolna kombinacija lepote z možgani.

Ko vzreditelj svoje pse zasipa z ljubeznijo, se to pokaže; to ne bi moglo bolj veljati za mladičke pri Raber’s Rotties. Lastniki Raberja razumejo in cenijo ljubezen ljudi do te pasme in zato ponujajo svoje mladičke po izjemno konkurenčnih cenah in se odločijo, da jih pošljejo v ljubeč dom namesto v tistega, ki je pripravljen plačati več.

Poleg nekaterih skrajnih primerov se cene gibljejo od 1.200 do 2.000 dolarjev. Vzreditelj ima velik ugled tudi na internetu, s številnimi žarečimi ocenami na Googlu in Facebooku. Lahko ste prepričani, da boste prejeli odlično podporo pred in po prodaji.

Podrobnosti o mladičku rotvajlerja

3. Hill Top rotvajlerji

Vrhunski rotvajlerji na hribu

Vse, kar izboljša osebo ali podjetje v njihovi obrti, je izkušnja. Hill Top Rottweilers, ki jo od leta 2004 upravlja par, ki ljubi Rottie, je psarna z licenco, ki se ponaša z zajamčeno prvenstveno krvno linijo vseh svojih mladičkov z dovoljenjem dveh vrhunskih sibirskih prednikov samcev.

Psi imajo dovolj prostora za igro na gozdnatem območju okoli pesjaka, kar jim omogoča veliko svobode in gibanja ter jih spremeni v aktivne, močne zveri. Ko gre za Hill Top, je prejel odlične ocene svojih strank, z žarečimi pričevanjem, ki krasijo njegovo spletno mesto, in oceno s 5 zvezdicami vsake zakonite stranke v Googlu. Večina strank govori o ustrežljivi in ​​vljudni naravi lastnikov.

Podrobnosti o rotvajlerjih na vrhu hriba

4. Država A & R

A & R država

Ljudje v A & R Country vzrejajo različne pse (vključno s sibirskimi haskiji in nemškimi ovčarji), zaradi česar njihovi mladički rastejo in ostanejo prijazni z drugimi pasmami psov.

Prav tako poskrbijo, da so vsi njihovi mladički deležni ljubezni in dobro negovani, kar ima za posledico zdrave, srečne in ljubeče pse. Amos, Rosa in njuni otroci vodijo psarno, ki so jo ustanovili leta 2011.

Zagotavljajo, da so njihovi mladički zdravstveno pregledani, razglisteni in mikročipirani. Ni čudno, da imajo certifikat Ameriške kinološke zveze (AKC) in Ministrstvo za kmetijstvo Združenih držav (USDA).

Mladički rejca so zelo povprašeni, ker so nedvomno eden najboljših rejcev rotvajlerjev v Indiani. Zaradi izjemne priljubljenosti psarne je treba za rezervacijo mladička plačati 200 $ akontacije.

Podrobnosti o državi A & R

6. Varuhi rotvajlerji

Varuhi rotvajlerji

Če se osredotočate izključno na nemške in evropske rotvajlerje, je Guardian pravi kraj za vas, če ste izbirčni glede tega, kje želite, da so neposredni predniki vašega psa. Prav tako poskrbijo, da mladičke zgodaj vzgajajo, da zagotovijo, da psi niso le ubogljivi in ​​mirni, ampak ljubeči in igrivi, ko to zahteva čas.

Psarna ima številna priznanja, med drugim tudi prvo mesto v ADRK Klub Sieger v Rottweilu v Nemčiji. Če psarna Rottweilerjev osvoji prvo mesto v domačem kraju pasme, veste, da nekaj dela prav.

Osebje je dobro obveščeno in ustrežljivo ter zagotavlja doživljenjsko genetsko garancijo ter dve razglistitvi in ​​primarna cepiva. Če želite dobiti več informacij, vam njihova ekipa vedno z veseljem nudi podporo.

Podrobnosti o Guardian Rottweilerjih

6. Psarna Rottie Squad

Psarna Rottie Squad

Ta psarna je morda nekoliko odstranjena v sosednjem Shepherdsvilleu v Kentuckyju, vendar njena kakovost nadomešča logistične izzive. S polno oceno 5 zvezdic na Googlu je Rottie Squad dom nekaterih najbolj čudovitih mladičkov, ki jih boste kdaj videli.

Ti rotvajlerji, ki so vzgojeni na veliki kmetiji s 30 hektarji, dobijo veliko vaj in odraščajo pustolovski in igrivi. Njihovi lastniki so se zaljubili v njihove prve mladičke in se odločili za vzrejo, zato so v proces vložili srce in dušo.

Znani so tudi po poprodajnih storitvah in skrbi za dobro počutje mladičkov. Vsaka stranka, ki je domov vzela enega od dojenčkov Rottie Squad, je imela veliko povedati o obeh lastnikih in prepričani smo, da se boste zaljubili v njuno preprostost in resen šarm – da psov ne omenjamo.

Podrobnosti o psarni Rottie Squad

Kako izbrati vzreditelja rottweilerjev v Indiani

Kako izbrati vzreditelja rottweilerjev v Indiani

Če želite izbrati pravega rejca, morate pregledati kontrolni seznam in zagotoviti, da vzreditelj izpolnjuje večino, če ne vseh, meril.

Tukaj je naš seznam navedenih meril:

  • Sprejema ukrepe proti pogostim genetskim boleznim za pasmo
  • Sledi standardiziranim postopkom vzreje
  • Vzreja zdrave mladičke
  • Ohranja higiensko okolje
  • Zagotavlja primarno cepljenje
  • Zagotavlja začetne veterinarske preglede
  • Skrbi za starševske pse poleg njihovih mladičkov
  • Deworms
  • mikročipi

Če vzreditelj, ki ga boste pridobili, ustreza tem merilom, ste lahko varni, saj veste, da sprejemate odločitev brez krutosti in poslujete z etičnim, dostojnim poslom.

V dar boste prejeli tudi zdravo, veselo, bistro in lepo živalco, ki bo, upajmo, našla dom v vaši hiši in vašem srcu. Poskrbite, da se v celoti pozanimate o praksah rejca, preden se zavežete k njemu.

Dodatne informacije o rejcih rottweilerjev iz Indiane

Dodatne informacije o rejcih rottweilerjev iz Indiane

Obstaja veliko razlogov, zakaj poudarjamo pomen pridobivanja mladička rotvajlerja pri pravem vzreditelju. Medtem ko je prvi razlog vedno prijaznost do živali, je drugi razlog vaša varnost. Žival, ki ni bila pravilno vzgojena, je veliko bolj verjetno agresivna, antagonistična ali popolnoma nevarna.

Če vas to ni dovolj, da vas odvrne, bodite prepričani, da je zadnja stvar, ki bi si jo kot ljubitelj živali želel, imeti doma bolno žival – še posebej tisto, ki ima možnost, da svoje genetske težave prenese na morebitne potomce.

Če želite žival, ki je bila negovana in ljubljena in je posledično odraščala prijazno, boste zagotovo želeli zagotoviti, da prihaja od rejca, ki zna skrbeti za živali in zagotavlja odlično okolje za zveri odraščati v.

To bo tudi pomenilo, da bodo psi na splošno lepšega videza, saj bo pomanjkanje resnih bojev pomenilo pomanjkanje trajnih poškodb ali brazgotin, umirjen pes pa je vedno bolj verjetno negovan.

Poleg tega predpostavimo, da iščete zdravega psa. V tem primeru morate zagotoviti, da je psarna, iz katere prihajajo, certificirana AKC in da so živali razglistene, cepljene in podvržene strogim zdravstvenim pregledom.

Vsi najboljši rejci rottweilerjev v Indiani poskrbijo, da upoštevajo te smernice. Pasje življenje bo v vaših rokah in bolj ko bo pes zdrav, lažje ga boste vzgajali.

Pomembno je tudi odvračati od nadaljnjega delovanja mlinov za mladiče in samo vi lahko preprečite mučenje živali tako, da poskrbite, da ne začnete poslovati z psarnami, ki bodisi izkazujejo neupoštevanje živali ali jih obravnavajo kot blago. Naša dolžnost kot ljubiteljev živali je, da preprečimo neetično vzrejo z izogibanjem tovrstnim obratom.

Povezano: Kako skrbeti za dojenčka rotvajlerja in Vodnik po pasmi mešanih psov Rottweiler Chihuahua.

Zaključek za “najboljše rejce rottweilerjev v Indiani”

Zaključek za najboljše rejce rottweilerjev v Indiani

Rottweilerjev so med najlepšimi živalmi, ki jih lahko imate v družini. So odlični vsestranski psi, ki so lahko neverjetni soigralci in ljubki prijatelji, odvisno od tega, kako jih trenirate.

Poleg tega so lahko tudi odlični psi čuvaji. Dokler dobite dobro vzgojenega, dobro usposobljenega in negovanega mladička Rottie, lahko imate fantastičnega najboljšega prijatelja do konca njihovega srečnega življenja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev rottweilerjev v Indiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička rotvajlerja od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Rottweiler” spodaj: