6 najboljših rejcev Shih Tzuja v Alabami! (2022)

Rejci Shih Tzuja v Alabami

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Shih Tzuja v Alabami. Ali se v današnjem svetu Netflixa, Twitterja in Snapchata ne želimo vsi umiriti? Morda se usedite in predvajajte najnovejši film Marvel. Ali ne bi bilo tudi lepo uživati ​​v tem z nekom posebnim?

Nekdo sladek, lep, ljubeč in vesel, da je s tabo? Ne, ne potrebuješ punce. Potrebuješ Shih, Tzu. Shih Tzu, ki izhaja iz gora Tibeta, s čudovitimi pisanimi plašči, velikimi okroglimi očmi in igrivo osebnostjo, je azijska pasma psov igrač, ki jo v pasjem svetu pogosto razumejo kot kraljevsko.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Alabami in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Alabami.

Mladički Shih Tzu za prodajo v Alabami

Mladički Shih Tzu za prodajo v Alabami

Shih Tzu je izjemno ljubeč pes s prijaznim temperamentom, ki je zlahka vaš prijatelj, če živite v majhnem stanovanju. Če iščete nakup Shih Tzuja v Alabami, smo sestavili seznam najboljših rejcev v državi, ki vam lahko pomagajo spoznati svojo pravo ljubezen.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljša krema za tace za pse in Najboljše pasje ovratnice GPS brez mesečnih stroškov.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za Alabama

PuppySpot's Shih Tzus za Alabama

Ker iščete rejce Shih Tzuja v Alabami, toplo priporočamo ogled spletne zaupanja vredne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in poiščete združljivega spremljevalca Shih Tzu kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Pomagalo bi, če bi ves čas opozorili, da morajo vsi rejci Shih Tzujev, ki imajo mladičke na seznamu PuppySpot, opraviti strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Alabami. Preden nadaljujete na pot za mladička Shih Tzu za prodajo v Alabami, si oglejte spletno stran PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sunnybrook Shih Tzu

Sunnybrook Shih Tzu

Prvi vzreditelj na našem seznamu je Sunnybrook Shih Tzu, ki prihaja iz Huntsvillea v Alabami, s skoraj desetletnimi izkušnjami z vzrejo in ponosnim članom programa Bred with HEART. Psarna, ki jo vodi Sandra, je specializirana za vzrejo zdravih Shih Tzujev z izvajanjem vseh priporočenih zdravstvenih pregledov na očetu in materi (starševskih psov). Pri Sunnybrook Shih Tzuju imajo mladički zdravstveno jamstvo in nimajo zapletov, kot so displazija kolka, luksacija pogačice, odmik mrežnice itd.

Da ji pri tej nalogi pomaga, Sandri pomaga tudi njena hči, ki je diplomirala na programu Animal Science na univerzi Auburn. Poleg tega so mladički Shih Tzu iz Sunnybrook Shih Tzuja tudi dobro socializirani in vzgojeni tako, da imajo prijazen temperament, da zagotovijo, da se po posvojitvi. Mladički bi se zlahka prilagodili vašemu urniku.

Ob nakupu mladička pri Sunnybrook Shih Tzu-ju vedno prejmete pisno prodajno mesto, vzreditelj pa vam pod določenimi pogoji celo dovoli vračilo mladička. Torej, če ste pripravljeni narediti naslednji korak za svojega Shih Tzuja in želite kupiti Shih Tzu mladička v Alabami, obiščite Sunnybrook Shih Tzu. Tukaj so vse informacije.

Podrobnosti o Sunnybrook Shih Tzuju

3. Bar-Lar Shih Tzu

Bar-Lar Shih Tzu

S sedežem v Cecilu v Alabami, vzreditelju z več kot štiri desetletji izkušenj z vzrejo Shih Tzuja, je naslednji vzreditelj na našem seznamu Bar-Lar Shih Tzu. Psarna vodita Barbara Ann in Larry Ewer, odgovorna za proizvodnjo več kot 50 ameriških prvakov AKC, ki ponazarjajo njihovo strokovno znanje pri vzreji krvnih linij prvakov.

Bar-Lar Shih Tzu, prejemnik programa AKC Breeder of Merit Program in član ameriškega kluba Shih Tzu, vzreja tudi Shih Tzuje, ki so lahko odlični hišni ljubljenčki ali pa delujejo kot čudoviti terapevtski psi. Čeprav Bar-Lar Shih Tzu le občasno proizvaja leglo, ki ga je mogoče posvojiti kot hišne mladičke, so njihovi Shih Tzuji izjemno dobro usposobljeni.

Če obiščete to spletno stran rejcev, boste našli na tone informacij, ki bi lahko bile zelo koristne, če ste prvi lastnik Shih Tzuja. Lahko se obrnete tudi nanje, če imate kakršna koli konkretna vprašanja o pasmi, in ugotovili boste, da je vzreditelj zelo dojemljiv.

Izredno dobro so socializirani tudi mladički Shih Tzus iz Bar-Lar Shih Tzuja, njihova obsežna rutina šolanja pa je omenjena tudi na spletni strani vzreditelja. O tem vzreditelju bi lahko govorili ves dan, a če iščete čudovitega psička Shih Tzu za prodajo v Alabami, si naredite uslugo in jih pokličite. Ne bo vam žal.

Bar-Lar Shih Tzu Podrobnosti

4. Strawberry Puppy Kisses

Strawberry Puppy Kisses

Z imenom, ki pooseblja sladkobo, po kateri je znana Alabama, je naslednji vzreditelj na našem seznamu Strawberry Puppy Kisses. Ta psarna, ki jo vodi Margaret Boldin, se nahaja v Holly Pondu v Alabami, se ponaša z vzrejnimi šampionskimi krvnimi linijami, kar počnejo od leta 2017.

Odlična stvar tega vzreditelja je, da vsi njihovi mladički prihajajo od staršev, registriranih v AKC, sami pa so lahko tudi prijavljeni pri AKC. Njihovi mladički so na voljo v različnih barvah, tako da lahko resnično izberete leglo. Poleg tega vzreditelj na svoji spletni strani ponuja tudi druge storitve, vključno z negovanjem (striženje, kopel proti bolham, nohti itd.) in dostavo hišnih ljubljenčkov (polnjenje na podlagi 1 USD na miljo).

Poleg tega bo pes, ki ga kupite, vedno na tekočem s svojimi cepivi in ​​ima zdravstveno garancijo. Vendar pa ima to visoko ceno, saj je najnižja cena za mladička 850 $. Poleg tega, če želite vzrejne pravice, bi morali doplačati, kar je standardna praksa v svetu psov. Čeprav je drag, ta vzreditelj resnično pozna njihove Shih Tzuje. Torej, če ste v mestu in želite kupiti mladička Shih Tzu v Alabami, obiščite Strawberry Puppy Kisses, da vas bo navdušila ljubezen.

Strawberry Puppy Kisses Podrobnosti

5. Shih Tzu Show Off

Razstava Shih Tzuja

Vzreditelj z več kot 20-letnimi izkušnjami pri pridelavi Shih Tzujev, ki jih je mogoče hraniti kot hišne ljubljenčke ali razstavljati na razstavah, je naslednji vzreditelj na našem seznamu Shih Tzu Show Offs. S sedežem v Eufauli v Alabami, Shih Tzu Show Offs vodi Susan, ki ostaja tako navdušena nad to pasmo kot pred 20 leti.

Susan vzreja svoje Shih Tzuje tako, da se osredotoča na vzgojo mladičkov z odličnim temperamentom, nežnimi naravnanostmi in lepoto. Vsi njeni starši so testirani na DNK in so registrirani v AKC. Susan daje poudarek druženju in šolanju svojih kužkov že od malih nog, s tem, da se od tretjega tedna začne šolanje kužkov.

Shih Tzuji se od drugega tedna naprej seznanjajo z ljudmi in različnimi predmeti. Če kupite mladiča Shih Tzuja od tukaj, je najbolje verjeti, da bi bil zelo ljubeč in lepo vzgojen. Shih Tzu Show Offs ponuja tudi 2-letno zdravstveno garancijo za nakup njihovega mladička.

Poleg tega vam Shih Tzu Show Offs s psičkom pošlje tudi cepljenja, mikročip, potrdilo o zdravju in odejo z vonjem po mladičevi mami. Torej, če ste pripravljeni narediti naslednji korak s Shih Tzuji in želite kupiti Shih Tzu mladiča v Alabami, so tukaj vse informacije, ki bi jih potrebovali o tem rejcu.

Podrobnosti o predstavitvah Shih Tzuja

6. MyMy’s Minis Shih Tzu Kennel

MyMy's Minis Shih Tzu psarna

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Shih Tzuja v Alabami je “MyMy’s Minis Shih Tzu psarna.” Prihaja iz Jacksona v Alabami, zadnji vzreditelj na našem seznamu psarne Minis Shih Tzu podjetja MyMy. Čeprav so razmeroma novi v vzrejni igri, so Shih Tzuji psarne MyMy Minis Shih Tzu tako srčkani kot ime psarne.

Shih Tzuji v psarni MyMy’s Minis Shih Tzu, ki jih vodi Myra Mclntyre, so dobro socializirani in vzgojeni z ljubeznijo. Myra vzgaja svoje Shih Tzuje v svoji hiši in jih tam vzgaja. Njeni mladiči Shih Tzu so dobro prilagojeni na življenje v bližini ljudi in prijetno druženje z drugimi živalmi.

Poleg tega MyMy’s Minis Shih Tzu Kennel ponuja tudi možnosti dostave, kjer lahko Myra vašega kužka pripelje do vas ali ga odpelje do vašega praga. Čeprav se lahko obrnete na MyMy’s Minis Shih Tzu Kennel prek njihove spletne strani, so tukaj vse informacije, ki jih morda potrebujete.

Podrobnosti o psarni MyMy’s Minis Shih Tzu

Kako izbrati rejca Shih Tzuja v Alabami

Kako izbrati rejca Shih Tzuja v Alabami

Če ste ljubitelj psov in živite v Alabami, bi okoli vas živelo veliko rejcev. Kljub temu bi bilo v pomoč, če bi bili pri izbiri vzreditelja v Alabami pozorni na dve pomembni stvari.

Pričevanja o vzreditelju. Pričevanja prejšnjih strank vam lahko veliko povejo o vzreditelju in mladičkih, ki jih zagotavljajo, vključno z informacijami, ki jih morda niste opazili.

Če želite zagotoviti zdravega mladiča, se vedno prepričajte, da so starši vzreditelja registrirani v AKC. Poleg tega registracija AKC prispeva k verodostojnosti rejca.

Povezano: Najboljše škarje za nego Shih Tzuja.

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce Shih Tzuja v Alabami

Iskanje vrhunskih rejcev Shih Tzu v Alabami je lahko zastrašujoča naloga. Rejske prakse, kot so testiranje DNK, testiranje OFA za zdravstvene težave itd., so običajno pokazatelj vrhunskega rejca. Vrhunski rejec bi svoje pse vedno vzrejal odgovorno in vam priskrbel zdravstvene certifikate.

Poleg tega je lokacija rejca še en pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati. Bližina vam lahko omogoči, da obiščete svojega mladiča v psarni pri vzreditelju, preden vam ga dajo. To vam omogoča, da spremljate svojega kužka in osebno zagotovite njegovo zdravje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v Alabami, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shih Tzuja od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Shih Tzu” spodaj: