6 najboljših rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu! (2022)

Predloga Best-Shih-Tzu-Breeders-In-Wisconsin

Iskanje najboljših rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu se lahko včasih zdi zastrašujoče in zastrašujoče za tiste, ki tega še nikoli niso storili. Če pa iščete zdravega Shih Tzuja, boste morali najti uglednega vzreditelja, da boste v bližnji prihodnosti dobili tistega, ki vam bo ustrezal.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Wisconsinu in Najboljši rejci šnavcerjev v Wisconsinu.

Mladički Shih Tzu za prodajo v Wisconsinu

Mladički Shih Tzu za prodajo v WisconsinuNa srečo vam bo ta vodnik pomagal pri iskanju najboljših rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu, vključno s kontaktnimi podatki in vsem, kar potrebujete, da začnete na poti do naslednjega Shih Tzuja.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljša pasja krtača za zaplete in Najboljši šamponi proti bolham.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za Wisconsin

PuppySpot's Shih Tzus za WisconsinKer iščete vzreditelje Shih Tzuja v Wisconsinu, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Shih Tzu iz udobja svojega doma v Wisconsinu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Shih Tzuja na PuppySpotu opraviti strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec prispel v Wisconsin zdrav in zdrav. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Shih Tzu za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Meggy’s AKC Shih Tzus

Meggy's AKC Shih TzusMeggy’s AKC Shih Tzus oglašuje prodajo Shih Tzujev v različnih oblikah in velikostih. Teža teh psov pri tem rejcu se lahko giblje od 4 lbs do 14 lbs, ko so polnoletni. Prav tako oglašujejo, da so na voljo v vseh različnih barvah, tako da nikoli niste omejeni samo na eno barvo.

Podrobnosti o Meggy’s AKC Shih Tzus

3. Psarne Foxwood

Psarne FoxwoodFoxwood Kennels oglašuje, da imajo pse Shih Tzu, ki so razstavne kakovosti. Njihov glavni cilj je zagotoviti, da so vsi hišni ljubljenčki izjemno kakovostni. V poslu so od leta 1988 in se strogo osredotočajo na:
  • zdravje
  • Struktura
  • Temperament

Vsak mladiček, ki ga proda, ima pisno garancijo za celo leto. To vključuje zdravstvene kartone mladička, veljavne popuste za ograje, popuste za veterinarske ambulante in celo šolanje.

Podrobnosti o psarnah Foxwood

3. Ohpuppylove

Ohpuppylove Shih TzusOhpuppylove je zelo ponosen na svoje vzrejne prakse in doživijo veliko zadovoljstvo, ko vidijo ljudi, ki hodijo ven z novim kužkom in nasmehom na obrazu. Čeprav so od leta 2021 ukinili svoje poslovanje, še vedno občasno ponujajo mladičke.

Ohpuppylove Podrobnosti

5. Renejev čudoviti svet plišastih medvedkov

Renejev čudoviti svet plišastih medvedkovRene’s Wonderful World of Teddy Bear Puppies se ponaša z oglaševanjem močnih in zdravih psov na vsakem koraku. Zavedajo se, da ljudje želijo, da se psi prilegajo vsakemu delu njihovega življenja.

Nekateri živijo v stanovanju, velikih hišah ali stanovanju. Rene’s Wonderful World of Teddy Bear Puppies se tudi zaveda, da se morajo mladički hkrati razumeti z drugimi hišnimi ljubljenčki. Zato so zelo pozorni na okolje, v katerem vzgajajo njihovi mladički.

Podrobnosti o Renejevem čudovitem svetu plišastih medvedkov

6. Wisconsin Puppy Patch

Obliž za mladiče WisconsinZadnji na seznamu najboljših rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu je “Obliž za mladiče Wisconsin.” Lastnik Wisconsin Puppy Patch, LeRoy Fhlug, je odraščal na kmetiji blizu Chiltona v Wisconsinu in je vrsto let gojil govedo, preden se je osredotočil na pse.

LeRoy ima rad pasmo Shih Tzu in španjela Cavalier King Charlesa, zato uživa v druženju teh pasem med seboj in zagotavljanju ljubečih mladičkov novim družinam za vzgojo.

Za vse svoje živali ima brezhibno zavetišče in zavzema se, da bo za posvojitev zagotovil le zdrave mladičke. Vsi najboljši rejci Shih Tzuja v Wisconsinu zelo spoštujejo in skrbijo za življenjske in zdravstvene razmere svojih psov, kar boste hitro videli, ko boste obiskali katerega od teh rejcev.

Podrobnosti o obližu za mladička Wisconsin

Kako izbrati vzreditelja Shih Tzuja v Wisconsinu

Kako izbrati vzreditelja Shih Tzuja v WisconsinuIzbira dobrega vzreditelja je verjetno najpomembnejši korak pri iskanju novega psa. Ko izbirate vzreditelja Shih Tzu, se morate dobro počutiti glede vzreditelja, načina vzgoje psov in načina, kako skrbijo za svoje mladičke. Dober vzreditelj Shih Tzujev je nekdo, ki vzreja zaradi ljubezni do pasme in jo želi izboljšati.

Pogovorite se z nekom, ki je kupil psa pri vzreditelju, za katerega menite. Vprašajte svojega veterinarja ali lokalno zavetišče za živali, če poznajo kakšnega dobrega rejca na vašem območju. Prav tako lahko vprašate ljudi, ki se ukvarjajo s pasjimi dejavnostmi, kot so poslušnost, konformacija (pasje razstave) ali trening agilnosti.

Odgovorna, dobro obveščena oseba na enem od teh področij bi vam morala pomagati pri odločitvi, ali je vzreditelj ugleden. Tudi dober vzreditelj vas bo želel spoznati in vam zastaviti vprašanja.

Želeli vas bodo intervjuvati, da se prepričate, da se dobro ujemate z njihovimi mladički. Morda bodo celo prosili, da s seboj pripeljete svoje družinske člane, zlasti vse otroke, da vidite, kako komunicirajo s psi.

Nekaj ​​korakov, ki bi jih morda želeli sprejeti, ko razmišljate o vzreditelju, je:

  1. Obiščite psarno, kjer se je psička skotila in odraščala. Prepričajte se, da je čist in dobro vzdrževan. Vprašajte, ali so starši na kraju samem in ali so prisotni še drugi psi, ki niso v psarni.
  2. Vprašajte o zdravstvenem testiranju in vzrejnih praksah za oba starša mladička. Poiščite rejce, ki testirajo svoje pse in imajo pisno dokumentacijo o teh rezultatih in dokazilo, da so njihovi psi registrirani pri Ameriški kinološki zvezi ali drugem uglednem registru ali klubski organizaciji.
  3. Povprašajte o zdravstvenih garancijah, ki so na voljo pri prodaji mladička Shih Tzu, kot je kritje za prirojene zdravstvene težave in drugo.

Kaj morate vedeti, preden domov prinesete Shih Tzuja v Virginiji

Kaj morate vedeti, preden domov prinesete Shih Tzuja v VirginijiShih Tzus je majhna pasma psov, ki izvira iz Kitajske in je stara več kot 2000 let. Shih Tzu je bil vzrejen iz pasem Pekinezer in Lhasa apso. Prvotno so bili vzrejeni kot naložki za kitajske kraljeve družine. Običajno so pokriti z dolgo dlako in zahtevajo redno nego.

Čeprav so psi majhne pasme, še vedno potrebujejo veliko vaj in so znani po svoji sproščeni, prijazni naravi. Dlaka na njihovem obrazu je pogosto dolga, kar jim daje videz leva. Ameriški kinološki klub (AKC) standard za pasmo zahteva višino od 8 do 11 palcev (20 do 28 cm).

Samci tehtajo od 9 do 16 funtov (4 do 7 kg), medtem ko samice tehtajo od 8 do 15 funtov (3 do 6 kg). Shih Tzu je dobil veliko vzdevkov, kot sta krizantema in levji pes. Imenovali so jih tudi “Shichon” ali “Plišasti medvedek” zaradi njihove podobnosti z plišastimi igračami. “Plišasti medvedek” je blagovna znamka Alder Creek Kennel v Oregonu v ZDA.

Kot pri vsaki pasmi psov ima Shih Tzu določene skupne lastnosti, vendar ni dveh popolnoma enakih psov. Tako kot bi raziskovali, preden bi posvojili otroka, bi se morali tudi vi potruditi, da ugotovite, ali je Shih Tzu pravi za vas. Zaradi svoje igrive in ljubeče narave so Shih Tzuji odlični hišni ljubljenčki za družine z otroki, čeprav je priporočljivo, da so otroci starejši od petih let.

Dobro se razumejo tudi z drugimi psi in hišnimi ljubljenčki. Zaradi majhne velikosti in prijazne osebnosti se jih zlahka ustrašijo večji psi in morda niso najboljša izbira za družine z velikimi psi. Shih Tzuji so inteligentni psi, ki se hitro učijo in jih je mogoče enostavno trenirati, še posebej, ko so mladi mladiči. Vendar pa so, tako kot mnoge pasme psov, včasih lahko trmasti.

Če Shih Tzu ne vidi razloga, da bi ubogal vaš ukaz ali misli, da ima v tem trenutku boljšo predstavo o tem, kaj storiti, vas bo ignoriral. Zaradi te lastnosti so odlična izbira za izkušene lastnike psov, ki so že imeli izkušnje z usposabljanjem drugih pasem psov. Čudovita narava in dolgo življenje teh čudovitih psov jih naredita privlačno izbiro kot hišnega ljubljenčka.

Povezano: Maltežan vs. Shih Tzu – Primerjava pasem psov.

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Wisconsinu”

Zaključek za The "Najboljši rejci Shih Tzuja v Wisconsinu"Povprečna pričakovana življenjska doba Shih Tzu je od 12 do 15 let. To je pričakovana življenjska doba ob rojstvu in ti psi lahko živijo dlje, če je zagotovljena ustrezna oskrba. Ker je pes velika obveznost, ki traja več kot desetletje, boste želeli zagotoviti, da boste svojega dobili od enega najboljših rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov spremljevalca Shih Tzuja od vzreditelja v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 pomembnih dejstev o Shih Tzy, ki bi jih morala vedeti vsaka novopečena mama” spodaj: