6 najboljših rejcev šnavcerjev v Missouriju! (2022)

Rejci šnavcerjev v Missouriju

Če iščete najboljše rejce šnavcerjev v Missouriju, potem je tukaj vse, kar morate vedeti. Ljubkovan in drzen šnavcer prihaja iz Nemčije in je na voljo v treh velikostih; miniaturni, standardni in orjaški šnavcer. Standardni šnavcer je razvrščen v delovno skupino Ameriškega kinološkega združenja in je opisan kot neustrašen, živahen in inteligenten.

Miniature so razvrščene v skupino terierjev in jih opisujejo kot poslušne, inteligentne in prijazne. Šnavcerji, tako kot standardi, so tudi razvrščeni v delovno skupino in so primerni za usposabljanje, zvesti in pozorni.

Izbira šnavcerja je odvisna od želje za velike pse ali pse zmerne velikosti; kljub temu so vsi izjemne osebnosti. Poiščite odgovorne in zaupanja vredne rejce šnavcerjev v Missouriju, navedene v tem članku, za vašega vedno pozornega, novega kosmatega prijatelja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev šnavcerjev v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorskih prinašalcev v Missouriju in Najboljši rejci Shih Tzuja v Missouriju.

Mladički šnavcerja naprodaj v Missouriju

Mladički šnavcerja naprodaj v Missouriju

Standardni šnavcer tehta od 30 do 50 funtov in je visok od 17 do 20 palcev, odvisno od spola. Imajo podaljšano življenjsko dobo od 13 do 16 let, ko so dobro vzgojeni in očiščeni genetskih bolezni. Spodaj poiščite podrobne kontakte in informacije o uglednih rejcih šnavcerjev v Missouriju za vašo novo družino.

Priporočila za izdelke šnavcerja: Najboljše šok ovratnice za grizljivega kužka in Najboljši pasji šamponi proti linjanju.

1. PuppySpotovi šnavcerji za Missouri

Šnavcerji PuppySpot za Missouri

Ker iščete rejce šnavcerjev v Missouriju za spremljevalca, vam priporočamo, da pobrskate po ugledni platformi PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete združljivega spremljevalca šnavcerja kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci šnavcerjev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec varno prispel v Missouri. Preden nadaljujete na pot za mladička šnavcerja za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Vrbovi šnavcerji

Vrbovi šnavcerji

WillowTree Schnauzers je družinski program vzreje, ustanovljen leta 2007 v Cowan Loop, Columbia, Missouri. Lorrie je možgani za WillowTree, specializirana je za vzrejo miniaturnih šnavcerjev, ki uspevajo kot nadomestni psi.

Lorriejev program vzreje je načrtovan v skladu s standardom pasme za odlične, visokokakovostne in dobro strukturirane šnavcerje, ki so odlični kot družinski hišni ljubljenčki. Mladički WillowTree Schnauzers so zdravi, dobro hranjeni, cenjeni psi, Lorrie pa skrbi za njihovo vsakodnevno nego.

Z mesojedci so hranjeni z ustrezno prehrano in niso ustrezno cepljeni proti klopom in bolham. Psi WillowTreeja so dobro socializirani in imajo odličen proces prehoda v svoje nove domove.

Napotitve in pričevanja starih strank WillowTree so dokaz dobrih storitev, ki jih Lorrie kot etični vzreditelj šnavcerjev nudi. Za začetek nabavnih postopkov pri WillowTree Schnauzers vloga za posvojitev ni potrebna. Lahko se obrnete na Lorrie po telefonu ali obiščete Facebook stran in spletno stran WillowTree, da se dogovorite za obisk.

Podrobnosti o vrbovem šnavcerju

3. Šnavcer družine Swafford

Šnavcer družine Swafford

Swafford Family Schnauzer je strastna družina, ki ljubi pse, ki je znana po vzreji izjemnih miniaturnih šnavcerjev v Joplinu v jugozahodnem Missouriju. Njihov vzrejni program je bil ustanovljen leta 2006, da bi svojim strankam zagotovil zdravega, dobro zaokroženega in ljubečega spremljevalca. Vsi člani družine Swafford sodelujejo pri skrbi za in vzrejo svojih čudovitih mladičkov zaradi ljubezni do pasem.

Swaffordov vzrejni program je načrtovan v skladu z etičnim standardom pasemskega kluba za vzrejo kakovostnih in zdravih mladičkov šnavcerja. Skrbijo za srečo in kakovost življenja vseh psov Swafford, saj zagotavljajo, da so dobro cenjeni in končajo v ljubečih domovih.

Rejke in gospodje v Swaffordu so zdravi psi, očiščeni vseh genetskih bolezni, preden se parijo za bolj zdrava legla šnavcerja. Swaffordovi mladički so doma rojeni in vzgojeni z dostopom iz pasjih vrat na svoje prostorno dvorišče, kjer se lahko sprehajajo in so blizu narave.

Njihove celotne mladičke skrbijo od rojstva, z osebno pozornostjo vsakemu, da zagotovimo, da zrastejo v intimnega hišnega ljubljenčka. Prav tako so vnaprej razvajeni in uživajo v gladkem prehodu, saj so že pred odhodom v svoje nove domove izpostavljeni različnim okoljskim razmeram.

Postopki posvojitve pri družinski šnavcerji Swafford so pregledni in enostavni, brez skritih skrbi za njihove pse. Za začetek postopka posvojitve se lahko obrnete na Swaffordove po telefonu ali obiščete njihovo spletno mesto. Swaffordovi mladički gredo v svoje nove domove z naslednjim.

 • Trenutna cepljenja
 • Razglisteno
 • Veterinar pregledan
 • Zdravstveni kartoni
 • 2-letna garancija za genetsko zdravje
 • Repi kupirani
 • Dewclaws odstranjeni
 • Ušesa obrezana
 • Informacijski list
 • En funt hrane za mladiče
 • Ročno izdelana odeja za kužke
 • Ovratnica in povodec
 • Postelja za hišne ljubljenčke
 • Igrače in žvečilke
 • Zdrave domače pasje dobrote

Podrobnosti o družini šnavcerjev Swafford

4. Mini šnavcerji srednjega zahoda

Mini šnavcerji srednjega zahoda

Midwest Mini Schnauzers je nameren in namenski program vzreje v Independence, Missouri, ki slovi po vrhunskih mladičkih miniaturnega šnavcerja. Jessica Buckallew je etična in strastna vzrediteljica ter upravljavka za srednjezahodnimi mini šnavcerji.

Cilj Srednjega zahoda je, da svojo stranko poveže z zdravimi, vrhunskimi in veselimi kužki, ki prinašajo neskončno veselje v njihove domove. Mini šnavcerji Srednjega zahoda so na voljo v različnih barvnih možnostih: jetra, jetra in rjava, jetra in rjava, črna, črna in srebrna, črna in rjava, smetana in rdeča ter bela.

Na voljo so tudi v različnih zanimivih vzorcih, kot sta merle in parti. Do prihajajoče zime 2022 namerava Midwest svoji liniji barv dodati lila in modro. Psi srednjega zahoda mini šnavcerji so registrirani pri American Kennel Club in APRI.

Vse starševske pasme pri srednjezahodnem mini šnavcerju so pred parjenjem temeljito preverjene glede zdravja in kakovosti, da se zagotovijo zdravi mladički šnavcerja. Vsi mladički in odrasli psi Srednjega zahoda živijo v svojih domovih in niso nikoli v pesjaku.

Vsi mladiči srednjega zahoda so veterinarsko pregledani in imajo odstranjene kremplje, kupirane repe, razglistene in posodobljeno cepljenje. Novi lastniki dobijo paket za kužke s pasjo hrano Pro Plan, skodelico, igrače in odejo z vonjem po mamici. Obiščite spletno stran Midwest Mini Schnavzer ali se obrnite na Jessico Buckallew po telefonu za čudovitega Mini Schnauzerja.

Podrobnosti o mini šnavcerjih srednjega zahoda

5. Creekview Canines

Creekview Canines

Creekview Canines, ki se nahaja v Niangua, Missouri, je nameren in strasten vzrejni program, znan po vzreji ljubkih mladičkov. Specializirani so za vzrejo vrhunskih, veselih, zdravih Corgijev, Havachonov in ljubečih šnavcerjev, vzgojenih z ljubeznijo, da bi svojim novim lastnikom prinesli ljubezen.

Nick in Christine Jones sta odgovorna in zaupanja vredna rejca Creekview Canines. Cilj Creekview Canines je vzrejati in vzgajati zdrave in srečne pse, ki so odlični spremljevalci in kažejo možnosti. Vzrejni načrti Creekview Canines so licencirani USDA in State ter zasnovani v skladu z etičnim standardom pasme.

Creekview odlično skrbi za vse svoje pse in jih poskuša namestiti le v predane in ljubeče družine. Starši Creekview Canines so zdravi izbrani iz zdrave linije in pred parjenjem pregledani za dobro počutje, da bi dobili bolj zdravega šnavcerja. Nick in Christine Jones sta psila in vzgajala svoje mladičke v hiši ter z njimi profesionalno ravnala z ljubeznijo in strastjo.

Vsi mladički so dobro socializirani in pripravljeni na svoje nove domove z gladkim prehodom. Postopki posvojitve Creekview Canines so pregledni in neposredni, brez skrbi za genetske bolezni njihovih psov. Lahko se obrnete na Nicka in Christine Jones po telefonu ali obiščete spletno stran Creekview za več poizvedb o njihovih šnavcerjih. Mladički pri Creekview Canines so

Mladički šnavcerja so rojeni in vzgojeni v varnem in ugodnem družinskem okolju in imajo:

 • Vnaprej pokvarjeno
 • Veterinar pregledan
 • Obveščanje o vseh starosti primernih cepljenj
 • Mikročipirano
 • Razglisteno
 • Pridite z zdravstveno izkaznico

Podrobnosti o Creekview Canines

6. Mladički z osebnostjo

Mladički z osebnostjo

Zadnji na seznamu najboljših rejcev šnavcerjev v Missouriju je “Mladički z osebnostjo.” Mike in Melanie Moore sta predana in izkušena rejca, ki se nahajata v čudovitem Lamarju v Missouriju, ki je znan po vzreji neverjetnih psov. Puppies With Personality je bilo ustanovljeno leta 1994, s poudarkom na vzreji zdravih in veselih mladičkov sibirskega haskija, zlatih prinašalcev, puškarjev, beaglov, avstralskih ovčarjev in mini šnavcerjev.

PWP se osredotoča na vzrejo najvišje kakovosti iz srečnih, zdravih krvnih linij, ki naredijo izjemne hišne ljubljenčke. Program vzreje mladičkov z osebnostjo je licenciran USDA in države in je namerno načrtovan v skladu s standardi pasme American Kennel Club.

So a HEART certificiran vzreditelj z rednimi pregledi AKC njihovih objektov. Kot pove že njihovo ime, so mladički PWP pravi s fantastičnimi osebnostmi, ki prinašajo ljubezen v njihove nove domove. Puppies With Personality uporablja zdrave in zdrave starše iz odlične krvne linije kot plemenske pse, da zagotovi srečne in zdrave mladičke.

Mladička Mike in Melanie sta skojena in vzgojena v ljubečem okolju, kjer ju negujemo in hranimo z najboljšo možno pasjo hrano. Vsi mladički pasme pri Puppies With Personality se prodajajo kot hišni ljubljenčki le z omejeno registracijo.

Mladički z osebnostjo zelo skrbijo za svoje pse in jih poskušajo umestiti v predane družine, ki jih negujejo za vedno. Mladički PWP imajo zdravstvene kartone in potrdila, registracijske papirje, cepljeni, razglisteni, mikročipirani, veterinarsko pregledani in trigeneracijski rodovnik.

Vsi psi so vnaprej razvajeni in zajeti z 1-letno zdravstveno garancijo in vseživljenjsko podporo Mikea in Melanie Moore. Postopki posvojitve mladičkov With Personality so strokovno vodeni z najboljšo izkušnjo storitev za stranke. Za več informacij o postopkih posvojitve kontaktirajte Mikea in Melanie Moore ali obiščite spletno stran Puppies With Personality.

Mladički s podrobnostmi o osebnosti

Zaključek za “najboljše rejce šnavcerjev v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce šnavcerjev v Missouriju

The Šnavcer se običajno prilega kateri koli velikosti psa, ki vam je všeč, saj so miniaturne, standardne in velikanske. Če vas torej zanima majhna, kompaktna ali velikanska pasma psov, lahko dobite katero koli od te očarljive, ljubeče in prijazne pasme.

Kljub temu se morate za vašo novo družinsko družino obrniti na strastnega in zanesljivega vzreditelja in prenehati z mlinskimi dejavnostmi. Ta članek izpostavlja podrobne informacije o vrhunskih etičnih rejcih šnavcerjev okoli vas v Missouriju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev šnavcerjev v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička šnavcerja od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “8 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov miniaturnega šnavcerja” spodaj: