6 najboljših rejcev Yorkie v Alabami! (2022)

Rejci Yorkie v Alabami

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete rejce Yorkie v Alabami. Iščete drznega, modnega, agresivnega, ljubečega in ljubečega psa, ki je dober z otroki? No, ni vam treba iskati daleč. Yorkie, okrajšava za Yorkshire terier, je popoln pes za vas.

Yorkie, ki so ga sprva uporabljali v rudnikih za lovljenje podgan, je sčasoma postal priljubljena pasma psov med viktorijanskimi damami. Sčasoma je Yorkie postal bolj priljubljen le zaradi svojega svilnatega plašča do tal, ki lahko vsakogar preseneti. Vendar naj vas jorkijin plašč ne zavede.

Yorkiji so dobro znani po svojem čudovitem temperamentu, ljubeči naravi, zvestobi in pogumu. Čeprav so pasma psov igrače in so zato res majhni, imajo običajno veliko osebnost, ki lahko osvoji srce vsakogar.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Alabami in Najboljši rejci labradorcev v Alabami.

Mladički Yorkie naprodaj v Alabami

Mladički Yorkie naprodaj v Alabami

Da bi vam pomagali najti najboljše rejce Yorkie v Alabami, smo naredili seznam najboljših rejcev, na katere se lahko obrnete. Torej, brez odlašanja, se poglobimo.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljši pas za kravato.

1. PuppySpot’s Yorkies za Alabama

PuppySpot's Yorkies za Alabama

Ker iščete rejce Yorkie v Alabami, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Yorkie kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Yorkie opraviti strog postopek presejanja, kar pomeni, da mora vaš spremljevalec prispeti v Alabama zdrav in zdrav. Preden nadaljujete pot za mladičkom jorkširskega terierja za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Robert Kirkpatrick

Robert Kirkpatrick

S sedežem v Guinu v Alabami, vzreditelju z desetletnimi izkušnjami pri vzreji jorkširskega terierja, je prvi vzreditelj na našem seznamu Robert Kirkpatrick. Robert Kirkpatrick je ponosen član kluba Yorkshire terierjev v prestolnici nacije in je izjemno navdušen nad vzrejo Yorkijev.

Robert Kirkpatrick ima trenutno 6 Yorkijev in se osredotoča na vzrejo za dobro zdravje in odličen temperament. Ob nakupu pri tem rejcu bi bil vaš mladiček Yorkshire v celoti posodobljen s cepljenji in bi imel zdravstveno garancijo.

Poleg tega so Yorkiji Roberta Kirkpatricka zelo dobro socializirani, saj jih v glavnem vzgajajo doma in jim ne dovoljujejo zunaj. Poleg tega so Yorkiji Roberta Kirkpatricka usposobljeni za uriniranje in so dobro usposobljeni za druženje z drugimi živalmi, odraslimi in otroki.

Torej, če želite potegniti sprožilec tega posla in želite kupiti Yorkieja v Alabami, se prepričajte, da obiščete Roberta Kirkpatricka in ne bo vam žal. Tukaj so vse informacije, ki jih potrebujete.

Podrobnosti o Robertu Kirkpatricku

3. Poletni maltežan

Poletni maltežan

Ponosni član AKC, katerega plemenski psi ustrezajo standardom AKC, je naslednji vzreditelj na našem seznamu Summer’s Maltese. Vodja psa Summer in David Rutledge, ima sedež v Gardendaleu v Alabami. Vzreditelj ima skoraj dve desetletji izkušenj z vzrejo psov, zato je popoln kraj za iskanje svojega Yorkija.

Čeprav rejec vzreja predvsem maltežanov, pogosto ponujajo tudi mladiče Yorkie v leglu. Starša rejca Yorkie sta iz linije AKC European Champ. Poleg tega so vsi starševski psi registrirani v AKC in so bili temeljito testirani na DNK in zdravstveno stanje, da vam ponudimo samo najboljše mladiče Yorkie.

Poletje živi s svojimi psi, zato so vsi njeni mladiči Yorkie zelo dobro socializirani, da se družijo s psi in ljudmi. Poleg tega poletje poudarja vzrejo psov odličnega temperamenta, zato bodite prepričani, da bo vaš pes vedno izstopal v primerjavi z drugimi.

Čeprav je ta vzreditelj malce drag, so vredni. Cene za njihove pse se lahko gibljejo med 2.500 in 3.000 $, vendar je to razumno glede na krvne linije psov. Zato, če želite kupiti najboljše mladičke Yorkie za prodajo v Alabami, tukaj so vse informacije.

Poletne malteške podrobnosti

4. Galaxy Far and Beyond Pugs n Yorkie

Galaxy Far and Beyond Mops in Yorkie

Prihaja iz Jasperja v Alabami, rejec z več kot dvema desetletjema izkušenj z vzrejo Yorkijev in mopsov, naslednji vzreditelj na našem seznamu je Galaxy Far and Beyond Pugs n Yorkie. Psarna Galaxy Far and Beyond Pugs n Yorkie, ki jo vodi Lynsey Hamilton, je specializirana za vzrejo Yorkijev za hišne ljubljenčke.

Lynsey se zaveda, kako pomembna je lahko zgodnja socializacija v primeru mladičkov Yorkie. Zaradi tega so mladički Yorkie iz Galaxy Far and Beyond Pugs n Yorkie izredno dobro socializirani in se lahko hitro navadijo na novo okolje.

Ob nakupu mladička Yorkie pri tem vzreditelju bo vaš kuža prišel s številnimi dobrotami. Vsi mladički so registrirani v AKC in imajo podrobno zdravstveno kartoteko in zdravstveno spričevalo, v katerem so navedena njihova cepiva. Če to ni bilo dovolj, Lynsey zagotovi tudi komplet za mladiče, saj ve, da so nekatere njene stranke morda prvi lastniki hišnih ljubljenčkov.

Govorite o tem, da bi naredili dodaten milje za svojo stranko, kaj? Lynsey pričakuje svoje naslednje leglo 10. aprila 2022. Torej, če iščete zdravega mladička Yorkie za prodajo v Alabami pri enem najboljših razpoložljivih rejcev, tukaj so vse informacije, ki jih potrebujete.

Podrobnosti o mopsih in Yorkijih Galaxy Far and Beyond

5. Jessica Alvarez

Jessica Alvarez

S približno sedemletnimi vzrejnimi izkušnjami s sedežem v Daphneju v Alabami je naslednja vzrediteljica na našem seznamu Jessica Alvarez. Jessica Alvarez je bila vedno navdušena nad Yorki in je sledila svojim strastem, ko je leta 2015 začela vzrejati te čudovite majhne pse igrače.

V primerjavi z drugimi rejci jorkširskih terierjev so mladički Yorkie Jessice Alvarez relativno poceni, potencialnega kupca stanejo le okoli 1600 dolarjev. Jessicini jorkiji so opravili prvi krog cepiv, ko jih kupite, in imajo zdravstveno garancijo. Poleg tega so mladički Jessicinega legla registrirani v AKC, prav tako tudi starši, iz katerih so se skotili.

Zdravstveni pregledi staršev se izvajajo tudi, da se zagotovi, da stranka dobi le popoln Yorkie, ki si ga zasluži in plača. Jessica ob nakupu Yorkijev pri njej zagotovi tudi pisni prodajni račun. Vendar pa na žalost, če mladička po nakupu ne morete obdržati, vam Jessica ne ponudi, da ga vzame nazaj. Kljub temu, če želite kupiti Yorkshire terierja v Alabami, obiščite Jessico.

Podrobnosti o Jessici Alvarez

6. Amanda’s Precious Pups

Amandini dragoceni mladički

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Yorkie v Alabami je “Amandini dragoceni mladički.” Podjetje Good Dog je priznalo kot odgovornega vzreditelja, Amanda’s Precious Pups vodi Amanda Cofer, ki se ukvarja z vzrejo mladičev že šest let. Pri Amanda’s Precious Pups se Yorkije vzgajajo, da postanejo sestavni del družin, ki jih sčasoma posvojijo.

Zato Amanda uporablja različne metode obogatitve za šolanje vaših mladičkov Yorkie, vključno z desenzibilizacijo v gospodinjstvu, socializacijo z otroki, zvočno stimulacijo, desenzibilizacijo nege itd. Ko kupite Yorkije pri Amandi, popolno navdušenje nad otroki, dobite registracijo AKC, odejo z vonjem sorodnikov, začetnim kompletom za mladiče in cepljenjem.

Poleg tega Amanda ponuja tudi 1-letno zdravstveno garancijo, njene mladičke pa razglistijo pri 3, 6 in 9 tednih z rednimi zdravstvenimi pregledi. Čeprav je malo drag s kužkom, ki stane med 2.000 in 3.500 $, je Amanda’s Precious Pups vzreditelj psov, ki je prvi kupec. Torej, če želite kupiti Yorkies v Alabami, obiščite njo.

Podrobnosti o Amanda’s Precious Pups

Kako izbrati rejca Yorkie v Alabami

Kako izbrati rejca Yorkie v Alabami

Čeprav so vsi zgoraj omenjeni rejci vrhunski rejci jorkširskih terierjev, je iskanje dobrih rejcev psov na splošno lahko težavno. Toda tu sta dve stvari, ki vam lahko pomagata pri tej dilemi in olajšata iskanje dobrega vzreditelja.

Upoštevajte pasmo psa, ki ga kupujete. Včasih vzreditelj psov pasme, ki vas zanima, morda ni na voljo v Alabami. V tem primeru boste morda morali razširiti iskalni radij, da boste našli dobrega rejca.

Vendar pa vam morda ne bo treba iskati daleč, saj je vzreditelja zlahka najti v bližnji državi. Drugič, preverite pričevanja. Čeprav mnogi ljudje radi opravljajo svoje raziskave, lahko pričevanja v veliki meri pokažejo, ali je vzreditelj dober ali slab.

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Alabami”

Zaključek za The

Da si zagotovite popolno Yorkshire terier vaših sanj, morate imeti v mislih dva dejavnika:

  • Rejske prakse rejca
  • Lokacija rejca od vas

Dobri rejci pogosto pokažejo svoje rejske prakse. Njihovi starševski psi so običajno vedno registrirani v AKC, testirani na DNK, genetsko testirani in zdravstveno pregledani. Izvajajo tudi OFA testiranje za boke, komolce itd., da zagotovijo, da boste dobili popoln vzorec, ki ste ga iskali.

Poleg tega je treba paziti tudi na lokacijo vzreditelja iz vašega kraja. Vzreditelj, ki je dostopen in blizu, vam lahko ponudi možnost, da obiščete svojega mladička, preden ga pošljejo domov. Čeprav morda menite, da je to še majhen dejavnik, lahko s tem zagotovite, da boste od samega začetka zgradili zdrav odnos s svojim kužkom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Alabami, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Yorkie od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: