6 najboljših rejcev Yorkie v Indiani! (2022)

Rejci Yorkie v Indiani

Če iščete najboljše rejce Yorkie v Indiani, ste prišli na pravo mesto. Tukaj smo, da vam olajšamo ta proces. Razumemo, kako težko je najti uglednega vzreditelja, ki mu lahko zaupaš.

Raziskovanje rejcev v bližini in nato obisk vseh psarn je lahko fizično in čustveno zelo naporen proces, še posebej, če gre za precej priljubljeno pasmo, kot je mladiček Yorkie, ki jo iščete. Yorkshire terier, znan tudi kot Yorkie, je zelo energična, igriva in ljubeča pasma.

Njihov izjemno prijazen temperament in čudovit videz sta jim pridobila veliko priljubljenost med številnimi družinami v državah. Zaradi tega pa je pasma tudi dovzetna za izkoriščanje različnih mlinov za mladiče.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bostonskih terierjev v Indiani in Najboljši rejci šnavcerjev v Indiani.

Mladički Yorkie naprodaj v Indiani

Mladički Yorkie naprodaj v Indiani

Da bi se izognili vlaganju na napačnem mestu in zavajanju s strani neetičnega rejca, morate preveriti pristnost in zdravstvene standarde, preden jim zaupate. Z obsežnimi raziskavami smo lahko našli rejce, ki delujejo v zvezni državi Indiana, ki je dobro znana po spoštovanju visokih standardov vzreje. Pojdite skozi spodnji seznam, če želite izvedeti več o njihovih storitvah in pravilnikih o mladičih.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši šamponi proti bolham in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. PuppySpot’s Yorkies za Indiano

PuppySpot's Yorkies za Indiano

Ker iščete rejce Yorkie v Indiani, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je spletna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke Yorkie iz udobja svojega doma v Indiani.

Vsi rejci Yorkie z mladički na seznamu morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da vam bodo vašega spremljevalca varno poslali v Indiano. Preden nadaljujete na pot za mladička Yorkie za prodajo v Indiani, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Yorkies poljubi

Yorkies poljubi

Yorkies Kisses je majhen domači vzreditelj Yorkijev v Indiani. S tem poslom se ukvarjajo zadnjih 20 let in so odločeni nenehno izboljševati kakovost svojih storitev. Vsak kuža, kupljen preko Yorkies Kisses, je opremljen z najnovejšimi cepivi, popolnim razčiščevanjem in mikročipiranjem.

Za vsakega mladička je zagotovljena tudi zdravstvena garancija. Verjame se, da ima Yorkies Kisses enega najkakovostnejših mladičkov Yorkieja za prodajo v Indiani. Posebej se trudijo, da bi mladički odraščali z najbolj čudovitimi temperamenti in odlično kakovostjo zdravja.

Vključujejo tudi zgodnjo nevrološko stimulacijo, ki mladičkom pomaga pri prilagajanju na novo družinsko okolje, ko so posvojeni. Poleg tega dovolijo mladičkom, da se pridružijo svojim novim domovom šele po 12 tednih, kar vzreditelju omogoča, da se prepriča, da je mladiček dobro socializiran, popolnoma odstavljen in da je prejel popolno cepljenje, preden ga pošljejo domov.

Yorkie Kisses opravi tudi Volhartovo testiranje na vsakem mladičku pri sedmih tednih. To jim omogoča, da mladička uskladijo z najbolj primerno družino. Za vsakogar, ki želi zagotoviti mladička, je potrebna nepovratna pristojbina za držanje v višini 500 USD. Za nakup mladička se lahko prijavite prek spleta, tako da izpolnite prijavnico za mladička na spletni strani. Če želite izvedeti več o tem vzreditelju hišnih ljubljenčkov, obiščite njihovo spletno stran, ki je povezana spodaj.

Podrobnosti o poljubih Yorkie

3. Jackson Yorkies

Jackson Yorkies

Jackson Yorkies je še en zanesljiv vzreditelj Yorkijev v Indiani. Svoje mladičke vzgajajo kot del svoje družine in jim zagotavljajo dobro socializirane mladičke s prijaznimi osebnostmi. Poleg tega imajo Jackson Yorkies vrhunski vzrejni program; zagotavljajo, da so matere in potomci v odličnem zdravju in brezhibnega rodovnika.

Z njihovo skrbno vzrejo je vsako leglo boljše od prejšnje generacije in ostaja zvesto pasmi. Vsak mladiček, kupljen pri Jackson Yorkies, je cepljen, razglisten, mikročipiran in temeljito pregledan s strani zdravstvenega delavca. Njihovim kužkom odstranijo tudi kremplje za roso in kupijo repe.

Vse svoje mladiče prijavijo pri Ameriški kinološki zvezi (AKC). Kopije rodovnika in registracijskih dokumentov staršev se zagotovijo ob nakupu. Vsak mladiček ima enoletno zdravstveno garancijo na pogodbi o nevzreji. Določila in pogoje njihove pogodbe o genetskem zdravju si lahko ogledate na spletu. V primeru dodatnih poizvedb se nanje obrnite na naslednje podrobnosti.

Podrobnosti Jackson Yorkies

4. Čajnik

Teapup Yorkie Indiana

Teapup je družinsko podjetje, ki si prizadeva vzgajati prijazne, zdrave mladičke in jih povezati z ljubečimi domovi. Registrirani so pri American Kennel Club (AKC), in vsak njihov mladiček ima predplačano registracijo AKC. Če želite posvojiti mladička prek Teapup-a, morate plačati nepovraten, vendar prenosljiv depozit v višini 500 $.

Nudijo zdravstveno garancijo pred večjimi genetskimi okvarami, ki prizadenejo srce, ledvice, pljuča, oči itd. To velja do enega leta po datumu nakupa. Po prejetih posodobljenih, starosti primernih cepljenjih, zdravljenju proti glistam in mikročipiranju, se vsakega mladiča pošlje domov.

Mladičke prav tako pregleda izkušen veterinar, da odpravi vse zdravstvene zdravstvene težave. Ob nakupu se priložijo tudi potrdila o cepljenju in popolna zdravstvena dokumentacija. Svoje mladičke pošljejo domov s paketom za nego mladičkov.

To vključuje vzorec hrane za mladiče majhnih pasem Eukanuba in Zuke’s Natural Mini Treats. V paketu so priložena še igrača, odejica z vonjem po mamici in zobna ščetka za kužka. Vsaki novi družini je na voljo vodnik za mladiče, ki jim pomaga pri boljši skrbi za svojega mladička. Če si želite ogledati njihovo trenutno razpoložljivo in prihajajoče leglo, obiščite njihovo povezano spletno mesto.

Podrobnosti Teapup

5. P in K Mladički

P in K mladički

Mladički P in K se vzrejajo in vzgajajo na 8 hektarjev veliki kmetiji zunaj Indiane. Znani so po odličnem zdravju svojih psov in izjemno dobrem temperamentu. Z vzrejo se ukvarjajo od leta 2005 in skozi vsa ta leta izkušenj obvladajo umetnost profesionalne vzreje.

Vsak kuža prejme najnovejša, starosti primerna cepljenja, razen cepljenja proti steklini. Prav tako so večkrat razglistene in mikročipirane, preden so na voljo za prodajo. Vsak mladiček prejme tudi popoln zdravstveni pregled pri veterinarju, da se zagotovi odsotnost zdravstvenih težav.

Poleg tega je za vsakega mladiča zagotovljena enoletna zdravstvena garancija proti večjim genetskim zdravstvenim napakam. Zahtevajo polog v višini 200 $, ki ga mora plačati vsak, ki želi kupiti mladička prek njih. Ta provizija za zadrževanje ni vračljiva in o njej ni mogoče pogajati.

Mladiči se lahko pridružijo svojim novim domovom, ko so stari osem tednov. Ponujajo tudi zemeljsko in letalsko dostavo za ljudi, ki sami ne morejo priti po mladička. Na njih se lahko obrnete preko spodaj navedenih kontaktnih podatkov v primeru nadaljnjih poizvedb glede njihovega vzrejnega programa.

Kontaktni podatki za mladičke P in K

6. Yorkies iz Shadowland

Yorkies iz Senčne dežele

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Yorkie v Indiani je “Yorkies iz Senčne dežele.” Shadowland Yorkies so eni najbolj cenjenih rejcev Yorkie v Indiani zaradi izjemne kakovosti svojih psov. Svoje mladičke vzrejajo in vzgajajo, dokler niso popolnoma odstavljeni v čudovitih valovitih gričih južne Iowe.

Po tem jih hranijo v rejniškem domu pri ljubeči družini v severni Indiani, kjer tudi začnejo svoje domače usposabljanje. Lahko pričakujete, da bodo njihovi mladički v celoti cepljeni s posodobljeno in starosti primerno imunizacijo. Vsak mladiček je tudi razglisten in mikročipiran, preden je na voljo za prodajo.

Seznam mladičkov, ki so trenutno na voljo pri Shadowland Yorkies, si lahko ogledate na spletni strani. Posvojiteljska družina zagotavlja tudi popolno zdravstveno kartoteko vseh danih cepiv in vseh zdravstvenih testov, opravljenih na mladičku.

Vsak mladiček je registriran pri American Kennel Club (AKC). Paket za nego mladička in knjižico Puppy Baby dobijo nove družine, ki jim pomagajo olajšati proces prehoda tako za mladička kot zase. Več o njihovi politiki nakupa mladičev lahko izveste tako, da obiščete spodnjo povezavo na njihovo spletno mesto.

Shadowland Yorkies Podrobnosti

Kako izbrati rejca Yorkie v Indiani

Kako izbrati rejca Yorkie v Indiani

Obstaja več načinov, s katerimi lahko zagotovite, da izberete pravega vzreditelja, da dobite svojega novega hišnega ljubljenčka. Najlažje, kar lahko storite iz udobja svojega doma, je, da stopite v stik z vzrediteljem prek njihove telefonske številke ali elektronske pošte. Postavite jim vprašanja o njihovem poznavanju pasme, prihajajočem leglu in standardih vzreje.

Etičen vzreditelj, ki mu je resnično mar za svoje mladičke, bo dobro obveščen o pasmi. Razumeli bi celo posebne temperamente vsakega od psov v leglu. Njihova sposobnost odgovarjanja na vprašanja o pasmi in leglu dokazuje, da so veliko časa preživeli v bližini mladičkov in skrbeli zanje. Tako lahko pričakujete, da bodo mladički takega vzreditelja dobro socializirani in zdravi.

Naslednji korak je obisk psarne, da si ogledamo bivalno stanje mladičkov in jih bolje spoznamo. Pomagalo bi, če bi od vzreditelja zahtevali tudi dokazilo o zdravstvenem kartonu mladičev in registracijskih papirjih. Če vzreditelj ne more dokazati storitev, za katere trdi, da jih ima, najverjetneje laže in mu ne smemo zaupati.

Povezano: Yorkie proti Yorkie Poo in Koliko stane Yorkshire terier?

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Indiani”

Zaključek za The

Številni rejci v Indiani trdijo, da so kakovostni Yorkie mladički naprodaj. Vendar pa je za natančno presojo njihove pristnosti potrebno več kot le beseda rejca o kakovosti njihovih storitev. Vsi rejci ne vzrejajo mladičkov etično in naokrog je raztresenih več skritih mlinov za mladiče, ki se jih morate izogibati.

Da bi vam pomagali pri iskanju najboljšega mladička Yorkie, smo omenili najbolj ugledne rejce Yorkie, ki delujejo v Indiani. Čeprav so ti rejci registrirani in imajo dovoljenje za vzrejo, se še vedno razlikujejo v svojih politikah nakupa. Zato se obrnite nanje prek njihovih kontaktnih podatkov, da ugotovite, kateri vam najbolj ustreza.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Indiani, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička Yorkie od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: