6 najboljših rejcev Yorkie v Iowi! (2022)

Rejci Yorkie v Iowi

Iščete najboljše rejce Yorkie v Iowi? No, to je vse odvisno. Ali imate raje najboljše šampionske krvne linije, fantastično osebnost in najbolj »pavzitivni temperament,«ali iščete dobro razmerje med ceno in kakovostjo?

Yorkiji so priljubljeni hišni ljubljenčki med ljubitelji psov – so čudoviti majhni psi in zelo povpraševani. Zato je tam tudi veliko neetičnih rejcev. Zato je lahko težko najti pravega rejca, tudi če ste strokovnjak za iskanje v Googlu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Sheltie v Iowi in Najboljši rejci boksarjev v Iowi.

Mladički Yorkie naprodaj v Iowi

Mladički Yorkie naprodaj v Iowi

Prihranili smo vaše delo. Ure in ure smo brskali po internetu, da bi vam prinesli najboljši seznam vseh najboljših rejcev Yorkie v Iowi. Tukaj je.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljša pasja krtača za zaplete.

1. PuppySpot’s Yorkies za Iowa

PuppySpot's Yorkies za Iowa

Ker iščete rejce Yorkie v Iowi, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke Yorkie kar iz udobja svojega doma v Iowi.

5 najboljših rejcev Yorkie v Iowi!  (2022)

Upoštevajte tudi, da mora ekipa PuppySpota pregledati vse rejce Yorkijev, zato mora vaš spremljevalec prispeti v Iowa zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička Yorkie za prodajo v Iowi, si oglejte spletno stran za pse PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sagebrooke Yorkshire terierji

Sagebrooke Yorkshire terierji

Sagebrooke Yorkies se je začela leta 1986, ko je lastnik prejel čudovito psičko Yorkie kot darilo za rojstni dan. Njena ljubezen do jorkširskih terierjev je bila od takrat prava pustolovščina. Kmalu zatem je začela vzrejati jorkije in jeseni 1988 nastopila na svoji prvi razstavi.

Trdi, da nenehno izboljšuje pasmo iz prejšnjih generacij, da bi ustvarila srečne, zdrave, dobro socializirane Yorkije. Od takrat se psarna vzreja in razstavlja na AKC. Priporočajo, da se starši prvič naučijo čim več o starševstvu, preden imajo hišnega ljubljenčka.

Čeprav bi dober vzreditelj pomagal, Sagebrooke svetuje, da vam bo pomagalo vedeti, kaj počnete. Sagebrooke zahteva, da so mladiči stari vsaj 12 tednov, preden gredo v svoj stalni dom. Prav tako so sterilizirani/kastrirani. Obiščite psarno v Mount Pleasant in posvojite mladička od njih.

Podrobnosti o jorkširskih terierjih Sagebrooke

3. Dojenčki iz Iowa Yorkie

Dojenčki iz Iowa Yorkie

Če iščete zakonite vzreditelje mladičkov Yorkie v Iowi, ima ta vzreditelj pristno zgodbo, ki bo zagotovo pritegnila vašo pozornost. Heather in njen mož Eric vzrejata Yorkije od leta 2013 na svojem domu okoli svojih treh otrok.

Heather sama skrbi in trenira vse svoje jorkširske dojenčke. Lahko ste prepričani, da vsak mladiček, ki ga posvojite od nje, dobi ljubezen in skrb, ki je ni mogoče najti pri vzreditelju na dvorišču ali v mlinu za mladiče. Tudi moške in samice Yorkijev iz Iowa Yorkie Babies vsakih 5 do 6 tednov neguje profesionalni negovalec.

Tako ostanejo lepi kot slika. Torej, če želite posvojiti od majhnega domačega vzreditelja mladičkov Yorkie v Iowi, bi morali biti Iowa Yorkie Babies prvo mesto, ki ga obiščete. Pred obiskom morate izpolniti spletno prijavo na njihovi spletni strani. Prav tako lahko preverite njihovo Facebook stran za redne posodobitve.

Podrobnosti o dojenčkih Iowa Yorkie

3. Psarna za hladno vodo

Psarna za hladno vodo

Coldwater Kennel je vodilni vzreditelj mladičkov Yorkie za prodajo v Iowi. Njihovi mladički imajo sedemdnevno zdravstveno garancijo in enoletno garancijo za dednost, ki zagotavljata, da bo vaš novi prijatelj prispel v popolnem stanju in vam bo ostal ob strani še vrsto let.

Poleg tega ta psarna ponuja vsakemu mladiču celoten nabor cepiv in temeljito zdravljenje proti črvi. Vsi njihovi mladički so zdravi in ​​pripravljeni začeti novo življenje z vami, ko zapustijo psarni Coldwater Kennel. Čeprav Coldwater Kennel zagotavlja dostavo, imajo raje, da najprej pridete in obiščete objekt.

Pozivajo vas, da vidite, kje je bil vzgojen vaš naslednji kosmati prijatelj in kdo so starši. Lahko preverite “Mladički naprodaj” stran na njihovi spletni strani, da si ogledate razpoložljive mladičke. In če ga želite posvojiti, jih kontaktirajte preko Facebook strani psarne ali spodnjih kontaktnih podatkov.

Podrobnosti o psarni Coldwater

5. Družinski mladički Iben

Družinski mladički Iben

Iz imena lahko ugotovite, da to psarno vodi družina (od štirih). Že od leta 2015 vzrejajo hipoalergene in neliveče zdrave in vesele mladičke. V psarni so še profesionalnega frizerja, veterinarja in mentorja (ki ima 35 let izkušenj) v ekipi.

Iben Family Puppies je odobren s strani USDA, kar pomeni, da je zvezno ministrstvo za kmetijstvo pregledalo psarni. Torej vam ni treba skrbeti za okolje, v katerem so mladički rasli. So tudi člani združenja rejcev hišnih ljubljenčkov Iowa.

Zato hodijo na seminarje in sestanke, da bi bili obveščeni o treningih in trendih nege mladičev. To kaže na strast te družine do hišnih ljubljenčkov. Obiščite psarno v Monticellu, preden se odločite za posvojitev od njih. Oglejte si njihov Facebook profil in si oglejte mladičke, ki tečejo in se igrajo; na spletni strani je malo.

Podrobnosti o družinskih mladičih Iben

6. Diamantni jorkširski terierji

Diamantni jorkširski terierji

Zadnji na seznamu rejcev mladičkov Yorkie v Iowi je ta domači vzreditelj. Holly Spengler je obraz diamantnih jorkširskih terierjev. Osredotoča se na proizvodnjo najboljših Yorkijev za družine v Iowi z dobrim temperamentom in genetiko.

Holly’s Yorkies se vzrejajo okoli družinskih članov in njenih psov, ki po šestih tednih postanejo precej veliki. Ti Yorkiji so prijazni, pametni in čudoviti hkrati. Oglejte si njihovo Facebook stran in vedeli boste, o čem govorimo. Poleg videza so jorkije te psarne v 2-3 dneh po rojstvu pregledani pri veterinarju.

Potrebna cepiva se dajejo deset tednov. Mladičke po potrebi tudi razglistimo, psarna pa zagotavlja tudi enoletno zdravstveno garancijo. Z vsakim mladičkom, ki ga kupite pri diamantnih jorkširskih terierjih, dobite majhno vrečko s hrano in igračo z dišavo njihovih sostanovalk. Za podrobne informacije o razpoložljivosti in cenah preverite profil Good Dog psarne.

Podrobnosti o diamantnem jorkširskem terierju

Kako izbrati rejca Yorkie v Iowi

Kako izbrati rejce Yorkie v Iowi

Kako vedeti, kateri rejci Yorkie v Iowi so ugledni in vredni obiska? Ti nasveti vam bodo pomagali.

1. Psarne, ki se jim morate izogibati

  • Izogibajte se mlinčkom za mladiče (ki vzgajajo mladiče v nezdravem okolju in v kletkah) in dvoriščne rejce (vzrejajo le zaradi finančne koristi).
  • Bodite previdni pri uporabi storitev za objavo rejcev, kot sta Craigov seznam ali PuppyFind. Tam bo mešanica etičnih, hobijevskih in morda brezvestnih rejcev.
  • Prosimo, ne kupujte pri amaterskih rejcih, ki imajo nepričakovana legla; njihovi ljubljenčki ne opravijo zdravstvenih pregledov pred vzrejo.
  • Izogibajte se nakupu mladičev v trgovinah za male živali. Mladičkov etičnih rejcev ne prodajajo v trgovinah (večinoma).

2. Seznam vzrediteljev mladičkov Yorkie v Iowi

Dva najboljša vira v Združenih državah sta:

  • AKC Marketplace. Ki so označeni kot ‘Vreditelji zaslug’, ne nove registracije.
  • Napotitve rejcev iz kluba Yorkshire terierja iz Amerike. Klub ne jamči nič, boš pa dobil predstavo o razpoložljivih vzrediteljih.

3. Postopek plevenja

Prebrskajte spletno stran rejcev. Čeprav ima dober vzreditelj morda stranski hobi v spletnem oblikovanju, bodite previdni pri spletnem mestu, ki se zdi ‘popolno‘oglaševanje. Oglejte si slike na spletnih mestih družbenih medijev. Čeprav slike danes ne dokazujejo ničesar, bodite pozorni na matere in očete ter prejšnje in trenutne legla.

Poleg tega izločite tiste, ki nimajo zdravstvenih informacij, kot so dehelmintizacija, cepljenje in genetsko testiranje zdravja. Nato preverite kontaktne podatke in preglede Google/Facebook/Yelp, da izločite nekatere rejce, ki ste jih izbrali v prejšnjem koraku.

4. Obrnite se na rejce

Čas je, da pokličete rejce na vašem ožjem seznamu, ki bodo verjetno ugledni in v regiji, kjer lahko obiščete. Poenostavite rejcu tako, da navedete svoje pravo ime, naslov in telefonsko številko. Naredite kratek pregled svojega življenjskega stanja pisno ali ustno. Ne postavljajte zahtev, ki jih je nemogoče izpolniti, kot je “ženska, ki bo tehtala 5,5 lbs”. v celoti razvit za 300 $.

5. Plačilo obiska

Predlagamo, da pred posvojitvijo mladička obiščete, namesto da zahtevate dostavo. Obiskati morate hišo rejca in opazovati tako mater in očeta kot življenjske razmere. To je to. Če sledite tem postopku, smo prepričani, da ne boste imeli težav z iskanjem kosmatega prijatelja za vse življenje.

Povezano: Kako postrižemo yorkija doma.

Več informacij o rejcih Yorkie v Iowi

Več informacij o rejcih Yorkie v Iowi

Seznam rejcev Yorkie za prodajo v Iowi je bil zbran s sekundarnimi raziskavami. Upamo, da vam bo eden od zgoraj omenjenih rejcev pomagal najti svojega naslednjega najboljšega prijatelja, vendar lahko vedno poiščete druge možnosti, če temu ni tako.

Vključili smo podrobne smernice za iskanje mladičkov Yorkie za prodajo v Iowi. Ti viri vam bodo pomagali dobiti tisto, kar želite, iz udobja svojega doma.

Povezano: Zakaj se moj Yorkie trese?

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce Yorkie v Iowi

Če povzamem, najboljši Yorkie Rejci v Iowi so tisti, ki so pripravljeni dobro sodelovati z vami in ne želijo nič drugega kot zadovoljne stranke. Medtem ko so ti rejci odličen kraj za začetek, so drugi tam zunaj.

Najboljši način za iskanje teh rejcev je opraviti precej raziskav. Vendar pa je pravi način, da zagotovite, da boste dobili popolnega mladička zase, da v ožji izbor potencialnih rejcev najprej stopite v stik z njimi. Vso srečo pri iskanju vašega mladička Yorkie v Iowi.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Iowi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Yorkie od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: