6 najboljših rejcev Yorkie v Južni Karolini! (2022)

Rejci Yorkie v Južni Karolini

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Yorkie v Južni Karolini. Psi so neverjetni. Njihova vesela narava in igriv odnos sta več kot vredna življenjska sopotnika. Če trenutno prebivate v Južni Karolini in iščete vzreditelja psov Yorkie, ste prišli na pravo mesto.

Vemo, kako težko je najti pravega vzreditelja. Zato vam želimo pomagati pri tej misiji, da domov pripeljete svojega novega najboljšega prijatelja. Pokrili bomo tudi vse stvari, ki bi jih morali iskati pri vzreditelju, in nekaj zabavnih dejstev o Yorkijih. Se navdušujete nad vožnjo? Preberite naprej, če želite izvedeti najboljše rejce Yorkie v vaši bližini v Južni Karolini.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Južni Karolini, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških dog v Južni Karolini in Najboljši rejci dobermanov v Južni Karolini.

Mladički Yorkie naprodaj v Južni Karolini

Mladički Yorkie naprodaj v Južni Karolini

V vašem imenu smo si vzeli čas in izvedli poglobljeno raziskavo, da bi vam predstavili te vrhunske rejce. So visoko ocenjeni in vsi imajo pozitivne ocene. Posredovali vam bomo tudi kontaktne podatke rejca, da bo bolj priročno stopiti v stik.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah in Najboljši šamponi proti bolham za pse.

1. PuppySpot’s Yorkies za Južno Karolino

PuppySpot's Yorkies za Južno Karolino

Ker iščete rejce Yorkie v Južni Karolini, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate in iščete razpoložljive mladičke Yorkie iz udobja svojega doma v Južni Karolini.

Ne pozabite, da morajo vsi rejci Yorkie opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Južni Karolini. Preden nadaljujete na pot za mladička Yorkie za prodajo v Južni Karolini, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Južni Yorkies

Južni Yorkies

Southern Yorkies je vzreditelj, ki se osredotoča na ravnanje z vsakim psom in kužkom z ljubeznijo in sočutjem. Radi dobijo podrobne informacije o lastnikih, preden jim predajo mladičke. To zagotavlja, da sta mladička in lastnika prava ujemanja.

Poleg postopka preverjanja za lastnike tudi mikročipirajo vsakega prodanega mladička. Lastnikom pomaga, da dobijo svoje mladičke nazaj, če se izgubijo, tako da vam nikoli ni treba skrbeti, da bi izgubili najboljšega prijatelja. Mladičke že od malih nog spodbujamo k druženju.

Usposabljajo se z DVD-ji in vzgajajo v ljubečem okolju. Ob prodaji vzreditelj zagotovi vse zdravstvene kartone mladičkov. Preden vstopijo v vaš dom, jih pregleda tudi registrirani veterinar. Vsak mladiček je opremljen s kompletom Puppy Pack in ima 1-letno zdravstveno garancijo pred dednimi in prirojenimi motnjami.

Podrobnosti o Southern Yorkies

3. Yorkies Emerald Isle

Yorkies Emerald Isle

Ta vzreditelj vzreja Yorkije, primerne tako za razstavne ringe kot kot del družine. Njihovi Yorkiji so dom več prvakov AKC. Zagotavljajo tudi mladičke, ki so v odlični formi in imajo dobre temperamente. Yorkies Emerald Isle so znani po vzgoji mladičkov, ki dajejo enak pomen njihovemu duševnemu in fizičnemu zdravju. To pomaga ohranjati temperament, po katerem so Yorkiji znani.

Prav tako opravijo temeljite preglede, da zagotovijo, da so mladički poslani v čisto hišo in da jim lahko zagotovijo zadostno količino ljubezni in skrbi. Preden mladički vstopijo v vašo hišo, so popolnoma cepljeni in razglisteni. Dobijo tudi zdravilo proti bolham in drugo cepivo, ko so stari 11 tednov.

Vsi starši mladičkov so registrirani v AKC, nekateri pa so tudi psi, ki so zmagovalci prvenstva. Vsak mladiček, kupljen pri vzreditelju, ima odejo in nekaj njegovih najljubših igrač. To pomaga mladičku, da se prilagodi novemu gospodinjstvu. Za vse mladičke velja tudi zdravstvena garancija, vključno s politiko vračila denarja glede na situacijo.

Podrobnosti o Yorkijih Emerald Isle

4. Pandorini kužki

Pandorini mladički

Pandorini mladički so ponosni, da zagotavljajo mladičke Yorkie skoraj vsaki državi v Združenih državah. Ta vzreditelj se osredotoča na zdravje in okolje, v katerem se mladiči vzgajajo. Zagotavljajo, da ko mladički odraščajo, ne ostane noben kamen na kamenju, da bi poskrbeli zanje.

Poleg tega so skromni in imajo radi to, kar delajo. Razumejo, da jim zagotavljanje kakovostnih mladičkov pomaga zgraditi plodno vez. Vzreditelj zagotavlja tudi, da med postopkom ne pride do bližnjic. Vsak mladiček je prežet z ljubeznijo družinskih članov in majhnih otrok. Imajo odlične temperamente in so odlični psi spremljevalci.

Vsi so registrirani v AKC in so vzrejeni iz šampionske linije. Rejitelj ponuja edinstveno 10-letno zdravstveno garancijo, kar jih ločuje. Upoštevajo tudi etični kodeks AKC. Za vzreditelja je ključnega pomena, da ohranja stik z lastniki v času življenja psa. To kaže, da vzreditelj ni tukaj samo zaradi denarja.

Podrobnosti o Pandorinih mladičkih

5. Twitterpate Yorkies

Twitterpate Yorkies

Twitterpate Yorkies ni povprečen vzreditelj v Južni Karolini. Z vzrejo se ukvarjajo že več kot 13 let in so specializirani za vzrejo AKC registriranih Yorkijev. Prav tako izvajajo različne DNK teste prek AKC, da razvijejo različne barvne kombinacije. Trenutno imajo Yorkije v čokoladi, sable in blond. Psi in mladički so vzgojeni v hiši, stran od psarne.

To jim pomaga izpostaviti vsakodnevne pogovore, otroke in veliko ljubezni, tako da se počutijo nič manj kot družinski člani. Vzreditelj je tudi ponosen na zagotavljanje visokokakovostnih mladičkov z vzdrževanjem visokih standardov v objektu. Prav tako so med redkimi rejci, ki vam omogočajo, da vidite svoj položaj na čakalni listi.

Vsi mladički so v celoti cepljeni in z evidenco vseh zdravstvenih pregledov. Prav tako zagotovijo, da je mladiček brez kakršnih koli bolezni in genetskih stanj, preden ga pošljejo k vam. Vseživljenjska registracija mikročipa in enoletna zdravstvena garancija sta priložena tudi vsakemu mladičku, ki ga boste vzeli s seboj domov.

Twitterpate Yorkies Podrobnosti

6. Srebrni zvončki odtisi tačk

Srebrni zvončki odtisi tačk

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Yorkie v Južni Karolini je “Srebrni zvončki odtisi tačk.” Odtisi tač Silver Bells so na sceni že več kot desetletje in so zagovorniki dobrega počutja hišnih ljubljenčkov. Prizadevajo si zagotoviti psihično in fizično zdrave mladičke. To jim pomaga zagotoviti, da se ohranijo standardi pasme Yorkie.

So v družinski lasti in relativno majhni. Vendar ne dovolite, da bi s tem spodkopali njihove sposobnosti. Imajo stroge predpise, vsi psi in mladički pa imajo registracijo AKC ali CKC. Mladički so vzgojeni doma in so izpostavljeni socializaciji z drugimi hišnimi ljubljenčki.

Izpostavljeni so tudi hrupu in otrokom ter imajo celotno igrišče. To pomaga krepiti njihovo samozavest in izboljšati njihovo komunikacijo. Preden mladiček vstopi v vaš dom, bo njegovo zdravstveno stanje pregledal registrirani veterinar. V celoti bodo cepljeni glede na njihovo starost in razglisteni. Mladički imajo tudi zdravstveno garancijo pred okvarami in drugimi zdravstvenimi težavami.

Podrobnosti o odtisih tačk Silver Bells

Izbira rejca Yorkie v Južni Karolini

Izbira rejca Yorkie v Južni Karolini

Izbira vzreditelja ni lahka naloga. Preden izberete vzreditelja, je treba upoštevati veliko stvari. Če želite zagotoviti, da imate najboljše možnosti za odličen odnos s svojim psom, uporabite spodnji kontrolni seznam.

  • Imejte sestanek iz oči v oči z vzrediteljem: O vzreditelju lahko poveš veliko. Dober in odgovoren vzreditelj bo vedno želel vedeti, kam gredo mladički. Bili bi radovedni kot vi, in to je težko ponarediti.
  • Bodite pozorni na število pasem, ki jih imajo: Dober vzreditelj se bo osredotočil samo na določeno pasmo ali dve pasmi hkrati. To kaže, da so specializirani za to pasmo in resno jemljejo svoje vzrejne obveznosti.
  • Zahtevajte njihova zdravstvena spričevala in ustrezne registracije: Starše je treba pregledati glede genetskih stanj, mladiči pa morajo biti na tekočem o cepljenju. Če opazite, da vam vzreditelj okleva pokazati dokumente, verjetno niso pravi za vas.

O Yorkijih iz Južne Karoline

O Yorkijih iz Južne Karoline

Yorkiji so prisotni že od antičnih časov in so še vedno ena najbolj priljubljenih pasem. Polno ime pasme je Yorkie terierji, prvotno pa so se imenovali Ratters. Kot že ime pove, so jih uporabljali predvsem za sledenje in ubijanje podgan.

Njihove majhne velikosti jim omogočajo premikanje skozi ozke prostore. To je lastnikom v preteklosti pomagalo ohraniti svoje hiše brez glodalcev. Drugo zanimivo dejstvo, ki ga je treba omeniti, je, da Yorkies na splošno ne izpadajo in imajo lahko dlake, ki so dolge 2 metra. Zato jim je bolje, da jih obrobite, ko je to potrebno.

Povezano: Koliko stane Yorkshire terier in Yorkie proti Yorkie Poo.

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Južni Karolini”

Zaključek za The

Po tem podrobnem priročniku ne bi smeli imeti težav pri iskanju pravega rejca. Vsi ponujajo odlične storitve in se nahajajo v Južni Karolini. Odnos, ki ga boste imeli s svojim psom, je popolnoma odvisen od vzreditelja. To bo imelo tudi velik vpliv na življenjsko dobo vašega Yorkieja.

Prepričani smo, da ne boste imeli težav z nobenimi zgoraj navedenimi rejci. A Yorkie je energičen in lahko v vaše gospodinjstvo prinese veliko zabave in sreče. Zato uporabite ta vodnik in bodite samozavestni, ko boste v svoje domove prinesli majhen snop veselja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Južni Karolini, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Yorkie od vzreditelja v Južni Karolini, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: