6 najboljših rejcev Yorkie v Kansasu! (2022)

Rejci Yorkie v Kansasu

Če iščete najboljše rejce Yorkie v Kansasu, ste prišli na pravo mesto. Yorkshire terier (Yorkie), majhen, ljubeč pes, je priljubljena pasma po vsem svetu. Bili so prvi “raters” ustvarjene za lovljenje podgan za delavske razrede iz Anglije in so bile med prvimi pasmami, registriranimi v AKC, po prihodu v Združene države v poznih 1800-ih.

Danes so Yorkiji znani po tem, da so odmaknjeni in občasno celo agresivni. Vendar jih je mogoče hitro naučiti in radi so blizu svojih lastnikov. Yorkies so majhne pasme, na splošno tehtajo okoli 5-7 funtov. Čeprav ni nobenega načina, da bi zagotovili, da je vsak hišni ljubljenček nealergen, so Yorki ponavadi hipoalergeni, ker imajo dlako, ki je podobna človeškim lasem namesto krzna.

Mladički jorkširskega terierja so majhni. Dandanes so mladički jorkširskega terierja priljubljeni in dobro znani po svoji neodvisnosti, odločnosti in odrgnjenosti. Mladički jorkširskega terierja se hitro učijo in so odlični čuvaji. Popularno znan kot “senčne očnice,” Mladički jorkširskega terierja redko zapustijo lastnika in lahko absorbirajo vso pozornost, ki jim jo lahko nameniš.

Mladički jorkširskega terierja so odlični hišni ljubljenčki. Vendar, kot pri vseh pasmah, morajo bodoči lastniki Yorkie vedeti nekaj stvari, preden iščejo mladičke Yorkshire terierja za prodajo. Prvič, majhni so, zato je pri ravnanju z njimi nujno posebno pozornost in poskrbite, da bo vaš dom varen za mladiče. Poleg tega, čeprav nihče ne more z gotovostjo trditi, da pes ni alergičen, so Yorki običajno dobri za tiste, ki trpijo za alergijami na pse.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Kansasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Kansasu in Najboljši rejci francoskih buldogov v Kansasu.

Mladički Yorkie naprodaj v Kansasu

Mladički Yorkie naprodaj v Kansasu

Ali živiš v Kansasu? Ali razmišljate o nakupu Yorkijev? Spodaj smo našteli najboljše rejce Yorkijev v Kansasu.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši šamponi proti bolham in Najboljši zobni robčki za pse.

1. PuppySpot’s Yorkies za Kansas

PuppySpot's Yorkies za Kansas

Ker iščete rejce Yorkie v Kansasu, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke Yorkie kar iz udobja svojega doma v Kansasu.

Pomagalo bi, če bi tudi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Yorkie s psi na seznamu opraviti postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel v Kansas pred vašim pragom. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Yorkie za prodajo v Kansasu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Poodle Palace Pups

Pudle Palace Pups

Pisalo se je leto 1999. Žalovala je zaradi izgube ljubljene in 14-letne Maltipoo Brooke. Šli so pogledat mladička koker španjela in se vrnili z dvema pudljema, “Jagnječja zarebrnica” & “Lucy,« namesto tega. Preostalo je zvezdni prah in rja.

Bivali so doma v IA v dvonadstropni hiši v viktorijanskem slogu, Poodle Palace pa je bil stanovanje. Moj mož je zgradil garažo v prvih dneh. Imela je pudlje, mladička koker španjela Yorkshire terierja. Vodila je tudi redni negovalni salon, v katerem je servisirala pse drugih ljudi.

Nato se je nekaj let pozneje preselila iz KS leta 2004. Naložili so jih v avto in preselili mladičke in pse v prikolico dirkalnika, ki je pripadala prijatelju s prenosnim grelcem, saj je bil mesec december. Nekaj ​​mesecev je v moževo trgovino uporabljala njihov butik za mladičke. Morali so zgraditi Poodle Palace, popolnoma novo zgradbo.

Prostor za igro in vadbo. To je bila zanje zanimiva izkušnja in radi živijo na 25 hektarjih v državi. Odločila se je, da moji izbiri doda najnovejše pasme. Ljudje imajo radi mešanico dveh čistokrvnih pasem in naredijo čudovitega zdravega, mehkega in puhastega kužka, ki ne izgubi dlake in tehta manj kot 10 funtov – idealna kombinacija obeh.

Podrobnosti o mladičih Poodle Palace

3. psarna Skyview

psarna Skyview

Skyview Kennel se nahaja v čudovitem severovzhodnem Kansasu. Skyview Kennel že 40 let vzgaja zdrave, dobro socializirane mladičke in pse. Skyview Kennel ponuja vrsto čudovitih čistokrvnih rejcev, ki so ljudem prijazni, da jih dodate svoji družini ali ji dodate.

Država Kansas izda dovoljenje za psarno Skyview Kennel. Ameriško združenje psov in Združenje poklicnih hišnih ljubljenčkov sta jo izvolila v svoje nacionalne zakonodajne odbore. Poleg tega, da je vzgojila fantastične mladičke, je bila več let tudi vodja okrožnih psov za 4-H.

Poleg tega je v preteklosti sodila na pasjih razstavah 4-H. Mladički Skyview Kennel so vključeni v programe za zdravljenje hišnih ljubljenčkov, ki so na voljo domovom za ostarele. Podjetje je napisalo tudi članke o terapiji hišnih ljubljenčkov in terapiji hišnih ljubljenčkov v domu za ostarele.

Podrobnosti o psarni Skyview

4. Pestre psarne

Pestre psarne

Vodijo majhno podjetje južno od Kansas Cityja v Missouriju. Rejci jorkširskih terierjev. Vzrejajo se po standardu AKC. Prodaja mladičev Motley Kennel je zelo resna. Ameriška kinološka zveza je registrirala mladičke, ki jih prodajajo. Predani so svojim psom, njihovo zdravje pa nam je pomembno.

Mladički vseh lastnikov se vzgajajo v dnevni sobi njihove hiše. Tako se bo vaš kuža navadil na vsakodnevno rutino. To je njihov poklic in njihova ljubezen. Predani so, da vsem svojim mladičkom in psom zagotovijo najboljšo prehrano in stimulacijo za njihov um, socializacijo in zdravniško pomoč.

Zato verjamejo, da so popolni za lokalnega rejca po vaši izbiri. Mladički so očiščeni enkrat na dva tedna in so na dan nakupa posodobljeni na cepljenju. So prvi mladički, ki so začeli trenirati kahlico. Njihov objekt je zelo impresiven in vabijo goste, da si ga ogledajo in si ga sami ogledajo.

Na njihovi spletni strani so tudi pričevanja. Ponujajo širok izbor mladičkov po vsej državi, vključno s Teksasom in Koloradom. Če iščete najboljšega mladička Yorkies, ki je dobro prilagojen, poiščite enega od naših.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran. Če napovejo naslednje leglo, boste prejeli obvestilo. Občasno nalagajo videoposnetke na YouTube. Imajo odlične ocene rejcev psov. Prepričajte se, da si oglejte naše mladičke Yorkies, ki so na voljo za nakup.

Podrobnosti o psarni Motley

5. Petland Overland Park

Petland Overland Park

Uvedba kužka v vaš dom je ena izmed najbolj prijetnih izkušenj, ki jih doživite. Njihova predanost in predanost vsakemu izmed njihovih čudovitih mladičkov zagotavljata, da boste v nekaj minutah odkrili svojega idealnega kosmatega spremljevalca.

Od leta 1967 so utrdili njegovo ime tako, da družinam vseh velikosti pomagajo odkriti svojega idealnega hišnega ljubljenčka in ga nato pripeljejo v svoj dom. Zavezani so, da vam bodo zagotovili materiale in potrebščine, ki bodo izboljšali vez, ki jo imate s svojim hišnim ljubljenčkom.

Njihovi svetovalci in osebje za hišne ljubljenčke so dobro seznanjeni z različnimi vidiki oskrbe hišnih ljubljenčkov. Obiskujejo tudi redne razrede, da sledijo standardom kakovosti Petland. Vsako leto se Yorkiji rodijo na tisoče družinam, ki morda ne bodo mogle skrbeti za živali.

Svetujejo, da svojega hišnega ljubljenčka čim prej kastrirate ali sterilizirate. Prosite enega od njihovih svetovalcev za hišne ljubljenčke ali člane osebja, da vam zagotovi brezplačne informacije o tej temi, ko boste naslednjič šli v njihovo trgovino. Če želite svojega kosmatega prijatelja raje poiskati v lokalnem zavetišču, vam bodo z veseljem pomagali.

Podrobnosti o Overland Parku Petland

6. Yorkies Middle Creek

Yorkies Middle Creek

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Yorkie v Kansasu je “Yorkies Middle Creek.” To je majhno podjetje, ki se nahaja južno od Kansas Cityja blizu meje s Kansasom. Yorkies so vzrejeni po standardih AKC. Mladički, ki jih proizvajajo, so registrirani pri American Kennel Club (AKC).

Navdušeni so do svojih hišnih ljubljenčkov in njihovo zdravje je pomembno za naše življenje. Vsak mladiček je vzgojen v dnevni sobi svojega doma. Tako se bo vaš kuža navadil na vsakdanje življenje. Posvečeni so temu, da svojim psom in mladičkom zagotovijo najboljšo prehrano in stimulacijo za um ter socializacijo in zdravstveno oskrbo, ki jo lahko ponudijo.

Zato verjamejo, da so idealna izbira kot vaš lokalni vzreditelj. Mladički so očiščeni enkrat na dva tedna in so na dan nakupa posodobljeni na cepljenju. Svoje mladičke začnejo s šolanjem za kahlico. Zelo so ponosni na svoje objekte in vabijo goste, da se ustavijo, da si jih ogledajo na lastne oči.

Zagotovili bodo možnost referenc. Veliko mladičkov je raztresenih po Združenih državah, vključno s Teksasom in Georgio. Če iščete najboljšega mladička jorkširskega terierja, ki je dobro prilagojen, pomislite na enega od njegovih mladičkov. Prijavite se na njihovo spletno stran in po e-pošti vas bodo obvestili o mladičkih, ki jih bodo izdali.

Fotografije in video posnetke objavljajo tudi na Facebook straneh svoje organizacije. Imajo licenco iz zvezne države Kansas. Država Kansas. Zaradi tega imajo odlične ocene rejcev. Ne pozabite pogledati teh mladičkov jorkširskega terierja, ki so naprodaj v pravem razdelku.

Podrobnosti o Middle Creek Yorkies

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Kansasu”

Zaključek za najboljše rejce Yorkie v Kansasu

Mnogi verjamejo, da Yorkie velja za najbolj zaželenega. Yorkshire terierji so idealna pasma zaradi široke palete lastnosti. Če ga še nimate, ga morate takoj kupiti. Drugim boste morali povedati o prednostih, ki jih boste uživali v prihodnosti s to pasmo psov.

Ni pomembno, koliko let ste lastnik živali ali ali ste šele začeli. So čudoviti hišni ljubljenčki in se odlično družijo z otroki. Preden posvojite Yorkies, se prepričajte, da se seznanite s pasmo in svojemu vzreditelju postavite vsa vprašanja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Kansasu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Yorkie od vzreditelja v Kansasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: