6 najboljših rejcev Yorkie v Louisiani! (2022)

Rejci Yorkie v Louisiani

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Yorkie v Louisiani. Če želite hišnega ljubljenčka manjše velikosti, boste morda želeli razmisliti o nakupu Yorkija. So majhne velikosti in ne zahtevajo veliko truda za hranjenje hišnega ljubljenčka. Manjši psi so lahko bolj obvladljivi kot večje živali, saj jih je med potovanjem veliko lažje prevažati.

Zagotavljanje dobrega zdravja vašega ljubljenčka je lahko glavna prednostna naloga na vašem seznamu prednostnih nalog. To običajno pomeni, da zagotovite, da se vaš ljubljenček vsak dan veliko giblje, zlasti za velike pse. Med opravljanjem drugih nalog ni lahko najti trenutka, da psa pripeljete na dolge sprehode. Enostavnost, da si v svojem natrpanem urniku vzamete čas, da vzamete svojega ljubljenčka, je lahko koristna.

Mladički Yorkie so te posebne pasme, zelo ljubeči in imajo čudovit temperament. Če iščete žival, ki bo lahko sprejela vaš dom, je odlična izbira, da izberete to pasmo. Naklonjenost in ljubezen skozi ves dan brez kakršnih koli omejitev sta izjemno koristni za vaše duševno zdravje. Hišni ljubljenček, ki vam bo polepšal življenje in se boste počutili cenjenega in ljubljenega, je odličen.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Lousiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Louisiani in Najboljši rejci Labradoodle v Louisiani.

Mladički Yorkie naprodaj v Louisiani

Mladički Yorkie naprodaj v Louisiani

Najpomembnejši dejavnik pri doseganju tega je iskanje prave pasme, ki bo ustrezala vašim potrebam. Odlična ideja je najti najboljšega rejca Yorkie v Louisiani. V spodnjih trgovinah za male živali poiščite tega psa in uživajte v vsem užitku, ki ga bo prinesel.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši brusilci za pasje nohte in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. PuppySpot’s Yorkies za Louisiano

PuppySpot's Yorkies za Louisiano

Ker iščete rejce Yorkie v Louisiani, vam toplo priporočamo, da si ogledate spletno platformo za pse PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko najdete kompatibilnega mladička Yorkie kar iz udobja svojega doma v Louisiani.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih tudi to, da morajo vsi vzreditelji Yorkie z navedenimi mladički izpolnjevati stroge smernice PuppySpota, da bo vaš bodoči spremljevalec prispel v vaš dom v Lousiani. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Yorkie za prodajo v Louisiani, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Diva Girls Yorkies

Diva Girls Yorkies

DivaGirls Yorkies so najkakovostnejši vzreditelj in nikoli ne delajo kompromisov pri kakovosti. Vsak mladiček je ročno vzgojen na svojem domu. Že od rojstva prejmejo individualno pozornost in naklonjenost. Njihove odrasle pse redno pregleduje veterinar in so deležni odličnega zdravljenja.

Psičke obiščejo veterinarja, da jim odstranijo kremplje in strižejo nohte. Veterinar opravi cepljenje, mladičke pa pred odhodom k lastnikom pregledajo. Latera Montgomery je lastnik DivaGirls Yorkies. Leta 2020 je za pomoč pri operaciji povabila njihovo sestro Larreko Williams.

DivaGirls je majhen program za vzrejo doma, ki je bil ustanovljen leta 2014. Vzreja tradicionalne jorkširske terierje. Yorkie barve so čokoladne in delne. Psi so pred odhodom iz moje hiše socializirani z lastniki in drugimi živalmi.

Vsi mladički so cepljeni, hranjeni in očiščeni. Preden gredo v svoj novi dom, jih naučijo uporabljati podlogo za mladiče. Mladički Yorkies, ki jih ponujamo, so certificirani AKC in vključujejo paket za mladiče. Vsi kupci morajo podpisati pogodbe o mladičih, vsi mladiči pa imajo zdravstveno garancijo.

Diva Girls Yorkies Podrobnosti

3. Barnstar Yorkies in Biewer terierji

Barnstar Yorkies in Biewer terierji

Njeno ime je Stephanie Vance. Živi v Louisiani in vzgaja in ljubi jorkširske terierje od leta 1994. Udeležuje se tudi AKC konformacijskih razstav, da bi psu prislužila naslove prvaka. Vsi psi prihajajo iz dolge družine šampionov v svojih rodovnikih.

Med njimi je več vrhunskih psov po vsem svetu. Barnstar Yorkies in Biewer terierji se lahko štejejo za pasme, primerne za razstavne in lepe zdrave družinske hišne ljubljenčke. Vsi njeni psi so dobro socializirani, zdravi in ​​zadovoljni. Rejska farma Brynstar Yorkie in Biewer terierjev ne prideluje le osupljivih mladičkov, ampak tudi zdrave mladičke.

Vsak pes je bil genetsko testiran in vsakemu psu, ki ga vzreja, stoji ob strani. Za mladičke, ki jih vzreja, velja zdravstvena garancija, ki vključuje enoletno garancijo proti genetskim težavam. Zadnji dve desetletji svojega časa je posvetila svojemu vzrejnemu programu in je s svojimi psi in mladički, ki jih pridelujejo, izjemno zadovoljna.

Izjemno selektivna je pri izbiri pasem, ki bodo ostale v njenem vzrejnem programu, saj upa, da bo še naprej vzrejala zdrave, zdrave mladičke, ki so osupljivi. Njihovi mladički so znani po glavi in ​​obrazih punčk, svilenih plaščih, gladkih zgornjih linijah, čudovitih strukturah in čudovitih osebnostih.

Barnstar Yorkies in Biewer terierji Podrobnosti

4. Goldie’s Yorkies & Teacup Poodles

Goldie's Yorkies & Teacup Pudles

Že 26 let je z veseljem vzgajala Teacup Yorkies. V tem času je doživela neizmerno veselje, ko je preživela čas s temi drobnimi srčki. Če pri meni kupite jorkširskega terierja, prejmete veliko več kot čudovitega psa. Njene zaveze do vas še ni konec, ko prejmete svojega Yorkieja, in tam vam bo odgovorila na vaša vprašanja in vam pomagala uporabljati vaš novi paket, kadar koli jo boste potrebovali.

Vedno se zgodijo nepričakovani dogodki in če se z vašo Yorkie zgodi kaj, pri čemer potrebujete pomoč, vam bo ona pomagala. Dosegljiva je preko e-pošte ali telefona. V njej je z drugim. Leta 1987 je ustanovila Goldie’s Yorkies, skupaj s svojo hčerko Gino Beard. Zadnjih 32 let so razvijali vrhunske krvne linije jorkširskih pudljev in terierjev.

Njen dom je napolnjen z vznemirjenjem, ki ga ob vsakem času dneva prinaša celo leglo Yorkijev. Njene pse hranijo v ograjih, da so varni, saj čakajo, da jih posvoji ista ljubeča družina kot vi. Obstaja veliko jorkširskih terierjev za prodajo in vsak si zasluži okolje, ki je tako srečno kot vaše. Ali želite posvojiti enega od nje?

Podrobnosti o Goldie’s Yorkies & Teacup Poodles

5. Kužki princese

Princeski mladički

Ko je bila dojenček, je bila majhna deklica, ki je imela sanje. Bilo je v 16. letu, ko so se ji sanje uresničile. Njeno ime je bilo spremenjeno v Brittany Smith, s pomočjo neverjetnega partnerja in dveh čudovitih otrok. Radi vzgajajo čudovite mladičke. Ko je bila majhna, je njen oče vzgajal velike lovske pse.

Spomnila se je kosmatih prijateljev, ki jih je spoznala po vsem svetu. Bila je zaljubljena v vsako minuto tega. Medtem ko je odraščala več velikih psov, je imela prostor za majhne. Kadar koli bi videla čudovito čivavo, jorkija ali pasjo igračo, je začutila drgetanje v trebuhu in se nasmehnila.

Bodite prepričani, da veste, o čem govori, če ste tukaj. Po končani srednji šoli je štiri leta obiskovala univerzo. Imela je naključno srečanje in našla najbolj posebnega posameznika v svojem življenju. Nato sta se z Mikeom poročila in kupila zemljo v Leni, majhnem mirnem podeželskem mestu v Los Angelesu.

Zgradili so svojo čudovito podeželsko hišo in nato ustanovili svojo čudovito družino (štirje kosmati in kosmati, dva trinožna hrupna). Takrat so imeli priložnost osrečiti vso njeno družino. Ni dvoma, da rada vzgaja čudovite mladičke in to počne že več kot 15 let. Razburljivo je biti priča veselju, ljubezni in veselju, ki ga psi prinašajo v svoje življenje.

Radi vidimo nasmejane obraze družin in odprte čeljusti, ko spoznajo svoje nove kosmate prijatelje. Smešno je gledati, kako se mladički navdušujejo in se njihovi repi začnejo premikati. Navdušena je, ko od nje prejema ta čudovita sporočila, besedila, pisma in klice, ki delijo najbolj čudovite zgodbe o njunem življenju.

Podrobnosti o mladičkih princes

6. Yorkie’s razvajene tace

Yorkie's razvajene tace

Nahajajo se v majhnem mestu, znanem kot Ville Platte, v osrednji regiji Louisiane. So družinska psarna. Njen oče je dobil prvega Yorkieja in ona se je zaljubila vanj. Je velika oboževalka vsakega svojega psa. To ji daje veliko zadovoljstvo pri namestitvi mladičkov k novim lastnikom.

Njeni mladički so kakovostni, lepi, zdravi psi in imajo neverjetne temperamente z individualnimi osebnostmi. So edini starši in so z njimi, odkar so bili mladiči. Njihovi mladički so deležni veliko individualne skrbi in ljubezni, zaradi česar so izjemno družabni. To pomaga pri razvoju njihove osebnosti in temperamenta ter jim omogoča, da so odlični prijatelji.

Trudijo se zagotoviti, da so njihovi psi dobro vzgojeni in zadovoljni, da vam bodo kot novi dodatek v družino prinesli veliko veselja in naklonjenosti. Vse njihove plemenske živali so registrirane v AKC in imajo mikročipe za njihovo identifikacijo. V njihovih pesjakih ni bolh in ostanejo enake. Ohranijo vsa svoja cepljenja, vključno s preprečevanjem srčne gliste in bolh ter srčne gliste.

Podrobnosti o Yorkie’s Pampered Paws

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Louisiani”

Zaključek za najboljše rejce Yorkie v Louisiani

Izbira najboljšega vzreditelja za svojega čisto novega mladička Yorkie ni lahko. Pri izbiri uglednega je treba upoštevati veliko stvari Yorkie vzrediteljica. Upamo, da bomo to izbiro olajšali z navedbo najboljših rejcev Yorkie v Louisiani. Na izbiro boste našli veliko odličnih rejcev.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Louisiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Yorkie od vzreditelja v Louisiani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: