6 najboljših rejcev zlatih prinašalcev na Rhode Islandu! (2022)

Rejci zlatih prinašalcev na Rhode Islandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce zlatih prinašalcev na Rhode Islandu. Zlati prinašalci so ikonična pasma psov. Brez dvoma so ena izmed najbolj priljubljenih pasem na svetu.

Zaradi čudovite rumenkasto mehke dlake, sladkega značaja, energije, prijaznosti in temperamenta pasme so zelo priljubljena izbira, posledice pa si mnogi zelo iščejo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev zlatih prinašalcev na Rhode Islandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Bernedoodle na Rhode Islandu in Najboljši rejci labradorcev na Rhode Islandu.

Mladički zlati prinašalec naprodaj na Rhode Islandu

Mladički zlati prinašalec naprodaj na Rhode Islandu

Če ste že od nekdaj sanjali, da bi imeli mladička zlatega prinašalca, a ne veste, s kom bi šli, se je ustavilo, se to konča danes, saj smo pripravili seznam najboljših zlatih prinašalcev na Rhode Islandu z upanjem, da vam bo pomagal pri vašem Iskanje.

Priporočila izdelkov za zlati prinašalec: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse.

1. Zlati prinašalci PuppySpot za Rhode Island

Zlati prinašalci PuppySpot za Rhode Island

Ker iščete rejce zlatih prinašalcev na Rhode Islandu, vam priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in najdete primernega mladička zlatega prinašalca kar iz udobja svojega doma na Rhode Islandu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci zlatih prinašalcev, ki imajo mladičke na seznamu, izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš bodoči mladiček varno poslan k vam na Rhode Island. Preden nadaljujete z iskanjem svojega bodočega mladička zlatega prinašalca na Rhode Islandu, si oglejte spodnjo povezavo do spletnega mesta.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Dee’s Goldens

Dee's Goldens

Začnimo ta seznam z Dees Goldensom, majhnim družinskim rejcem, ki se nahaja v Westerlyju na Rhode Islandu. Zlate prinašalke so začeli vzrejati pred približno 20 leti. Lastniki imajo dolgo zgodovino z zlatimi prinašalci in jih smatrajo za najboljšega možnega spremljevalca v življenju.

Zdaj si jih prizadevajo deliti s svetom in so se že dolgo naučili najboljših metod za vzrejo zdravih in srečnih mladičkov. Veliko pozornosti namenjajo zdravju in socialnim sposobnostim mladičkov. Da bi mladički razvili socialne veščine, pustijo psom, da se družijo med seboj, se igrajo zunaj in so šolani za vse življenje, ko so posvojeni.

Posvetijo se tudi temu, da so mladički zdravi in ​​imajo najboljše možnosti za srečno življenje. Svoje mladičke testirajo, cepijo in razglistijo. Kužke bodo spremljali na vsakem koraku, dokler niso posvojeni. So AKC (Ameriški kinološki klub) certificiran vzreditelj, kar pomeni, da ponujajo kakovostne vzrejene mladičke in ste vredni zaupanja.

Dee’s Goldens Podrobnosti

3. Ryan’s Goldens

Ryanovo zlato

Naslednji na seznamu je Ryan’s Goldens, ki se nahaja v Greeneju, RI. V industriji imajo veliko let. Ko so vzredili mladiče, so videli in se naučili marsikaj o svoji obrti in so jo lahko izpopolnili. Zdaj večinoma vzrejajo mladičke, da širijo veselje ob njihovem rojstvu.

Zelo so osredotočeni na vzrejo mladičkov, ki imajo veliko socialnih veščin. Tako se lahko družijo s svojimi lastniki in naredijo izkušnjo ob enem veliko bolj prijetno. Njihovi mladički so vzgojeni v domačem okolju, kjer udobno rastejo, se učijo in so šolani za življenje, ko so posvojeni.

Ko gre za lastnikovo izkušnjo, se gojijo za vaš užitek. Osredotočajo se na to, da poskrbijo, da je vaš kuža zdrav, dobro vzgojen in da se z njim lahko ukvarjate, namesto da bi bil moteč in problematičen.

Pri vzreji sta njihova prioriteta zdravje in usposabljanje. Ko bodo mladički odrasli, jih bo odstranil palč in jih pregledal veterinar. Če vse to zveni dobro, iščete svojega kužka z njimi. Z njimi se lahko obrnete prek spletne strani z njihovimi podatki, navedenimi spodaj.

Podrobnosti o Ryanovih zlatih nagradah

4. Platinasti zlati prinašalci

Platinasti zlati prinašalci

Zdaj, ko se preselimo v zvezno državo Massachusetts, bomo našli platinaste zlate prinašalke, ki so srednje velika podjetja za vzrejo. Prizadevajo si vzrejati čim bolj kakovostne mladičke. Zavezani so, da bodo dali 100 % vsakemu rejcu, da bi lahko imeli najboljše možno življenje.

Pri platinastih pasme sta njihova največja prioriteta zdravje in pozornost do mladičkov. Trudijo se, da certificirani testi OFA testirajo vsakega mladiča. Potem ko se mladiči skotijo, jih pregleda strokovnjak, cepijo in razglistijo.

Poleg tega poskrbijo, da so mladički zdravi tudi v duševnem delu, skrbijo za večino dneva mladičke v spremstvu in skrbi. Verjamejo, da je pozornost do mladičkov najboljši način za vzrejo, saj lahko komunicirajo z rejci in razvijajo svoje socialne veščine.

Platinasti zlati prinašalci so tudi rejci s certifikatom AKC, kar pomeni, da ponujajo visokokakovostne mladičke, vzrejene z dobrimi metodami. Če vas zanima zlati prinašalec tega rejca, lahko brskate po njihovi spletni strani. Imajo veliko dobrih informacij. Tam jih lahko tudi kontaktirate.

Podrobnosti o platinastih zlatih prinašalcih

5. Pathfinder Goldens

Pathfinder Goldens

Pathfinder Goldens je naslednji vzreditelj, ki si ga bomo ogledali. Nahajajo se nazaj v RI, v majhnem mestu Lincoln. Z vzrejo se ukvarjata od leta 2006, z zlatimi prinašalci pa sta v stiku od leta 1986, ko sta dobila prvega psa in ga vzljubila.

Njihova ljubezen do svojega kužka”Annie” je bil tako velik, da so se odločili vzrejati, izboljšati in promovirati zlate prinašalke po vsej državi. Ko se parijo, nameravajo imeti prijetne, prijazne, inteligentne, prijazne in zdrave ter srečne mladičke, v katerih boste lahko uživali.

In da bi to dosegli, trdo delajo iz dneva v dan, da skrbijo za svoje mladičke. Največja stvar, na katero iščejo, sta zdravje in socializacija mladičkov. Testirajo mladičke, da se prepričajo, da ni genetskih bolezni.

Ko se mladički skotijo, bodo prejeli tudi cepljenje in zdravljenje proti glistam. So člani AKC, kar pomeni, da jim lahko zaupate, da vam bodo na koncu dneva ponudili kakovosten izdelek. Če imate še kakšna vprašanja, jih kontaktirajte preko njihove strani ali s spodnjimi podatki.

Podrobnosti o Pathfinder Goldens

6. Zlati safirji

Zlati safirji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev zlatih prinašalcev na Rhode Islandu je “Zlati safirji.” Ustanovljeni so bili leta 1994 kot podjetje, kar pomeni, da so imeli od takrat veliko let, da so nabirali izkušnje in strokovno znanje ter spoznali veliko kakovostnih metod vzreje mladičkov.

Tako kot drugi rejci na tem seznamu, njihov kuža “Senca” je bil tisti, ki jih je navdušil za vzrejo. Želijo si deliti ljubezen in veselje do vzreje s svetom, v upanju, da bo več ljudi našlo tudi srečo.

Vsako leto pridelajo tri legla s približno petimi mladiči. Čeprav mladičkov ni veliko, daje vzreditelju možnost, da poskrbi za vsakega mladička z osebno pozornostjo in skrbjo. Ko se razmnožujejo, sta njihova prioriteta zdravje in temperament. Želijo roditi psa, v katerem boste uživali.

Tako svoje kužke na poti nekajkrat testirajo, cepijo in pregledajo. Mladički se lahko tudi družijo in spoznavajo svoje okolje tako, da živijo v hiši, poleg družine. So tudi člani AKC. Lahko jim zaupate, da vam bodo dali dobro vzgojene in kakovostne mladičke.

Podrobnosti o zlatih safirjih

Izbira rejca zlatega prinašalca na Rhode Islandu

Izbira rejca zlatega prinašalca na Rhode Islandu

Izbira vzreditelja je velika odgovornost, ki je vsekakor ne smete podcenjevati. S kom greste, lahko določite mnoga leta vašega življenja in odnos s kužkom, zato mu je vedno vredno dati čas za razmislek.

Ko izberete vzreditelja, ne izberete le nekoga, temveč mu zaupate, da izbere genetske podatke vašega mladička, da ga pravilno vzreja, in ko se skoti, mu zaupate, da bo vzgajal, varoval in vzdrževal vaš pes zdrav.

Če gre eden od teh korakov slabo, lahko vpliva na kakovost našega odnosa z vašim kužkom. Vsak vzreditelj lahko svobodno vzreja svoje mladiče, kot se mu zdi primerno v skladu z določenimi predpisi in zakoni, vendar ima vsak vzreditelj svoje preference glede tega, kako se vzrejajo, in vsi ne sovpadajo pri početju iste stvari.

Nekateri rejci lahko na primer cepijo svoje pse, drugi pa ne. Ko izbirate vzreditelja, morate vedeti, kaj dobivate, zaupati svojemu vzreditelju in se videti iz oči v oči z njihovimi metodami. Ko gre za izbiro; bo v redu.

Mladički zlati prinašalec na Rhode Islandu

Mladički zlati prinašalec na Rhode Islandu

Zlati prinašalci so ena najbolj priljubljenih pasem na svetu. So neverjetno prijazni, pametni in so lahko iskani za številne namene. Tukaj je nekaj zanimivosti o pasmi.

  • Prihajajo iz Škotske.
  • Zelo pridni delavci
  • So zelo strastni jedci

Če vam noben od naših predlogov za vzreditelje ni všeč, vam lahko ponudimo še dva nasveta. Prvič, če ste pripravljeni na potovanje, bi lahko razmislili o razširitvi radija iskanja na sosednje države, kot so VT, CT, MA ali NH. Tam boste najverjetneje našli nekoga, a če še vedno niste zadovoljni ali pripravljeni na potovanje, lahko poskusite svojega kužka dobiti tudi na spletu.

Preden sprejmete kakršno koli zavezo, morate narediti dve stvari:

  1. Prvi je, da razmislite, ali ste pripravljeni na izziv in odgovornost skrbi za psa. Porabili boste veliko časa in energije in tako vi kot mladiček si zaslužita biti srečna.
  2. Druga stvar je, da se prepričate, da je vzreditelj, s katerim greste, vreden zaupanja, saj se včasih morda najdejo ljudje, ki želijo izkoristiti prednosti. Najboljši način, da ugotovite, ali so vredni zaupanja, je, da imate certifikate verodostojnih institucij, kot sta AKC ali CKC.

Zaključek za “najboljše rejce zlatih prinašalcev na Rhode Islandu”

Zaključek za najboljše rejce zlatih prinašalcev na Rhode Islandu

Zlati prinašalci so fantastični psi, lahko bi vam povedali tisoč razlogov, zakaj ste se odločili za psa, a veste samo vi. Preden lahko uživate v svojem kužku, se morate še vedno težko odločiti za izbiro vzreditelja. Pomembno je, da si vzamete čas za premislek.

Samo pojdite z vzrediteljem, za katerega menite, da vam ponuja največ, zaupate in se z njim srečujete. In če jih ne najdete, se ne umirite in še naprej iščite. Upamo, da uživate v svojem psu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev zlatega prinašalca na Rhode Islandu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička zlatega prinašalca od vzreditelja na Rhode Islandu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “9 stvari, ki jih morate vedeti, preden dobite zlatega prinašalca” spodaj: