6 najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Nevadi! (2022)

Rejci zlatih prinašalcev v Nevadi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce zlatih prinašalcev v Nevadi. Zlati prinašalci, srednje velika pasma s čisto zlato dlako in igrivo osebnostjo, so ena izmed najbolj priljubljenih pasem psov na svetu. Pasma, ki lahko živi tudi do 12 let, je umirjena, igriva in izjemno negovalna do svojih lastnikov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev zlatih prinašalcev v Nevadi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Labradoodle v Nevadi in Najboljši rejci rottweilerjev v Utahu.

Mladički zlati prinašalec naprodaj v Nevadi

Mladički zlati prinašalec naprodaj v Nevadi

Torej, če danes vlagate v mladička zlatega prinašalca, vlagate v družino za vse življenje. To niti ni dovolj za razlago, kako ljubka je ta pasma. Ljudje, ki živijo v Nevadi in njeni bližini, lahko obiščejo najboljše rejce, navedene v tem članku, da posvojijo tega angelskega mladička. Preden bo prepozno, si oglejte naš seznam najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Nevadi.

Priporočila izdelkov za zlati prinašalec: Najboljše luksuzne hišice za pse in Najboljša zračna hrana za pse.

1. Zlati prinašalci PuppySpot za Nevado

Zlati prinašalci PuppySpot za Nevado

Ker iščete rejce zlatih prinašalcev v Nevadi, priporočamo, da si ogledate spletno zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke zlatega prinašalca kar iz udobja svojega doma v Nevadi.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci zlatih prinašalcev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Nevadi. Preden nadaljujete na pot za mladička zlatega prinašalca, ki je naprodaj v Nevadi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do spletnega mesta PuppySpot.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sundancer Goldens

Sundancer Goldens

Ta družina, ki se nahaja v dolini Carson, blizu jezera Tahoe, je zaljubljena v zlate prinašalce že od leta 1982. Kot hobi vzreditelj si ta lastnik psarne prizadeva pozitivno promovirati to čudovito pasmo. Ker je do sedaj vzgojil in prodal več mladičev zlatega prinašalca, je ta vzrejni center zelo dober pri svojem delu.

Od rojstva so vsi mladički zelo ljubljeni in so zdravi in ​​srečni z negovanjem, kopanjem, hranjenjem, igro, vadbo in druženjem. Mladički so registrirani pri ameriški kinološki zvezi in redno nadzorovani glede telesnih bolezni.

Center se posebej ukvarja z družinami, v katerih bodo mladički živeli. Zato upajočim staršem vnaprej zastavijo številna pomembna vprašanja. Glede na to, če si iskreno želite posvojiti zlatega prinašalca in imeti ustrezne nastanitvene zmogljivosti, se lahko obrnete na center.

Sundancer Goldens Podrobnosti

3. Petland Las Vegas

Petland Las Vegas

Petland Las Vegas, ki obožuje in vzgaja zlate prinašalke že 21 let, se ponaša z vsemi zmogljivostmi, ki jih lahko zagotovi psom in voljnim staršem. Vse osebje v centru je izredno usposobljeno, sočutno in radi, kar dela.

Svetovalci za hišne ljubljenčke, ki so jim dodeljeni v centru, analizirajo ozadje, temperament, potrebo po življenjskem prostoru in finančni položaj potencialnih staršev, da ugotovijo, ali lahko skrbijo za mladička. Če se temperament in druge zahteve ujemajo, lahko mladički preživijo čas z novimi lastniki za povezovanje.

Ker so vsi mladički socialno izobraženi, lepo vzgojeni in poslušni, se zlahka posvojijo. Tudi na novo okolje se prilagodijo brez težav. Pri tem so mladički cepljeni, razglisteni, mikročipirani in registrirani pri AKC.

Nega njihovega kožuha, striženje krempljev in kopanje so obvezne dejavnosti novopečenih staršev. Da ne pozabimo, morajo mladičke hraniti s hranljivo, visokokakovostno prehrano. To so nekatere od zahtev, ki jih center nalaga staršem za splošno dobro počutje mladičkov zlatega prinašalca.

Petland Las Vegas Podrobnosti

4. The Puppy Store Henderson

The Puppy Store Henderson

Puppy Store, ki se nahaja v Hendersonu, je dobro cenjeno vzrejno središče za zlate prinašalke. Ker ustanovitev obstaja že 30 let, ima veliko izkušenj z vzrejo mladičev. Center omogoča potencialnim staršem, da izpolnijo vprašalnik za iskanje pravih staršev za mladičke zlatega prinašalca.

Center na podlagi vsebine izbere pravega mladička, ki ustreza njegovemu opisu. Poleg tega morate vedeti, da se načini plačila tega centra nekoliko razlikujejo od drugih vzrejnih centrov. Zato se prepričajte, da ste pred dokončanjem plačila pravilno prebrali pogoje.

Kar zadeva stanje mladičev, je osebje centra vedno dobro poskrbelo zanje. Vsi mladički so razglisteni, striženi, urejeni, cepljeni in registrirani pri AKC. Od začetka so deležni tudi socialnega usposabljanja in usposabljanja za poslušnost. Zato se ne vi ne mladiček ne boste imeli težav s prilagajanjem drug drugemu.

Podrobnosti The Puppy Store Henderson

5. Little Bitta Luck Farms

Little Bitta Luck Farms

Čeprav tega vzreditelja ni tako dolgo na trgu zlatih prinašalcev kot drugi, družinsko podjetje vlaga vso svojo ljubezen in trud v vzgojo čudovitih mladičkov. Njihovi prinašalci so odlične kakovosti in nastopajo na testih Rally, Hunt in Obedience.

Ko greste skozi spletno stran rejca, boste videli vse dosežke mam in očkov Retrieverjev. Posvojili boste mladičke tako izjemne linije. Mladički so registrirani pri American Kennel Clubu in United Kennel Clubu. Z veseljem boste izvedeli, da so njihovi mladički in psi testirani in očiščeni za bolezni oči, komolcev, kolkov in srca.

Ker so mladički vzgojeni kot lastni otroci, se veliko časa namenja njihovi vzgoji in šolanju. Ti mladički retriverja se že od otroštva učijo druženja z drugimi ljudmi in psi ter živeti v skladu s človeškimi pravili. Čeprav še ni na voljo nobenih informacij o cepljenju, razčiščevanju in zdravniških pregledih, se za nadaljnje podrobnosti obrnite na rejce.

Podrobnosti o kmetijah Little Bitta Luck

6. Petland Henderson

Petland Henderson

Zadnji na seznamu najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Nevadi je Petland v Hendersonu. Ta vzrejni center v Hendersonu deluje že več kot osem let. Čeprav od njihove ustanovitve ni minilo dovolj časa, je osebje v tem centru visoko izobraženo in usposobljeno o zlatih prinašalcih. Ko se z njimi pogovarjate o posvojitvi, vas bodo temeljito vodili v postopku.

Postavili vam bodo več vprašanj, da bodo lahko našli pravega mladička za vas. Kot veste, imajo vsi mladički zlatih prinašalcev osebnost. Poleg cepljenja, razčiščevanja, mikročipiranja in registracije pri AKC ima vaš mladiček socialni bonton, usposabljanje za poslušnost in zdrav temperament. Nega, kopanje, hranjenje in telovadba so bili tudi del njihove vsakodnevne rutine. Zato bo vsak mladiček, ki ga srečate tukaj, zdrav kup veselja.

Petland Henderson Podrobnosti

Kako izbrati rejca zlatega prinašalca v Nevadi

Kako izbrati rejca zlatega prinašalca v Nevadi

Zlati prinašalci so zelo priljubljeni psi, ki jih lahko najdete kjerkoli v Nevadi. Zaradi svoje poslušne, igrive in prijazne narave bodo odličen dodatek vaši družini. Če želite izbrati najboljše rejce zlatih prinašalcev v Nevadi, morate upoštevati nekaj stvari:

1. Legitimnost rejca

Legitimnost rejca zlatega prinašalca lahko ugotovite z njegovo certifikacijo pri Ameriškem kinološkem klubu, Ameriškem kinološkem združenju in Ministrstvu za kmetijstvo Združenih držav Amerike.

Legitimna institucija bo v svojem preddverju ali spletnem mestu prikazala svoje registrirane dokumente, vključno z registracijskimi številkami. To številko licence lahko celo preverite pri upravnih organih za potrditev.

2. Leta strokovnega znanja

Drugi dejavnik, ki potrjuje pristnost rejca, so njegova leta delovanja pri skrbi za zlate prinašalke ali druge pasme. Številka licence lahko pove dejansko število let, v katerih je organizacija delovala. Ne glede na to, kaj objavijo na svojih spletnih mestih, vam bo hitro navzkrižno preverjanje dalo prave informacije.

3. Metode vzreje

Oglejte si metode vzreje, ki jih izvajajo rejci zlatih prinašalcev v Nevadi. Ali negujejo, kopajo, telovadijo, hranijo in se igrajo z mladički? Ali skrbijo za svoje zdravje tako, kot bi morali?

Kakšni so pogoji starševskih psov? Ali jim je dovoljeno preživeti dovolj časa s svojimi kužki? Tudi okolje, v katerem so vzgojeni in gojeni, igra pomembno vlogo. Torej, preverite vse te stvari, preden se odločite za posvojitev.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu zlatih prinašalcev iz Nevade

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu zlatih prinašalcev iz Nevade

Najbolje bi bilo, če bi rejcem v Nevadi postavili množico vprašanj, preden bi poskušali posvojiti mladička zlatega prinašalca za vse življenje.

Tukaj je nekaj vprašanj, ki jih lahko zaprosite za zagotovilo:

  • Kako dolgo že vzrejate zlate prinašalke?
  • Ali so odrasli prinašalci sodelovali v ringih in športih?
  • Ali se moram zavedati kakršnih koli osebnostnih posebnosti kužka?
  • S čim naj jih hranim, da zagotovim dolgo življenje dobrega zdravja?
  • Kako pogosto naj jih negujem in kopam?

Zaključek za “najboljše rejce zlatih prinašalcev v Nevadi”

Zaključek za The

Na kratko, željo posvojiti a Zlati prinašalec kuža je odlična odločitev. To pasmo imajo mnogi radi zaradi lepega temperamenta in poslušnosti.

Poleg tega, ko bo vaš mladiček odrasel, bo poskrbel za vas. Tako je inteligentna ta pasma. Zato upam, da boste našli svojega ujemanja pri rejcih zlatih prinašalcev v Nevadi. Vso srečo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev zlatega prinašalca v Nevadi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička zlatega prinašalca od vzreditelja v Nevadi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “9 stvari, ki jih morate upoštevati, preden dobite zlatega prinašalca” spodaj: