6 najboljših rejcev zlatih prinašalcev v San Diegu! (2022)

Rejci zlatih prinašalcev v San Diegu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce zlatih prinašalcev v San Diegu. Zlati prinašalci so srednje veliki psi, ki prihajajo iz Škotske in jih Ameriški kinološki klub uvršča v športno skupino.

Zlati prinašalci so zelo predana pasma psov, inteligentni, prijazni in zelo inteligentni so odličen družinski spremljevalec. Njihova ljubeča narava jih naredi idealne za družine z majhnimi otroki, starejše občane in druge hišne ljubljenčke.

Zlati prinašalec ima mišičasto in čvrsto telo in tehta približno 55 do 75 funtov, njihova višina pa je med 21 in 24 palcev.

Po podatkih Ameriške kinološke zveze je pričakovana življenjska doba zlatega prinašalca običajno med 10 in 12 leti. Spodaj poiščite imenik nekaterih odgovornih rejcev zlatih prinašalcev v San Diegu, ki so poudarjeni v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev zlatih prinašalcev v San Diegu, si lahko ogledate ta druga priporočila rejcev: Najboljši rejci Goldendoodle v San Diegu in Najboljši rejci Labradoodle v San Diegu.

Mladički zlati prinašalec naprodaj v San Diegu

Mladički zlati prinašalec naprodaj v San Diegu

Izbira zlatega prinašalca za novo družino je odličen korak k ljubečemu in zvestemu odnosu z vašim ljubljenčkom. Priporočamo pa, da se obrnete na uglednega vzreditelja, ki se premišljeno ukvarja z vzrejo vrhunskih in zdravih psov. Poiščite imena in stike nekaterih od njih blizu vaše lokacije v San Diegu.

Priporočila izdelkov za zlati prinašalec: Najboljši šamponi proti bolham in Najboljše pasje postelje za ločitveno tesnobo.

1. Zlati prinašalci PuppySpot za San Diego

Zlati prinašalci PuppySpot za San Diego

Ker iščete rejce zlatih prinašalcev v San Diegu, vam toplo priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih zlatega prinašalca iz udobja svojega doma v San Diegu.

Vsi rejci zlatih prinašalcev z navedenimi mladiči so strogo pregledani, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom v San Diego. Preden nadaljujete z iskanjem mladička zlatega prinašalca za prodajo v San Diegu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Zlati prinašalci Shadalane

Zlati prinašalci Shadalane

Zlati prinašalci Shadalane so zaupanja vreden vzrejni program, ki se nahaja v Vista, Kalifornija, okrožje San Diego. Zelo so navdušeni nad zlatimi prinašalci in že desetletja ostajajo zavezani odličnosti in izboljšanju pasme.

So člani in vzreditelji ameriške kinološke zveze Merit Participant, njihov rejski program pa sledi standardom kluba. Shadalane se osredotoča na zdravje in splošno dobro počutje vseh njihovih prinašalcev; zato so pri načrtovanju legla pozorni na dobro zdravje.

Celovitost njihovega vzrejnega programa se odraža tudi v ravnanju z njihovimi psi in natančnem pregledu za odpravo vseh dednih težav, ki so pogoste pri prinašalcih.

Že več generacij so bili njihovi psi pregledani za oftalmologijo (oči), kardiologijo (srce) in ortopedijo (komolci in boki). Poleg tega imajo vzrejni starši Shadalane vedno dovoljenja pred vzrejo, saj se za plemenske pse uporabljajo samo zdravi in ​​očiščeni psi.

Vsi mladički Shadalane’s Retriever, ki so pripravljeni za posvojitev, živijo v domačem okolju in z njimi vsak dan skrbimo, da so pripravljeni in navajeni na življenje v domu. So dobro socializirani in se že učijo hišnih pravil in osnovnih manir, poleg tega pa hitro slepijo v svoj novi dom.

Shadalaneovi mladički so veterinarsko pregledani, redno razglisteni in cepljeni na vse starosti primerne cepitve, preden odidejo v svoje nove domove, poleg tega pa so zajeti z zdravstveno garancijo.

Shadalane je tudi dober vodnik in trener mladičkov zlatega prinašalca. So ponosni člani Društva za vaditelje psov, s svojimi sodelavci, ki prostovoljno delajo na Akademiji za šolanje mladičev.

Postopek posvojitve pri Shadalane Golden Retrievers je pregleden in poln veliko zabavnih trenutkov in izkušenih rok, ki so na voljo, da zagotovite, da boste dobili pravega hišnega ljubljenčka, ki ustreza vašemu prostoru in življenjskemu slogu.

Vzrejski program Shadalane je v majhnem obsegu, tako da mladičkov nimajo ves čas na voljo. Morebitne stranke lahko obiščejo njihov ranč, da se pogovorijo o rezervacijah, ali obiščejo njihovo spletno stran za več informacij o prihodnjem leglu.

Podrobnosti o zlatih prinašalcih Shadalane

3. Valerie’s Retriever Ranch

Valerie's Retriever Ranch

Valerie’s Retriever Ranch je odgovoren program vzreje, ki se nahaja v mestu Campo, okrožje San Diego, južna Kalifornija, in Valerie Cook deluje. So ponosni člani Ameriške kinološke zveze, ki svoje pse vzrejajo v skladu z etičnimi standardi kluba.

Valerie se ponaša s tem, da vzgaja zdrave in kakovostne zlate prinašalke, registrirane v AKC, na svojem čudovitem ranču v gorah San Diega.

Njihove matične pasme izvirajo iz čiste čiste krvne linije in so pred parjenjem temeljito pregledane na očitne ali dedne bolezni, ki so pogoste pri prinašalcih.

Mladički Valerie’s Retriever so skojeni in vzgojeni v zdravem, ljubečem, naravnem okolju, kjer se igrajo in prosto tečejo v bližini narave.

Z njihovimi kužki se vsak dan ravna z ljubeznijo, potrpežljivostjo in doslednim treningom, saj je njihovo dobro počutje na prvem mestu. Poleg tega je Valerien vzrejni program skrbno načrtovan, saj svojim strankam zagotavlja zdravega, čudovitega, ljubečega, nežnega, lepo vzgojenega in dobro socializiranega zlatega prinašalca.

Prav tako zagotavljajo, da so njihovi psi nameščeni v odgovorne družine, ki bodo skrbele zanje vse življenje: zato so vsi novi domovi pregledani pred posvojitvijo. Tudi Valerie bo všeč, da se jim vrnejo njihovi psi, ko jih stranka ne bo več mogla zadržati.

Mladički Valerie’s Golden Retriever so veterinarsko pregledani, redno razglisteni in seznanjeni z vsemi ustreznimi cepljenji, preden odidejo v svoje nove domove.

Njihov postopek posvojitve je preprost in usmerjen v stranke, z veliko zabave na njihovem ranču, zlasti za začetnike. Obiščite njihov ranč danes ali se obrnite na Valerie Cook po telefonu za več informacij o njihovih čudovitih prinašalcih.

Podrobnosti o ranču Valerie’s Retriever Ranch

4. Zlati prinašalci Karla Velikega

Zlati prinašalci Karla Velikega

Charlemagne je ugleden in predan vzreditelj zlatih prinašalcev v Carlsbadu v okrožju San Diego v južni Kaliforniji. Charlemagne je znan po vrhunskih in zdravih zlatih prinašalcih, ki so osredotočeni na zdrave in dobro strukturirane pse.

So člani kluba Golden Retriever Club of America, njihov program pa sledi standardom kluba. Matične staleže Karla Velikega so skrbno izbrane iz čiste šampionske linije in veterinarsko pregledane za vrhunsko zdravje pred parjenjem.

Njihove mladičke prinašalke so skotili in vzgajali v ljubečem domačem okolju, da bi jim pomagali pri socializaciji in jih pripravili pred njihovim novim domom.

Psi Karla Velikega so več kot le psi, ampak družinski člani; zato so nameščeni v ljubečih domovih. Mladički Karla Velikega so osem tednov po cepljenju, redni razglistitvi in ​​veterinarskem pregledu pripravljeni za svoje nove domove za vedno, z zdravstvenim jamstvom.

Postopek posvojitve pri Charlemagne’s je neposreden in brez težav, brez skritih zdravstvenih pomislekov in dobra uporabniška izkušnja kot prednostna naloga. Lahko jih kontaktirate po telefonu ali obiščete njihovo spletno stran za več informacij o njihovih izjemnih zlatih prinašalcih.

Podrobnosti o zlatih prinašalcih Karla Velikega

5. Zlati prinašalci Matigan

Zlati prinašalci Matigan

Matigan Golden Retrievers je družinsko voden hobi vzreditelj v severnem San Diegu, Las Colinas, Rancho Santa Fe. Že več kot 15 let vzrejajo odlične premium zlate prinašalke, registrirane v American Kennel Clubu.

Matigan si vsak dan prizadeva izboljšati pasmo retriver v dobrem videzu, dobrem zdravju in odličnem temperamentu. Njihova ljubezen in strast do pasme se kaže v njihovem skrbno načrtovanem programu vzreje, ki sledi etičnim standardom kluba za zlate prinašalke.

Njihovi čudoviti večnamenski zlati prinašalci so odlični kot družinski ljubljenčki za terapijo ali storitveno delo in kažejo možnosti. Poleg tega jim je njihov etični program vzreje prislužil dobro ime v njihovem kraju in v celotni Kaliforniji.

Njihove matične pasme so izbrane iz čiste krvne linije, registrirane v AKC in pred parjenjem temeljito pregledane glede zdravja. Njihovi mladički so skojeni v njihovem domu in so družinsko vzgojeni med svojimi otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki, da jih pripravijo na nove domove.

Njihovi hišni ljubljenčki so zelo cenjeni in dajo jih le v predane in ljubeče domove. Vsi mladički Matiganovega prinašalca so veterinarsko pregledani, obveščeni o cepljenju in so redno razglisteni, preden se pridružijo svoji novi družini.

Matigan je najboljše mesto za nemoten in pregleden postopek sprejemanja, ki se osredotoča na zadovoljstvo strank. Obiščite spletno stran Matiga še danes ali pa jih kontaktirajte po telefonu za več informacij o njihovem zlatu.

Podrobnosti o zlatih prinašalcih Matigan

6. Glencooley Goldens

Glencooley Goldens

Zadnji na seznamu rejcev zlatega prinašalca v San Diegu je “Glencooley Goldens.” Glencooley Goldens je navdušenec nad zlatimi prinašalci ter odgovoren in zaupanja vreden občasni vzreditelj v Escondidu, severno od San Diega v Kaliforniji.

Glencooley je član Golden Retriever Club of San Diego County, Golden Retriever Club of America in American Kennel Club.

Njihov cilj je vzrejati, vzgajati in razstavljati vrhunske zlate prinašalce, ki se osredotočajo na zdravje, konformacijo, trdnost in temperament.

Njihove matične pasme prihajajo iz najboljših krvnih linij in so pred parjenjem pregledane glede zdravja, lepote in temperamenta, da dobijo vrhunsko leglo.

Vsa njihova legla je pridelana in vzgojena v njihovem domu z veliko ljubezni in strasti. Njihovi hišni ljubljenčki so pomemben del družine in bodo nameščeni v toplih in ljubečih domovih, ki jih bodo imeli za vedno.

Mladički Glencooley odidejo, da se pridružijo svoji novi družini, osem tednov po pregledu pri veterinarju, razglistitvi in ​​prejemu vseh ustreznih cepiv.

Postopek prevzema pri Glencooley Goldens je enostaven in brez glavobola z najboljšo možno izkušnjo strank. Pošljite Glencooleyju mail ali obiščite njihovo spletno stran, da se uvrstite na čakalni seznam za prihajajoče leglo.

Podrobnosti Glencooley Goldens

Zaključek za “najboljše rejce zlatih prinašalcev v San Diegu”

Zaključek za najboljše rejce zlatih prinašalcev v San Diegu

Če iščete pametnega, aktivnega, prijaznega in predanega srednje velikega psa za nov družinski dodatek, je zlati prinašalec popoln pes za vas. Vendar pa je zdravega in kakovostnega hišnega ljubljenčka mogoče dobiti od namernih in odgovornih rejcev.

Rejci, ki so navdušeni nad svojimi psi in njihovim programom vzreje, sledijo njihovim etičnim standardom. Preberite ta članek za imena in kontakte nekaterih uglednih rejcev zlatih prinašalcev v San Diegu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev zlatega prinašalca v San Diegu, si lahko ogledate:

Preden kupite zlatega prinašalca pri vzreditelju v San Diegu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov zlati prinašalec” spodaj: