6 najboljših reševalcev angleškega buldoga v Kaliforniji! (2022)

Reševanje angleškega buldoga v Kaliforniji

Vedeti morate, ali iščete najboljše reševalce angleškega buldoga v Kaliforniji. Angleški buldogi so ena izmed najbolj ljubečih in zaščitniških pasem psov.

Od mlinov za mladiče do groznih lastnikov, je veliko buldogov v zavetiščih videlo najslabše od njih. Njihove silno zveste lastnosti in duhovita osebnost so le del buldogovega šarma. Vendar jim to ni prizaneslo zanemarjanja, zapuščenosti in brezčutnih rejcev.

Vendar pa je svetla stran, da so se organizacije, kot so reševalne službe, odločile za to. Vodijo boj proti nehumanemu ravnanju z buldogi in dajejo buldogom drugo priložnost v večnem domu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja angleških buldogov v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci čivave v Kaliforniji in Najboljši reševalci Shih Tzuja v Kaliforniji.

Poiščite reševalca angleškega buldoga blizu mene v Kaliforniji

Poiščite reševalca angleškega buldoga blizu mene v Kaliforniji

Če iščete novega spremljevalca, prijatelja na kavču ali kosmatega prijatelja – Bulldog je odlična stava. Ta vodnik bo govoril o teh organizacijah – najboljših reševanjih angleškega buldoga v Kaliforniji. Začnimo.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najboljše poceni ovratnice za pse in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Reševanje buldoga v južni Kaliforniji

Reševanje buldoga v južni Kaliforniji

Southern California English Bulldog Rescue je neprofitna organizacija 501(c)(3), ki služi južni Kaliforniji in zunaj nje zadnjih deset let. Njihovi psi reševalni buldogi so trenutno na cepljenju, sterilizirani/kastrirani in prejmejo obsežno zdravstveno oskrbo zaupanja vrednega veterinarja, preden jih namestijo v ljubeč dom.

SCEBR upravljajo predani prostovoljci, ki imajo radi pasmo in želijo zagotoviti, da so vsi buldogi nameščeni v skrbnih, podpornih domovih. Od svojega začetka je rešil in namestil več kot 1000 buldogov.

Postopek posvojitve v Southern California English Bulldog Rescue je pregleden in preprost. Kandidati morajo biti stari 18+, zagotoviti osebne in veterinarske reference, imeti ustrezen dom za psa (in vse druge hišne ljubljenčke) in opravijo postopek presejanja, ki zagotavlja, da lahko ustrezno skrbijo za žival, ki jo posvojijo.

Podrobnosti o reševanju buldoga v južni Kaliforniji

2. Reši me

Reši me francoski buldog Kalifornija

Jeff Gold, ustanovitelj Rescue Me, je vedno ljubil živali. Odraščal je na kmetiji, kjer je skrbel in ljubil veliko različnih vrst živali. Njegova ljubezen do živali se je nadaljevala v odrasli dobi, ko se je prostovoljno prijavil v zavetišče za pse in odkril, da je njegov klic pomagati psom v stiski.

V zadnjih nekaj letih je Gold delal v različnih zavetiščih za živali in rešil na stotine živali. Zaradi te močne želje po pomoči živalim je želel narediti več kot samo prostovoljno delo – začeti reševati. Rescue Me je namenjen zagotavljanju, da imajo psi najboljše možne možnosti za zdravo in srečno življenje.

Rescue Me je od svojega začetka rešil na tisoče buldogov iz prenatrpanih zavetišč in težkih situacij ter jih povezal z ljubečimi domovi, ki jim lahko zagotovijo boljše življenje. Večina njihovih reševanj prihaja iz drugih reševalcev, ki nimajo zmogljivosti ali financ, da bi zanje ustrezno skrbeli.

Medtem ko so nekateri v dobrem zdravstvenem stanju, ko prispejo v Rescue Me, jih je veliko več potrebovalo precejšnjo zdravniško pomoč, da se spet postavijo na noge. Ko so dovolj zdravi, Rescue Me zagotovi, da so vsi njihovi psi seznanjeni s cepljenji in so brez bolh, preden gredo domov z novimi lastniki.

Rescue Me Podrobnosti

3. Edinstveno reševanje buldoga

Edinstveno reševanje buldoga

The One of a Kind Bulldog Rescue je neprofitna organizacija s sedežem v Kaliforniji. Reševanje je leta 2011 ustanovil vzreditelj angleškega buldoga, ki je spoznal, da je nekoč redka pasma angleškega buldoga postala praktično mainstream in je bila zapuščena, slabo ravnana, zanemarjena in zlorabljena.

Vzreditelj si je za svoje poslanstvo prizadeval najti ljubeče domove za te buldoge, da jim ne bi bilo treba trpeti. S to izkušeno ekipo ustanovitelj sprejme vse angleške buldoge ne glede na starost ali spol in ne dela nobenih razlik na podlagi zdravstvenih ali fizičnih napak. Vsak buldog je oboževan, obravnavan s sočutjem in deležen skrbi, ki si jo zasluži.

Ustanovitelj priznava, da je preprečevanje, da bi psi končali v zavetiščih ali še huje, najbolje doseči z izobraževanjem in preprečevanjem neželenih legla. Ustanovitelj priznava, da je preprečevanje, da bi psi končali v zavetiščih ali še huje, najbolje doseči z izobraževanjem in preprečevanjem neželenih legla.

Zato lastnike hišnih ljubljenčkov učijo, kako pravilno skrbeti za svoje hišne ljubljenčke, jim dajejo praktične strategije za zmanjšanje nezaželenega legla, skrb za novorojene mladičke, mamice in številne druge teme. Ekipa se prav tako želi sprehajati z vami, dokler se vaš pes ne ustali. Njihov postopek posvojitve se zdi tudi preprost in pregleden, glede na pretekli posvojitelji.

Edinstvene podrobnosti o reševanju buldoga

4. Fresnobully Rescue

Fresnobully Rescue

Fresnobully Rescue je eden najboljših reševalcev buldogov v Kaliforniji. Imajo veliko prostovoljcev, ki vsem svojim reševalcem zagotavljajo zdravo, ljubeče okolje. Njihov namen je rešiti vsakega buldoga pred evtanazijo; statistika kaže, da je v Združenih državah vsako leto evtanaziranih več kot milijon buldogov.

Fresnobully Rescue ima program posvojitve za ocenjevanje reševalcev, da se prepriča, ali so zdravi in ​​fit. Preden dajo svoje reševalce v posvojitev, jih reševalna ekipa sterilizira, sterilizira in cepi. Imajo tudi izobraževalni program, s katerim učijo skupnost, kako skrbeti za buldoga in razbliniti mit, da so buldogi neprijazni in jih je težko obdržati.

Zagotavljajo tudi druge storitve, kot je podpora vašemu psu pri nemotenem prehodu na nov življenjski slog, da bi zmanjšali prihodnje zaplete. Čeprav se plačilo za posvojitev razlikuje glede na starost in težo psa, je posvojitev buldoga prek Fresnobullyja enostavna.

Podrobnosti o reševanju Fresnobully

5. Underdog Rescue Of Arizona

Rescue Underdog iz Arizone

Underdogs Rescue je neprofitna organizacija za reševanje živali brez ubijanja, ki se ukvarja z reševanjem in vračanjem zapuščenih, zlorabljenih in zanemarjenih angleških buldogov. Njihovo poslanstvo je rešiti življenja ogroženih psov tako, da jim zagotovijo potrebno oskrbo, najdejo njihov večni dom in izobražujejo skupnost o dobrem počutju živali. Underdogs v celoti vodijo prostovoljci.

Prostovoljci se zavezujejo, da bodo vsakemu psu, ki ga sprejmejo, ne glede na to, v kakšni obliki je, dali ljubezen in skrb, ki si ju zaslužijo. Ekipa zagotavlja zdravstveno oskrbo za vsako reševanje, zagotavlja, da so vsa cepljenja posodobljena, jih po potrebi sterilizira ali sterilizira ter nudi dodatno zdravstveno oskrbo, preden jih namestijo v njihove večne domove. Sodelujejo tudi z lokalnimi zavetišči, da sprejmejo živali, ki so bile predane ali rešene pred zlorabo ali zanemarjanjem.

Medtem ko se Underdogs osredotoča predvsem na pse, bodo pomagali tudi kateri koli drugi vrsti hišnih ljubljenčkov ali živali, ki potrebujejo pomoč. Zagotavljajo rejniške domove za reševalce, medtem ko čakajo, da najdejo večno družino. Recimo, da vas zanima posvojitev živali iz Underdogs Rescue. V tem primeru je njihov postopek posvojitve precej preprost: izpolnite vlogo veterinarja (kar traja približno pet dni do 1 meseca) in nato spoznajte psa, ki ga želite posvojiti.

Podrobnosti o Underdog Rescue Of Arizona

6. Reševanje buldoga v San Diegu

Reševanje buldoga v San Diegu

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev angleškega buldoga v Kaliforniji je “Reševanje buldoga v San Diegu.” San Diego Bulldog Rescue je lokalna skupina reševalcev živali in ljubiteljev psov, ki so specializirani za reševanje in posvojitev buldogov. V San Diegu v Kaliforniji njihov center deluje kot zatočišče varnosti in zatočišče za te neverjetne pse.

Njihovo poslanstvo je povezati buldoge z novimi lastniki, ki jim lahko zagotovijo za vedno domove, ki jih tako nujno potrebujejo. Verjamejo, da vsak pes potrebuje drugo priložnost za življenje. Ko jih rešujejo, svojim reševalcem namenjajo ljubezen, skrb in pozornost, da bodo lahko prehodili v nove domove. To zavetišče obstaja že leta. Od trenutka, ko pridete, je jasno, da so te živali ljubljene in zanje dobro poskrbljeno.

Osebje je prijazno, zelo strokovno in dobro pozna pse, ki jih skrbijo. Vedno bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja ali pomisleke glede vašega potencialnega novega ljubljenčka s poštenostjo, spoštovanjem, prijaznostjo in sočutjem. Če razmišljate o postopku posvojitve, skrbite manj. Njihov postopek posvojitve je preprost in cenovno dostopen.

Najpogostejše tri zahteve so:

  • Za posvojitev mora biti oseba stara 18 let ali več.
  • Izpolnjena prijava.
  • Ko je vaša prijava sprejeta, je treba opraviti domačo oceno.

Podrobnosti o reševanju buldoga v San Diegu

Zaključek za “najboljše reševanje angleškega buldoga v Kaliforniji”

Zaključek za The

Ta reševanja vas bodo povezala z zvestim, ljubečim spremljevalcem in vam dala priložnost, da rešite žival, ki bi sicer lahko bila evtanazirana. Kdo ve? Morda boste celo rešili dve življenji – tisto, ki ga posvojite, in tisto, ki je na novo na voljo namesto njega v zavetišču.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja angleških buldogov v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite angleškega buldoga iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Kaj storiti z novim mladičkom angleškega buldoga” spodaj: