6 najboljših reševalcev bernskega planšarja v Teksasu! (2022)

Reševanje bernskega planšarja v Teksasu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce bernskega planšarja v Teksasu. Bernski planšarski pes je prijazna in zvesta pasma delovnih psov iz Švice. Bernski planšarski pes je kot priden delavec izjemno ljubeč, inteligenten, dobrega vedenja in vedno rad ugaja.

Bernske planšarske pse lahko vidite, kako se igrajo z otroki vseh starosti, saj uživajo v družini. Ko se igrajo, so lahko precej neumni, zaradi česar so zvesti družinski psi. Pes je tudi zaradi svojega izvora kot delovnega psa precej sposoben trenirati. Vendar sta zaradi njihove velikosti bistvena zgodnja socializacija in usposabljanje.

Novi lastniki morajo upoštevati, da lahko bernski planšarski psi počasi zorijo, zaradi česar se tudi v mladostništvu obnašajo kot mladiči. Kljub temu je bernski planšarski pes dobrodušen, inteligenten in čudovit družinski pes, ki bo pravi za vas.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj bernskih planšarskih psov v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši trenerji psov v Houstonu in Najboljši reševalci huskyjev v Teksasu.

Poiščite reševalca bernskega planšarja blizu mene v Teksasu

Poiščite reševalca bernskega planšarja blizu mene v Teksasu

Če to berete, ste nedvomno zainteresirani za bernskega planšarja. V ta namen smo izpostavili najboljše reševalce bernskega planšarja, ki se nahajajo v Teksasu.

Priporočila izdelkov za bernske planšarske pse: Najmočnejše udarne ovratnice za pse in Najboljši pasji koraki za posteljo.

1. SJR Bernski

SJR Bernski

SJR Bernese je v lasti in upravljanju Sue Turner-O Bannon na čudovitem ranču 10 hektarjev v Ioli v Teksasu. Veličasten ranč izstopa v pokrajini. Od leta 1970 se O Bannon ukvarja z razstavnimi psi in vzrejo.

SJR Bernese se je vrsto let ukvarjal z vzrejo koker španjelov. Vendar pa je na pasji razstavi v Houstonu v Teksasu srečala bernskega planšarja in se nikoli ni ozrla nazaj. Bernski planšarski psi, proizvedeni v SJR Bernese, so vrhunski bernerji, ki jih najdemo v osrčju Teksasa.

Vsi psi, mladički in starši so vedno v odlični formi in zdravju. Ranč ima tudi čudovito zunanje okolje za odraščanje mladičkov. Za starševske pse je poskrbljeno, da se ohrani njihovo živahno zdravje. Medtem ko večina Bernerjev v povprečju živi osem let, je znano, da je SJR Bernese odličnega zdravja, tako da je prvi Berner v centru star skoraj 12 let.

Drugi starševski psi so še vedno aktivni, vzrejajo kakovostna legla. Lastniki si lahko na spletni strani ogledajo profile psov staršev in njihove opise. V SJR Bernese lahko najdejo dom tudi odrasli psi in starejši mladički. Ti starejši mladički so na voljo za posvojitev, zato imajo tisti, ki iščejo reševalnega Bernca, srečo.

SJR Bernske podrobnosti

2. Bernski planšarski psi LionHeart

Bernski planšarski psi Lion Heart

LionHeart Bernese Mountain Dogs je bil ustvarjen leta 1993 in je v lasti Amy Kessler. Potem ko je Kesslerjeva dobila svojega prvega bernca od legendarne vzrediteljice Ruth Reynolds, je ta center začel delovati. Na tej točki se je Kessler zaljubila v pasmo in začela gojiti svojo družino zdravih in lepih bernskih planšarskih psov.

Začela je z Libby in Ozzyjem, ki sta tekmovala na številnih tekmovanjih in zmagala na prvenstvu. Od takrat je LionHeart ustvaril številne kakovostne pse, ki so z leti osvojili tako srca kot nagrade. LionHeartu zaupajo različne družine, ki so se odločile, da bodo od tu dobile svojega družinskega ljubljenčka.

Na spletni strani je pregledna slika prejšnjih legl in kako so vsi mladički lahko našli odlične domove. LionHeart se upravlja od doma z dvoriščem velikosti 2 hektarja. Vsi psi v LionHeartu so vzgojeni z največjo skrbnostjo in obravnavani kot družinski člani. Psi tukaj niso v pesjakih, zabojih ali oganjih: živijo v hiši.

Filozofija LionHearta je vzgajati pse na najučinkovitejši možni način in to je filozofija, ki jo jemljejo resno. Vsi psi so razglisteni in imajo potrebna cepljenja. Zagotovili so jim tudi najboljšo potrebno prehrano in hrano.

Bernski planšarski psi pri LionsHeart so proizvedeni za ohranjanje integritete pasme. V ta namen se vsi mladički v vsakem leglu skotijo ​​zdravi in ​​so pregledani, da se zagotovi, da lahko nadaljujejo z zelo zdravim življenjem s svojimi novimi družinami. Imajo dovolj prostora za tek in igro, kar bistveno pripomore k njihovemu splošnemu razvoju.

Podrobnosti o bernskih planšarskih psih LionHeart

3. Rečni bernerji – bernski planšarski psi

Rečni bernerji – bernski planšarski psi

Riverside Berners deluje že od 80. let prejšnjega stoletja, kar kaže, koliko izkušenj ima ta center. Riverside Bernerji so najprej začeli z dobermani, nato pa so v celoti prešli na bernske planšarske pse. Kot polnopravni bernerski rejec imajo popolno psarniško opremo.

To je razkošen in prostoren objekt, ki se razprostira na 7 hektarjih. Obstaja 700 kvadratnih metrov hlajenih in ogrevanih pesjakov ter 4.000 kvadratnih metrov travnate površine za tek za pse. Za vsakega psa v Riversideu je dobro poskrbljeno in živi v izjemnem udobju. Vsi starševski psi, očetje in matere so registrirani pri Ameriški kinološki zvezi in imajo certifikate OFA.

Mladički so vzrejeni Riverside, da ustvarijo ljubka legla ter imajo odlično zdravje in dobro razpoloženje. Riverside se ponaša z vzrejo mladičkov z odlično genetiko. Poudarjajo dobro počutje in zdravje psov, saj zagotavljajo, da so opravljeni vsi priporočeni in potrebni testi. V ta namen je dolgoživost ključno področje skrbi.

Podrobnosti Riverside Berners

4. Petland Frisco

Petland Frisco

Petland Frisco deluje od leta 2003 in ima več kot 20 let izkušenj. Kot lokalna trgovina za male živali so predani iskanju domov za vse živali, na katere naletijo. Vsi hišni ljubljenčki v Petlandu so bili pregledani in prihajajo iz izbrane skupine rejcev z licenco USDA. Ti centri si vzamejo čas tudi za pomoč na tisoče nezaželenih psov vsako leto.

Vsaka žival v Petland Frisco je podvržena temeljitemu veterinarskemu pregledu. Vsi razpoložljivi mladički so mikročipirani. Imeti mladička z mikročipom vam lahko olajša življenje, predvsem če je vaš pes ugrabljen ali pogrešan. V Petland Frisco lahko posvojite reševalne pse in kupite registrirane mladičke.

Registrirani mladiči so čistokrvni s starši iste pasme. Mladičkom v Petlandu je vedno namenjena največja pozornost. To se lahko giblje od zdrave hrane in dnevnih vaj do dnevnega preverjanja temperature in teže. Bernski planšarski psi so izredno potrebni pozornosti in družabni psi, zato vsak pes dobi čas za druženje in igro z otroki in odraslimi.

Petland Frisco Podrobnosti

5. Legenda Dairy Bernski planšarski psi

Legenda Dairy Bernski planšarski psi

Ta vzreditelj se nahaja na območju Fort Worth v Teksasu in kot majhen vzreditelj bernskih planšarskih psov lahko dobite mladičke najboljše kakovosti. Bernski planšarski psi iz tega centra zrastejo na približno 28 palcev na rami, tehtajo približno 110 funtov za samce in 110 za samice.

Psi, ki prihajajo iz Legend Dairy Bernese Mountain psi, nimajo težav z vročimi teksaškimi poletji. Vsak pes v domu Legend Dairy je ustrezno oskrbovan, deležen ustrezne zdravstvene oskrbe, ki zagotavlja visok življenjski standard. Pomaga tudi, da so tem psom zagotovljena primerna senca in veliko vode.

Vsak starševski pes ima svoj profil in bodoči lastniki psov lahko najdejo vse podrobnosti, pa tudi fotografije, na vseh. Vsako leglo ima svojo lastnost, ki si jo lahko ogledate na spletni strani tega centra. Prav tako se lahko odločite za posvojitev neposredno na spletnem mestu. Legen Dairy Bernese ponuja tudi 1-letno medicinsko pomoč in namestitev, če se kuža, ki ga vzamete domov, ne prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Legend Dairy Bernski planšarski psi Podrobnosti

6. S & K bernski planšarski psi

S & K bernski planšarski psi

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev bernskega planšarja v Teksasu je “S & K bernski planšarski psi.” S & K Bernese Mountain Dogs je družinska kmetija, ki deluje v Panhandleu v Zahodnem Teksasu. Lastnika sta Stan in Karen Austin iz Farewella v Teksasu, med njima pa imata 47 let izkušenj z vodenjem družinske kmetije.

Preden se je razvila v vzrejni dom za bernske planšarske pse, se je kmetija začela kot delujoča kmetija. S & K ima strogo politiko obiskovalcev. To se naredi, da se zagotovi, da je okolje za mladičke in pse zdravo in nadzorovano. To je ključnega pomena, saj pomaga zaščititi vse pse pred parvovirusom CPV.

Obiski so omejeni tudi na potencialne stranke, ki so že položile polog za svojega kužka. Kužka je možno obiskati in prevzeti pri 6. ali 8. tednu. Celoten postopek je pregleden, da se zagotovi, da se bodoče stranke ne bojijo, da bodo lahko videle svoje mladičke le med prevzemom.

Vsi prihajajoči, trenutni in prejšnji mladički so navedeni poleg potrebnih fotografij na njihovi strani. Ob vsakem leglu so označeni tudi starševski psi. Starševski psi so podvrženi genetskemu in rodovniškemu testiranju, da zagotovimo najboljšega bernskega planšarja.

S & K Bernski planšarski psi Podrobnosti

Zaključek za “najboljše reševanje bernskih planšarskih psov v Teksasu”

Zaključek za najboljše reševanje bernskega planšarja v Teksasu

Naša ekipa pri We Love Doodles upa, da bo ta seznam Bernski planšarski pes reševalci v Teksasu vam bodo pomagali na vaši poti za spremljevalca. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete na pomoč z našimi informacijami.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja bernskih planšarskih psov v Teksasu, si lahko ogledate:

Preden posvojite bernskega planšarja iz reševalnega zavetišča v Teksasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vse, kar morate vedeti o bernskem planšarskem psu” spodaj: