6 najboljših reševalcev čivave v Kaliforniji! (2022)

Reševanje čivave v Kaliforniji

Čivave so eni najbolj ljubečih, zvestih in ljubečih psov, ki jih boste kdaj srečali. Njihove izjemne osebnosti, samozavest in vztrajnost so osvojili še tako trda srca. Če iščete najboljše reševalce čivave v Kaliforniji, potem je to tisto, kar morate vedeti.

Ko se priljubljenost te pasme psov povečuje, se povečuje število zapuščenih in zanemarjenih čivav. CBS News ocenjuje, da je 30 odstotkov reševanih psov v Kaliforniji čivav.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja čivave v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Shih Tzuja v Kaliforniji in Najboljši reševalci pomeranca v Kaliforniji.

Poiščite reševalca čivave blizu mene v Kaliforniji

Poiščite reševalca čivave blizu mene v Kaliforniji

V tem članku smo sestavili seznam najboljših reševalcev čivave v Kaliforniji, na katere se lahko obrnete in rešite čivavo. Začnimo.

Vodniki za čivavo: Najboljša zavarovanja psov čivava in Kako skrbeti za mladička čivave.

1. Čivava iz doline

Čivava iz doline

Čivave iz doline so ena najbolj zanesljivih reševalcev psov; so neprofitna organizacija, registrirana 501(c) 3, in se nahajajo v Los Angelesu v Kaliforniji. Čivave rešujejo in nadomeščajo že več kot 23 let. Čivavo v dolini v celoti vodijo predani prostovoljci, ki psom posvetijo svoj čas in srce.

Osredotočajo se na zapuščene pse, ki so zaradi dolžine bivanja, bolezni ali poškodbe predani mestnim zavetiščim z nizkimi sredstvi. Reševalni center je namenjen reševanju čivav, ki se včasih soočajo s krutostjo in zanemarjanjem.

Če še niste našli svoje čivave, jih obiščite. Njihovi neverjetni psi potrpežljivo čakajo na nov dom, kjer jih bodo imeli radi. Imajo veliko sprejemljivih čivav vseh oblik, velikosti in starosti. Njihov cilj je pomagati psom, ki jih skrbijo, živeti dolgo in srečno življenje z družinami, ki jim bodo v prihodnjih letih zagotavljale ljubezen in skrb, ki si jo zaslužijo.

Podrobnosti o čivavah iz doline

2. Chi Angeles Dog Rescue

Chi Angeles Reševanje psov

Chi Angeles Rescue je prostovoljna 501(c) 3 neprofitna reševalna organizacija, katere naloge so najti ljubeče, za vedno domove za vse čivave v južni Kaliforniji. Mnogi psi v reševalnem programu prihajajo iz zavetišč, kjer bi jih evtanazirali.

Reševanje se nikoli ne konča. Ekipa Chi Angeles Rescue že več kot 30 let rešuje in išče ljubeče domove za čivave in mešančke čivave v južni Kaliforniji. Trenutno prostovoljka Chi Angels goji psa v svojem domu, dokler ni mogoče najti pravega “za vedno” doma.

Njihovo reševanje prihaja iz mestnih zavetišč v Los Angelesu, predaje lastnikov in drugih reševalcev, ki nimajo sredstev za ustrezno promocijo svojih psov. Trenutno imajo na stotine ljubečih psov, ki čakajo na posvojitev, med katerimi je veliko starejših. Postopek posvojitve Chi Angels je preprost: izpolnite prijavo na spletu ali v zavetišču in spoznajte svojega najnovejšega kosmatega prijatelja.

Ko najdete svojega ujemanja, je odvisno od vas, ali se želite igrati uro ali dve, preden ga vzamete s seboj domov. Posvojitev iz Chi Angels Rescue pomeni pridružitev ljubeči skupnosti staršev hišnih ljubljenčkov, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje svojih psov.

Podrobnosti o reševanju psov Chi Angeles

3. 1 Love Rescue

1 Ljubezensko reševanje

1 love dog rescue je neprofitna organizacija za reševanje psov, ustanovljena leta 2013. Rešujejo mešance čivav in čivav vseh starosti in osebnosti, od mladičkov do starejših. Predani so reševanju, rehabilitaciji in iskanju večnih domov za naše pse v stiski. Vsi njihovi psi živijo v rejniških domovih, dokler jih ne posvojijo v svoj novi dom za vedno.

Na ta način lahko organizacija izve več o njihovi osebnosti, všečkih/nevšečnostih in vedenju, da zagotovi najboljše možnosti, da se popolnoma ujemajo s svojo novo družino. Če vas zanima posvojitev psa od njih, ne oklevajte in se oglasite v pisarni in se dogovorite za termin.

Preden zagleda pse, 1 love rescue opravi telefonski razgovor, da ugotovi vaše želje glede hišnega ljubljenčka in se prepriča, ali so čivave za vas. Izvedejo test, ki vas ujema z vašo popolno čivavo. Posvojiti enega od Chi mladičkov je enostavno. Prijavite se in plačate prijavnino v višini 250,00 $.

Ko izberete čivavo, bi radi posvojili. Vaš depozit v vrednosti 250,00 $ je zapadel. V 5 do 7 dneh bo vašo prijavo pregledal strokovnjak za posvojitve in če bo odobrena, boste lahko prišli na srečanje s katerim od reševalcev. V 12 urah po posvojitvi bo mladiček prejel prvi krog cepljenja.

Če mladiček potrebuje nadaljnje cepljenje, ki ga je treba dati v petih dneh po prihodu z vami domov, ga bodo dali takrat. Prav tako so deležni deformatorjev in zdravljenja proti bolham (ko je potrebno). Polog v višini 250,00 $ izhaja iz končne cene mladička, se giblje od 450 do 650 $, odvisno od starosti in barve, in je vključen v skupno pristojbino za posvojitev vsakega mladička, ki je navedena na njihovi spletni strani.​

1 Podrobnosti o reševanju ljubezni

4. Reševanje raketnega psa

Reševanje raketnega psa

Rocket Dog je organizacija za reševanje psov na območju zaliva San Francisco, ki jo vodijo ljubeči in predani prostovoljci. V prepolnih zavetiščih rešujejo pse pred smrtjo in jim najdejo ljubeče, srečne domove. Psi so bili skrbno izbrani iz različnih zavetišč okrožja južne Kalifornije in se trenutno gojijo po celotnem zalivu South Bay.

Imajo mrežo rejnic, ki skrbijo za te živali in jim zagotavljajo okolje, v katerem lahko zrastejo v srečne, zdrave hišne ljubljenčke. Zagotavljajo, da so njihovi reševalci opravili vrsto testov pooblaščenega veterinarja in zagotavljajo, da so vsa njihova cepljenja ažurna.

Poleg tega trenirajo tudi reševalce, da naredijo nemoten prehod v svoje zatočišče. Postopek posvojitve je razmeroma enostaven. Pred obiskom je potrebno izpolniti prijavnico. Prijave se ne obdelujejo na kraju samem. Pregled vloge traja približno 5-7 delovnih dni.

Podrobnosti o reševanju raketnih psov

5. Reševanje Foothill Dog

Reševanje Foothill Dog

Reševanje psov podnožja ni samo reševanje, ki psom daje zavetje. Potrudijo se, da bi vsakemu psu našli pravi dom za vedno. Ponujajo tudi vire, ki zagotavljajo, da imate vse informacije, ki jih potrebujete, da izberete pravo pasmo in olajšate spopadanje z novim družinskim članom.

Ta skupina ljubiteljev psov se zavezuje, da vam pomaga najti popolnega mladička za vašo raven izkušenj, družino in dom. Kot ljubitelji psov so specializirani za mladičke/pse velikih in malih pasem. Njihov cilj je, da vas povežejo s popolnim kužkom za vas.

S tem v mislih imajo izkušene trenerje psov in specialiste, ki vam ustrezajo s pravo čivavo. Eden od ciljev reševanja je zmanjšati število zdravih in brejih psov, evtanaziranih vsako leto v kalifornijskih zavetiščih.

Reševanje vodijo prostovoljci in člani skupnosti, ki si pridno prizadevajo za iskanje novih domov za pse. V sodelovanju z odličnimi lokalnimi veterinarji je organizacija zavezana zagotavljanju, da bodo njihovi reševalci prejeli potrebno medicinsko oskrbo, vključno s sterilizacijo/kastracijo, cepljenjem, testiranjem na srčne gliste, mikročipiranjem itd.

Podrobnosti o reševanju Foothill Dog Rescue

6. Reševanje male dive

Reševanje male dive

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev čivave v Kaliforniji je “Reševanje male dive.” Little Diva Rescue je neprofitno reševanje v Kaliforniji, ki čivavam daje nova življenja. Sodelujejo s čivavami, ki so brezdomci, potrebujejo zdravstveno oskrbo in so travmatizirani zaradi zlorabe ali zanemarjanja in jim pomagajo, da se vrnejo k zdravju.

Kar naredi Little Diva Rescue drugačno, je skrbno in prijetno okolje. Njihovi prostovoljci so čudoviti s psi, saj jim pomagajo pri učenju igranja in druženja – na kraju samem imajo celo profesionalnega trenerja. Takoj ustvarijo ljubeč dom za pse, da se začnejo zdraviti, se spet zabavajo in postanejo del družine.

In ko so psi pripravljeni oditi v svoje nove domove, prostovoljci poskrbijo, da so v odlični fizični in čustveni formi. Postopek posvojitve je preprost: pridobite odobritev vloge, nato pa lahko spoznate svojega novega kosmatega prijatelja.

Ko posvojite iz Little Diva Rescue, boste prejeli vso dokumentacijo o zdravstveni anamnezi vašega novega ljubljenčka, vključno s cepljenji in testi, ki jih opravi njihov veterinar. Poleg tega bo Mala Diva na voljo za podporo na vsakem koraku – tudi potem, ko psa odpeljete domov.

Podrobnosti o reševanju male dive

Zaključek za “najboljše reševanje čivave v Kaliforniji”

Zaključek za najboljše reševanje čivave v Kaliforniji

Čivave so eni najboljših psov, ki jih lahko pripeljete v svoj dom. Njihova prijazna osebnost jim olajša integracijo z ljudmi, drugimi hišnimi ljubljenčki in živalmi.

Čeprav morda ne delujejo dobro v razstavnem ringu, so izredno zvesti hišni ljubljenčki, ki so vedno pripravljeni, da se stisnejo z vami na kavču ali ob vaših nogah za mizo (poskusite preprečiti, da bi jedli od tega).

Če ste kdaj razmišljali o posvojitvi a Čivava, zdaj je čas. Ti reševalci so najuglednejši v Kaliforniji in njihove ekipe so tam, da vam pomagajo skozi ves proces.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja čivave v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca čivave iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 dejstev o čivavah, ki jih morate vedeti” spodaj: