6 najboljših reševalcev Corgijev v Iowi! (2022)

Corgi reševalci v Iowi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za Corgi v Iowi. Corgis so takoj prepoznavna pasma s kratkimi nogami in visokimi trikotnimi ušesi. Priljubljena pasma kraljice Elizabete, Corgis, je dosegla svetovno slavo.

Corgiji so inteligentni in energični zaradi svoje vzreje za govedo. Corgi ima dve obliki; Pembroke je manjši od Cardigan in ima običajno kupirane repe.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja Corgijev v Iowi, si lahko ogledate te druge vodnike naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše pasje postelje za Corgi in Kako ravnati z izlivanjem Corgi.

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Iowi

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Iowi

Če želite v svojo družino dodati enega od teh čudovitih psov, vas bo morda zamikal mladiček. Vendar ima posvojitev corgija iz enega od številnih reševalcev Corgijev v Iowi nekaj prednosti.

Boljšo predstavo o temperamentu psa boste imeli, saj je že zrel, običajno je veliko cenejši in psu v stiski boste pomagali. Preberite, če želite povzeti nekaj reševanj Corgijev, aktivnih v Iowi in okoliških državah.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljša dehidrirana pasja hrana in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Reši me v Iowi

Reši me!  Iowa Corgi

Reši me. je organizacija, ki deluje po vsej državi, s filtri glede na lokacijo in pasmo, ki jo želite posvojiti. Od pisanja Reši me. je skoraj 13 tisoč Corgijev pomagal najti nov dom, tako da veste, da je to ugledna in učinkovita skupina.

Ustanovitelj Jeff Gold ima dolgoletno zgodovino vodenja velikih spletnih omrežij, ljubezen do živali pa ga je spodbudila, da je zgradil spletno mesto, kjer lahko vsakdo pomaga psu dati ljubeč dom. Reši me. je registrirana javna dobrodelna ustanova 501c3 in vse donacije se uporabljajo za namene reševanja živali.

Sezname Rescue Me pogosto naredijo lastniki, ki predajo svoje pse, tako da se lahko obrnete neposredno in poiščete vse informacije, ki jih morda potrebujete. Nekateri lastniki lahko poskusijo s težavami s sladkornim plaščem, da bi vas prepričali, da posvojite njihovega psa, zato bodite previdni in opravite veliko raziskav, preden denar zamenja lastnika.

Rescue Me Podrobnosti

2. Druga priložnost hišnega ljubljenčka

Pet's Second Chance Corgi Iowa

Pet’s Second Chance, ki se nahaja v St. Louisu, je neprofitna in državna licenca za reševanje, ki je namenjena iskanju ljubečih domov za Corgis. Linda Moore, lastnica, to reševanje izvaja že od leta 2000, tako da ima veliko izkušenj s rehabilitacijo Corgijev in njihovo usklajevanje z njihovimi idealnimi domovi.

Obstaja nekaj zahtev, ki jih je treba sprejeti iz Pet’s Second Chance. Oddati boste morali vlogo in nato predložiti razgovor in pogodbo. Imeli boste tudi domači obisk pred posvojitvijo in po njem, da zagotovite, da se vaš novi hišni ljubljenček umiri in odpravi morebitne težave.

Prav tako boste morali vzeti svojega psa (in sebe) na program osnovnega usposabljanja poslušnosti s pooblaščenim trenerjem; Corgiji brez usposabljanja in pravil lahko postanejo uničujoči in povzročajo težave.

Podrobnosti o Pet’s Second Chance:

3. Faery Tails Corgi Rescue

Faery Tails Corgi Rescue

Če iščete Corgis v Iowi za posvojitev, je Faery Tails Corgi Rescue odlična izbira. Vsi posamezniki, vključeni v Faery Tails, so prostovoljci. Organizacija je popolnoma neprofitna, saj je donacija 5 dolarjev za izdelavo aplikacije uporabljena za nadaljevanje poslanstva organizacije.

Faery Tails imajo vse bodoče pse nastanjene pri prostovoljcih, tako da ni mrzlih pesjakov ali samotnih noči, ko Corgi čaka na svoj novi dom.

Tako kot mnoge druge organizacije potrebujejo obisk na domu, da se srečajo z vami in vašo družino ter ocenijo vaš dom glede varnosti in visokih energetskih potreb Corgija. Faery Tails priporočajo vadbo v zabojih, veliko igrač, tečaje usposabljanja ter veliko ljubezni in pozornosti za vašega novega najboljšega prijatelja.

Podrobnosti o reševanju Faery Tails Corgi

4. Psarne Prairie Peak

Psarne Prairie Peak

Če iščete Corgis za reševanje v Iowi, ima Prairie Peak Kennels program za vas. Medtem ko so v prvi vrsti program vkrcanja za pse, ki potrebujejo prostor za igro, medtem ko so njihovi lastniki odsotni, Prairie Peak izvaja tudi program vzreje in reševanja pembroke Corgi.

Razumejo, da včasih ljudje zaradi določenih okoliščin ne morejo še naprej skrbeti za svoje pse, in ker veliko ljudi išče zrele pse, imajo program posvojitve svojih psov.

Prairie Peak bo z vami uredil datume igranja obiskov, treniral in ocenil Corgi pred posvojitvijo, zagotovil 24-urno oskrbo v prehodnem obdobju posvojitve in zagotovil stalno oskrbo, kadar koli je to potrebno.

Podrobnosti o psarnah Prairie Peak

5. Cardigan Rescue

Cardigan Rescue

National Rescue Trust Cardigan Welsh Corgi je skupina posameznikov, ki se ukvarjajo s premestitvijo Cardigan Welsh Corgi po vsej Združenih državah. Spodaj smo vključili kontaktne podatke regionalnega koordinatorja za Iowo in okoliške države.

Ko je prijava oddana in se najde ustrezen pes, bo regionalni koordinator prišel in pregledal vašo posest, da se prepriča, ali je primeren za Corgija. Imeti boste morali ograjeno dvorišče (ne električni ali radijski), da bo vaš pes imel dovolj prostora za igro in tek.

Navesti boste morali referenco znakov, da bodo vedeli, da ste odgovoren lastnik. Vsi psi, posvojeni iz Cardigan Rescue, so sterilizirani ali kastrirani in so poskusno posvojeni, če stvari ne delujejo.

Podrobnosti reševalnega jopiča

6. FaerieLand Rescue

Reševanje v FaerieLand

Če iščete reševanje Corgijev v Iowi, je FaerieLand Rescue dobro znan in priznan program. Je neprofitna organizacija s statusom 501c3 za korgije in nemške ovčarje. Organizacija je rejniška in jo vodijo prostovoljci, tako da lahko jasno vidite skrb za dobrobit teh psov v vseh vidikih reševanja.

Ko pregledujete stran za posvojitev, je veliko podrobnosti o vsakem psu, vključno z njihovo osebnostjo, zdravstvenimi podatki, individualnimi potrebami in komentarji rejnika. Številni psi so šli skozi programe šolanja, da bi jim dali najboljši začetek v življenju.

Podrobnosti o reševanju FaerieLand

Kako izbrati Corgi Rescue v Iowi

Kako izbrati Corgi Rescue v Iowi

Zdaj, ko ste videli nekaj primerov skupin, iz katerih je treba posvojiti, je tukaj, kaj iskati v ugledni skupini za posvojitev. (Zagotavlja American Kennel Club)

Skupina bi morala vedeti veliko o psih, ki jih posvoji. Nekatere stvari, ki bi jih morali vedeti, vključujejo:

  • Status steriliziran/kastriran
  • Zgodovina veterinarja
  • Prejšnji zdravstveni kartoni (če obstajajo)
  • Prejšnja zdravljenja (razglistenje, cepiva, operacije)
  • Temperament in osebnost psov

Ugledno reševanje mora biti pregledno tudi glede svojih financ, neprofitnega statusa in registracije. Čeprav vse države nimajo enakih zahtev za skupine za posvojitve, je to dober znak, če je organizacija pripravljena razkriti svoj davčni status, ali so bili pregledani in morebitni dohodek članov upravnega odbora.

Prostovoljci pogosto rešujejo skupine, zato je dober znak, če so ljudje, s katerimi prideš v stik, navdušeni in predani. To pomeni, da se z njimi dobro ravna in uživajo v tem, kar počnejo, in vse to se filtrira do ravnanja z njihovimi psi.

Nekatere rdeče zastave vključujejo:

  • Prosimo, da se zavežete, preden srečate psa
  • Ne predloži pisne pogodbe
  • Če vprašate, ne dajete referenc veterinarjev
  • Ni registrirana kot neprofitna

Recimo, da še niste prepričani o posvojitvi corgija, vendar vas zanima poskus. V tem primeru veliko teh organizacij ponuja rejništvo, kjer psom zagotovite dom, šolanje in rehabilitacijo, preden jih posvojijo njihovi novi lastniki.

Več informacij o Corgis iz reševalcev v Iowi

Več informacij o Corgis iz reševalcev v Iowi

Corgiji so zelo primerni za to podnebje z razmeroma hladnimi zimami v Iowi. Corgiji so dvojno prevlečeni in nudijo naravno zaščito in izolacijo pred snegom in zmrzaljo. Ker Corgi potrebujejo precej vadbe, jih ne bojte vzeti ven, ko je hladno vreme.

Toplejša poletja se lahko izkažejo za nekoliko težja za Corgije, zato jih ohladite z zamrznjenimi priboljški in hladilnimi preprogami ter si zagotovite odmore. So tako energični, da morda ne bodo nehali teči, tudi če se slabo počutijo.

Zaključek za “Najboljše reševanje Corgijev v Iowi”

Zaključek za najboljše reševanje Corgijev v Iowi

Corgi mladički so srčkani, zrelo reševanje pa je predvidljiva, stabilna in enako ljubeča izbira. Dobiš novega prijatelja za vse življenje in spoznanje, da si pomagal spremeniti življenje svojega psa na bolje, in to je eden najboljših občutkov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Corgijev v Iowi, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete spremljevalca Corgi iz reševalnega zavetišča v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Corgi prednosti in slabosti” spodaj: