6 najboljših reševalcev Pomeranca v Kaliforniji! (2022)

Pomeranski reševalci v Kaliforniji

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete najboljše reševalce Pomeranca v Kaliforniji. Ste kdaj razmišljali, da bi za naslednjega hišnega ljubljenčka dobili pomeranskega psa?

Če še niste, je čas, da to storite. Zaradi svoje ljubeče in zaščitniške narave so eni najbolj ljubkih psov, ki jih lahko najdete.

Vzdrževanje pomeranca je precej ugodno, vendar je najbolj ugodno, če ga dobite pri reševalnem pomerancu v vaši bližini. Več pomeranskih reševalcev v Kaliforniji vam bo z veseljem pomagalo pripraviti psa za dobrodošlico domov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalcev Pomeranca v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v južni Kaliforniji in Najboljše reševanje pudljev v Kaliforniji.

V Kaliforniji poiščite reševalca pomeranskega morja blizu mene

V Kaliforniji poiščite reševalca pomeranskega morja blizu mene

Ta članek bo obravnaval nekaj najboljših reševanj Pomeranca v Kaliforniji, da vam bo pomagal začeti. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o najboljših pomeranskih reševalnih centrih v državi, in ne pozabite deliti tega članka s svojo družino in prijatelji, ki želijo sprejeti krznenega otroka v svoj dom.

Priporočila za pomeranske izdelke: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. Pomeransko reševanje v južni Kaliforniji

Pomeransko reševanje v južni Kaliforniji

SCPR je reševalna enota 501(c)3, ki je specializirana za reševanje Pomeranov. Njihov glavni cilj je vzeti psa, ki je bil zapuščen, poškodovan ali zanemarjen, in najti pravi za vedno dom za tega psa. Do danes so od leta 2018 namestili preko 100 psov.

Ko to reševanje sprejme psa, psi opravijo obsežne fizične in zdravstvene preglede. Reševalni prostovoljci dajejo ljubezen in skrb, ko jih rehabilitirajo. To pomaga reševalcem določiti njihovo dobro počutje in ali so psi pripravljeni za svoje večne domove.

Ti prostovoljci pomagajo pri iskanju rejnikov za te mladičke, dokler se ne najde pravi dom za vedno in dokončajo preverjanje in usposabljanje do posvojitve. Posvojitelji so zelo skrbno pregledani, preden posvojijo katerega koli pomeranca. Pravo prileganje je končni cilj številka ena v Pom Rescue SoCal.

Cilj reševanja je rešiti pse, ki nas potrebujejo, hkrati pa izkazati ljubezen in skrb vsakemu kužku na poti in zagotoviti, da vedo, kako zelo nam je mar, tako da jim zagotovimo, kar potrebujejo. Postopek posvojitve tega reševanja naj bi bil gladek, prijeten in zelo pregleden.

Podrobnosti o reševanju pomeranskega morja v južni Kaliforniji

2. Oc Pom Rescue

Oc Pom Rescue California

OC Pom je neprofitna organizacija za reševanje psov, ki se ukvarja z reševanjem in rehabilitacijo psov. Skrbno delajo, da zagotovijo, da so bili vsi reševalci ustrezno pregledani in prejeti vsa potrebna cepljenja pred posvojitvijo. Sodelujejo s prostovoljci, da bi našli najboljše posvojitelje za vsakega psa.

Eden od ciljev reševanja je, da postane postopek posvojitve zabaven in razveseljujoč za nove in izkušene lastnike psov. Verjamejo v to, da je izkušnja pomembna za vsakega pomeranskega navdušenca, ki se pojavi pred njihovimi vrati. Izobraževanje je ključnega pomena za ustanovitveno ekipo reševalne ekipe.

Zato se njihova ekipa trudi, da bi nove in dolgoletne lastnike poučila o značilnostih Pomeranca in o tem, kaj potrebujejo za uspeh. To pa pomaga v boju proti nepravilni vzreji in praksam lastništva hišnih ljubljenčkov, s čimer zagotavlja, da noben pomeranec ni spregledan, slabo ravnan ali zapuščen.

Tudi zato se reševalni prostovoljci močno trudijo, da bi vas povezali s pomeranskim psom po vaši izbiri. Sodelujejo z rejniki in prostovoljci po vsej južni Kaliforniji, da bi izpolnili vse edinstvene zahteve Pomeranca, da lahko živi najboljše življenje.

Oc Pom Rescue Podrobnosti

3. Pomeranska reševalna skupina

Pomeranska reševalna skupina Kalifornija

Če želite posvojiti pomeranca v Kaliforniji, potem je Pomeranian Rescue Group rešitev za vas. Pomeranian Rescue Group je reševanje, ki ga je iz strasti ustvaril ustanovitelj Jan Yale, ki ima izkušnje z reševanjem Pomeranov in iskanjem njihovih domov za vedno od leta 1994.

Reševanje je 501 (c) (3) neprofitno reševanje. Sodelovali so z drugimi reševalci, vključno z nadzorom oskrbe živali, zavetiščem za živali in SPCA. Vsi njihovi pomeranci so zdravstveno testirani, sterilizirani/kastrirani.

Reševalna ekipa poskrbi tudi za to, da vam bodo po končani posvojitvi izročeni vsi pomovi zdravstveni dokumenti, vključno s celotnim potrdilom o cepljenju, in so pripravljeni za posvojitev. Njihov končni cilj je zagotoviti odlično zdravljenje in namestiti reševalce v primerne domove.

Podrobnosti reševalne skupine Pomeranian Rescue Group

4. Podloga za živali

Animal Pad Pomeranian California

Poslanstvo Animal Pad je zagotoviti varno okolje brez ubijanja za brezdomne pse in mačke. Delujejo na dva načina. Poslanstvo Animal Pad je zagotoviti varno okolje brez ubijanja za potepuške pse in mačke. Delujejo na dva načina.

Za začetek izobražujejo javnost o odgovornem lastništvu hišnih ljubljenčkov, pri čemer poudarjajo pomen sterilizacije in kastracije ter dobrega počutja živali. Drugič, pomagajo posvojivim živalim najti ljubeče domove z odgovornimi lastniki, ki lahko ustrezno skrbijo zanje.

Neprofitno reševanje psov vseh pasem se osredotoča na reševanje psov, kot so psi, iz zavetišč za velike usmrtitve in na ulicah Mehike. Reševanje nudi psom obsežno zdravstveno oskrbo in jih namesti v rejniške domove, kjer lahko psi prejmejo potrebno nego in pozornost.

Cilj reševanja je zgraditi, upravljati in vzdrževati zavetišče za živali brez ubijanja. Ta model, pravi reševalci, bi jim omogočil, da se razširijo v druga mesta v Združenih državah in nadaljujejo svoja reševalna prizadevanja. Ustanovna ekipa reševalne ekipe verjame, da nobena žival ne bi smela živeti brez skrbi, ljubezni, sočutja in podpore, ki jo potrebuje.

Tudi zato reševalci izvajajo temeljit pregled za vse posvojitelje, da zagotovijo, da njihove živali ne bodo šle v napačne roke. Če nameravate posvojiti iz tega reševanja, imejte v mislih zgoraj navedeno in se pripravite na nekaj časa, saj so postopki posvojitve pri reševanju lahko precej intenzivni.

Podrobnosti o blazini za živali

5. Reši me

Rescue Me Pomeranian California

Jeff, ustanovitelj Rescue Me, je bil vedno mehak do živali. Jeff je odraščal na kmetiji, kjer so ga vzgajali tako, da ljubi in skrbi za različne živali, od osla do psa. Jeffova strast do živali se je še bolj razvila v njegovem zgodnjem odraslem življenju.

V tej fazi svojega življenja je odkril enega od življenjskih namenov – reševanje psov v stiski. Po prostovoljnem delu v številnih zavetiščih za živali po vsej državi je Jeff spoznal, da želi narediti več kot samo prostovoljno delo.

Želel je vplivati ​​na spremembe po vsej državi – spremeniti način, kako so ljudje videli lastništvo hišnih ljubljenčkov, in pomagati psom v stiski. Če skrajšam zgodbo, tako se je rodil Rescue Me. Rescue Me je neprofitna organizacija, ki je namenjena zagotavljanju, da imajo psi najboljše možnosti za zdravo in srečno življenje.

Sprejmejo pse iz drugih reševalcev, ki ne morejo ustrezno skrbeti za svoje živali, in pse, ki so bili zapuščeni ali slabo obravnavani in zanje ni ustrezno oskrbljeno.

Ko Jeff in njegova ekipa pripeljejo pse, zagotovijo, da so podvrženi obsežnemu zdravniškemu testiranju, so sterilizirani/kastrirani in prejeli vsa potrebna cepljenja. To pomaga ekipi ustvariti natančno sliko o vsem, kar vedo o psu, ko jih obiščete.

Rescue Me Podrobnosti

6. Pom E Ranch Reševanje psov

Pom E Ranch Reševanje psov

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Pomeranca v Kaliforniji je “Pom E Ranch Reševanje psov.” Težko je najti kakovostno reševanje, ki mu lahko zaupaš. Želimo vam pomagati najti popolno rešitev za vaše potrebe.

Če iščete reševanje pomeranskih psov, ne iščite dlje od Pom E Ranch Dog Rescue. To reševanje je namenjeno reševanju psov na seznamu evtanazije v zavetiščih in so ga lastniki zavrgli.

Podpirajo sterilizacijo in kastracijo vseh hišnih ljubljenčkov, tako da bodo psi, ki bodo posvojeni iz reševanja, že popravljeni. Pom E Ranch se osredotoča na kakovost svojih psov namesto na količino, zato zagotavljajo, da izberejo pravo ujemanje tako za lastnika kot psa. Predani so iskanju pravega doma za svoje reševanje, zato morda ne bodo sprejeli vsakega prijavitelja, ki se prijavi.

Reševanje ima odličen ugled in si prizadeva, da tako ostane. Njihovi psi so sterilizirani, kastrirani in obveščeni o posnetkih, ko prispejo na reševalno pomoč. Vendar to zagotavlja, da vsak pes konča v domu za vedno, kjer bo ljubljen in ustrezno negovan.

Podrobnosti o reševanju psov Pom E Ranch

Zaključek za “Najboljše reševalce Pomeranca v Kaliforniji”

Zaključek za najboljše reševalce Pomeranca v Kaliforniji

Ko posvojite hišnega ljubljenčka iz zavetišča, ne le polepšate svoje življenje, ampak tudi drugim živalim v zavetišču. To jim prepreči evtanaziranje in jim zagotovi ljubeč nov dom.

Čeprav ta seznam ni obširen prikaz vseh neverjetnih reševalcev v Kaliforniji, ki opravljajo čudovito delo, je dobro izhodišče. Vsako reševanje na tem seznamu je zavezano, da bo svet boljši za Pomerance in vse pse.

Ko se obrnete na reševalce, poskrbite, da boste izvedeli vse, kar lahko o tem pomeranski reševanje, ki ga želite dobiti. To vam bo pomagalo dobiti dober pregled nad pomom in obvladovati pričakovanja. Upamo, da boste z zgornjimi informacijami lažje našli reševalca Pomeranca, da ga prinesete.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Pomeranca v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite pomeranca iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Kako dnevno skrbeti za pomeranca” spodaj: