6 najboljših trenerjev psov v Houstonu v Teksasu! (2022)

Predloga Best-Dog-Trainers-in-Houston-TX

Če iščete najboljše trenerje psov v Houstonu v Teksasu, potem je to tisto, kar morate vedeti. Ko gre za iskanje najboljših trenerjev psov v Houstonu v Teksasu, imate na izbiro veliko možnosti.

Želite nekoga, ki ima znanje in izkušnje, ter potrpežljivega in nežnega s svojim psom. V Houstonu v Teksasu je veliko odličnih možnosti za trenerje psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu trenerjev psov v Houstonu v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja Goldendoodle v Houstonu in Najboljši vrtci za pse v Houstonu.

Poiščite trenerja psov blizu mene v Houstonu v Teksasu

Poiščite trenerja psov blizu mene v Houstonu v Teksasu

Vendar pa vsi trenerji niso enaki in želite biti prepričani, da najemate nekoga, ki ve, kaj počne. Zato je bistveno, da opravite raziskavo, preden izberete trenerja za svojega kužka.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše keramične sklede za pse in Najboljši pasji koraki za avtomobile.

1. Peace Love Dogs

Peace Love Dogs

Pri Peace Love Dogs verjamejo, da je usposabljanje poslastica in z veseljem zagotavljajo spodbudno, izobraževalno vzdušje, ki pse in njihove lastnike spodbuja k uspehu. Združijo hišne ljubljenčke in njihove starše – in harmonijo v svoji skupni hiši.

To dosežejo tako, da okrepijo odlično vedenje vašega psa in vas nato povabijo, da se poleg njih učite njihovih veščin usposabljanja. Po mnenju trenerjev pri Peace Love Dog je Vse priložnost za učenje. Vnos prostora. Pozdrav obiskovalcu.

Vožnja v avtu so vse veščine, ki lahko izboljšajo vedenje vašega psa in vam pomagajo postati bolj ponosni na svojega ljubljenčka. In vse to je del splošnega vedenjskega spremembe, pa tudi pomoč ponosnim staršem hišnih ljubljenčkov, da postanejo še bolj strastni do svojih psov. Love Peace Dogs imajo tečaj za pripravo v šolo, ki je zasnovan posebej za pse vseh starosti in zaposlene lastnike, ki potrebujejo pomoč.

Njihovo dnevno usposabljanje uči osnove in naprednejše teme na vsaki seji. Vključene so tedenske zasebne lekcije, ki pomagajo izboljšati učinkovitost doma. Med treningom psa se bodo osredotočili na najbolj koristne veščine za vas in vašega pasjega spremljevalca.

Vsaka seja je edinstvena in vsaka družina prejme dodatno gradivo za poučevanje, ki ji pomaga pregledati lekcije in predloge domačih nalog, ki gradijo močan, vseživljenjski odnos, ki ne temelji le na enem samem tečaju, temveč tudi na kolektivni zavezanosti ponavljanju in nagrajevanju.

Peace Love Dogs Podrobnosti

2. Šolanje psov Puptown Houston

Šolanje psov Puptown Houston

Ustanova za šolanje psov Puptown Houston služi območju Greater Houston. Njihovi partnerski objekti vam in vašemu kužku lahko pomagajo pri stvareh, kot so dnevno varstvo za pse, vkrcanje, nega in usposabljanje. Vaši mladički se bodo odlično zabavali v našem ogromnem partnerskem objektu, ki se razprostira na več kot 30.000 kvadratnih metrih.

Vaš pes bo užival v igri na progah z ovirami, bazenih in več igralnih prostorih, ki so vsi klimatizirani. Zagotavljamo več odličnih hladilnih območij, tako da se lahko vaš kuža ohladi na prostem. Zagotavljajo enega najbolj značilnih programov usposabljanja psov v Houstonu.

Njihov cilj je vzgojiti vašega psa na najboljši način zanje. Ne obstaja enoten pristop k vzgoji, usposabljanju ali poučevanju dobrega domačega vedenja. Njihovi trenerji psov imajo znanje in sposobnosti, da vam pomagajo doseči vaše cilje usposabljanja.

Zagotavljajo usposabljanje poslušnosti, šolanje mladičev, šolanje psov pomočnikov in zasebne lekcije, če jih iščete. Vaš pes ali kuža se bosta učila skozi ves dan, zahvaljujoč pogostemu sodelovanju v individualnih in skupinskih dejavnostih.

Naučili se bodo veščin, ki jih potrebujejo, v negovalnem vzdušju, ki mu lahko zaupajo, se počutijo skrbno in, kar je najpomembneje, ljubljene. Psi se lahko učijo s svojo hitrostjo na način, ki ustreza njihovi osebnosti, v šoli za šolanje psov Puptown Houston in šoli poslušnosti.

Podrobnosti o šolanju psov Puptown Houston

3. Onkraj psa

Onkraj psa

Nobenega dvoma ni, da vam bodo Beyond the Dog in njihovo osebje trenerjev hišnih ljubljenčkov ponudili nič manj kot najsodobnejše tehnike vadbe poslušnosti, najnovejši napredek in najnovejše nasvete o šolanju psov ali drugem šolanju hišnih ljubljenčkov. Njihovi trenerji niso samo strokovnjaki za šolanje hišnih ljubljenčkov, ampak tudi odlično prenašajo svoje znanje na vas in vašo družino po celotnem Houstonu.

Posebej so izobraženi za delo z vami, stranko, tako da je mogoče te pristope usposabljanja hišnih ljubljenčkov uporabiti takoj in učinkovito v vseh vrstah življenjskih slogov. Beyond the Dog je dobro seznanjen z zagotavljanjem vedenjske terapije in usposabljanja za poslušnost psov za različna vprašanja, vključno z manjšimi vlomi v hišo do hude agresivnosti psov.

Beyond the Dog sodeluje z vami zasebno na kateri koli lokaciji, kjer imate težave, bodisi v lokalnem parku ali v vašem domu. Njihovi programi šolanja psov so specializirani za zdravljenje različnih tesnobnih, prestrašenih in agresivnih vedenj, ki jih kažejo številni psi, ki jih treniramo, vključno z labradorci do pitbulov in vsem vmes.

Onstran podrobnosti o psu

4. Pasji ranč Houston

Pasji ranč Houston

Že več kot deset let je Houston Dog Ranch zagotavljal skrbno vzdušje in neprimerljivo strokovno znanje o skrbi za pse, osredotočeno na užitek in splošno dobro vašega psa. Kot blagovne znamke Houston Dog Rancha boste prepoznali njihove osebne dotike in pozornost do detajlov ter njihovo posebnost.

Houston Dog Ranch je ustanova za nego psov, ki zagotavlja najvišje standarde oskrbe psom v Houstonu. Zagotavljajo široko paleto vrhunskih storitev, vključno z vkrcanjem, usposabljanjem, dnevnim varstvom in nego, ki so vse vedenjsko vodene, da se zagotovi najvišja raven varnosti in obogatitve.

Cilj znanosti o šolanju psov na ranču Houston Dog Ranch je vzpostaviti zdravo in uspešno povezavo med starši in psi z znanstvenimi tehnikami. Z usposobljeno ekipo strokovnjakov v osebju vam zagotavljajo mir. Naučili se boste globoko sodelovati s svojim psom in pridobili vpliv, ki ga potrebujete, da ga vodite skozi ključne vedenjske odločitve, tako da se boste vsak dan ukvarjali z njim na zabaven, preprost in natančen način.

Med šolanjem bo starš hišnega ljubljenčka ali trener vašemu psu zagotovil stalno interakcijo. Ker je šolanje za nekatere pse dolgočasno in zamudno, jih možnost pohvale ali priboljška motivira, da se v šoli bolje učijo od tistih, ki jim lastniki ali družinski člani ne posvečajo takšne pozornosti.

Podrobnosti ranča za pse Houston

5. Meadowlake Pet Resort & Training Center

Meadowlake Pet Resort & Center za usposabljanje

Meadowlake Pet Resort & Training Center je ustanova s ​​sedežem v Houstonu, ki je specializirana za zagotavljanje najkakovostnejše, najbolj zdrave in najbolj zabavne oskrbe za hišne ljubljenčke in njihove starše. Njihova čudovita okolica vas vabi v velike centre aktivnosti, da izpolnite vse potrebe vašega ljubljenčka.

Meadowlake Pet Resort & Training Centres v Houstonu v Teksasu bodo hitro postali najljubši kraj vašega ljubljenčka za igranje, učenje in občutek ljubezni. Njihovi priznani inštruktorji so specializirani za razvoj prilagojenih programov, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam in ciljem.

Menijo, da je šolanje eden najpomembnejših povezovalnih trenutkov za vas in vašega psa, in se trudijo, da vas združijo s komunikacijo in medsebojnim razumevanjem. Zagotavljajo različne nagrajene storitve usposabljanja, ki ustrezajo vašim potrebam, ciljem in proračunu.

Njihova najbolj priljubljena možnost je naš obsežen program Stay & Train, vendar ne glede na to, katero pot usposabljanja izberete, vam bo naše izkušeno osebje pomagalo razviti najboljši možni odnos z vašim ljubljenčkom.

V vseh naših pobudah je njihov patentiran pristop namenjen doseganju treh ključnih ciljev:

  1. Psi se na vokalne ukaze odzivajo na pozitiven način in s svojimi naravnimi spodbudami, ko so šolani.
  2. Olajšajte breme staršev hišnih ljubljenčkov tako, da jih naučite, kako ohraniti dobre navade svojega psa in jih sčasoma celo izboljšati.
  3. Zagotovite dolgoročne učinke s stalno pomočjo in pomočjo.

Podrobnosti o letovišču in izobraževalnem centru Meadowlake Pet Resort

6. Stephanie Bennett Believe in DOG Training

Stephanie Bennett Verjemi v šolanje psov

Zadnji na seznamu najboljših trenerjev psov v Houstonu v Teksasu je “Stephanie Bennett Verjemi v šolanje psov.” Stephanie je prva strokovnjakinja za mladiče v Houstonu, ki je razvila prve obsežne mestne tečaje za šolanje mladičev.

Ustvarila je uspešne in edinstvene tečaje mladičev pod mentorstvom dr. Iana Dunbarja, ki je pionir šolanja psov z ustanovitvijo prvega na svetu razreda mladičev brez povodca.

Believe in Dog Training je najbolj edinstven center za šolanje in obogatitev psov v Houstonu, kjer je zagotavljanje nenehnega vseživljenjskega učenja za vas in vašega psa naša glavna prednostna naloga.

Ne mislijo, da bi morala biti šolanje in razvoj vašega psa naknadna misel ali dodatek. Uporabljajo pozitivne, znanstveno utemeljene tehnike (z občutkom), ki se osredotočajo na komunikacijo, medsebojno spoštovanje, doslednost in usposabljanje v resničnem svetu pri prepričanju v šolanje psov.

Menijo, da so metode, osredotočene na kaznovanje, prevlado ali orodja, ki povzročajo bolečino, zastarele, lahko naredijo več škode kot koristi in nikoli niso potrebne. Nagrade, kot so naklonjenost, igra, pohvale in/ali omejeni priboljški, so najučinkovitejši pristop k izobraževanju in navdihu psov. Naše metode bodo pomagale ustvariti močan odnos z vašim psom, ki bo trajal vse življenje.

Believe in podrobnosti o šolanju psov Stephanie Bennett

Zaključek za “najboljše trenerje psov v Houstonu, Teksas”

Zaključek za The "Najboljši trenerji psov v Houstonu v Teksasu"

Houston v Teksasu je odlično mesto za življenje s svojim kosmatim prijateljem. Ne samo, da je na voljo veliko krajev za vas in vašega kužka, ki jih lahko skupaj raziščete, ampak ima Houston tudi veliko nadarjenih trenerjev psov.

Obstaja veliko različnih vrst trenerjev, od tistih, ki so specializirani za trening poslušnosti, do tistih, ki se osredotočajo na vedenjska vprašanja. Ne glede na vaše potrebe je v Houstonu zagotovo trener, ki lahko pomaga vam in vašemu psu.

Za več vodnikov, povezanih s tem seznamom trenerjev psov v Houstonu, si lahko ogledate:

Preden najdete trenerja psov za svojega psa v Houstonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Osnove šolanja psov” spodaj: