6 najboljših trenerjev psov v Melbournu v Avstraliji! (2022)

Trenerji psov v Melbournu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete trenerje psov v Melbournu v Avstraliji. Melbourne je mesto, polno ljubiteljev psov, zato lahko izbirate med številnimi trenerji psov. Vendar pa niso vsi trenerji psov enaki in nujno je, da opravite raziskavo, da boste našli najboljšega za vas in vašega mladička.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu trenerjev psov v Melbournu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Melbournu in Najboljši rejci Maltipoo v Avstraliji.

Poiščite trenerja psov blizu mene v Melbournu v Avstraliji

Poiščite trenerja psov blizu mene v Melbournu v Avstraliji

Tukaj je seznam nekaterih najboljših trenerjev psov v Melbournu v Avstraliji.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljša pasja krtača za zaplete.

1. K-9iQ Usposabljanje za poslušnost in vedenje psov in mladičkov

K-9iQ Usposabljanje za poslušnost in vedenje psov in mladičkov

K-9iQ je vodilni strokovnjak za vedenje psov v Melbournu. Ponosni so na to, da ponujajo vrhunsko šolanje mladičev in usposabljanje za poslušnost odraslih psov. Usposabljanje GoodDog se nanaša na uporabo preizkušenih strategij, ki temeljijo na psihologiji, ne pa na eni posebni tehniki.

Ne zagotavljajo le odličnega šolanja psov na domu, temveč tudi strokoven in poceni spletni tečaj za več resničnih vprašanj. K9iQ je vodilni v industriji pri poučevanju psov in mladičkov vseh starosti z metodami, ki temeljijo na okrepitvi, ki so zabavne, učinkovite in cenovno dostopne.

Več kot 25 let strokovnega znanja in šolanja več kot 100.000 psov je dalo Jean-Claudu, lastniku, edinstven pogled na vedenje psa. K-9iQ je zaupanja vreden, razumen, dostopen in posvečen temu, da ste vi in ​​vaš ljubljenček zadovoljni.

S sodelovanjem z našimi strankami, da bi zagotovili, da so njihove vedenjske potrebe izpolnjene v njihovo zadovoljstvo, si je K-9iQ prislužil sloves najboljšega trenerja psov v Melbournu. V industriji šolanja psov ni primerjave, njihove izkušnje in globina razumevanja pa so neprimerljive.

Z veseljem vam nudijo vrednost za denar. Kljub temu, da so precej razumne, so njihove pristojbine fiksne in dogovorjene vnaprej. Ni nenavadno, da podjetja za šolanje psov zahtevajo ogromne stroške posvetovanja, vendar K-9IQ tega ne stori. Ne glede na to, ali imate mladička ali odraslega psa, lahko zaupate, da so s K-9IQ v odličnih rokah.

Podrobnosti o usposabljanju za poslušnost in vedenje psov in mladičkov K-9iQ

2. Melanie Scott K9 Trening

Melanie Scott K9 Trening

Melanie ima več kot 20 let strokovnega znanja in je PIAA (Avstralsko združenje industrije hišnih ljubljenčkov) član s kvalifikacijami nacionalne zveze trenerjev psov (NDTF) in Top Dog USA. Nekdanja policistka Melanie je ustanoviteljica in izvršna direktorica K9s 4 Valour, neprofitne organizacije, ki je namenjena zagotavljanju pomoči pri nesrečah pri iskalnih in reševalnih psih ter trenira poslušnost, zaščito, sledenje in agilnost.

Melanie je navdušena nad psi in njihovo dobrobitjo ter nudi zabavno, a poučno usposabljanje tako za lastnike kot za njihove kosmate prijatelje. Ponuja različne storitve, kot so zasebna posvetovanja, skupinski tečaji, delavnice in seminarji po Melbournu.

Na izobraževanju K9 se bo vaš kuža naučil osnovne poslušnosti in se hitro in preprosto naučil k nošenju zaradi naših tečajev poslušnosti mladičev, ki so namenjeni mladičkom, starim dva meseca ali več. Z našimi tečaji poslušnosti za mladiče boste videli, da se slabe navade vašega kužka, kot so usta, žvečenje, skakanje in kopanje, hitro spremenijo v dobre navade.

K9 ponuja paket usposabljanja službenih psov, vodniki službenih psov in psi so izobraženi v skladu s standardi javnega dostopa. Služni psi pomagajo ublažiti simptome pri različnih medicinsko preverjenih zdravstvenih stanjih. Pridobitev službenega psa je velika odgovornost; zato skrbno preverjamo naše prijavitelje. Upoštevali se bodo sposobnost prijavitelja, da ustrezno skrbi za službenega psa in ga vzgaja, ter njegov interes za to.

Podrobnosti o treningu Melanie Scott K9

3. Hobsons Bay Obedience Pasji klub

Pasji klub Hobsons Bay Obedience

Hobsons Bay Obedience Dog Club želi pomagati vsem našim članom in njihovim psom vseh pasem. Njihov klub je prijazen in varen prostor za druženje psov vseh starosti in pasem. Njihovi trenerji so angažirali prostovoljce, ki zagotavljajo osnovno usposabljanje za poslušnost psov in vljudno vedenje. Trenerji dobijo lastnike psov spretnosti in samozavest, da svoje ljubljenčke vzgajajo.

Klub ponuja prijetno in izobraževalno platformo za socialno mreženje za lastnike psov in njihove hišne ljubljenčke po vsej skupnosti. Struktura pasjega razreda: Večina novih članov se bo udeležila uvodnega tečaja, med katerim se boste vi in ​​vaš pes naučili nekaj temeljnih poslušnosti in socialnih veščin. Primarni cilj te seje je naučiti pse, kako se družiti in sodelovati v razredni situaciji. Člani napredujejo skozi bronaste, srebrne, zlate in diamantne razrede.

Sedenje, spuščanje, stojanje, bivanje, nagibanje, hoja na ohlapnem povodcu in odpoklici so vključeni v tečaje poslušnosti v klubu. Ti tečaji postajajo vse bolj izpopolnjeni, ko psi napredujejo od začetka procesa usposabljanja do najvišje stopnje (Diamond Class). Vendar pa je za klub večja prednostna naloga, da uporabi svoje veščine poslušnosti za pomoč psom, da se uspešno povežejo z ljudmi v družbenih okoljih znotraj skupnosti.

Podrobnosti o pasjem klubu Hobsons Bay Obedience

4. Umetnost šolanja psov

Umetnost šolanja psov

Michelleina usposobljenost jo razlikuje od drugih sprehajalcev psov. The Art of Dog Training je podjetje za sprehajanje psov z dolgoletnim strokovnim znanjem. Vsak delovnik peljejo čopor psov po melbournski Južni Yarri, Tooraku, Prahranu, Richmondu in Windsorju.

Pot je načrtovana, psi pa uživajo v uravnovešenem tropu. Sprehodi v čoporu zaposlenim posameznikom pomagajo pri izpolnjevanju zahtev glede telesne pripravljenosti njihovih psov, pogosto pa imajo tudi za posledico, da jih ljudje pohvalijo, kako se je vedenje njihovega psa izboljšalo zaradi sprehodov.

Med sprehodi in doma svojim strankam pomagajo pri težavah, kot so:

 • Domače usposabljanje
 • Žvečenje in ustje
 • Skoči gor
 • Vlečenje svinca in reaktivnost
 • Ločitvena tesnoba
 • Toaletni trening
 • Socializacija od psa do psa

Usposabljanje na domu je storitev, pri zagotavljanju katere ima Michelle veliko strokovnega znanja. Usposabljanje na domu ima več prednosti. Usposabljanje je prilagojeno energijski ravni vašega psa in naravni hierarhiji čopora. Usposabljanje se osredotoča na izpolnjevanje vaših osebnih potreb in okoliščin.

Komunikacija v jeziku, ki ga vaš pes razume, je ključnega pomena za razumevanje in izkoriščanje vašega psa. To se bistveno razlikuje od tega, kako ljudje običajno drug z drugim. Ko se starši hišnih ljubljenčkov tega zavedajo in dosledno uporabljajo med komunikacijo s svojimi psi, so pogosto presenečeni, kako hitro in z navdušenjem njihovi psi dosežejo, kar želijo.

Podrobnosti o umetnosti šolanja psov

5. Planet K9

Planet K9 Pasji vlak

Planet K9 ponuja širok izbor tečajev in dejavnosti, ki so za pse zabavne in za njihove lastnike prijetne. Naučili vas bodo, kako uporabiti umirjeno in učinkovito tehniko vadbe, da izboljšate komunikacijo vašega psa in okrepite vez med vama.

Planet K9 že več kot 15 let omogoča ljudem, da izkusijo ljubeče pse. Njihovi trenerji so popolnoma certificirani in zelo izkušeni, pse pa resnično obožujejo. Poskrbijo, da bo odnos vašega psa z vami kar najbolj uspešen.

Vse kar morate storiti je, da rezervirate mesto in zagotovili vam bodo vse, kar potrebujete, da s svojim psom ustvarite čudovite življenjske spomine. Življenje s svojim psom je morda lepše, če se vpišete v razred ali dejavnost, ki jo ponuja Planet K9. Preprosto je izbrati, kateri tečaj želite. Oglejte si spodnje kratke opise in preverite, ali kaj pritegne vašo pozornost, na primer:

 • Osnovne manire
 • Nadzor brez povodca
 • K9 Allsports
 • Usposabljanje na domu
 • Hollywoof triki
 • Mod vedenja

Če želite dobiti podrobnejše informacije in rezervirati datum začetka na njihovi spletni strani, kliknite na tečaje, ki vas zanimajo.

Podrobnosti o planetu K9

 • naslov: Footscray Park, 40 Maribyrnong Blvd, Footscray VIC 3011, Avstralija
 • Telefon: 61 405 772 225
 • Spletna stran: Planet K9

6. Trenerji psov Melbourne

Trenerji psov Melbourne

Zadnji na seznamu najboljših trenerjev psov v Melbournu v Avstraliji. Melbourne Dog Trainers je majhna skupina strokovnjakov, izobraženih inštruktorjev, ki so vsi lastniki psov in trenerji domačih psov. MDT je ​​usposabljanje, ki temelji na nagrajevanju, in osredotočamo se na to, da psa postavimo v najboljšo možno situacijo za uspeh.

Uporabljamo sodobne tehnike poučevanja (vključno s primarno in sekundarno ojačitvijo) in postopno odstranjevanje hrane za naše programe usposabljanja, tako da bo vaš pes z veseljem izvajal, kar želite, ne da bi se moral zanašati na stalen dostop do hrane. Obstajajo trije učinkoviti načini za doseganje dolgoročnih rezultatov: protikondicioniranje, desenzibilizacija in diferencialna krepitev nasprotujočih si vedenj.

Ekipo za usposabljanje sestavljajo redno in skrajšani delovni čas, nacionalno priznani in usposobljeni trenerji psov, ki imajo dolgoletno strokovno znanje in izkušnje pri delu s psi in ljudmi. Od trenerjev se zahteva tudi, da svoje spretnosti in kvalifikacije posodabljajo z uporabo trenutnih idej in metod za usposabljanje živali.

Šolanje mladičev je veliko bolj zabavno, če ga lahko naredite zanimivega. Program izobraževanja hišnih ljubljenčkov bo vašemu kužku omogočil dejavnosti, ki ga bodo naučile novih zanimivih resničnih sposobnosti, ki jih bo lahko uporabljal na prostem. Lekcije so zasnovane tako, da lastniku hišnega ljubljenčka zagotovijo trdno znanje o vedenju psa, metodah usposabljanja in tehnikah za krepitev zaupanja.

Podrobnosti o trenerjih psov Melbourne

Zaključek za “najboljše trenerje psov v Melbournu, Avstralija”

Zaključek za The

Torej, tukaj imate. Naši najboljši izbori za najboljše trenerje psov v Melbournu v Avstraliji. Ti trenerji so zelo priporočljivi in ​​imajo bogate izkušnje pri šolanju psov vseh oblik in velikosti.

Če želite sami vzgajati svojega kužka ali mu pomagati pri obnašanju, vam bo kateri koli od teh trenerjev z veseljem pomagal. In ne pozabite, če postanejo stvari pretežke (ali preveč srčkan), vedno se posvetujte s strokovnjakom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu trenerjev psov v Melbournu v Avstraliji, si lahko ogledate:

Preden v Melbournu najdete trenerja psov za svojega psa, lahko izveste več tako, da si ogledate »Osnove šolanja psov” spodaj: