6 najboljših trenerjev psov v New Yorku! (2022)

Predloga najboljših trenerjev psov v New Yorku

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše trenerje psov v New Yorku. Psi so znani kot “človekov najboljši prijatelj« z dobrim razlogom. Zagotavljajo tovarištvo, varnost in brezpogojno ljubezen. Vendar pa je treba pse usposobiti za dobro obnašanje kot vsa bitja. Če iščete najboljše trenerje psov v New Yorku, ne iščite več.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu trenerjev psov v New Yorku, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši negovalci psov v New Yorku in Najboljši reševalci psov v zahodnem New Yorku.

Poiščite trenerja psov blizu mene v New Yorku

Poiščite trenerja psov blizu mene v New Yorku

Naslednji trenažerji so eni najboljših v poslu in bodo zagotovo poskrbeli, da se bo vaš kosmati prijatelj v kratkem času obnašal kot popoln gospod ali dama.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša pršila za treniranje kužka in Najboljše šok ovratnice za šolanje psov.

1. Calm Canine Academy

Calm Canine Academy

V Calm Canine Academy verjamejo, da si vsak pes zasluži učinkovita, sočutna navodila in da bi moral imeti vsak človek dostop do kompetentnih storitev usposabljanja in vedenja. Zato zagotavljajo učinkovite digitalne storitve.

Kot rezultat, vam lahko njihova ekipa usposobljenih, izkušenih inštruktorjev pomaga spremeniti vedenje vašega psa in okrepiti vašo vez z uporabo humanih, sodobnih tehnik usposabljanja. Razvijajo zaupanje, meje in razumevanje med vrstami s humanimi, sodobnimi metodami usposabljanja.

Šolanje psov:

  • Šolanje psov, ki je hkrati učinkovito in prijazno.
  • Strategija upravljanja vedenja, ki temelji na znanstvenem, celostnem konceptu.
  • Neprisilno in nenasilno
  • Usposabljanje lahko koristi kateri koli pasmi, starosti ali temperamentu.

Usposabljanje za ljudi:

  • Digitalne storitve, ki so inovativne in dostopne.
  • Njihovi strokovnjaki vam pomagajo na poti do vedenjskih sprememb.
  • Trenerji vam bodo pomagali spremeniti vedenje vašega psa.
  • Trenerji vam bodo na voljo na vsakem koraku, od svetovanja do dostave.

Z 8-tedenskim tečajem vzgoje mladičev Calm Canine Academy lahko svojemu mladiču pomagate doseči velik uspeh. Ta ključna razvojna faza je optimizirana z edinstvenim učnim načrtom za vzgojo mladičev Calm Canine Academy za osem razredov.

V tem pomembnem obdobju razvoja vedenja gradite komunikacijo in ustrezno socializirajte svojega kužka glede na zahteve našega človeškega sveta.

Po mnenju nekaterih pes nikoli ni prestar, da bi se naučil novih trikov. Velja tudi za ljudi. To transformativno potovanje vas bo naučilo veliko o vašem kužku in vas samih.

Podrobnosti Calm Canine Academy

2. Šolanje psov Andrea Arden

Šolanje psov Andrea Arden

Od leta 1994 so zgradili ekipo izkušenih in nadarjenih trenerjev psov, ki so vodilni v panogi na področju šolanja hišnih psov. Posameznike učijo, kako se soočiti s potencialnimi težavami življenja s svojimi psi v New Yorku, hkrati pa na zasebnih sejah in skupinskih tečajih razkrivajo najboljše v svojih psih.

Imajo dobro, motivacijsko zasnovano metodo za pomoč psom in njihovim lastnikom pri učenju. Njihove individualne ali skupinske učne ure šolanja mladičkov in naše igralne skupine za mladičke nudijo novim staršem kužkov veliko izbire za zagotavljanje izobraževanja in socializacije, ki jo potrebujejo v najbolj kritičnih, zgodnjih mesecih razvoja.

Leta 1994 so začeli s prvim programom usposabljanja mladičev v New Yorku, ki ga je poučeval dr. Ian Dunbar, inovator, ki je s svojim izvirnim učnim načrtom tečajev za pse revolucionarno spremenil šolanje hišnih psov. Zdaj je čas za inovativne ideje.

Njihovi virtualni treningi vam omogočajo interakcijo z izkušenim osebjem za usposabljanje, da dobite prilagojeno video pomoč v živo, ki jo potrebujete za reševanje številnih težav z usposabljanjem in vedenjem psov. Ne glede na to, ali je vaš pes mlad ali star, boste odkrili 30-minutno skupinsko sejo, specifično za temo, ki vam bo pomagala doseči svoje cilje in zasebne virtualne seje.

Podrobnosti o šolanju psov Andrea Arden

3. Šola za pse

Šola za pse

Za pse vseh starosti, velikosti in temperamentov šola New York City School For The Dogs poučuje skupinske tečaje šolanja psov, zasebne tečaje šolanja psov in tečaje za oddajo. Od leta 2011 School For The Dogs pomaga lastnikom New Yorka in njihovim psom pri uspehu.

Njihovi certificirani trenerji vam bodo pomagali spremeniti vedenje vašega psa, razviti vodstvene sposobnosti in okrepiti vašo povezanost z uporabo humanih metod usposabljanja. Šola za pse ima raznoliko ekipo in številne možnosti.

Njihovi trenerji lahko sodelujejo pri oblikovanju programov po meri, ki strankam pomagajo pri doseganju njihovih ciljev zaradi široke palete storitev – v domovih ljudi po vsem New Yorku, v njihovem studiu na Manhattnu in virtualno – in njihove sodelovalne ekipe.

Če želite sestaviti največji možni načrt za svojega psa, psa izšolajte s trdnim razumevanjem človeškega in pasjega vedenja. Prizadevajo si predstaviti predmete na način, ki se našim strankam zdi intuitiven, in ustvarijo učne načrte in protokole, ki jih bo enostavno izvajati.

Imajo svojo vadbo. Zdaj ponujajo tečaje in seje v varnem, nadzorovanem okolju, kar je še posebej ugodno za pse, ki se bojijo imeti tujca v svoji hiši.

Ne glede na to, ali gre za individualne treninge, skupinske treninge ali pa nam preprosto omogočite, da pospešimo proces, so certificirani trenerji School For The Dogs tam, da pomagajo vam in vašim kosmatim družinskim članom.

Podrobnosti o šoli za pse

4. Mirni pes

Miroljubni pes

Peaceful Dog je podjetje za šolanje psov in nego hišnih ljubljenčkov s polno storitvijo v New Yorku. Peaceful Dog je specializiran za vprašanja, povezana s psi, vključno s socializacijo, šolanjem v hiši in pripravo deske za sodelovanje ter hojo na mestnem povodcu do najzahtevnejših vedenjskih težav.

Metoda mirnega psa temelji na teoriji celega psa, ki pravi, da zdravimo »celega psa,« ne le težava, ki jo pes morda kaže.

Medtem ko sta hrana in osnovno vedenje naš glavni poudarek, vsako posvetovanje vključuje razpravo o splošni kakovosti življenja vašega psa, vključno s prehrano, vadbo in možnostmi obogatitve.

Njihova prednostna naloga je pomagati vam pri razvijanju mirnega odnosa s svojim psom z uporabo pozitivnih in odnosov temelječih metod usposabljanja. Njihovi sodobni učni pristopi so uspešni, prilagodljivi in ​​prijetni.

Peaceful Dog je ponosen, da izobražuje vašega psa in vam – pravemu trenerju psa – nudi znanje in orodja za odpravljanje težav izven poučevanja.

Peaceful Dog ponuja pasjim staršem jasna navodila o tem, kako se psi učijo in kako lahko starši te informacije uporabijo, da izzovejo želena dejanja. Dobro usposobljen pes je prijatelj za vse življenje, ki lahko v vaše življenje prinese zabavo, ljubezen in avanturo.

Podrobnosti o Peaceful Dog

5. DogRelations NYC

DogRelations NYC

Tako kot mnogi trenerji psov v New Yorku se veliko usposabljanja izvaja virtualno, v trenerjevem domu ali domu staršev hišnih ljubljenčkov. Lastnik in trener DogRelations najraje izvaja šolanje v hiši lastnika hišnega ljubljenčka, kjer se pes počuti bolj udobno.

Lastniki hišnih ljubljenčkov pogosto prispevajo k nezaželenim dejanjem svojih kosmatih družinskih članov tako, da jih nehote okrepijo. Zasebni inštruktor vas bo poučil, kako prepoznati, kdaj pride do nenamerne okrepitve, da se boste lahko izognili tem pogostim pastem, medtem ko boste imeli s svojim psom skrben, ljubeč in srečen odnos.

Usposabljanje” pomeni več kot le učenje svojega psa novih manir. Pomeni tudi, da svojega psa usmerjate, da združi vaš življenjski slog, hkrati pa popolnoma izpolni njihove bistvene zahteve. Svojega psa lahko tudi sami trenirate tako, da ga nagradite s hrano ali pohvalite, ko se obnaša, ki vam je všeč.

Trener razvije načrt za vaše posebne okoliščine in vas podpira skozi ves proces, da zagotovi, da ste vi in ​​vaš pes uspešna. Nič ji ni pomembnejše od tega, da vam zagotovi čim boljši odnos s svojim živalskim spremljevalcem. Trener je zavezan k znanstveno utemeljenemu pristopu brez sile, ki uporablja pozitivno okrepitev v zabavnem in ljubečem vzdušju.

Trener vam bo dal orodja in tehnike za prepoznavanje, razumevanje in spreminjanje nezaželenega vedenja. Odkrili boste, kako vedenja delujejo in njihove namene. Razmišljanje s pasje perspektive vam bo omogočilo, da hkrati zadovoljite tako psa kot vaše zahteve.

DogRelations NYC Podrobnosti

6. Instinkt Pasje vedenje in šolanje

Instinktno vedenje in šolanje psov

Zadnji na seznamu najboljših trenerjev psov v New Yorku je “Instinktno vedenje in šolanje psov.” Instinct Dog Behavior and Training ni vaše tipično podjetje za šolanje psov. Ideja, da so psi del družine, je spodbudila njihovo ustvarjanje podjetja.

Njihove ekipe uporabljajo Nature-Driven Nurture – svoj edinstven pristop k vzgoji psov – da bi ljudem in psom pomagali živeti boljše življenje skupaj. Pozabite na staromodne tečaje šolanja psov v stilu boot camp, ki uporabljajo vprašljive strategije in vam nudijo malo usposabljanja.

Instinktno vedenje psov in šolski tabor bosta življenjska izkušnja za vašega kosmatega družinskega člana. Vsi imajo koristi, ko oblikujete habitate, odnose, wellness rutine in učne izkušnje, ki so v skladu z edinstveno naravo naših psov. Intervencije so uspešnejše. Postopek je učinkovitejši.

Nature-Driven Nurture združuje močan pospešek učenja, ki ga prinašajo pozitivne okrepitvene plošče in tabor za vlake, z dolgoročno spremembo vedenja, ki jo zagotavljajo zasebna usposabljanja in Nature-Driven Camp. Tako lahko vi in ​​​​vaš pes imate prijetnejše skupno življenje. In naši psi so med krmarjenjem po tem človeškem svetu manj zaskrbljeni in samozavestni.

Podrobnosti o vedenju in šolanju psov Instinct

Zaključek za “najboljše trenerje psov v New Yorku”

Zaključek za The "Najboljši trenerji psov v New Yorku"

Nekateri od teh inštruktorjev lahko pomagajo pri težavah z vedenjem psa, od osnovnega usposabljanja za poslušnost do bolj zapletenih vprašanj. Za izobraževanje psov uporabljajo tehnike pozitivne ojačitve, kar kaže, da bo učenje novih sposobnosti zanje zabavno. Torej, če iščete najboljše trenerje psov v New Yorku, upamo, da vam je naš seznam pomagal najti nekoga, ki bi lahko vašega ljubljenčka naučil, kako se obnašati kot prijazen angel.

Za več vodnikov o šolanju svojega psa si lahko ogledate:

Preden najdete trenerja za svojega psa v New Yorku, lahko izveste več tako, da si ogledate »Osnove šolanja psov” spodaj: