6 najboljših trenerjev psov v Torontu! (2022)

Predloga najboljših trenerjev psov v Torontu

Če iščete najboljše trenerje psov v Torontu, ste prišli na pravo mesto. Psi so znani kot “človekov najboljši prijatelj« z dobrim razlogom. Zagotavljajo družbo, zvestobo in brezpogojno ljubezen, zato je tako pomembno zagotoviti, da so ustrezno usposobljeni.

Če iščete najboljše trenerje psov v Torontu, ne iščite dlje od teh strokovnjakov. Vsak od teh trenerjev ima dolgoletne izkušnje pri delu s psi vseh starosti in pasem. Znajo pomagati vašemu ljubljenčku, da postane dobro vzgojen in ubogljiv in bo neutrudno delal, dokler ne bosta oba zadovoljna z rezultati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu trenerjev psov v Torontu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Torontu.

Poiščite trenerja psov v Torontu

Poiščite trenerja psov v Torontu

Ne glede na to, ali se vaš pes slabo vede ali potrebuje osnovno usposabljanje za poslušnost, vam lahko ti trenerji pomagajo. Kontaktirajte jih še danes, da začnete.

Povezani vodniki: Vodnik za usposabljanje psov z negativno ojačitevjo in Kako uporabljati e-ovratnico za šolanje svojega psa.

1. Usposabljanje Hairy Tales

Usposabljanje Hairy Tales

Kristen, lastnica Hairy Tales Training, je strokovnjakinja za šolanje psov, ki ima celosten pristop k šolanju psov, njeno strokovno znanje pa je na področju vedenjskih skrbi in reševalnih psov. Njene tehnike so preproste za sledenje in vam bodo nedvomno pomagale zgraditi močnejši odnos. Ni psa, ki mu ne bi mogla pomagati, ko je lastnik v stiski.

Proces usposabljanja je sodelovanje med vami in trenerjem, s ciljem, da vašega psa spravite tam, kjer želite. Zagotavlja individualna zasebna usposabljanja po meri v svojem zasebnem vadbenem objektu, v vašem domu ali na mestu, kjer je potrebno poučevanje. Dostopna so tudi spletna srečanja.

Tako šolanje psov kot »pasje manire” so nujni za zadovoljnega in uravnoteženega psa, čeprav nista ista stvar. Mestni psi živijo v človekovem okolju; zato se morajo naučiti primerne socializacije, da jim je udobno. Učiti jih, kaj je in kaj ni primerno vedenje v našem svetu, je del vzgoje veselega in dobro prilagojenega psa.

Zahteve vas in vašega psa lahko upoštevate pri razvijanju zasebnih ur. Glede na to, kaj želite doseči in vašo predanost izobraževanju vašega psa, boste morda potrebovali tečaje vsak teden, dvakrat na teden ali celo mesečno. Po vsaki seji boste prejeli temeljito e-pošto z domačo nalogo in nasveti, kako izboljšati med sejami.

Podrobnosti o usposabljanju Hairy Tales

2. K9 ekspedicije

K9 ekspedicije

Ste utrujeni od vaših psov, ki prevladujejo v vašem življenju? K9 Expeditions je zavezan zagotavljanju hitrih učinkov za vse, ki se tako počutijo. Ste utrujeni od tega, da vas vaši psi vlečejo na povodcu, lajajo na vse in ne poslušajo? Njihovi strokovnjaki za vedenje psov delajo z nediscipliniranimi psi, da bi jim pomagali, da postanejo predani, dobro vzgojeni člani svojih družin.

Njihov pristop je preprost in neposreden pri ravnanju s psi in ljudmi. Ali ste vedeli, da mora biti mladiček izpostavljen 150 različnim psom in ljudem, preden postane dobro socializiran in ubogljiv odrasel pes? Mnogi posamezniki se tega ne zavedajo in se sprašujejo, zakaj njihov pes renči, škljoca na druge pse ali se boji okoli njih.

K9X uči usposabljanja za kahlico, osnovne poslušnosti in socializacijskih veščin, medtem ko so na njihovih neverjetnih pustolovščinah. Posebnost K9X je usposabljanje brez povodca. Ves naš čas posvetijo poučevanju paketov, da so odlični trenerji brez povodca. Ste že kdaj šli s svojim psom v park, samo da bi pobegnil, ko nekaj pritegne njegovo pozornost?

Na tem tečaju bodo naučili naprednejših veščin uporabe povodca in brez povodca, tako da vas bo vaš pes poslušal, ne glede na to, kaj se dogaja okoli njega. Vsi trenerji v K9 Expeditions so izkušeni strokovnjaki, ki že vrsto let delajo s psi. Znajo ravnati s katerim koli psom in vedno z veseljem odgovorijo na vsa vaša vprašanja.

Podrobnosti o ekspedicijah K9

3. Ko hrti letijo

Ko psi letijo

Pozitivna ojačitev je najučinkovitejši način za spreminjanje vedenja, zato je njihova obljuba kot trenerjev Hounds Fly, da bodo uporabili tehnike pozitivne ojačitve tako pri pasjih kot pri ljudeh.

Z njimi se boste počutili podprte, cenjene in spoštovane, učenje z njimi pa bo pozitivna izkušnja za vas in vašega psa. Ključnega pomena je, da so mladiči Hounds Fly ustrezno socializirani, preden prejmejo vsa svoja cepljenja, da se zmanjša tveganje za razvoj strahu, tesnobe ali agresivnosti pri odraslih.

Dobro voden razred socializacije mladičev je nujna sestavina. Ko vaš pes obvlada veščine tečaja šolanja mladičev, Hounds Fly ponuja tečaj Foundation Skills, ki vam pomaga narediti lastništvo psa prijetnejše.

Ko boste znali komunicirati s svojim psom z uporabo pozitivne ojačitve in treninga s klikerjem, boste lahko jasno izrazili, kaj želite, da naredi. Hounds Fly zdaj ponuja storitve usposabljanja službenih psov, usposobljenih za vodnike.

To pomeni, da vam bodo pri nizu zasebnih lekcij pomagali voditi psa skozi program usposabljanja. Služni psi lahko svojim lastnikom zagotovijo veliko svobode. Službene živali, kot so invalidski vozički ali prenosni kisik, svojim vodnikom omogočajo, da se v celoti vključijo v družbo, tako da zmanjšajo vpliv invalidnosti.

Ko hrti letijo podrobnosti

4. Vsi psi Toronto

Vsi psi Toronto

All Dogs Training Center je izobraževal na tisoče ljudi, partnerstev in družin. Z veseljem nudijo najkakovostnejšo znanstveno utemeljeno storitev šolanja psov brez prisile za lastnike psov v regiji in po vsem svetu. Prišli ste na pravo mesto, če želite, da ima vaš pes najboljše možno življenje.

All Dogs je dostopen do Toronta in okolice, zahvaljujoč storitvam na kraju samem in virtualni učilnici. Vse kar morate storiti je, da svoje navdušenje nad učenjem novih stvari delite s svojim najboljšim prijateljem. Lastnikom hišnih ljubljenčkov in njihovim psom lahko ponudijo tri programe, in sicer:

  • Osnove kužka: Program Puppy Obedience je sestavljen iz štirih ur enkrat tedensko z inštruktorjem. Cilj programa je naučiti mladička in njegovega starša z osnovnimi, sistematičnimi metodami usposabljanja, ki se končajo v lepo vzgojenem, samozavestnem paru. Socializacija, delo na povodcu, hišni trening, bonton, veterinarska oskrba, nega in seveda nadzor ugriza so del tega programa.
  • Program za najstnike: Ta tečaj je za vas, če je vaš pes star vsaj pet mesecev in se zdi, da je pozabil svoje osnove mladička. Tudi če s svojim psom še nikoli niste opravili nobenega formalnega usposabljanja, je ta štiritedenski učni načrt dovolj prilagodljiv, da se prilagodi vašim spreminjajočim se zahtevam.
  • Program za reaktivne in prestrašene pse: Ta tečaj je namenjen vsem, ki se pri svojem psu ukvarjajo s strahom, reaktivnostjo, tesnobo ali agresijo. Inštruktor se osredotoča na reaktivnost na povodcu, agresivnost, varovanje virov, nestrpnost do dotika, ločitveno tesnobo in strašljivo vedenje psa. Ta obsežen program je kot nalašč za vas in vašega psa, okolje, v katerem živite, in kontekst vedenja pri delu. Trajanje programa se razlikuje glede na starost psa, koliko časa je bilo vedenje prisotno in ali lahko pasji starš/pasja ekipa deluje neodvisno od trenerja ali ne. Ne obstaja kaj takega, kot je “problematičnega psa.”

Vse podrobnosti o psih Toronto

5. Dvig Roverja

Vzgajanje Roverja

Caroline je prva v Torontu neodvisno certificirana trenerka psov, ki temelji na pozitivni okrepitvi, in trenerka ljudi. Stranke lahko zaupajo v nasvet, ki ga prejmejo, saj temelji na najnovejših podatkih in vključuje 20-letno strokovno znanje. Zato smo priznani kot trener št. 1, ki ga priporočajo bolnišnice VCA Canada v Torontu, pa tudi številni lokalni veterinarji.

Lastnik/trener Raising Rover ima znanje in izkušnje, ki vam bodo pomagali najti pravi pristop k spletnemu učenju za vaše potrebe, z nekaj dodatnimi prednostmi, ki vam bodo omogočile, da začnete delovati. Ne glede na to, ali iščete nasvet o pripravah na prihod kužka ali se ukvarjate z bolj zapletenim vedenjem, imajo program usposabljanja, prilagojen posebnim potrebam vašega psa.

  • Puppy Head Start: Ta program vam bo pomagal pri prebiranju nereda in vam zagotovil strategijo po korakih za vzgojo vašega mladička v najboljšega možnega psa. Za njegovo vedenje menite, da je to cepljenje mladička.
  • Super Teen: Ravno takrat, ko verjamete, da se je vaš kuža umiril in se obnaša. Zadene adolescence, od 5 do 8 mesecev. Ta sladki kužek, ki si je vedno želel biti ob tebi, te zdaj prazno gleda, preden odide, ko pokličeš. Prišli ste na pravo mesto, da vam pomagate prebroditi strašna pasja najstniška leta.

Podrobnosti o dvigovanju Roverja

6. Delo umirjanja

Delo umirjenosti - trener psov

Zadnji na seznamu najboljših trenerjev psov v Torontu je “Delo umirjanja.” Pri Job of Calm lahko mirno spite, saj veste, da je vaš pes član naše družine in da bo zanj poskrbljeno kot za svojega. S psi in njihovimi lastniki ustvarjajo prijateljstva, ki temeljijo na predanosti, spoštovanju in zaupanju. Vsak pes ima svoje zahteve in cilji usposabljanja vsakega gospodinjstva za njihove pse so različni.

Pri The Job of Calm verjamemo v delo s psom pred vami, da vam pomagamo razviti bolj povezan odnos z vašim kužkom. V podjetju The Job Of Calm vam in vašemu psu pomagamo ustvariti bolj pozitivno povezavo, ki temelji na spoštovanju, ljubezni, zvestobi in predanosti. Ponujamo vam vire in pomoč, da pomagate vašemu najboljšemu prijatelju, da postane najboljši pes, kar lahko postane.

Delo umirjenih podrobnosti

Zaključek za “najboljše trenerje psov v Torontu”

Zaključek za The

Pri iskanju najboljših trenerjev psov v Torontu je lahko težko vedeti, komu zaupati. Na srečo smo za vas opravili trdo delo in sestavili seznam najboljših šestih trenerjev v mestu.

Ne glede na to, ali vaš kuža potrebuje usposabljanje za poslušnost ali pomaga pri posebnih vedenjskih težavah, bo eden od teh strokovnjakov lahko spravil vašega psa na pravo pot. Kaj torej čakaš? Začnite brskati in poiščite popolno obutev za svojega kosmatega prijatelja še danes.

Za več koristnih nasvetov in priporočil o šolanju psov We Love Doodles si lahko ogledate:

Več o usposabljanju svojega spremljevalca lahko izveste tako, da si ogledate »Osnove šolanja psov” spodaj: