7 najboljših dnevnih vrtcev za pse v Sacramentu v Kaliforniji! (2022)

Najboljša dnevna varstva za pse v Sacramentu v Kaliforniji

Sacramento je dom nekaj zelo kul centrov za dnevno varstvo za pse z nekaj zelo kul udobja. Luksuzni apartmaji in bazeni so le nekaj, ki jih je treba omeniti. Prebivalci Sacramenta vedo, da si psi zaslužijo najboljše življenje. Psi so na tem planetu veliko manj časa kot ljudje, zakaj jih torej ne bi razvajali na polno. Upajmo, da boste na tem seznamu našli pravi pasji vrtec v Sacramentu za svojega kužka. Oglejte si jih, se odpravite na ogled in morda spoznajte kakšnega mladička!

Drugi članki, ki bi jih želeli: najboljši rejci psov v Kaliforniji in rejci zlatih prinašalcev v severni Kaliforniji.

1. Psarne Arcade Creek

Best-Doggy-Daycares-in-Sacramento-California-Arcade-Creek-Kennels

Prvi na seznamu vrtcev za pse v Sacramentu je Arcade Creek Kennels. Arcade Creek Kennels ponuja več kot le dnevno varstvo za pse. Imate tudi mačko ali zajca? Arcade Creek poleg psov skrbi tudi za različne živali. Ne glede na vrsto živali, ki jo imate, bodo našli način, kako skrbeti zanjo, ko vas ni.

Dobro usposobljeni člani osebja bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bodo vašemu psu zagotovili najboljšo izkušnjo. Psi dobijo individualno hranjenje, pa tudi nego in dajanje zdravil, če je potrebno. Pri vpisu in rezervaciji se lahko pogovorite o svojih potrebah.

Dnevno varstvo v Arcade Creeku vključuje igranje na celotnem hektarju zemlje. Pristojbina je samo 20 USD na dan plus dodaten 1 USD za dajanje zdravil. Arcade Creek zahteva rezervacije, ne glede na redni tedenski ali dnevni urnik. Za dnevno varstvo lahko plačate vnaprej. Na voljo so popusti za več psov. Ob prihodu imejte svojega psa na povodcu, sicer pa gre za objekt brez povodca.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

  • naslov: 5441 Hackberry Lane, Sacramento CA 95841
  • Telefon: 916-407-3631
  • Spletna stran: Psarne Arcade Creek

2. Best Friends Pet Hotel Sacramento

Najboljši-Doggy-Dnevna varstvo-v-Sacramento-Kalifornija-Best-Friends-Pet-Hotel

Best Friends Pet Hotel ponuja več kot ducat udobja na svoji lokaciji na obrobju Sacramenta. Luksuzni apartmaji vključujejo razkošno posteljnino in sobno postrežbo. Notranja in zunanja igrišča so opremljena z opremo za otroško igrišče, ki ohranja pozornost vašega psa. Uslužbenci vam bodo z veseljem dali zdravila, če jih bo vaš pes potreboval. Dobili boste tudi dostop do njihovih spletnih kamer, da boste med prostim časom gledali, kako se vaš mladiček igra s prijatelji.

Dnevno varstvo pri Best Friends je na voljo v nekaj različnih stilih vkrcanja. “Play and Stay” je udobno vkrcanje en dan naenkrat v prostorne, razkošne apartmaje. “Puppy Play Group” je za mladičke, stare od 8 tednov do 12 mesecev, ki se redno udeležujejo igralne skupine.

Dosledno obiskovanje pomaga mladičkom, da se uveljavijo v skupini in se naučijo družbenih struktur med pasjimi skupinami. “Doggy Daycamp” je namenjen odraslim psom, ki potrebujejo prostor za druženje, medtem ko so njihovi lastniki zunaj. Ti psi preživijo dan v igri, telovadbi, druženju, prigrizkih in dremanju.

Doggy Daycamp stane 25 $ na dan ali pa lahko kupite 20 dni za samo 20 $. Puppy Playgroup stane 25 $ na dan in je na sporedu ob torkih in četrtkih. Načrtujte ogled za srečanje z osebjem in objektom.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

3. Lucky Dog Grooming & Daycare

Najboljši dnevni varstvo za pse v Sacramentu v Kaliforniji Lucky Dog

Lucky Dog Grooming and Daycare ponuja prav to – nego in dnevno varstvo! (Pa tudi nočno vkrcanje) Lucky Dog razume, da je vsak pes drugačen in zahteva posebno pozornost, kadar koli obiskuje dnevno varstvo. Osebje je pripravljeno ugoditi vsem potrebam vašega kužka. Psi različnih starosti, velikosti in temperamentov se igrajo na ločenih območjih, tako da nihče ne pride v prepir.

Dnevno varstvo stane 30 $ na dan. Lahko se prijavite na katero koli od njihovih storitev negovanja, medtem ko je vaš pes tam, da pride domov svež in čist. Pokličite Lucky Dog za rezervacijo in vprašajte o zahtevah za vpis.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

Všeč vam bo tudi: Najboljša dnevna varstva za pse v Cincinnatiju in Najboljša dnevna varstva za pse v Jacksonvilleu

4. Hvaležni pes Sacramento

Najboljši-Doggy-Daycares-v-Sacramento-California-Hvaležni pes

Grateful Dog je prvo otroško varstvo za pse in vstanišče brez kletk v centru Sacramenta. Ta vrtec se je začel s človekom na misiji, da bi psom omogočil igranje brez kletke in udoben počitek, ki si ga zaslužijo. Zdaj se je Grateful Dog razvil v podjetje s polnimi storitvami za vkrcanje, nego in sprehajanje psov na domu.

Dnevno varstvo je posvečeno igri. Včasih s čofotanjem v bazenu! Mlajši psi se zjutraj pogosto igrajo in se popoldne okrevajo, starejši psi pa tekajo ves dan. Opoldan je, ko psi dobijo storitve spa z striženjem nohtov in kopanjem.

Celoten dan dnevnega varstva je sestavljen iz več kot 5 ur in stane 37 $. Poldnevno varstvo traja manj kot 5 ur in stane 23 $. Na voljo so popusti za več psov. Na voljo so tudi 10-dnevni paketi in mesečna članarina.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

  • naslov: 430 17th Street, Sacramento CA 95811
  • Telefon: 916-446-2501
  • Spletna stran: Hvaležen pes

Za več vsebine mladičkov: najboljše vrste striženja Goldendoodle!

5. Camp Bow Wow – Elk Grove

Najboljši dnevni varstvo za pse v Sacramentu-Kaliforniji-Camp-Bow-Wow-Elk-Grove

Camp Bow Wow razume, da je vaš pes več kot le hišni ljubljenček. Naredijo vse možne korake, da bi vašega psa obravnavali kot del družine. Varnost in sreča vašega psa sta vsak dan njihova prioriteta. Gostje dnevnega varstva lahko uživajo v prostornih igralih tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Svetovalci pozorno spremljajo igralne skupine. Vsi člani osebja so certificirani za oživljanje psov in prve pomoči v nujnih primerih.

Psi dobijo vso socializacijo in vadbo, ki jo potrebujejo v vrtcu. Svetovalci spodbujajo interakcijo in pravilne manire med psi. Medtem ko vaš kuža ostane v kampu Bow Wow, ga prijavite na dodatne individualne obogatitvene dejavnosti. Nekatere dejavnosti vključujejo Snuggle Time, Play Pals in Sniff & Seek.

Dnevno varstvo stane 35 $ za cel dan. Pol dneva traja do 5 ur in stane 29 $. Na voljo so paketi za več psov in večdnevni paketi. Dodatne individualne obogatitvene dejavnosti stanejo 15 $.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

6. Animal Den Pet Resort

Best-Doggy-Daycares-in-Sacramento-California-Animal-Den-Pet-Resort

Animal Den Pet Resort razume, da svojega psa morda ne boste želeli dati v prenočišče, tudi če je samo za varstvo. Želijo vam zagotoviti, da bo vaš pes v njihovem vrtcu popolnoma zadovoljen in zanj dobro poskrbljeno. Animal Den ima čudovito funkcijo, o kateri je vredno pisati!

Poleg storitev dnevnega varstva ima letovišče Animal Den Pet tudi zasebni plavalni center. Plavalni center je strogo ena na ena z lastniki in psi. To je za lastnike, ki imajo raje zasebno kopanje s svojim psom, za pse, ki še nikoli niso bili v vodi ali potrebujejo čas stran od drugih psov, ali za pse, ki niso sterilizirani ali kastrirani.

Možnosti dnevnega varstva v The Animal Den vključujejo redno dnevno varstvo za pse in Daycare Plus. Dog Daycare je vaša tipična celodnevna igra brez povodca z vadbo in socializacijo. Daycare Plus je namenjen psom, ki se bolje naselijo stran od množice psov ali se preprosto bolje razumejo z ljudmi. Program Daycare Plus vključuje zasebno sobo s spremstvom v zgradbi in iz nje. Ti psi imajo še vedno veliko časa za igro na dvoriščih in interakcijo s člani osebja.

Oba programa dnevnega varstva zahtevata najnovejša cepljenja. Dog Daycare zahteva oceno, da se zagotovi, da se vaš pes lahko obnaša z drugimi psi. Za cene pokličite Animal Den Pet Resort.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

7. Wag Hotel Sacramento

Best-Doggy-Daycares-in-Sacramento-California-Wag-Hotel

Zadnji na seznamu pasjih vrtcev v Sacramentu je Wag Hotel. Hotel Wag je vrhunska nastanitev z elegantnimi zasebnimi sobami s plišasto posteljnino na velikih posteljah, televizorji in duševno spodbudnimi dejavnostmi. Prvi dan vašega psa v Wagu je brezplačen, saj je to dan ocenjevanja. Izbirate lahko med različnimi možnostmi dnevnega varstva, odvisno od tega, koliko interakcije med človekom in psom ima vaš pes najraje. In ne pozabite, da hoteli Wag potrebujejo najnovejša cepiva za dnevno varstvo.

Wag Hotels ponuja tri različne možnosti dnevnega varstva. Prvič, All Day Play Plus je sestavljen iz zabavnih dnevnih aktivnosti, ki vključujejo vadbo, dobro počutje, počitek in stimulacijo. Drugič, Day Stay je za pse, ki uživajo v majhni skupinski igri, ne pa celodnevnem skupinskem igranju.

Del dneva preživimo v skupinskem času, del dneva pa v zasebni sobi za sam. In tretjič, ena na ena je zaseben čas, preživet s članom osebja, namesto skupinske igre z drugimi psi. Ti psi so bodisi v zasebni sobi, da se sprostijo, ali s članom osebja za igro in interakcijo.

All Day Play Plus stane 37 $ na dan, popusti pa so na voljo prek večdnevnih paketov. Dnevno bivanje stane 37 $ za zasebno sobo ali 73 $ za luksuzni apartma. One-on-one stane 37 $, popusti pa so na voljo prek večdnevnih paketov.

Informacije o dnevnem varstvu psov Sacramento:

  • naslov: 1759 Enterprise Blvd, West Sacramento CA 95691
  • Telefon: 888-924-5463
  • Spletna stran: Hotel Wag

Zaključek za najboljše vrtce za pse v Sacramentu

Najboljša dnevna varstva za pse v Sacramentu v Kaliforniji

Kot lahko vidite, ima Sacramento veliko za ponuditi v smislu dnevnih centrov za pse. Imajo ugodnosti, ki jih bo vaš pes oboževal – kot so bazeni in postelje v polni velikosti. Izberite nekaj vrtcev, ki se vam zdijo dobra izbira, in prosite za ogled.

Spoznajte člane osebja, postavite veliko vprašanj in poglejte, kako vaš pes komunicira z drugimi pasjimi gosti. Preizkusite nekaj različnih krajev, da vidite, kako gre. In potem poglejte, kje je vaš pes najbolj navdušen. To je verjetno tisti, ki ga je treba izbrati! Upamo, da vam je uspelo najti najboljši pasji vrtec v Sacramentu za svojega kužka!

Drugi članki, ki vam bodo všeč: