7 najboljših frizerjev za pse v Bostonu! (2022)

Frizerji psov v Bostonu

Iščete najboljše negovalce psov v Bostonu? Če ste v Bostonu in iščete frizerja za pse. Ne iščite več. Spodaj je seznam najvišje ocenjenih frizerjev psov na območju Bostona. Ponujajo visokokakovostne profesionalne storitve po konkurenčni ceni. Vaš pes se bo vrnil, videti čeden in pravilen.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu negovalcev psov v Bostonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles:

Poiščite frizerja psov blizu mene v Bostonu

Poiščite frizerja psov blizu mene v Bostonu

Upamo, da boste našli pravega negovalca za svojega kužka.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše posode za vodo brez razlitja in Najboljša na zraku sušena pasja hrana.

1. Bostonski pasji butlerji

Bostonski pasji butlerji

Dog Butlers je vrhunska rešitev za nego hišnih ljubljenčkov v Bostonu s storitvami negovanja, sprehajanja, igranja v parku, vkrcanja, hranjenja hišnih ljubljenčkov, pozitivne vzgoje psov in izdelkov za hišne ljubljenčke. Oglejte si njihovo spletno stran za brezplačno posvetovanje o njihovih storitvah. Prenesite njihovo aplikacijo, da preprosto načrtujete sestanke za nego, preverite podatke o svojem psu in svojemu frizerju pošljete hitra sporočila.

Celotno negovanje je odprto za kratkodlake, dolgodlake, velike pse, majhne pse in pse s posebnimi potrebami. Sreditelji pri Dog Butlers imajo bogato znanje in izkušnje pri oblikovanju, oblikovanju, striženju, pihanju in britju širokega spektra psov.

Kopanje s polno storitvijo je ravno prav med striženjem. Ta storitev vključuje ščetkanje, prirezovanje ali brušenje nohtov, čiščenje ušes z zdravili, šampon in balzam za globinsko čiščenje, hidromasažo za globinsko čiščenje in kapljico kolonjske vode. Cena se razlikuje glede na velikost pasme.

Med majhne kratkodlake spadajo čivava, jazbečar ali Jack Russel, med majhnimi dolgodlaki pa pudlj in bišon. Srednje pasme vključujejo beagle, koker španjele in Springer španjele. Velike pasme vključujejo dobermane, laboratorije in zlate prinašalce. Nazadnje, velikanske pasme vključujejo velike Pireneje, mastife in doge.

Podrobnosti o bostonskih pasjih butlerjih

2. The Ride and Groom Mobile Dog Spa

The Ride and Groom Mobile Dog Spa

Iščete negovalne storitve, a ne morete pobegniti od službene pisarne? V vašo hišo bo prišel Ride and Groom Mobile Dog Spa, ko ne boste imeli časa iti v salon. Ta storitev je še posebej koristna za pse, ki so starejši, imajo ločitveno tesnobo, se odzivajo na druge pse ali zasedene trgovine ali imajo posebne potrebe in potrebujejo malo dodatnega TLC.

Storitve negovanja so sestavljene iz kopeli ali kopeli in striženja. Storitve se razlikujejo glede na pasmo vašega psa. Čistokrvni psi, ki potrebujejo samo kopel, lahko vključujejo mopse, bostonske terierje, beagle ali boksarje. Pasme, ki bi morda potrebovale kopel in frizuro, lahko vključujejo pudlje, ši cuje, jorkije in šnavcerje.

Mešanci bi lahko šli v obe smeri in bi imeli koristi od osebnega posvetovanja. Kopalne storitve se začnejo pri 65 $ za manjše pse do 49 funtov. Kopanje za pse od 50 funtov in več se začne pri 70 $. Kopel in striženje za majhne pse do 24 funtov se začnejo pri 70 $. Srednja teža med 25 in 49 funtov se začne pri 75 $ za kopel in striženje. In končno, veliki psi 50 funtov ali več se začnejo pri 85 $.

Te cene se lahko povečajo zaradi stanja dlake, temperamenta ali drugega posebnega ravnanja, zaradi katerega lahko ženin traja dlje od povprečja. Zaradi časovne omejitve The Ride and Groom Mobile Dog Spa ne more negovati portugalskih vodnih psov, standardnih pudljev ali kakršnih koli doodlov. Poleg vsake storitve nege so vse stranke deležne striženja nohtov, čiščenja ušes, ščetkanja zob in izražanja analnih žlez.

Podrobnosti o mobilnem zdravilišču za pse Ride and Groom

3. Dewberry Dogs

Dewberry Dogs

Dewberry Dogs je družinski negovalni salon in butik, ki ponuja storitve od leta 1987. Člani osebja so visoko usposobljeni strokovnjaki, ki jim je mar za svoje delo, ne glede na to, ali svojemu psu naredijo novo pričesko ali rutinsko striženje. Celotna storitev negovanja in kopanja pri Dewberry Dogs vključuje striženje nohtov ali brusilnik za nohte, čiščenje ušes in borovničevo nego obraza brez solz.

Šampon in balzam sta popolnoma naravna in hipoalergena. Vsak pes prejme hidromasažo za globinsko čiščenje s pršenjem kolonjske vode in ljubko bandano ali lokom za zaključek seje. Cene za nego in kopanje so odvisne od velikosti pasme psa, dolžine dlake, enostavnosti ali težavnosti striženja ter prekomernega linjanja ali matiranja.

Prirezovanje in brušenje nohtov stane 15 $ za majhne pse in 18 $ za srednje in velike pse. Če vaš pes potrebuje drugo osebo, vam bodo zaračunali dodatnih 7 USD. Ščetkanje zob stane 10 $ ali 5 $ s popolno storitvijo ženina. Samo čiščenje ušes stane 10 $, vendar je vključeno v celotno storitev ženina. Izražanje analnih žlez stane 18 $ samo za zunanjo ekspresijo. Psi, ki potrebujejo notranje izražanje, bodo morali obiskati veterinarja.

Podrobnosti o Dewberry Dogs

4. Pawsh Dog Boutique in Salon

Pawsh Dog Boutique in Salon

Pawsh Dog Boutique and Salon ponuja edinstveno nakupovalno izkušnjo za vašega mladička in skrbno nego. Izkušnja butika vključuje zabavne plišaste igrače, zložljive posodice za vodo in kartice za nego z vsemi podatki o vašem ljubljenčku, ki jih lahko nosite s seboj.

Kopeli v Pawshu uporabljajo kopalni sistem Prima, kjer se kisik pod tlakom zmeša s šamponom in vodno raztopino. Šampon se popolnoma aktivira za čiščenje, ko ga sprostite v plašč. Zračno vbrizgani aplikator z nizko prostornino in visokim pritiskom izboljša sposobnost šampona, da prereže olje in umazanijo.

Strižniki uporabljajo sušilnik za roke s prisilnim hladnim zrakom na telesu vašega psa in nežno sušilno šobo za obraz in ušesa. Psi lahko uporabljajo tudi Happy Hoodie, če so živčni okoli sušilnih šob. Strižniki bodo nato obdelali vse preproge v kožuhu vašega psa.

Odvisno od resnosti blazine se bo vaš negovalec morda lahko počesal po njej, vendar bo morda moral vašega psa obrezati ali obriti, da mu odstrani dlako. Ko vaš pes pride do mize za nego, Pawsh obljublja primerno količino časa, da dobi popolno frizuro. Člani osebja lahko zagotovijo vse, od Continental Clip do striženja po celem mladičku do ročnega škarjanja.

Podrobnosti o butiku in salonu Pawsh Dog

5. Zvesti spremljevalec South End

Loyal Companion South End Groomer

Loyal Companion South End ponuja različne storitve oskrbe hišnih ljubljenčkov, da na enem mestu dobite vse, kar potrebujete za svojega psa. Poleg negovanja lokacija South End ponuja samopranje, dnevno varstvo, usposabljanje, veterinarske storitve in tečaje usposabljanja.

Potrdilo o cepljenju proti steklini svojega psa in njegove druge evidence o cepljenju boste morali predložiti na spletu pred vašim obiskom ali osebno na dan vašega obiska. Vprašajte tudi o njihovem programu nagrajevanja. Za vsak porabljen dolar si prislužite eno točko. Vsakih 200 $ si prisluži nagradni bon za 10 $, ki ga lahko uporabite za karkoli.

Poleg popolnih storitev kopeli in ženina Loyal Companion ponuja nadgradnje nege kože in plašča ter nege obraza. Paket Spa Day vključuje redni obisk in tri dodatne storitve (nega obraza, kože in dlake, vosek za šape, maslo za nos ali ščetkanje zob). Vprašajte o možnostih posebne oskrbe zvestega spremljevalca.

Special Handling je namenjen starejšim psom, ki potrebujejo nežen dotik, ali mladim mladičkom, ki se še učijo njihovega vedenja. Dodaten čas britja, razmaščevanje in dodatno ščetkanje so za tiste resne zaplete. Ročno odstranjevanje in teksturiranje odstrani odmrle dlake, da prepreči prenatrpanost mešičkov. Hitre storitve so namenjene hišnim ljubljenčkom, ki morajo hitro vstopiti in izstopiti brez psarne.

Podrobnosti o zvestem spremljevalcu South End

6. Repi

Tails bostonski frizer za pse

Na zunanjem robu Bostona Tails priporoča mesečno nego, da bo vaš mladiček ostal zdrav, čist in udoben. Da bi ohranili to rutino, Tails ponuja neomejeno mesečno članstvo za storitve spa. Spa storitev vključuje neomejeno krtačenje, pranje, sušenje, striženje nohtov, čiščenje ušes in vse drugo, kar bi vaš pes takrat potreboval.

Tails ponujajo oglede svojega objekta, če si ga želite ogledati, preden se zavežete k storitvi negovanja ali članstvu. To vam daje priložnost, da se pogovorite z osebjem, spoznate, kako salon deluje, in se odločite, ali bi bil vaš kuža tam vesel. Vsi psi morajo biti na preventivi proti bolham in klopom, če obiskujejo objekt Tails. Prosimo za dokazilo o tem skupaj z dokazilom o cepljenju. Pokličite Tails glede smernic glede cen za vašega psa.

Podrobnosti o repih

7. Moderni pes Boston

Moderni pes Boston

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Bostonu je “Moderni pes Boston.” The Modern Dog Boston se nahaja na južnem koncu Bostona v bližini čudovite obale, ponuja fantastične storitve ne le nego, ampak tudi dnevnega varstva, postaj za pranje psov, sprehajanja psov, igralnih skupin in prostorov za zabave. Postaje za pranje psov DIY ponujajo tri različne stopnje časa kopanja. “Shockwave” je hitro umivanje z vašim šamponom in balzamom.

Kravata ni potrebna” vključuje enega od The Modern Dog’s dišečih šamponov, krtačenje, sušenje z brisačo, fen in kolonjsko vodo. “Axia” vključuje vse, kar ponuja No Tie Needed, plus bandano in robčke za ušesa. Profesionalne kopalne storitve Modern Dog prepustijo delo profesionalcem. Vsaka kopalna storitev vključuje kopel, krtačo in nohte. Po potrebi lahko dodate sanitarne obloge in obrobe za tace.

Podrobnosti o sodobnem psu Boston

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Bostonu”

Zaključek za najboljše negovalce psov v Bostonu

Kot lahko vidite, Boston ponuja nekaj fantastičnih frizerjev za pse. Izbrali smo najboljše od najboljših, da vam olajšamo delo. Ne bojte se prositi za ogled vsakega objekta. Želite zagotoviti, da bodo negovalci nežni z vašim psom in z njim dobro ravnali. Vašega psa bi morali naučiti, da se pri frizerju počuti udobno in sproščeno. Poskrbite, da bo vaš pes pogosto urejen, da se bo lažje seznanil z vsem postopkom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v Bostonu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Boston, lahko izveste več o ceni tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: