7 najboljših frizerjev za pse v Portlandu! (2022)

Frizerji psov v Portlandu

Če iščete najboljše negovalce psov v Portlandu, potem morate vedeti nekaj. Psi nas odsevajo in naša odgovornost je, da jim ponudimo najboljšo oskrbo. In to vključuje nego, tudi za pasme, ki ne potrebujejo vzdrževanja. Nega tudi pomaga psom, da se počutijo bolje psihično in čustveno, saj jim daje občutek, da so zanje poskrbljeni.

Dobro negovan pes je zdrav pes. Ne samo, da bodo seje striženja vašemu psu dale dragocen čas za desenzibilizacijo, da se navadi na ravnanje z njim, ampak je popolnoma potrebno odstraniti umazanijo, odmrle dlake in parazite ter pomaga pri zgodnjem odkrivanju kožnih težav, poškodb in drugih zdravstvenih težav.

Recimo, da želite svojega psa negovati sami; dobro zate. To je dragocen čas povezovanja in bi ga morali uživati ​​vsi lastniki psov. Vendar pa nekatere pasme zahtevajo več dela poleg vsakodnevnega ščetkanja in občasnega kopanja. Takrat pridejo profesionalci.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Portlandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Portlandu in Najboljši rejci Shiba Inu v Washingtonu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Portlandu

Poiščite frizerja psov blizu mene v Portlandu

Iskanje najboljšega negovalca za svojega psa je lahko zastrašujoča naloga. Kako pri toliko možnostih veš, katera je prava za tvojega kosmatega prijatelja? Na vašo srečo, za vas smo raziskali. Tukaj so naši izbori za najboljše negovalce psov v Portlandu.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši belilni šamponi za pse in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. Heatherina najboljša nega psov in mačk

Heatherina najboljša nega psov in mačk

Heather’s Finest Dog and Cat Grooming ponuja popolne storitve nege hišnih ljubljenčkov. Za skromno plačilo lahko zagotovijo katero koli storitev, ki jo potrošniki morda potrebujejo za svoje hišne ljubljenčke, vključno z različnimi luksuznimi storitvami in posebnimi pranjemi za krznene dojenčke, ki potrebujejo več pozornosti.

Heather se že 17 let ukvarja z negovanjem psov in je zelo pozorna, odgovorna in predana svojemu delu. Ves čas se zelo zaveda varnosti, govorice telesa in vedenja svojih psov. Na Havajih je začela negovati in razstavljati perzijske mačke, da bi pomagala podpirati strica.

Leta 2001 jo je navdušil svet striženja psov in začela je negovati v The Pet Boutique, potem ko se je preselila v Portland v Oregonu, kjer se je naučila metode, ki je vključevala predvsem ročno striženje pudljev in bišonov. Zdaj je izpopolnila svoje negovalne veščine tako, da lahko neguje katero koli pasmo mačk in psov ter standardne pasme in posebne kroje.

Heatherine najboljše podrobnosti o negi psov in mačk

2. Dog Gone Clean

Dog Gone Clean

Dog Gone Clean je salon za nego psov, ki ponuja tako samopostrežno kot celostno nego vašega pasjega prijatelja. Njihova čudovita trgovina ponuja popolno storitev in samopostrežne storitve negovanja, tako da lahko mladička spustite in opravite delo sami, medtem ko še vedno uporabljate njihove vrhunske zmogljivosti.

Uporabljajo visokokakovostne izdelke in si vzamejo čas, potreben za vsakega hišnega ljubljenčka, da zagotovijo sproščujočo in srečno izkušnjo spa. Njihova cena je zasnovana tako, da se spodbuja pogosto negovanje. Zdravje in varnost strankinega hišnega ljubljenčka sta njihova prioriteta številka ena.

Dog Gone Clean Podrobnosti

3. Nega Go-Go

Nega Go-Go

Nega Go-Go zagotavlja vrhunske negovalne izkušnje, ki so specializirane, prilagojene in se v celoti izvajajo na strankinem pločniku. Kelly Rice, solastnico in operaterko, je za začetek Grooming a Go-Go navdihnila njena nenasitna ljubezen do živali in njene pozitivne osebne izkušnje z mobilno nego.

V regiji Portland zagotavljajo nego ob robovih, tako da morate samo prinesti Fido ven. Odšli bodo v vašo hišo, uredili vašo ljubljeno v svojem prefinjenem mobilnem kombiju za nego z vodo in močjo, nato pa vam jih dostavili, vse čiste in lepo urejene. Z uporabo samo najboljših naravnih izdelkov za svojega kužka ste lahko prepričani, da bo vaš ljubljenček dobil najboljšo nego.

Podrobnosti o negovanju Go-Go

4. Pupdo’s

Pupdo's Portland Groomer

Ekipa Pupdo’s neguje mačke in pse po najvišjih standardih v sproščenem, ljubečem okolju. Medtem ko je večina psov in drugih hišnih ljubljenčkov urejena v manj kot dveh urah, lahko stranke svoje hišne ljubljenčke oddajo tudi pred službo in ob koncu dneva poberejo svoje krznene dojenčke.

Njihov lastnik in primarni frizer imata več kot 20 let strokovnega znanja o ravnanju z živalmi, vključno s 14 leti negovanja. Dobro se spozna na delo s težko obvladljivimi in občutljivimi hišnimi ljubljenčki. Vsak dan razen četrtka so odprti le po dogovoru, na željo naročnika pa se lahko dogovorijo za zgodnejše termine.

Podrobnosti o Pupdu

5. Plašči in repi

Plašči in repi Portland

Erin Fogg je leta 2011 ustanovila Coats & Tails, LLC z bogatimi izkušnjami v industriji. Coats & Tails se ponaša s štirimi certificiranimi Master Groomers (CMG) z višjim poznavanjem tehnik rokovanja in stiliranja. Sreditelji so v času sestanka praktični, saj je pes stranke nastavljen posebej za izpolnjevanje njihovih potreb.

Nacionalno združenje negovalcev psov Amerike certificira vsakega svojega negovalca, medtem ko Coats and Tails pripadajo Mednarodnemu združenju pasjih kozmetologov.

Podrobnosti o plaščih in repih

6. You Dirty Dog Mobile Pet Spa

You Dirty Dog Mobile Pet Spa

Starši hišnih ljubljenčkov se popolnoma zavedajo težav pri sestanku za nego. Strižni saloni so lahko za mladičke izjemno stresni in zastrašujoči, kar vodi v nepredvidljivo vedenje. Na srečo vam Dirty Dog poskrbi za nego, s popolno storitvijo mobilnega negovanja, ki je dostavljena kar na vaša vrata.

Najdete jih tudi na Facebooku. You Dirty Dog služi celotni podzemni regiji Portlanda, vključno z okrožji SW, SE, NE, Nand NW, Beaverton, West Linn, Gresham, Sellwood Lake Oswego in drugimi bližnjimi skupnostmi. Nega nohtov, čiščenje ušes, prirezovanje, umivanje, krtačenje in striženje so le nekatere od storitev, ki jih ponuja mobilni spa za hišne ljubljenčke You Dirty Dog.

You Dirty Dog Podrobnosti

7. Umivanje psov

Umivanje psov

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Portlandu je “Umivanje psov.” Dog Wash Grooming, ki se nahaja v severovzhodnem Portlandu, ponuja velik prostor, kjer lahko poskrbite za nego vašega psa. Ponujajo številne storitve poklicnega negovanja in DIY pralne postaje ter vse pripomočke za nego, če bi to raje naredili sami.

Celotne storitve nege vključujejo dodelavo dlake, kondicioniranje, dremljenje nohtov, striženje las in izražanje žlez. Če vaš pes ne potrebuje striženja, je na voljo tudi paket samo za kopanje.

Podrobnosti o čiščenju psov

Izbira frizerja za pse v Portlandu

Izbira frizerja za pse v Portlandu

Izbira pravega negovanja je lahko težavna in vznemirljiva, še posebej, če greste prvič k določenemu frizerju in ne morete gledati. Nega je lahko prijetna izkušnja, ki se je lahko vaš pes nauči veseliti, ali travmatična izkušnja, zaradi katere nikoli več ne bo želel, da bi z njim ravnali.

Tukaj je nekaj nasvetov, kako izbrati pravega frizerja za svojega psa:

  • Opravite svojo raziskavo: Preden izberete negovalca, naredite nekaj raziskav in se pozanimajte za priporočila. Vprašajte svoje prijatelje, družino in sosede, če imajo kakšna priporočila.
  • Oglejte si njihovo spletno stran in strani družbenih medijev: Oglejte si frizerjevo spletno stran in strani v družbenih medijih, da boste dobili občutek o njihovem slogu in preverili, ali so njihove storitve primerne za vašega mladiča.
  • Dogovorite se za posvet: Številni frizerji ponujajo posvetovanja, zato se prepričajte, da si ga pripravite, da boste bolje razumeli njihov slog in kako delujejo. Prav tako je pravi čas, da vprašate o cenah in razpoložljivosti rezervacij.
  • Postavite vprašanja: Med posvetovanjem postavljajte vprašanja o izkušnji frizerja, njegovem pristopu k negi in kakršnih koli posebnih storitvah, ki vas zanimajo.
  • spremljanje: Po posvetovanju se posvetujte z morebitnimi dodatnimi vprašanji.

Povezano: Ali negovalci pomirjajo pse in Ali bodo frizerji vzeli pse z bolhami?

Kaj pričakovati od sestanka za nego v Portlandu

Kaj pričakovati od sestanka za nego v Portlandu

Morda se sprašujete, kaj lahko pričakujete, ko greste na sestanek za nego. Najverjetneje vas bo frizer vprašal o vašem življenjskem slogu in o tem, koliko časa vsak dan porabite za nego vašega ljubljenčka, da bi dobili predstavo o potrebnih storitvah negovanja.

Prav tako bodo želeli vedeti o temperamentu in osebnosti vašega kužka. Te informacije bodo dale vpogled v to, kaj je vašemu psu všeč ali ne, in pomagali frizerju izbrati tehnike ravnanja.

Lahko počakate v trgovini, da se kužki naredijo, ali pa številni frizerji ponujajo prostore za nego in dnevno varstvo, kjer lahko svojega psa odložite in odpeljete v službo ali greste opravljat svoje opravke, preden ga poberete, ko ste na pot domov.

Povezano: Ali dajete nasvete negovalcem psov?

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Portlandu”

Zaključek za The

Nega je zabaven način preživljanja kakovostnega časa s svojim psom, vendar malo od nas nima znanja, kako narediti določene stvari, kot je izpiranje žlez ali rezanje nohtov. Če ste v dvomih, prepustite to strokovnjakom. Upamo, da vam je ta članek pomagal najti dobrega negovalca v Portlandu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu frizerjev psov v Portlandu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Portland, lahko izveste več o stroških tako, da si ogledate »Stroški nege psov in dodatni stroški, ki jih lahko pričakujete” spodaj: