7 najboljših frizerjev za pse v Seattlu! (2022)

Frizerji psov v SeattluTukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete negovalce psov v Seattlu. Iskanje najboljšega negovalca za svojega psa je lahko zastrašujoča naloga. Konec koncev, tako kot veterinar, je to nekdo, ki mu morate zaupati, da boste imeli v mislih dobro počutje svojega psa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Seattlu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Seattlu in Najboljši reševalci psov Seattle.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Seattlu

Poiščite frizerja psov blizu mene v Seattlu

Da bi se izognili težavam s frizuro, smo pripravili ta seznam najboljših frizerjev za pse v Seattlu, ki smo jih preverili skozi čas in raziskave, da bi pomagali razlikovati dejstva od fikcije.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša krema za tace za pse in Najboljši pasji pasji pasji Go Pro.

1. Pozdravljeni Floof

Pozdravljeni Floof Seattle Dog Groom

Hello Floof je vrhunski frizer v Seattlu, ki ga upravlja ekipa izkušenih in profesionalnih frizerjev. Ponujajo različne profesionalne storitve negovanja, vključno z striženjem nohtov in izražanjem žlez, ter vire za samostojno nego vašega psa.

Slednje je omogočeno ne le z njihovimi samopralnimi postajami, temveč tudi z njihovimi vodniki za nego hišnih ljubljenčkov, ki vas vodijo skozi najboljši način za nego dlake vašega psa, odvisno od njihove pasme.

Medtem ko čakate, da vaš pes zaključi svoj termin, boste lahko nakupovali v velikem izboru blaga Hello Floof. Njihova trgovina ponuja vse, od dekorja do potrebščin za nego hišnih ljubljenčkov, kot so povodci in ovratnice.

Hello Floof podrobnosti

2. Magnolia Paw Spa

Magnolia Paw Spa

Magnolia Paw ponuja tako storitve negovanja kot tudi storitve spa. Našli boste lahko vse, od hitrega paketa storitev, ki vključuje meni storitev po naročilu, kot je izpiranje žlez, do popolnih paketov za kopanje. Vse kopeli vključujejo nežen, a globinsko čistilni šampon, v njihovem zdravilišču pa lahko izbirate med različnimi možnostmi šamponov.

V tem meniju boste našli tudi druge storitve, ki vam bodo pomagale ustvariti prijetno izkušnjo za vaše pse, kot so tretmaji z vročim oljem ali mešanice suhih blazinic. Magnolia Paw Spa ponuja tudi storitve za mačke, ki pomagajo ustvariti vse na enem mestu za lastnike z več hišnimi ljubljenčki. Tukaj lahko celo nanesete mehke kapice na nohte vaše mačke, ki pomagajo zagotoviti human način zaščite vas in vašega pohištva.

Podrobnosti o zdravilišču Magnolia Paw

3. Rub A Dub Dog

Rub A Dub Dog

Ne glede na to, ali želite izkoristiti njihovo samopostrežno postajo ali njihove profesionalne negovalce, je Rub A Dub Dog čistilec psov v Seattlu, ki nudi vse, razen vašega psa. Lahko se ustavite sedem dni v tednu in svojega psa umijete sami v njihovih samopostrežnih pralnicah. Če pa ste preveč zaposleni ali potrebujete strokovno storitev, kot je prirezovanje nohtov ali izpiranje žlez, se lahko dogovorite tudi za sestanek pri enem od številnih profesionalnih negovalcev.

Poleg celotne storitve kopanja, ki vključuje umivanje, ščetkanje in zdravstvene oskrbe, kot je čiščenje ušes in ust, lahko kupite eno od številnih storitev po naročilu in ustvarite edinstveno izkušnjo, prilagojeno potrebam vašega psa. Nekatere od teh storitev vključujejo sanitarno obrezovanje, odstranjevanje in razmaščevanje. Rub A Dub Dog deluje od leta 1997 in je bil prvi frizer v Seattlu, ki je ponudil samopostrežne možnosti.

Podrobnosti Rub A Dub

4. Doggiessimo

Doggiessimo

Doggiessimo je eden od frizerjev za pse v Seattlu, ki striženje povzdigne v igro za dobro usposobljene pse, ki so na tekočem z vsemi svojimi cepivi. Namesto da bi svojega psa namestili v kletko ali celo v sobo, bo vaš pes spodbujan, da se igra na svojem igrišču za mladiče.

Doggiessimo ima štiri negovalce, od katerih je vsak namenjen zagotavljanju uspeha ob vsakem obisku vašega psa. Na njihovem spletnem mestu najdete portfelj prejšnjih pasjih strank, da vidite, ali se njihov slog in izkušnje ujemata s potrebami po nego vašega psa.

Edinstveno za tega frizerja za pse iz Seattla lahko pošljete sporočilo Doggiessimo, medtem ko čakate, da vaš pes konča svoj termin. To vam lahko pomaga vedeti natančen časovni načrt njihovega imenovanja in kaj se dogaja, če ne morete ostati s svojim psom.

Podrobnosti o Doggiessimo

5. Nega psov Puget

Nega psov Puget

Puget Hound Grooming vodi lastnik in frizer Alexis, ki ima certifikat Fear Free in AKC SAFE Handling. Tukaj boste lahko našli različne storitve negovanja, od preprostega prirezovanja nohtov do popolnega paketa za kopanje in krtačo.

Medtem ko je pes v imenu, lahko najdete tudi storitve negovanja mačk na Puget Hound Grooming. To pomaga strniti vaše negovalne obiske na eno lokacijo in vam prihrani čas pri iskanju drugega negovanja samo za vaše mačke.

Portfelj prejšnjih pasjih strank, ki so obiskali Puget Hound Grooming, lahko najdete na njihovi spletni strani. Pomembno je tudi omeniti, da je to eden od frizerjev psov v Seattlu, ki ima izkušnje z logotipi, ki včasih potrebujejo malo več pozornosti, ko gre za nego.

Podrobnosti o negovanju psov Puget

6. Pavzitivno Kleen

Pawsitively Kleen Dog Groom

Včasih si najboljši negovalec psov ti. Pawsitively Kleen se ponaša s tem, da ponuja popolnoma samopostrežno postajo za pranje psov s 15-minutnimi cikli. Imajo tri postaje, vsaka z varnim in varovanim prostorom za čiščenje vašega psa. In najboljši del? Ko končate, se lotijo ​​čiščenja.

Medtem ko popolnoma samopostrežna možnost, kot je Pawsitively Kleen, morda ne ponuja profesionalnih storitev, kot je striženje nohtov ali izražanje žlez, so lahko cenovno ugodna možnost, ki pomaga ohranjati vašega psa čistega in brez zapletov ali preprog med sestanki za profesionalno nego.

Od trenutka pisanja je ulica blizu Pawsitively Kleen trenutno v gradnji. Da bi vam in vašemu kosmatemu spremljevalcu olajšali parkiranje, so na svoji spletni strani zagotovili popoln vodnik za parkiranje z informacijami, ki jih potrebujete.

Pawsitively Kleen Podrobnosti

7. Petite Paws Spa

Petite Paws Spa

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Seattlu je “Petite Paws Spa. Petite Paws Spa je frizer za pse, zasnovan za razvajanje manjših mladičkov v Seattlu. Nudijo popolne storitve kopanja za pse, mlajše od trideset kilogramov. Celoten seznam njihovih sprejetih pasem lahko najdete na njihovi spletni strani.

Podrobnosti o zdravilišču Petite Paws

Kako izbrati frizerja za pse v Seattlu

Kako izbrati frizerja za pse v Seattlu

V Seattlu ne manjka najbolje ocenjenih frizerjev za pse. Vendar pa obstajajo nekatere stvari, ki jih je treba opazovati, ki lahko ločijo dobrega negovalca psov od najboljšega. Prepričati se boste morali, da bo frizer, ki ga raziskujete, ponujal storitve, ki jih potrebujete.

Če imate velikega psa, kot je nemška doga ali tibetanski mastif, potem skrbnik z omejitvijo teže 60 funtov morda ni najboljša izbira. Prav tako boste želeli zagotoviti, da ima frizer, ki ga iščete, izkušnje z vašo pasmo.

Čeprav pomanjkanje praktičnih izkušenj ni nujno rdeča zastava, mora biti frizer sposoben dati vašemu psu izkušnjo negovanja, ki si jo zasluži. To pomeni, da se morate zavedati standardov pasme, ko gre za kose, na primer vedeti, katerih psov ni mogoče obriti, in imeti splošno zavedanje o tipičnih pasemskih dispozicijah.

Najpomembnejša stvar, ki jo morate upoštevati, ko gre za izbiro najboljšega frizerja za pse na vašem območju, je varnost okolja. Reaktivnih psov ne smete bivati ​​v odprtih ograjenih prostorih z drugimi psi, pomirjevala ali pomirjevala pa morda niso varna, še posebej, če jih dajete brez poznavanja celotne zdravstvene anamneze vašega psa.

Prav tako boste želeli zagotoviti, da so vsa oprema in postopki čisti ter izvedeni čisto in varno. Če več pregledov poudarja poškodbe psov na lokaciji, je to lahko znak, da se obrnete v drugo smer.

Povezano: Ali bodo frizerji vzeli pse z bolhami in Ali dajete nasvete negovalcem psov?

Več informacij o frizerjih psov v Seattlu

Več informacij o frizerjih psov v Seattlu

Uporabili smo ocene resničnih strank, ki so pripravile ta seznam, da bi zagotovili, da vse informacije temeljijo na dejstvih in ne le na oglasih.

Vendar to ni popoln seznam in morda boste v Seattlu našli druge odlične negovalce psov. Na tem seznamu smo izbrali najboljše negovalce s kombinacijo raznolikosti storitev, dostopnosti in zadovoljstva strank.

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v Seattlu”

Zaključek za The

Ugotovili boste, da je na območju Seattla veliko negovalcev psov, od katerih ima vsak svoje prednosti in slabosti. Iskanje pravega prileganja za vašega psa je podobno kot iskanje pravega za vas pri izbiri frizerja.

Čeprav ob prvem poskusu morda ne boste našli najboljšega frizerja za pse za vas, lahko raziskovanje teh sedmih najboljših frizerjev za pse v Seattlu pomaga zagotoviti, da bo vaš pes med svojim sestankom za nego v varnih rokah.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu frizerjev psov v Seattlu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Seattlu, lahko izveste več o stroških tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov – povprečne cene” spodaj: