7 najboljših gojiteljev Yorkie Poo v Severni Karolini! (2022)

Najboljši rejci Yorkie Poo v Severni Karolini

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Yorkie Poo v Severni Karolini. Ta vodnik vam bo pomagal, da si podrobneje ogledate vrhunske psarne te oblikovalske pasme in se odločite na podlagi informacij.

Ne glede na to, ali je to vaš prvi pes Yorkie Poo ali želite še naprej dodajati sedanjo družino, je izbira pravega vzreditelja, ki se lahko ujema z vašo družino in življenjskim slogom, bistvenega pomena. Pomembno je tudi, da svojega mladiča Yorkie Poo ne kupite v Severni Karolini v mlinu za mladiče ali na dvorišču, ker ima pozneje zdravstvene težave.

Brez nadaljnjega branja odkrijte najboljše vzreditelje Yorkie Poo v Severni Karolini, da boste lahko čim prej posvojili svojega novega kužka.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Yorkie proti Yorkie Poo in Ali Yorkie Poos hipoalergeni?

1. Mladički Happytail

Happytail mladički

Happytail Puppies je sodelovanje prijateljev in družine, ki si prizadevajo najti popoln dom za vedno za svoje mladičke.

Ti licencirani rejci Yorkie Poo v Severni Karolini svoje domove redno pregledujejo s strani oblasti, da zagotovijo, da so vsi psi vzrejeni in vzgojeni v skladu z zakonom. Poleg tega, da se držijo zakonskih zahtev, so ljudje, ki stojijo za Happytail Puppies, pravi ljubitelji psov in zagotavljajo, da kosmate družine dobijo veliko TLC.

Obiski so samo po dogovoru in med obiskom si lahko ogledate tri mladičke, če niste prepričani, katerega izbrati. Z depozitom v višini 200 $ lahko rezervirate enega od mladičkov Yorkie Poo v Severni Karolini.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

2. Zdravi mladiči Yorkie Poo

Zdravi mladički

Družinska psarna Healthy Pups obstaja že štirideset let in skrbi, da boste dobili mladička svojih sanj. To psarno lahko preverite za mladičke Yorkie Poo za prodajo v Severni Karolini.

Ključna razlika je v tem, da ponujajo nasvete, kako odkriti prevarante. Namesto urejenih slik ta vzreditelj objavlja videoposnetke svojih mladičkov.

Healthy Pups delujejo na območju 6500 kvadratnih metrov, kjer se psi lahko prosto sprehajajo in igrajo na prostem. Ni čudno, da imajo prijetno naravo!

Če dobite mladička Yorkie Poo iz te psarne, boste zagotovo dobili tistega, ki je bil šolan v zaboju, mikročipiran in ima enoletno zdravstveno garancijo.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

3. Pasji klub Charlotte

Pasji klub Charlotte

Enega od mladičkov Yorkie Poo za prodajo v Severni Karolini lahko najdete prav tukaj pri tej elitni skupini rejcev. V to skupino se lahko vključijo samo usposobljeni rejci, ki imajo ustrezno znanje in izkušnje.

Starševski psi so pred vzrejo genetsko pregledani, da se odstranijo vse možnosti za mladiče z genetskimi boleznimi. Ta klub daje desetletno zdravstveno garancijo za vsakega mladička, ki ga proda.

Mladičke in pse vzgajamo z veliko skrbjo in naklonjenostjo, tako da se zlahka družijo. Njihovo fizično in duševno zdravje je glavna prioriteta za vse rejce, registrirane pri Charlotte Dog Clubu.

Dostopate lahko na 24-urno telefonsko številko, kjer lahko odgovorite na vse skrbi in vprašanja vašega mladička.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

Za več si oglejte: Najboljši rejci Yorkie Poo v Teksasu! in najboljši rejci pooja Yorkie v New Yorku!

4. Pitter Pat Pups Severna Karolina

Pitter Pat Pups

Patsy ima enaindvajset let izkušenj z vzrejo in vodi to psarno. Mladičke odda v posvojitev šele potem, ko se prepriča, ali je novi lastnik sposoben prevzeti to odgovornost.

Vsi psi so poskrbljeni in obravnavani kot družina, njihove sobe pa so klimatizirane ali ogrevane glede na vreme. Ta psarna bi lahko bila vaša izbira za enega od mladičkov Yorkie Poo v Severni Karolini.

Mladičke vsak dan ravnamo tako, da se poznajo in so pripravljeni na druženje z ljudmi različnih starosti. Ko boste dobili svojega, bi ga cepili glede na starost in ga razglistili. Prejeli boste tudi krzneno kepico, naučeno na kahlico z enoletno zdravstveno garancijo.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

5. CK Yorkie-Poos NC

CK Yorkie-Poos

Za to psarno, ki v Severni Karolini vzgaja mladičke Yorkie Poo v zadnjih petih letih, stoji duo mož-žena. Ta ekipa rejcev zagotavlja, da bodo svoje pse vzgajali v varnem, srečnem in zdravem okolju.

Mladički so že socializirani, saj so v bližini drugih hišnih ljubljenčkov, kot so mačke in psi, pa tudi otrok družine.

Če si želite enega ali več mladičkov Yorkie Poo iz te psarne, lahko vplačate začetni depozit, da jih rezervirate. Ta znesek je nepovraten. Cena teh mladičkov je precej dostopna – 900 $ za samice in 700 $ za samce.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

6. Harts Precious Pups

Harts Precious Pups

To je psarna, ki jo morate preveriti, če iščete mladičke Yorkie Poo za prodajo v Severni Karolini. Vzreditelj sledi vodniku Kultura mladičev, da vzgaja pse po najboljših priporočilih veterinarjev in drugih strokovnjakov na tem področju.

Pri Hartsu imajo psi svojo sobo v hiši in dvorišče za vadbo in igro. S toliko ljubezni in skrbi, ki so jim dani, ni čudno, da zrastejo v čudovite krznene kroglice.

Ko rezervirate svojega kužka, lahko FaceTime spremljate njegov napredek, dokler se ni pripravljen preseliti k vam.

Če preberete ocene strank na spletnem mestu, boste videli, da ta psarna svoje mladiče pravilno vzgaja in še naprej nudi podporo novim lastnikom.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

7. Lovable Yorkie Poo Pupsies

Ljubki mladički na tehtnici

Zadnji na seznamu rejcev Yorkie Poo v Severni Karolini je Scales Lovable Puppies.

Cortez Scales je človek, ki stoji za uspehom te psarne. Odraščal je s psi okoli sebe in razvil globoko ljubezen do njih. Leta 2003 je začel vzrejati pse kot hobi, leta 2010 pa mu je to postalo redni poklic.

Pri Scales boste dobili mladičke Yorkie Poo, ki so šolani, cepljeni glede na njihovo starost, razglisteni, pregledani pri veterinarju in z zdravstvenim jamstvom. Ta vzreditelj poskrbi, da bodo novi lastniki dobili svojega popolnega kosmatega spremljevalca. Še več, če imate težave s kužki, lahko kadar koli pokličete psarno.

Informacije o rejcu Yorkie Poo:

Kako izbrati rejca Yorkie Poo v Severni Karolini

Najboljši rejci pooja Yorkie v Severni Karolini

Vsi rejci niso enaki, zato je pametneje pretehtati naslednje dejavnike, preden izberete rejca Yorkie Poo v Severni Karolini.

 • Preverite, kako so rejci pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
 • Dober vzreditelj mora biti registriran pri AKC ali CKC in tudi njihovi psi.
 • Rejitelj, ki ga izberete, mora imeti vsaj pet let izkušenj z vzrejo.
 • Tisti rejci, ki jim je dobro počutje kužka izjemnega pomena, bi morali imeti v psarni ustrezno razkuževanje in varnostne prakse.
 • Noben vzreditelj ne sme dovoliti novemu lastniku, da mladička odpelje domov, preden je star osem tednov.
 • Včasih rejci dodajo fotografirane slike mladičkov, zato se prepričajte, da jih obiščete, preden rezervirate enega na spletu.
 • Ko obiščete psarno, preverite, ali je na njem odprt prostor s senčniki za pse za igro, telovadbo in počitek.
 • Če so psi v hiši, mora biti ogrevanje in klimatizacija.
 • Genetske preglede je treba opraviti na starševskih psih, da zagotovimo gensko brezhibne mladičke.
 • Mladiček, ki ga vzamete domov, mora biti naučen na kahlico, cepljen, razglističen, pregledan pri veterinarju in mora imeti zdravstveno garancijo.
 • Preverite način plačila in možnosti.

Več informacij o Yorkie Pooju v Severni Karolini

Ta seznam rejcev Yorkie Poo v Severni Karolini je bil sestavljen po skrbnem pregledovanju spletnih mest in strani družbenih medijev. Poskušali smo zagotoviti, da so tukaj vključeni samo rejci z zadostnimi izkušnjami in pravimi pogoji vzreje.

Toda kot vedno je močno priporočljivo, da po dogovoru fizično obiščete psarno, da se pomirite glede kakovosti rejca.

Zaključek za “najboljše rejce pooja Yorkie v Severni Karolini”

Najboljši-Yorkie-Poo-vzreditelji-v-Severni-Karolini-Prodaja

Številne psarne trdijo, da so najboljši rejci Yorkie Poo v Severni Karolini. Toda vaša odgovornost kot novi lastnik je, da izberete vzreditelja, od katerega boste zagotovo dobili zdravega psa Yorkie Poo s prijetnim temperamentom.

Ta objava vam je poskušala predstaviti osnovne podrobnosti o sedmih najboljših rejcih psov Yorkie Poo v Severni Karolini. Za začetno idejo bi morali obiskati njihovo spletno mesto in ji slediti z obiskom.

Vesel lov za vašim novim kosmatim družinskim članom, ki vas bo naučil, kaj je prava pasja ljubezen!

Več povezanih vsebin: