7 najboljših pasjih varstvo v Birminghamu, AL! (2022)

Predloga Best-Doggy-Daycare-in-Birmingham-AL

Če iščete dnevno varstvo za pse v Birminghamu, ste prišli na pravo mesto. Birmingham je dom številnih dnevnih centrov za pse. Če vam je ljubše udobje, ugodnosti ali cene, imate na izbiro veliko vrtcev. Vsi vrtci na tem seznamu so dobra izbira za pse.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu in poiščete svoj pasji vrtec v Birminghamu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Alabami in Najboljši rejci Goldendoodle v Alabami.

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v Birminghamu

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v Birminghamu

Ti ugledni pasji vrtci na našem seznamu bodo poskrbeli, da bo vaš pes varen, srečen in dobro socializiran. Ne glede na to, kje ste v Birminghamu, je vedno lepo imeti primerno lokacijo dnevnega varstva za psa v trenutkih, ko ne morete biti zraven.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega in Najboljše luksuzne hišice za pse.

1. The Pawms Pet Resort

Letovišče za ljubljenčke Pawms

S tremi lokacijami v Birminghamu lahko Pawms Pet Resort vašemu psu zagotovi nego in pozornost, ki jo potrebuje, medtem ko ste čez dan zunaj. Psi so instinktivno družabna bitja (običajno), zato Pawms vsak dan deluje z metodo odprte igre.

Dnevno varstvo pri Pawms uči pse, da se počutijo udobno v bližini različnih drugih psov. Spodbuja redno telesno pripravljenost in duševno stimulacijo. Psi se učijo tudi pozitivnega vedenja. Dnevno varstvo vključuje pristojbino v višini 25 $ na dan na vsaki lokaciji. Večdnevni paketi so na voljo za 10 in 30 dni.

Vsi psi morajo biti seznanjeni s cepivi, preden se vpišejo v dnevno varstvo. Potrebna cepiva vključujejo Bordetella, steklino in DHPP. Lahko zagotovite papirnate kopije zapisov o strelih ali pa jih pošljete svojemu veterinarju po e-pošti na Pawms. Mladički morajo biti stari vsaj štiri mesece, da lahko obiskujejo dnevno varstvo.

Podrobnosti o letovišču Pawms Pet

Vestavia Hills

  • naslov: 3118 Pine Tree Drive, Vestavia Hills AL 35243
  • Telefon: (205) 969-1053

Avondale

  • naslov: 3626 5th Avenue South, Birmingham AL 35222
  • Telefon: (205) 745-3933

1. avenija sever

  • naslov: 806 1st Avenue North, Birmingham AL 35203
  • Telefon: (205) 407-8098

2. Wags N Whiskers Celovita nega hišnih ljubljenčkov

Wags N Whiskers Celovita nega hišnih ljubljenčkov

Pri Wags N Whiskers je lastnica Merritt Milam preučila vse vidike oskrbe psov, preden je odprla svoj sanjski center za nego hišnih ljubljenčkov. Potem ko je postala certificirana trenerka psov ABC, je postala aktivna članica Animal Behavior Management Alliance in Združenja profesionalnih trenerjev psov. Bila je tudi veterinarski tehnik, preden je uradno odprla Wags N Whiskers.

Potrebujete pomoč pri speljevanju psa v vrtec? Trenutno Wags N Whiskers ponuja storitve usposabljanja, vkrcanja, dnevnega varstva, nege, kopanja in taksijev. “Camp Wags” Gostje vrtca se počasi predstavljajo drug drugemu, da ne bi koga preobremenili. Takrat je dan poln igranja, druženja in vadbe. Vsak dan pride vaš kuža domov s poročilom o svojih dejavnostih in uspehih.

Wags Express vam lahko pomaga pri prevozu psa sem in tja (V radiju 5 milj). Cena dnevnega varstva Camp Wag vključuje posebno ponudbo za nove stranke na pet dni za 100 $. En dan stane 30 $. 5-dnevni paket stane 125 $, 30-dnevni pa 600 $. Vsi gostje dnevnega varstva morajo biti obveščeni o Rabies, DHPP in Bordetella.

Wags N Whiskers Celovite podrobnosti o negi hišnih ljubljenčkov

3. Območje lajanja

Območje lajanja

Barking Zone je bil nominiran za najboljšega otroškega varstva psov v Birminghamu. Ponujajo 2-tedenske seje na krovu in vlaku, dnevno varstvo in nočno varstvo ter zasebne tečaje poslušnosti. Dnevno varstvo v The Barking Zone je 100 % nadzorovano, razen če so psi v svojih pesjakih za čas spanja.

Dnevno varstvo je tudi na prostem pod senčno streho (dež ali sijaj) razen če je na nebu strela. Psi so dobro socializirani in psihično stimulirani ves dan. Barking Zone ima dve zunanji površini za igranje psov. En del je namenjen velikim psom, da tečejo in se igrajo.

Drugi del je namenjen majhnim psom. Včasih so starejši psi nameščeni z majhnimi psi. Vsi psi lahko poleti uživajo v bazenu. Pogosti obiskovalci imajo možnost kupiti mesečno vozovnico za večjo učinkovitost in nižje cene.

Mesečna vozovnica stane 375 $ za enega psa ali 575 $ za dva psa v istem gospodinjstvu. Cel dan za enega psa stane 26 $, poldnevni pa 16,50 $. Dva psa v istem domu staneta 42 $ za en dan ali 31 $ za pol dneva.

Podrobnosti o območju lajanja

4. My Spoiled Pet Resort & Spa

My Spoiled Pet Resort & Spa

Daycare je My Spoiled Pet Resort, Spa pa je namenjen izključno za pse malih pasem pod 25 funtov. Ni vam treba skrbeti, da bo pes velike pasme teptal vašega mladička, medtem ko vsi tečejo naokoli. Vsi malčki se bodo tako zelo zabavali skupaj. Dnevno varstvo za celodnevne goste poteka od 7. do 18. ure.

Poldnevni gostje lahko obiščejo od 12.00 do 18.00. Celodnevni dnevi stanejo 20 $, poldnevni pa 10 $. Za pogoste obiskovalce so na voljo 10 in 20-dnevni paketi. Moj razvajen ljubljenček ponuja 10% popust aktivnim vojaškim pripadnikom. Moj pokvarjeni hišni ljubljenček potrebuje steklino, kašelj Bordetella/psarne in DA2PP za dnevno varstvo. Pokličite to žensko lastništvo za brezplačno posvetovanje.

My Spoiled Pet Resort & Spa Podrobnosti

5. Pasji park Cahaba Beach

Pasji park na plaži Cahaba

Izraz “pasji park” lahko pusti slab okus v ustih zaradi slabega ugleda mestnih parkov za pse. Toda Cahaba Beach Dog Park ni vaš povprečen park za pse brez nadzora. Vsi psi morajo imeti članstvo, najnovejša cepiva in opraviti test temperamenta za vstop v Cahaba Beach.

Kot vedno bodite previdni, ko ste v pasjem parku, toda plaži Cahaba lahko zaupate bolj kot vašemu povprečnemu mestnemu parku za pse. Ti psi lahko uživajo v sproščujoči temi na plaži z zabavo na soncu. Dnevno varstvo v parku za pse Cahaba Beach poteka na zunanjih igriščih s senčnim krovom Tiki Hut, čistim travnikom, agility obroči in rampo ter laguno s pljuskanjem.

Pred obiskom dnevnega varstva morajo psi opraviti oceno temperamenta. Pristojbina za to oceno je 20 $, vendar le, če vaš mladiček uspe. Najprej se člani osebja srečajo z vašim kužkom v preddverju, da vidijo, kako se odziva na neznane ljudi. Če je to dobro, člani osebja popeljejo vašega kužka skozi psarno in vrtec, da sreča nekaj psov skozi ograjo.

Če bo šlo dobro, se bo vaš pes srečal z nekaj drugimi psi na nadzorovan način brez povodca in videl, kako se igra z drugimi. Če vaš pes opravi oceno temperamenta, mora imeti trenutno cepivo DHLPP, Bordetella in steklino. Če je starejši od sedmih mesecev, ga je treba sterilizirati/kastrirati. Cel dan stane 27 $, pol dneva pa 18 $. Luknjene kartice so na voljo za 5, 10 ali 15 dni. Odločite se lahko tudi za mesečno vozovnico. Na voljo so tudi poldnevni paketi.

Podrobnosti o pasjem parku na plaži Cahaba

6. Pasji dnevi v Birminghamu

Pasji dnevi v Birminghamu

Dog Days of Birmingham je okolje brez kletke s storitvami dnevnega varstva, penziona, zdravilišča, maloprodaje in usposabljanja. Psi imajo redni urnik, da so njihove rutine dosledne in njihov um zadovoljen. Vsak dan se začne z zgodnjim izletom na streho, kjer si privoščite čas v kopalnici in priložnost, da pretegnete noge.

Nato gre za igralnice z običajnim krogom prijateljev. Člani osebja ves dan nenehno rotirajo pse naprej in nazaj s časom za dremež ob 11.00 in 12.00. Vsi psi so testirani na temperament, preden se vpišejo v dnevno varstvo zaradi varnosti vseh. Po tem načrtovanem testu temperamenta so vstopi tako dobrodošli kot rezervacije.

Glede na celotno razkritje Dog Days, ste več kot dobrodošli, da obiščete svojega kužka čez dan, medtem ko biva v Dog Days. Pristojbine za Dog Days vključujejo cel dan, ki stane med 21 in 28 $, odvisno od paketa, ki ga kupite. En dan stane 35 $. Poldnevni stane med 11 in 15 $, odvisno od paketa.

En pol dneva stane 18 $. Ne pozabite preveriti tudi njihovega nagradnega programa. Za vsak četrti paket, ki ga kupite, prejmete brezplačne dni v vrtcu. Po nakupu štirih 20-dnevnih paketov prejmete sedem dni brezplačno. Po nakupu štirih 10-dnevnih paketov prejmete pet dni brezplačno. Po nakupu štirih 5-dnevnih paketov dobite dva dneva brezplačno.

Podrobnosti o pasjih dnevih v Birminghamu

7. Pogovarjamo se s psom

Pogovarjamo se s psom

Zadnji pasji vrtec v Birminghamu na tem seznamu je “Pogovarjamo se s psom.” We Talk Dog je podjetje v lokalni lasti, ki ga sestavljajo ljudje, ki imajo radi pse in jim želijo dati najboljše možno življenje. We Talk Dog ponuja alternativo tradicionalnemu dnevnemu varstvu. Naredijo več kot le izpolnjevanje osnovnih potreb psa po negi in vključujejo prostorne igralne površine in apartmaje za dremež.

Igralni prostori so v zaprtih prostorih in na prostem, s popolno nadzorovano skupinsko igro na travi K-9. Psi lahko uživajo v igračah, bazenih in svojih lastnih vodnikih Dog Talk. Vsi psi morajo pred vpisom v vrtec opraviti oceno temperamenta. Pregled je serija vaj za razumevanje stopnje socializacije vašega psa in odkrivanje kakršne koli agresije.

Uslužbenci bodo vašemu psu pripravili ogled objekta, da se prepričajo, da je tam udobno. Nato bodo vašega psa počasi predstavili drugim psom, da bodo videli, kako se odzove in odzove. We Talk Dog tudi zahteva, da so psi na tekočem o steklini, Bordetelli in Distemper.

Pse, starejše od šestih mesecev, je treba sterilizirati ali kastrirati. Pred sestankom za oceno temperamenta pošljite dokazilo o cepljenju. En dan dnevnega varstva stane 30 $. Večdnevni paketi so na voljo v 5, 10, 15, 20 in 30-dnevnih korakih, s čimer se cena zniža na 25 USD na dan.

Pogovarjamo se o podrobnostih o psu

Zaključek za “Najboljše dnevno varstvo za pse v Birminghamu”

Najboljše dnevno varstvo za pse v Birminghamu, AL

Ste našli kakšen vrtec, ki vam je všeč? Kot vedno, pred vpisom psa obvezno pokličite in si oglejte vrtec. Zagotovite, da člani osebja dobro skrbijo za mladičke in poskrbite, da bo prostor čist.

Pse je treba dobro nadzorovati. Člani osebja naj komunicirajo s psi in jih ohranjajo angažirane, da se izognejo dolgčasu. In če vas pes vsakič, ko greste v vrtec, potegne proti vratom, veste, da ste našli pravo mesto.

Za več vodnikov, podobnih temu pasjem dnevnemu varstvu na seznamu v Birminghamu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete v vašo prednostno dnevno varstvo za pse v Birminghamu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: