7 najboljših pasjih varstvo v Greenvilleu, SC! (2022)

Predloga Best-Doggy-Daycare-in-Greenville-SC

Če iščete najboljše otroško varstvo za pse v Greenvilleu v Južni Karolini, ste prišli na pravo mesto. Greenville ima nekaj zelo preprostih dnevnih centrov za pse, da se sprostijo in zabavajo.

Preden se pomaknete navzdol po seznamu priporočil tega pasjega dnevnega varstva v Greenvilleu v Južni Karolini, si oglejte te vodnike naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Charlestonu, Južna Karolina, in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Južni Karolini.

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v mestu Greenville v Južni Karolini

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v mestu Greenville v Južni Karolini

Oglejte si nekaj krajev na tem seznamu. Ti objekti so čisti, varni in vzdrževani z največjo skrbnostjo. Vaš pes se bo počutil, kot da je na svojem dvorišču. Upamo, da boste našli tisto, kar iščete.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši pasji koraki za avtomobile in Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse.

1. Hollycrest Bed & Biscuit

Hollycrest Bed & Biscuit

Hollycrest Bed & Biscuit svojim pasjim gostom ponuja domače vzdušje. Ta vrtec se nahaja v mirnih podeželskih hribih in nudi psom mir in sprostitev, ki jih potrebujejo, medtem ko so njihovi ljudje zunaj. Hollycrest ima velike zasebne prostore, zunanji paviljon, sprehajalne poti, pokrite zunanje površine, gozdnate površine in polja ter luksuzne apartmaje.

Psi lahko uživajo v aparatih za meglo, ventilatorjih in zunanjem ogrevanju v paviljonu vse leto. Dnevno varstvo se odpre svetlo in zgodaj ob 6.30. Igralne skupine ročno izberejo člani osebja, ki preučujejo osebnost in družbene manire vašega psa.

Igralne skupine se dnevno spreminjajo glede na to, kateri psi so prisotni v vrtcu. Kot eno najstarejših psarn na tem območju, Hollycrest vodi visoko usposobljeno osebje, ki je vedno na mestu in skrbi za varnost vašega mladička. Celodnevno varstvo stane 26 $. Pol dni stane 17 $. Popusti so možni preko večdnevnih paketov.

Popust prejme tudi drugi pes iz iste družine. Hollycrest ponuja podaljšan delovni čas 7 dni v tednu brez časa za odjavo za vaše udobje. Psi morajo biti na povodcu ves čas na povodcu. Dnevno varstvo je prvi pride, prvi melje. Psi morajo imeti najnovejšo steklino, Bordetello in DHLPP.

Podrobnosti o postelji in piškotih Hollycrest

2. Pasja kultura

Pasja kultura

Dog Culture je edinstvena ustanova za obogatitev psov in socialno središče v lokalni lasti. Osredotočajo se na izboljšanje življenjskega sloga psov in njihovih lastnikov. Poleg dnevnega varstva ponujajo nego, vkrcanje, postajo za pranje psov, prevoz in maloprodajne prostore – vse, kar potrebujete na enem mestu.

Program dnevnega varstva v Dog Culture se drži dnevnega urnika, ki vključuje igranje s prijatelji, igranje na prostem, uganke in dremež. Pse spodbujamo, da ostanejo aktivni, da jim omogočijo potrebno vadbo. Člani ekipe nenehno nadzorujejo pse zaradi varnosti vseh. Člani so tudi usposobljeni za pasjo prvo pomoč in oživljanje ob nesrečah.

In vas prosimo, da gledate svojega kužka, kako se igra na njihovih spletnih kamerah. Dnevno varstvo stane 35 $ za cel dan. Pol dneva stane 25 $. Dodatni psi iz iste družine stanejo 30 in 22 dolarjev. Zgodnji odhod in pozen prevzem do 30 minut se lahko dogovorite za dodatnih 5 $. Na voljo so 5 in 10-dnevni paketi, ki veljajo do enega leta. Vsi psi morajo pred uradnim začetkom dnevnega varstva opraviti in opraviti srečanje in pozdrave.

Podrobnosti o pasji kulturi

3. Apartmaji za hišne ljubljenčke Stay & Play

Apartmaji za hišne ljubljenčke Stay & Play

Ljudje v Pet Suites govorijo psa in pravijo: »Ostani z nami. Igrajte se z nami. Spa z nami.” Ta ustanova za nego hišnih ljubljenčkov ponuja dnevno varstvo, vkrcanje, nego in usposabljanje. Varnost je njihova prioriteta številka ena, ne glede na to, zakaj ste na obisku. Zato mora vsak pes opraviti dvodelno oceno, preden se lahko pridruži skupinskim igranjem.

Psi, ki raje preživijo dan sami, prejmejo prilagojene, individualne igralne seje, tako da lahko še vedno dobijo izpolnjen dan. Day Play je za družabne metulje, ki potrebujejo osem ur igre na svojih notranjih in zunanjih igralnih površinah. Psi imajo dovolj prostora za sprostitev in tudi za dremež.

Psi, ki imajo raje osebni prostor ali človeško interakcijo, lahko uživajo v dnevnem vkrcanju. Day Boarding vključuje sproščujočo zasebno sobo, več odmorov za kahlo, sobno postrežbo in do tri obroke ali prigrizke. Dnevna igra stane 26 $ ali 18 $ za pol dneva. Na voljo so 10- in 20-dnevni paketi. Psi morajo biti za dnevno igro sterilizirani ali kastrirani. Dnevni vkrcaj stane 31 $. Na voljo so tudi 10- in 20-dnevni paketi.

Podrobnosti o bivanju in igranju v apartmajih za hišne ljubljenčke

4. Veterinarska ambulanta Pet Paradise

Veterinarska ambulanta Pet Paradise

Pet Paradise je popoln dnevni center, če potrebujete redno veterinarsko ambulanto. Ali pa morda potrebujete priročen način, da svojega kužka obveščate o cepivih in izpitih. Ponujajo načrte dobrega počutja z neomejenimi obiski pisarne, dostopom do dnevnega tabora, osnovnim diagnostičnim testiranjem, osnovnim cepljenjem in rutinskim razčiščevanjem.

V dnevnem taboru za pse člani osebja poskrbijo, da bo vaš kuža preživel čas svojega življenja. Vaš pes bi lahko skočil v bazen ali lovil žogo. Vašemu psu ne bo nikoli dolgčas. Pasji gostje uživajo v klimatiziranih apartmajih in igriščih s sintetično travo. Lahko skočijo v bazen ali sedijo pred ventilatorji, ko je zunaj vroče. In vaš prvi dan dnevnega tabora je brezplačen.

Igralne skupine so ločene po velikosti pasme in temperamentu. Igralni čas je vedno pod nadzorom, pse pa spodbujamo, da ostanejo aktivni. Dnevna cena dnevnega varstva je 40 $. Polovični dan stane 25 $. Tedenska vozovnica stane 26 $ na dan. 4-dnevna vozovnica stane 35 $ na dan, 10-dnevna pa 34 $. Lahko se prijavite za dodatke, kot so Wash-N-Go Bath, Furever Connected (dnevni komunikacijski paket), ali pasji sladoled.

Podrobnosti veterinarske klinike Pet Paradise

5. Camp Bow Wow

Camp Bow Wow

Camp Bow Wow Doggy Daycare je zasnovan tako, da izboljša življenje vašega psa, medtem ko ste zdoma v varnem, zabavnem in negovalnem okolju. Camp Bow Wow razume, da je vaš pes tam za druženje in vadbo. Člani osebja (ali svetovalci v taboru) spodbujajo interakcijo med psi in ljudmi.

Dnevno varstvo v kampu Bow Wow ponuja vrhunsko oskrbo po all-inclusive cenah. Psi v dnevnem varstvu bodo svoj dan preživeli v igri s sošolci, medtem ko bodo sodelovali v igrah in dejavnostih s svetovalci tabora.

Če imate visoko energijsko pasmo, ki potrebuje dodatno mentalno stimulacijo, se prijavite na dodatke, ki vključujejo Sniff & Seek, Snuggle Time in Play Pals. Dan intervjuja je brezplačen (da poskrbite, da se bo vaš kuža razumel z drugimi psi). Celotni dnevi v kampu Bow Wow stanejo 30 $, polovični dnevi pa 22 $. Za redne stranke so na voljo 5, 10 in 20-dnevni paketi.

Podrobnosti o kampu Bow Wow

6. Usposabljanje psov in letovišče za hišne ljubljenčke

Šolanje psov in letovišče za hišne ljubljenčke

Upstate Dog Training and Pet Resort je dom stran od doma. Upstate Do Training je družinsko podjetje s trenerji, frizerji in osebjem za penzione. Vse se je začelo kot uslugo prijateljem in družini, ki so skrbeli za pse med odsotnostjo.

Šolanje psov na severu države se je v zadnjih 20 letih izjemno povečalo. Psi, ki obiskujejo dnevno varstvo, imajo hektarje, kjer lahko tečejo in se igrajo z naravnim potokom in bazeni, v katerih se lahko pljuskajo. Z vsemi temi ugodnostmi je lastnica Jill Jones zapustila redno službo in začela poslovati v svoji kleti.

Ograjena igralna območja vključujejo plezanje, agility, sončna in senčna območja. Oglejte si njihov program usposabljanja v psarni, ki traja tri tedne. Kužka oddajte v nedeljo zvečer in ga prevzamete čez dan v petek. Vaš kuža je čez vikend doma z vami, da lahko vidite njegov napredek.

Vadba je vključevala ročne in glasovne ukaze. Člani osebja lahko obravnavajo vedenjske težave, kot so skakanje, grizenje, domače vedenje, agresivnost zaradi hrane in socialne veščine. Lahko se ukvarjajo tudi z usposabljanjem vašega psa za kahlico. Dnevno varstvo je na voljo od ponedeljka do petka. Pristojbina je 18 $ na psa na dan.

Usposabljanje psov na severu države in podrobnosti o letovišču za hišne ljubljenčke

7. Hotel Noble Dog

Hotel Noble Dog

Zadnji v tem pasjem vrtcu v Greenvilleu je “Hotel Noble Dog.” Hotel Noble Dog je letovišče za hišne ljubljenčke visokega razreda s 100 kvadratnih metrov velikimi zasebnimi apartmaji z dvema ločenima posteljama, TV in brezplačno sobno postrežbo. Noble Dog ima fitnes center, spa, tečaje bontona, storitve šoferja in maloprodajni prostor.

Prirejajo tudi srečanja pasem, tečaje prve pomoči za hišne ljubljenčke, vesele ure hvaležnosti strank, seminarje za usposabljanje otrok in dogodke posvojitve. Psi lahko med vrtcem uživajo v ugodnostih tega hotela s 5 zvezdicami. Vaš pes mora biti na tekočem o svojih osnovnih cepljenjih. Nespremenjeni psi so dobrodošli v Noble Dog, vendar niso dovoljeni v skupinski igri.

Dovoljene so vse starosti, če ne potrebujejo veterinarskega nadzora. Omejitev glede pasme ni, saj se vsakega psa ocenjuje glede na njegovo osebnost. Uslužbenci bodo dali posebno nego ali zdravila, če bo vaš pes to potreboval. Edini pes, ki ni dovoljen v The Noble Dog, je samica v vročini. Pokličite The Noble Dog Hotel za cene dnevnega varstva.

Podrobnosti o hotelu Noble Dog

Zaključek za najboljše dnevno varstvo za pse v Greenvilleu, Južna Karolina”

Zaključek za najboljše dnevno varstvo za pse v Greenvilleu v Južni Karolini"

Kot lahko vidite, se Greenville ponaša z nekaj zelo kul centrov za dnevno varstvo za pse. Prepričani smo, da boste našli popoln kraj za svojega kužka, medtem ko ste v službi ali na enodnevnem izletu. Kot vedno si oglejte kateri koli vrtec, ki vas zanima. Pogovarjajte se z osebjem in se prepričajte, da bodo ustrezno skrbeli za vašega kužka.

Zastavite veliko vprašanj. Pripeljite svojega kužka na oceno vedenja in se prepričajte, da se razume z drugimi psi. Člani osebja bi morali biti v veliko pomoč pri učenju vašega mladička, da se lepo igra z drugimi. In če vas vaš kuža vsak dan vleče proti vratom, je to ljubeče varstvo.

Za več vodnikov, podobnih temu pasjem dnevnemu varstvu na seznamu priporočil Greenville, si lahko ogledate:

Preden pripeljete psa v svoj vrtec v Greenville, lahko izveste več tako, da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: