7 najboljših pasjih vrtcev v Tacomi! (2022)

Dneva za pse v mestu Tacoma

Če iščete najboljše vrtce za pse v mestu Tacoma, ste na pravem mestu. Tacoma ima široko paleto dnevnih centrov za pse. Vsaka lokacija je razporejena po celotnem območju, kar vam ponuja številne možnosti, lokacije, ugodnosti in cene.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu vrtcev za pse v Tacomi, si oglejte te druge vodnike naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši vrtci za pse v Los Angelesu in Najboljši vrtci za pse v San Joseju.

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v mestu Tacoma

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v mestu Tacoma

Oglejte si ta seznam in preverite, ali je eden od teh dnevnih centrov primeren za vašega kužka.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljše pasje igrače za ločitveno tesnobo.

1. Paws N Pals Doggy Daycare

Paws N Pals Doggy Daycare

Paws N Pals Doggy Daycare ni le vrtec in internat, ampak tudi storitev urejanja in prevoza. Lastnikom psov ponujajo mir, ko iščejo alternativo, da bi pse pustili doma. Objekt je posebej zasnovan za sprejem različnih pasjih osebnosti.

Člani osebja zagotavljajo tolažilno okolje brez stresa za aktivne pse. Seje dnevnega varstva pri Paws N Pals so sestavljene iz duševne stimulacije in socialne interakcije. Psi se držijo dnevne rutine. Dejavnosti vključujejo tek in igranje na prostem, počitek v mirnih kotičkih in čas za spanje v po meri oblikovanih verandah za spanje.

Zunanji prostori imajo varno travo K9. Notranji prostori so posebej prezračeni. Psi morajo imeti za sodelovanje v dnevnem varstvu več posodobljenih cepiv, ne glede na to, ali se odločajo za socialno ali nesocialno varstvo. Psi morda niso na splošno agresivni ali agresivni na hrano/igrače. Če je vaš pes star šest mesecev ali več, ga je treba sterilizirati/kastrirati.

Šest ur ali več dnevnega varstva stane 35,95 $, manj kot šest ur pa 20,53 $. Če potrebujete manj kot pet ur dnevnega varstva, bo Paws N Pals zaračunal 3,93 $ na uro. Na voljo so pet, deset in dvajset dnevni paketi. Domača hrana stane 1,50 $ na porcijo. Dajanje zdravil stane 1,00 USD na zdravilo na dajanje.

Paws N Pals Doggy Daycare Podrobnosti

2. Center za dnevno varstvo in zdravje psov Unleashed

Unleashed Dog Daycare and Wellness Center Tacoma

Unleashed Dog Daycare and Wellness Center je več kot le dnevno varstvo. Nudijo storitve hidroterapije in masaže psov. Hidroterapija je lahko lekcija plavanja za kužke ali pa okrevanje po poškodbi. Če pa vaš pes kaže starost na sklepih in mišicah, je morda na mestu masaža.

Dnevno varstvo omogoča vašemu psu, da se sprosti in ostane sam, ne da bi obtičal doma, medtem ko vas ni. Gostov dnevnega varstva je omejeno na samo 30 na dan, tako da lahko uslužbenci v podjetju Unleashed pozorno opazujejo vsakega psa, poskrbijo, da se ne zgodi nič hudega, in poskrbi, da so psi interaktivni in družabni. Notranji igralni prostori so ogrevani za tiste hladne enodlake mladičke.

Zunanji prostori obsegajo pol hektarja in imajo posebno nestrupeno lubje brez drobcev. Psi se morajo pred vpisom v vrtec udeležiti začetnega presejalnega intervjuja za dnevno varstvo. Za začetek izpolnite prijavo. Dnevno varstvo stane med 25 in 31 $, odvisno od velikosti paketa. Vsi paketi potečejo dva meseca po dnevu nakupa. Unleashed ponuja vojaške popuste in popuste za starejše na zahtevo.

Podrobnosti o dnevnem varstvu in wellnessu za pse Unleashed

3. Mokri nosovi Suhe tace

Mokri nosovi Suhe tace Dog Daycare Tacoma

Wet Noses Dry Paws je sestavljen iz treh lokacij in neprofitne organizacije. Dnevno varstvo pri Wet Noses Dry Paws je odprt slog igre z vsakodnevnimi obogatitvami (igrače, tekalne steze, igre z vodo in kongi). Upoštevajte, da so veliki psi vedno v zaprtih prostorih, medtem ko so majhni psi dovoljeni v zaprtih prostorih in na prostem.

Kul del o mokrih nosovih, suhih tacah je “Pasji park” ure, ko lahko ljudje s svojimi kužki uživajo ob hladnem pivu. Vsak vikend od 11. do 17. ure Nudijo tudi storitve striženja, če vaš kuža potrebuje kopanje ali trim.

Vsak pes mora opraviti obisk prvega dne (35 $), kjer člani osebja spoznajo vašega kužka, ocenijo njegovo osebnost in mu pomagajo pri prilagajanju na novo okolje. Po tem en dan stane 32 $, pol dneva pa 16 $. Na voljo so 5, 12 in 20-dnevni paketi. Če vstopite v vrtec, je treba plačati 5 $ brez rezervacije. Ure Dog Parka stanejo 15 $ na družino in nimajo časovne omejitve.

Podrobnosti o mokrih nosovih, suhih tacah

4. Biscuits Doggie Daycare and Pet Resort

Biscuits Doggie Daycare in Pet Resort

Biscuits Doggie Daycare je ponosen, da je v lokalni lasti in v družinskem upravljanju. Trudijo se ohraniti varno, srečno in brez sile okolje za vašega psa. Lastnica Nicole je študirala na Northwest School of Canine Studies in je inštruktorica za oživljanje prve pomoči pri hišnih ljubljenčkih. Po začetnem ocenjevanju člani osebja vašega psa namestijo v igralno skupino, ki ustreza velikosti njegove pasme in slogu igre.

Pomembno je, da se vaš pes v vrtcu počuti obogatenega, ne pod stresom ali preobremenjenostjo. Biscuits sprejema posebne ukrepe, da bo vaš pes srečen in varen. Daycare Elite je vsak dan rezerviran za majhno število psov. Dnevni urnik je sestavljen iz nadzorovanega skupinskega igranja, pomešanega s skupinskimi igrami, dejavnostmi in počitkom.

Piškoti ponujajo več kot 30 skupinskih dejavnosti in učnih iger. Vse od bobljenja za žogice in boja z blazinami do vstopa gostov in hoje na ohlapnem povodcu. Daycare Elite stane 47 $. Rezervacije so zelo priporočljive, saj je ta storitev priljubljena in se hitro polni.

Biscuits Doggie Daycare in Pet Resort Podrobnosti

5. Dogworxx

Dogworxx Dog Daycare Tacoma

Dogworxx je EDINI popolnoma notranji park in vrtec za pse v Tacomi. Dnevno varstvo je okolje brez psarne s skupno 15 do 20 psi. Psi lahko lovijo žoge, igrajo vlečenje, tečejo po klančinah gor in dol in čofotajo po vodi. Kopalniški odmori potekajo na protimikrobni travi K9Grass.

Za čas dremeža lahko psi uživajo v katerem koli od štirih plišastih usnjenih kavčev, natrpanih z odejami. Dogworxx ima postelje, raztresene po igralnem prostoru za pse, ki želijo sedeti in gledati druge, kako se igrajo. Psi lahko uživajo tudi v filmu na dveh televizorjih z ravnim zaslonom. Psi morajo pred uradnim vpisom v vrtec opraviti vedenjsko oceno.

Ta seja stane 32 $. Vključuje do štiri ure predvajanja. Če gre vse v redu, lahko vaš pes ostane še pol dneva za dodatnih 24 $. Za to oceno morate narediti rezervacijo. Člani osebja ocenjujejo le enega novega psa naenkrat.

Po oceni stane cel dan 34 $. Na voljo so paketi dnevnega varstva. Te pakete morate uporabiti v 60 dneh od nakupa. 10 in 15-dnevni paketi znižajo ceno na 30 $. Za omejitve pasme in zahteve za dnevno varstvo si oglejte spletno stran Dogworxxa.

Podrobnosti o Dogworxxu

6. Šolanje psov in dnevno varstvo s pozitivnim pristopom

Šolanje psov s pozitivnim pristopom in dnevno varstvo Tacoma

Pozitiven pristop” je ravno to – pozitiven pristop do psov in vsega, kar potrebujejo za srečno in izpolnjujoče življenje. V zadnjih 20 letih je Positive Approach postal najboljši center za usposabljanje, ki ga napoti veterinar v Tacomi z varnim vrtcem z dobro osebjem.

V dnevnem varstvu Positive Approach lahko gledate, kako se vaš mladiček igra prek njihovih spletnih kamer v živo. Uslužbenci se redno usposabljajo za pasjo prvo pomoč in ves čas ostanejo na tleh s psi. Vsak dan je sestavljen iz načrtovanih dejavnosti in vaj za pozornost. Vsi psi morajo imeti ažurna cepljenja in negativne fekalne teste.

Psi morajo opraviti tudi test temperamenta, ki ga opravi trener pri Positive Approach. Pse, starejše od desetih mesecev, je treba sterilizirati/kastrirati. Vsi psi morajo prispeti do 10. ure. Cena je 39 $ za en dan. Dva psa staneta po 32 $. Na voljo so pet, osem, 12 in 20-dnevni paketi, uporabni 60 dni.

Podrobnosti o šolanju psov in dnevnem varstvu s pozitivnim pristopom

7. Bark Central

Bark Central Dog Daycare Tacoma

Zadnji na seznamu pasjih vrtcev v Tacomi je “Bark Central.” Bark Central vas vabi, da načrtujete ogled njihovega objekta in poskusno sejo za vašega psa. To majhno podjetje spodbuja mlade, hiper kužke in plašne reševalne pse ter vse vmes, da obiskujejo njihovo dnevno varstvo. Psi potrebujejo socializacijo in vadbo.

Dnevno varstvo je zanje odlična možnost, da se naučijo obnašanja, se povežejo s prijatelji in porabijo nekaj energije. Bark Central ima sedem različnih igralnih skupin, od majhnih pasem (30 funtov ali manj) za velike aktivne pasme (Od 6 mesecev do 3 let in igriv) starim/mirnim psom (sramežljivi, umirjeni in starejši psi, ki se želijo samo sprostiti).

Vsak pes, ki ga zanima dnevno varstvo, mora opraviti oceno vedenjskega preizkusa. Svojega psa preprosto pustite v Bark Central za največ tri ure. Člani osebja predstavijo vašega psa drugim psom (enega po enega), da se seznanimo. Psi morda niso agresivni do drugih.

Prostor je omejen in člani osebja ne morejo sprejeti dodatnega prostora za agresivne pse. Pse, starejše od sedmih mesecev, je treba sterilizirati ali sterilizirati. Potreben je dokaz o obstoječih cepivih. Psi ne smejo obiskovati dnevnega varstva z bolhami ali paraziti. Seja Behavioral Trial stane 20 $.

Pol dneva dnevnega varstva stane 22 $ (štiri ure ali manj). Cel dan stane 32 $ (do 12 ur). Na voljo so paketi dnevnega varstva. Ni jih mogoče uporabiti za vkrcanje. Ne potečejo. Možnosti vključujejo pet pol dni, pet polnih dni, deset polnih dni ali 20 polnih dni. Starejši in vojaški člani prejmejo 5% popust na pakete.

Bark Central Podrobnosti

Zaključek za “Najboljša dnevna varstva za pse v Tacomi”

Zaključek za najboljše dnevne varstvo za pse v Tacomi

Ste našli nekaj dnevnih centrov, ki bi lahko bili primerni za vas in vašega kužka? Preden vpišete svojega kužka, se prepričajte, da zahtevate ogled. Poklepetajte z zaposlenimi in postavite veliko vprašanj. Večina dnevnih centrov bo naredila vse, kar je v njihovi moči, da dobro skrbijo za vašega kužka.

Morda pa boste morali izbrati tistega, ki izvaja dnevne dejavnosti in igre za pse, da bodo njihovi možgani zaposleni. In kot vedno, če je vaš kuža navdušen, da se usede v avto in gre v vrtec, ste našli pravega.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu dnevnih vrtcev za pse v Tacomi, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete v vrtec v Tacomi, lahko izveste več tako, da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: