7 najboljših rejcev angleških buldogov v Oregonu! (2022)

Rejci angleških buldogov v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce angleških buldogov v Oregonu. Buldog je pasma psov povprečne velikosti, ki jo običajno imenujemo britanski buldog ali angleški buldog. To je velik, mišičast pes z vanj potisnjenim nosom in nagubanim obrazom.

Buldogi so priljubljena pasma psov, ki je v Združenih državah čista z izrazitimi širokimi rameni in glavo ter izstopajočo mandibulo. Obrvi so debela kožna guba in okrogle črne oči.

Buldog ima visečo kožo pod vratom, ostre zobe in povešene ustnice. Dlaka je ravna, tanka, gladka in je bele, rjave tigraste, rdeče ali pegaste barve. Buldogi so bili najprej zaposleni za prevoz goveda na trge in so igrali igro, imenovano vaba bikov, preden so jih prepovedali.

Danes je buldog ljubeč in zaupanja vreden spremljevalec, ki ga imajo radi številni lastniki hišnih ljubljenčkov. Čeprav so bili angleški buldogi sprva razviti za poganjanje goveda in vabe bikov, sta jih zaslovela zaradi njihovega sladkega značaja in skrbne narave.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev angleških buldogov v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mini šnavcerjev v Oregonu in Najboljši vrtci za pse v Bendu, Oregon.

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Oregonu

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Oregonu

Spodaj je naveden seznam nekaterih najuglednejših rejcev angleških buldogov v Oregonu, ki vam bodo pomagali pri iskanju psa, ki ste ga vedno želeli. Začnimo s to zabavo.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najboljše alternative za zaboj za pse in Najboljši pasji pasji pasji Go Pro.

1. PuppySpotovi angleški buldogi za Oregon

PuppySpotovi angleški buldogi za Oregon

Ker iščete rejce angleških buldogov v Oregonu, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je dobro znana in ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih angleškega buldoga iz udobja svojega doma v Oregonu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci angleških buldogov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Oregonu. Preden nadaljujete na pot za mladička angleškega buldoga za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Gridiron Bulldog – Colorado

Gridiron Bulldog – Kolorado

Shawn Ashbaugh, lastnik psarne Gridiron Bulldog Kennel, je ljubitelj angleških buldogov že od sredine 80-ih let in je bil del številnih pasjih razstav. Če iščete poverilnico, ima poverilnice. Kot aktivni udeleženec v Bulldog klubu Denver, Oregon State Bulldog Club in BCA je Shawn zelo vpet v svet buldogov.

AKC Reeder of Merit Shawn je bil tudi sodnik buldogov in vzreditelj AKC. Letos je bil sprejet v AKC Hall of Fame. Gridiron Bulldogi se redijo le občasno zaradi ohranjanja, tako da lahko računate na čudovite mladičke, ki izpolnjujejo najstrožje zahteve glede zdravja in temperamenta.

Podrobnosti o Gridiron Bulldog

3. Flyboy’s Bulldogi

Flyboyjevi buldogi

Kot zakonski par sta imela Jeff in Winn Ryman buldoge od leta 1987, ko sta kupila svojega prvega buldoga. Potem ko je zapustil aktivno dolžnost, se je Jeff bolj vključil v BCA, Oregon State Bulldog Association in The Bulldog Club of Greater Seattle (od tod tudi ime).

Par vodi Flyboy’s Bulldogs, psarno, v kateri sta vzrejala, imela v lasti in skrbela za buldoge, ki prejemajo nagrade že pet generacij.

Kot priznanje za njihove dosežke pri vzreji vrhunskih angleških buldogov so bili sprejeti v BCA Breeder Hall of Fame. Na spletni strani psarne je galerija, kjer si lahko ogledate njihovo impresivno zbirko buldogov in postavite vprašanja o njihovih mladičkih.

Podrobnosti o Flyboy’s Bulldogs

4. Edinstveni buldogi

Eden od vrst buldogov

One of a Kind Bulldogs ponuja najboljše angleške buldoge za stranke po vsem svetu. Domače pse imajo po vsem svetu, tudi v Oregonu. Najdete lahko angleške buldoge, vrhunsko pasmo. V Oregonu lahko po nizki ceni dobite mladičke starega angleškega buldoga, ki so zdravi, veseli in dobro socializirani.

So vrhunski rejci z neprekosljivimi zagotovili in neprimerljivo storitvijo za stranke. Seveda smo zaradi njihovega izjemnega buldoga najboljše mesto za vaše mladičke Oregon Olde English Bulldogs. Če iščete popolne buldoge, imajo enega najboljših buldogov, tudi v Portlandu in Eugenu.

Zagotavljajo celotno paleto cepiv in razglistitev, sterilizacijo/kastriranje, čip, doživljenjsko garancijo za steklino, prometni davek na paket za mladiče, registracijo dvotedenske zaloge hrane, paket igrač, 30 dni brezplačnega zdravstvenega zavarovanja Trupanion, 24 ur življenja podporo strankam, njihova izjemna storitev za stranke pa je vključena v njihove mladičke staroangleškega buldoga na dražbi. Ko ste redni uporabnik Facebooka, boste imeli možnost komunicirati z brati in sestrami vašega mladička in opazovati njihov razvoj.

Podrobnosti o edinstvenih Bulldogih

5. Pustolovski buldogi

Pustolovski buldogi

Beth in Brian Stephenson sta zelo ponosna na svoje pustolovske buldoge. Buldogi, ki jih vzrejajo, so med najboljšimi na svojem območju Združenih držav. Adamant Angus iz GCH Rugbyja je osvojil več najboljših v razstavah in večkratnih najboljših v posebnih razstavah.

Pustolovski buldogi ponujajo dih svežega zraka v primerjavi z običajnimi rejci v Oregonu, ker omogočajo, da angleški buldogi prosto tečejo po gozdu okoli svoje hiše kadar koli v letu.

Čeprav jim je dovoljeno pohajkovanje po svojem območju, jim je zagotovljeno, da so zdravi in ​​vsak angleški buldog, ki ga imajo, ima potrdilo o lastništvu hišnih ljubljenčkov z zdravstvenim jamstvom.

Podrobnosti o Adventure Bulldogs

6. Gorge-us Bully

Gorge-us Bully

So rejci, ki so bili aktivni člani Ameriške kinološke zveze (AKC) od leta 1989. Do svojih živali so izjemno navdušeni. Vsak načrt vzreje je skrbno načrtovan tako, da ima za posledico dobro hranjene, zdrave in ljubeče mladičke z odličnimi osebnostmi.

Svoje starše in druge hišne ljubljenčke dobro poznajo. Svojim kužkom zagotavljajo udobje doma z veliko ljubezni in rednega negovanja ter druženja. Pred odhodom od doma vsak mladiček opravi temeljit pregled pri veterinarju.

Kužek bo odšel opremljen z registracijo AKC in kompletom za mladička. Obožujejo vsakega od svojih otrok in upajo, da bo enako storila tudi njihova naslednja družina. Če ste eden od Dejinih otrok, so oni vaša družina do konca življenja.

Vedno lahko računate na sotesko za vzgojo vašega mladička buldoga, kakor koli lahko. Vabimo vas, da obiščete njihovo spletno stran. Želijo vam enak užitek s svojim hišnim ljubljenčkom kot oni. Hišni ljubljenčki so ponos in veselje njihovega življenja. Upamo, da boste v njih uživali prav tako kot mi.

Gorge-us Bully Podrobnosti

7. Dejah Bleu Bulldogs

Dejah Bleu Bulldogs

Zadnji na seznamu najboljših rejcev angleških buldogov v Oregonu je “Dejah Bleu Bulldogs.” So rejci, ki so bili aktivni člani Ameriške kinološke zveze (AKC) od leta 1989. Do svojih živali so izjemno navdušeni. Vsak načrt vzreje je skrbno načrtovan tako, da ima za posledico dobro hranjene, zdrave in ljubeče mladičke z odličnimi osebnostmi.

Svoje starše in druge hišne ljubljenčke dobro poznajo. Svojim kužkom zagotavljajo udobje doma z veliko ljubezni in rednega negovanja ter druženja. Pred odhodom od doma vsak mladiček opravi temeljit pregled pri veterinarju.

Kužek bo odšel opremljen z registracijo AKC in kompletom za mladička. Obožujejo vsakega od svojih otrok in upajo, da bo enako storila tudi njihova naslednja družina. Če ste eden od Dejinih otrok, so oni vaša družina do konca življenja.

Vedno se lahko zanesete na nas pri vzgoji vašega mladička buldoga, kakor koli lahko. Vabijo vas, da obiščete njihovo spletno stran. Želijo vam enak užitek s svojim hišnim ljubljenčkom kot oni. Hišni ljubljenčki so ponos in veselje njihovega življenja. Upamo, da boste v njih uživali prav tako kot mi.

Dejah Bleu Bulldogs Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce angleških buldogov v Oregonu”

Zaključek za The

Izbira angleški buldog mladiček je odlična možnost, če iščete hišnega ljubljenčka z družinskim članom, ki vas bo imel rad. Ni pomembno, koliko hišnih ljubljenčkov že imate ali če razmišljate o tem, da bi postali lastnik hišnih ljubljenčkov, bodo Buldogi vaša najboljša izbira, če iščete prijaznega družinskega člana.

Prav tako jih je enostavno hraniti v mejah doma, tako da je to pomembna prednost. Pomagalo bi, če bi bili pripravljeni na zdravstvene težave, saj je ta pasma dovzetna za bolezni dihal, kožne alergije, artritis in težave z očmi.

Ne pozabite posvojiti od uveljavljenega rejca, da zmanjšate možnost razvoja zdravstvenih težav. Mladički slabe kakovosti so običajno posledica nakupa od goljufivega vira. Mlin za mladiče bo pse obravnaval kot zaposlene in od njih pogosto zahteva, da živijo v grozljivih razmerah.

Preden se odločite za življenje z angleškim buldogom, se prepričajte, da v celoti poznate pasmo in vprašajte svojega vzreditelja kakršna koli vprašanja o pasmi. Če ste pripravljeni sprejeti odgovornost, da imate hišnega ljubljenčka in natančno veste, kaj vas čaka, so angleški buldogi pasma, ki jo boste lahko imeli radi do konca življenja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev angleških buldogov v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička angleškega buldoga od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Pregled pasme angleški buldog” spodaj: