7 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Alabami! (2022)

Rejci avstralskih ovčarjev v Alabami

Če iščete rejce avstralskih ovčarjev v Alabami, potem je to tisto, kar morate vedeti. Ko pomislite na govedoreške pse, vam na misel nenavadno pridejo avstralski ovčarji (znani tudi kot Heelers) in Border Collie. Avstralski ovčar je bil kljub svojemu imenu razvit v Kaliforniji v 19. stoletju.

Njegovo poreklo sega do najzgodnejših pastirskih pasem, ki so spremljale ovce, uvožene iz Avstralije in Nove Zelandije. Kmalu se je novica o njihovi neverjetni pastirski sposobnosti razširila po ZDA po Kaliforniji, Koloradu, Wyomingu in Idahu. Avstralski ovčar je bil trdno zakoreninjen v zgodnji rejniški kulturi.

Danes avstralski ovčar ostaja učinkovit in učinkovit govedski pes. Vendar, ker so ena najbolj priljubljenih pasem v Združenih državah, mnoge še vedno gojijo kot hišne ljubljenčke. Avstralski ovčarji imajo izjemno visoko raven energije in veljajo za eno od pasem Einstein psov.

Z izjemnimi duševnimi in fizičnimi sposobnostmi ta pasma ni za vsakogar. Potrebovali boste veliko vadbe, da boste avstralskega ovčarja utrudili, poleg tega pa ga boste morali nenehno mentalno stimulirati. Zdolgočaseni avstralski ovčar ni prijeten in je nagnjen k destruktivnemu vedenju, kot so lajanje, žvečenje, kopanje in ločitvena tesnoba.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Alabami in Najboljši rejci Yorkie v Alabami.

Mladički avstralskega ovčarja naprodaj v Alabami

Mladički avstralskega ovčarja naprodaj v Alabami

Če se odločite, da je avstralski ovčar za vas (in lahko slediš), z veseljem delimo z vami seznam uglednih rejcev. Nekateri se lahko vzrejajo za delovno vožnjo, nekateri pa vzrejajo avstralske ovčarje kakovosti za hišne ljubljenčke, ki so lahko bolj hitri lastniki.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljši pasji šamponi za dolgo dlako in Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner.

1. PuppySpot’s Australian Shepherds for Alabama

Avstralski ovčarji PuppySpot za Alabama

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v Alabami, priporočamo brskanje po spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih avstralskega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci avstralskih ovčarjev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno poslan do vašega praga v Alabami. Preden nadaljujete na pot za mladička avstralskega ovčarja za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Aussies Bunkhouse

Bunkhouse Aussies

Lastnik rejca Bunkhouse Aussies v Alabami, Jan, deluje že pet ogromnih desetletij. Njena babica je začela vzgajati avstralske ovčarje že v 60. letih prejšnjega stoletja, ljubezen do pasme pa se je prenašala iz generacije v generacijo, zdaj pa je Jan trdno odgovoren za nadaljevanje družinske dediščine.

Bunkhouseovi mladički so registrirani pri AKC, nekateri pa so dvojno registrirani pri AKC in ASCA (Klub avstralskih ovčarjev Amerike). Vsi njihovi mladički imajo 2-letno zdravstveno garancijo, vsi njihovi vzrejni odrasli pa so imeli genetsko testiranje.

Mikročipi so na voljo za skromno ceno. Njihove cene se začnejo pri 1000 $ in se povečajo, odvisno od barv in oznak. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate vse njihove razpoložljive mladičke in odrasle, imajo pa tudi Facebook stran, kjer ste lahko na tekočem.

Podrobnosti Bunkhouse Aussies

3. Sunset Ranch Aussies

Sunset Ranch Aussies

Sunset Ranch je dobro znan rejec ljubkih avstralskih ovčarjev iz Alabame. Zadnjih šest let delujejo na kmetiji s 600 hektarji, ki jo vodi Briana, lastnica. Briana je skromna hobi vzrediteljica, ki pogosto prodaja avstralske mladičke, registrirane v AKC.

Njeno poslanstvo je najti vam idealnega avstralskega mladiča in primerne večne domove za njena legla. Vsak pes odide z vsemi posodobljenimi cepivi in ​​registracijskim papirjem, ki ga vzame s seboj v svoj novi stalni dom. Za doplačilo ponujajo tudi storitve pošiljanja.

Sunset Ranch Aussies Podrobnosti

4. T In A Aussies

T in avstralci

Čudovita dolina Tennesseeja v Alabami je dom T in A Aussies. Cenijo živali in za svoje poslanstvo so postavili to čudovito pasmo v ljubeče domove. Želijo izobraziti nove lastnike avstralskih ovčarjev, vzrejati najboljše možne pse in zagotoviti, da bodo ti ljubki mladički dobili ljubezen, nego in pozornost, ki jih potrebujejo za srečno življenje.

Vsi njihovi mladički so registrirani v AKC, tako da ne boste skrbeli za dokumente svojega najboljšega prijatelja, ki maha z repom. Za rezervacijo mladička po vaši izbiri morate plačati nepovratno kavcijo.

Podrobnosti o T in A Aussies

5. Zapuščene kmetije

Avstralski ovčarji Legacy Farms

Legacy Farms pogosto veljajo za enega največjih rejcev avstralskih ovčarjev v Alabami. Kmetija ima poleg legla, registriranih v AKC, tudi ponije, Legacy pa njihove pse obravnava kot svoje družinske člane, jih druži z otroki in jim pusti, da odraščajo v njihovih domovih.

Njihov glavni cilj je vzrejati stabilne, enakomerne mladičke v rožnatem zdravju. Vsi njihovi krzneni dojenčki so podvrženi temeljitemu fizičnemu pregledu in so na vseh posnetkih posodobljeni. Njihova stran na Facebooku in blog sta dobra mesta za spremljanje novosti, saj je njihova spletna stran še vedno v zgodnji fazi razvoja.

Podatki o stari kmetiji

6. Črnovodni avstralski ovčarji

Črnovodni avstralski ovčarji

Blackwater si prizadeva za vzrejo v skladu s standardom, pri čemer se osredotoča na ohranjanje temperamenta, strukture, pogona in genetike pasme. Član AKC in ASCA (Klub avstralskih ovčarjev Amerike), ne poskušajo vzrejati naravnih pastirskih instinktov avstralskih ovčarjev, temveč si prizadevajo vzrejati vsestranske, dobro uravnotežene pse.

Podrobnosti o črnovodnih avstralskih ovčarjih

7. Solid Rock Mini American Shepherds

Solid Rock Mini ameriški ovčarji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Alabami je “Solid Rock Mini ameriški ovčarji.” Čeprav miniaturni ameriški ovčar niso čistokrvni avstralski ovčarji, je bližnji bratranec avstralskega ovčarja. Psi Solid Rocka so ljubki družinski ljubljenčki, ki so z njimi odraščali v njihovem domu.

Svoje pse uživajo na pohodih brez povodca, vsi mladički Solid Rock Mini American pa so redno socializirani in obravnavani kot družinski člani. Rodovniki mladičkov so neverjetni, ker izvirajo iz edinstvenih rodov.

Vsi dobrodušni in zanesljivi, njihovi mladički avstralskega ovčarja so vsi cepljeni in čipirani. Za vsako vzrejo izberejo bitje in matere z izjemno strukturo kosti in razpoloženjem. Rejci poskrbijo, da bodo mladički odšli v ljubeče, za vedno domove, kjer bodo brezpogojno cenjeni.

Solid Rock Mini American Shepherd Podrobnosti

Genetske zdravstvene težave avstralskih ovčarjev

Genetske zdravstvene težave avstralskih ovčarjev

Zaradi neverjetne priljubljenosti vsestranskega avstralskega ovčarja so se številni rejci po vsej državi odločili za specializacijo za to pasmo. Žal pa priljubljenost pasme odpira vrata tudi za brezvestne vzreditelje in mlinčke za mladiče. Avstralski ovčarji so nagnjeni k številnim genetskim težavam, vključno z:

 • Displazija kolkov: Nenormalen razvoj kolčnega sklepa, ki lahko povzroči izjemno bolečino in šepanje.
 • epilepsija: Posledica občasnih napadov; epilepsija je vseživljenjsko stanje, ki ga je mogoče zdraviti z zdravili.
 • gluhost: Tako kot nekatere pasme so tudi avstralski ovčarji nagnjeni k zgodnji naglušnosti.
 • katarakte: Še posebej pri staranju.
 • Hipotiroidizem: Stanje, ki ga povzročajo znižani hormoni. Simptomi vključujejo utrujenost, otopelost, šibkost in nedejavnost.

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Alabami

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Alabami

Kot pri vseh drugih pasmah je izbira rejca izjemnega pomena. Zadnja stvar, ki jo želite narediti, je dobiti psa iz tega, kar je navidezno “etični vzreditelj,” samo zato, da ugotovite, da je pes prišel iz mlina za mladiče in da ima vaš novi najboljši prijatelj kup genetskih težav, ki lahko nekje v nadaljevanju povzročijo veliko finančnega napora in srčnih bolečin.

Če želite izločiti mlince mladičev in rejce na dvorišču, vprašajte kup “kršilec dogovora« vprašanja, kot so:

 • Ali imate postopek presejanja? Zlobniki nimajo postopka presejanja, saj jim je vseeno, kam gredo njihovi mladički; vse, kar želijo, je vaš dolar.
 • Prodajajo na spletu na spletnih mestih, kot sta eBay ali Craigslist.
 • Ali nudite zdravstveno garancijo, in če da, koliko mesecev? Dobri rejci pogosto nudijo eno ali dveletno garancijo pred genetskimi boleznimi.
 • Ali imate v svoji prodajni pogodbi klavzulo o sterilizaciji/kastraciji? Večina etičnih rejcev bo zahtevala, da svojega psa sterilizirate.
 • Koliko so stari mladički, preden lahko zapustijo leglo? Brez izjeme mora biti odgovor kaj več kot osem tednov. Mladičkov, mlajših od tega, ni mogoče ločiti od mater in sorodnikov.
 • Kakšna je vaša politika vračila, naj se odločim, da se odpovem svojemu psu? Večina etičnih rejcev ima doživljenjsko politiko vračanja, kar pomeni, da kadar koli, če morate svojega psa odpovedati, prejmejo oceno, ali naj vzamejo svojega kužka nazaj.
 • Ali lahko obiščem vaše objekte in si ogledam vzrejni par? Mnogi neetični rejci imajo objekte, ki puščajo veliko želenega. Dobri rejci so ponosni na okolje, v katerem so vzgojeni njihovi mladički, in vam bodo verjetno z veseljem razkazali okolico.
 • Postavite množico vprašanj o zdravju in zgodovini temperamenta starševskega para. Pomanjkanje znanja lahko kaže na pomanjkanje časa in pozornosti, namenjene njihovim psom.

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Alabami

Avstralski ovčarji so utelešenje skoraj popolnega psa, tako v duševni kot fizični moči. Vendar njihova mehka, gibkasta ušesa in očarljiv izraz ovirajo fanatične delovne pse, kot so. Niso za vsakogar in zagotovo ne bodo ustrezali sedečemu načinu življenja. Če ste aktivna oseba, ki si želi spremljevalca za pohodništvo, tek ali kolesarjenje, potem je avstralski ovčar morda vaš novi najboljši prijatelj.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička avstralskega ovčarja od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki avstralskih ovčarjev” spodaj: