7 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v New Hampshiru! (2022)

Top-Avstralian-Shepherd-Breeders-in-New-Hampshire-template

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce avstralskih ovčarjev v New Hampshiru. Avstralski ovčarji so eni najbolj priljubljenih psov spremljevalcev, ki jih lahko dobite kjer koli.

So nekoliko veliki, vendar imajo zelo sladek temperament in so zelo zvesti in ljubeči. Čeprav jim je ime avstralski ovčar, izvirajo iz Kalifornije sredi 19. stoletja. Svojega soimenjaka so dobili zaradi svojih prednikov, ki prihajajo iz Avstralije.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v New Hampshiru, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci rottweilerjev v New Hampshiru in Najboljši rejci Shih Tzuja v New Hampshiru.

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v New Hampshiru

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v New Hampshiru

Če želite svoji družini dodati avstralskega ovčarja, vendar ne veste, kje začeti iskati, smo za vas. Pripravili smo seznam avstralskih rejcev v New Hampshiru.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljše pasje nogometne igrače in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. Avstralski ovčarji PuppySpot za New Hampshire

Avstralski ovčarji PuppySpot za New Hampshire

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v New Hampshiru, vam toplo priporočamo ogled platforme PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih avstralskih ovčarjih iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Vsi rejci avstralskih ovčarjev na PuppySpotu morajo upoštevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno poslan na vaš dom v New Hampshiru. Preden nadaljujete z iskanjem mladička avstralskega ovčarja za prodajo v New Hampshiru, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Apex Legacy Aussies

Apex Legacy Aussies

Seznam bomo začeli z Apex Legacy Aussies. Nahaja se v mestu Henniker, NH. Apex Legacy Aussies upravlja Zack Whittler, ki ima v lasti in vzreja pse na svoji zemlji in s svojo družino. Cilj Apex Legacy Aussie ni vzreja industrijskega števila psov, temveč vzreja zdravih, srečnih, prijaznih in družabnih mladičkov.

Njihov način vzreje je precej inovativen, saj trenutno še dodatno preučujejo učinke hormona progesterona na matere. Vzrejajo samo avstralske ovčarje, in to po tem, ko samica opravi vsaj dva toplotna cikla, da zagotovi, da je dosegla ustrezno zrelost.

Pred vzrejo so vsi psi genetsko testirani in pregledani pri veterinarju. Ko se mladički skotijo, bodo čim prej prejeli cepljenje. Poleg tega se psi vsak teden tudi razglistijo. Psi dobijo zdrav prostor za odraščanje in jih hranijo s kakovostno hrano, s čimer poskrbijo, da so srečni in odraščajo močni in zdravi.

Apex Legacy trenutno ne vzreja avstralcev, če pa te zanima, lahko vedno pišeš Zacku in vprašaš, če so kakšne posodobitve o psih. Če vas zanima, ponujajo 30-dnevno brezplačno zavarovalno dobo.

Podrobnosti o Apex Legacy Aussies

3. Psarne Little Ponderosa

Psarne Little Ponderosa

Naslednje med našimi najboljšimi rejci avstralskih ovčarjev v Newhampshiru prihajajo psarne Little Ponderosa, ki so specializirane za mladičke modrooke merle. Njihovo osebje ima dolgoletne izkušnje z vzrejo avstralskega ovčarja in je zelo vešče pri vseh opravilih vzreje psov.

V Little Ponderosa je njihov glavni cilj vzreja zdravih mladičkov z visokim rodovnikom. Spoznali so AKC (Ameriški kinološki klub) metode vzreje avstralskega ovčarja in poskušajte to določiti kot njihov standard. Prav tako imajo cilj, da se nekateri njihovi psi preizkusijo na tekmovanjih AKC.

Če vas zanima, da bi s seboj vzeli svojega avstralskega ovčarja, jim pišite. Postavite jim kakršna koli vprašanja, na primer, če ponujajo garancijo ali več podrobnosti o njihovih metodah vzreje

Podrobnosti o psarni Little Ponderosa

4. Pine Valley Aussies

Pine Valley Aussies

Pine Valley Aussies so majhni rejci avstralskih ovčarjev v družinski lasti, pse vzrejajo že od devetdesetih let prejšnjega stoletja in imajo veliko izkušenj in strokovnega znanja na področju vzreje psov. Avstralskega ovčarja vzrejata predvsem zaradi ljubezni do pasme psov, saj jim je psička Daisy pokazala vse kul stvari, ki jih lahko počnejo z njo.

Skupaj so se lahko igrali, šli na pohod ali se sprostili. Izjemno pomembna prioriteta je tudi zdravje psa. Pine Valley naredi naravne korake za vzrejo gensko zdravih mladičkov, pri čemer najprej testira pse pred parjenjem. Ko se skotijo, mladičke pregleda veterinar in jih cepijo. V nesrečnem primeru vaš kuža razvije genetsko bolezen. Prejeli boste 1-letno garancijo.

Pine Valley Aussies Podrobnosti

5. Aussies Edge Farm

Aussies Edge Farm

Z več kot 15-letnimi izkušnjami pri vzreji avstralskih ovčarjev se je kmetija Aussies Edge uveljavila kot ena izmed najboljših rejcev v Novi Angliji. Vse njihovo osebje je visoko usposobljeno in ima veliko izkušenj z vzrejo psov.

So tudi vzreditelj s certifikatom AKC, kar pomeni, da ponujajo odlično kakovost in lahko jim zaupate, da vam bodo dali kakovostnega, zdravega mladička. Njihov glavni cilj je deliti avstralske ovčarje s svetom, izobraževati ljudi o njih, hkrati pa promovirati in ohranjati pasmo. Njihov vzrejni program se osredotoča predvsem na zdravje, dobro prehrano, telesno aktivnost in razvijanje rodovnika.

Prav tako želijo za vas vzrediti zvestega, srečnega, energičnega in dobro usposobljenega psa. Psu bodo odstranili zadnje kremplje, rep pa bodo pustili. Če vas zanima, da bi pri njih dobili mladička, se najprej pozanimajte o morebitnih dodatnih vprašanjih, vendar to storite sčasoma, saj imajo čakalni seznam.

Podrobnosti o kmetiji Aussies Edge

6. Avstralci Sandy River

Avstralci Sandy River

Naslednji vzreditelj, o katerem bomo danes govorili, se nahaja v mestu Augusta, Maine. Sandy River Aussies je v družinski lasti in je majhen rejec avstralskih ovčarjev. Njihov navdih za vzrejo avstralskih ovčarjev je deliti vso srečo, ki jim jo je dal čas s psi.

Poleg tega se veselijo, da bodo svoje pse delili z državo Maine in o njih poučili največ ljudi. Vzrejajo avstralskega ovčarja z velikim spoštovanjem do njihovega zdravja, testirajo starševske pse, preden jih parijo, in cepijo, razglistijo in odstranijo kremplje psom, ko se skotijo.

Ko so mladički tam, je velik poudarek tudi na tem, kaj jedo. Hranijo se s kakovostno hrano in poleg tega z nekaj vitamini, ki zagotavljajo, da bodo zrasli zdravi in ​​močni. Če ste zainteresirani za nakup svojega psa pri Sandy River Aussies, jim zastavite kakršna koli vprašanja, da se prepričate, ali je pravi za vas.

Sandy River Aussies Podrobnosti

7. Paradoksni družinski psi

Družinski psi Paradox

Zadnji na seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v New Hampshiru je Paradox Family Dogs. Ironično se ne nahajajo v New Hampshiru, temveč v Maineu. So mali, družinski rejec avstralskih ovčarjev in dansko-švedskih kmečkih psov.

Imajo več kot 27 let izkušenj z vzrejo. Imajo veliko strokovnega znanja in spretnosti glede vsake faze vzreje psov. Njihov glavni cilj je vzgojiti zdravega, razumnega, zmernega in uravnoteženega psa, da bo vaš spremljevalec in prijatelj. Čeprav so nekateri njihovi psi hodili na tekmovanja, so ugotovili, da se želijo vzrejati za družbo.

Prejeli so nagrade USCA (Klub avstralskih ovčarjev Amerike) in USASA (Združenje avstralskih ovčarjev Združenih držav Amerike). Pomemben stranski cilj je tudi vzreja zdravih psov. Da bi to dosegli, poskrbijo, da so njihovi mladički zdravi, tako da jih pregleda veterinar. Hranijo se tudi s kakovostno hrano, ki zagotavlja, da rastejo zdravi in ​​močni.

Podrobnosti o družinskih psih Paradox

Izbira rejca avstralskih ovčarjev iz New Hampshira

Izbira rejca avstralskih ovčarjev iz New Hampshira

Zaupanje rejcu je lahko zelo težko. Navsezadnje jim zaupate vzgojo vašega naslednjega družinskega člana in veliko stvari bo odvisno od tega, kaj se je pes naučil v tistih zgodnjih tednih življenja v psarni. Učijo se ključnih stvari, kot je usposabljanje za smeti, vadijo svoje socialne veščine in še več.

Zato poskrbite, da boste izbrali pravega vzreditelja. Poleg tega ima vsak vzreditelj svojo metodo in filozofijo vzreje. Nekateri na primer hranijo svojo običajno pasjo hrano, drugi kakovostno. Nekateri cepijo svoje mladičke. Drugi ne. Nekateri pse testirajo pred vzrejo. Drugi ne.

S tem si prišel, kam grem. Najboljše, kar lahko priporočam, je, da vzreditelju postavite čim več vprašanj. Na podlagi njihovih odgovorov boste vedeli, ali so primerni za vas.

Dodatne informacije o vzreji avstralskih ovčarjev v New Hampshiru

Vzreja avstralskih ovčarjev

Kvalitetnih je veliko avstralski ovčar rejci psov tam zunaj, nekateri pa želijo tudi izkoristiti ljudi. Prepričajte se, da je vaš vzreditelj pristen. Najboljši način za to je, da se obrnete na certificiranega ali priznanega rejca.

Avstralski ovčarji so med najbolj prijaznimi pasmami psov tam zunaj, vendar zahtevajo tudi nego in pozornost, zato poskrbite, da boste imeli čas in energijo, da ste z njimi.

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v New Hampshiru”

Zaključek za The

Avstralski ovčarji so čudoviti psi in jih je vredno raziskati in najti pravega vzreditelja. Izbira prave psarne, ki ji lahko zaupate, vam bo v nadaljevanju prinesla številne prednosti, na primer imeti zelo zdravega in lepo vzgojenega kužka. Moral bi iti s svojim drobovjem in iti z vzrediteljem, ki ti je všeč in čutiš, da ti daje največ za pridobitev. Vso srečo z novim kužkom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov avstralskega ovčarja od rejca v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kaj storiti z novim mladičkom avstralskega ovčarja” spodaj: