7 najboljših rejcev Cane Corso v Marylandu! (2022)

Rejci Cane Corso v MarylanduTukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Cane Corso v Marylandu. Iskanje izkušenega vzreditelja za svojega psa je zelo pomembno, še posebej, če ste prebivalec Marylanda.

Nekateri lahko predlagajo zaman iskanje vzrediteljev med vožnjo po mestu. Ne bo vam treba iti daleč, da bi našli svojega psa na ta način. Vključen je tudi seznam internetnih rejcev. Ta spletna mesta bi vam pomagala najti mesta za nakup vaših mladičkov Cane Corso.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cane Corso v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci huskyjev v Marylandu in Najboljši rejci rottweilerjev v Marylandu.

Mladički Cane Corso za prodajo v Marylandu

Mladički Cane Corso za prodajo v Marylandu

Če je ustrezno usposobljen, mora biti Cane Corso miren in umirjen; kljub temu je ključnega pomena, da se spomnimo, da je za najboljše rezultate potreben usposobljen trener. Lov na mladiče Cane Corso je lahko zabaven, vendar morate upoštevati nekaj stvari, preden poiščete vzreditelja za svojega novega mladiča. Tukaj je nekaj rejcev, ki izberejo najboljši Cane Corso za vašo družino in življenjski slog.

Priporočila izdelkov Cane Corso: Najboljši goveji sapnik za pse in Najboljše posode za vodo brez razlitja.

1. PuppySpot’s Cane Corsos za Maryland

PuppySpot's Cane Corsos za Maryland

Ker iščete rejce Cane Corso v Marylandu, verjamemo, da bi bil PuppySpot lahko popolna platforma za vaše potovanje. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate po izboru mladičkov Cane Corso kar iz udobja svojega doma v Marylandu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Cane Corso na PuppySpot opraviti strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Marylandu. Preden nadaljujete na pot za mladička Cane Corso za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Apex Cane Corso

Apex Cane Corso

Cane Corso je veličastna žival, edinstvena za razliko od drugih. Cane Corso se od daleč zdi strašljiva zver, zaradi česar je odličen pes čuvaj, vendar so močni, a elegantni, pogumni, a ljubeči, ponosni in pametni. Apex Cane Corso želi pomagati pri ohranjanju te redke pasme psov z vzrejskim programom, ki je zasnovan za izboljšanje videza, temperamenta in zdravja.

Z uporabo standarda FCI njihovi psi ustrezajo preverjenim linijam in različnim aplikacijam za domove in družine. Če pes nima dobrega videza, temperamenta in zdravja, ne ustreza zahtevam pasjih navdušencev. Stranke bi takšnega psa zlahka odložile na stran zaradi neučinkovitega programa vzreje. Apex Cane Corso s skrbno izbranim programom vzreje povečuje število izjemnih osebkov svojih pasem psov.

Vsi psi, vzgojeni v Apex Cane Corso, se svobodno povezujejo in jih je mogoče vzeti na vožnjo, počitnice in izlete. Če iščete velikanskega psa, ki vas lahko zaščiti zgolj s pogledom, ne pojdite dlje. Cane Corso je s svojo ogromno višino, budnim razpoloženjem in mišicami, ki se valovijo pod kratko, tesno dlako, odličen pes čuvaj. Apex Cane Corso se nahaja v severnem Marylandu in zagotavlja, da psi pokažejo obliko in telesno pripravljenost.

Podrobnosti Apex Cane Corso

3. Kore K9, LLC

Kore K9, LLC

Mladičke ali pse je treba usposobiti, preden prispejo na želeni cilj. Narava šolanja psa določa, kako dobro se prilega novemu okolju; za pomoč se lahko zanesete na AmericanK9. Če želite biti dober lastnik psa, se boste morali naučiti osnovnih tehnik usposabljanja. Lastnike psov opremijo s spretnostmi, potrebnimi za vzrejo dobro usposobljenega psa; čudovit pogled za videti.

Naši načrti usposabljanja so dobro strukturirani in razdeljeni v tri faze. Prva faza se začne, ko stranke pristopijo k našim izkušenim trenerjem in svetovalcem. Zavedamo se, da različni lastniki psov potrebujejo edinstvene vzorce učenja in pozornost. Prva faza vam pomaga zgraditi zdrav odnos s svojim psom, tako da delate skupaj kot ekipa. Stranke bi dobile cilje in cilje, ki jim pomagajo spremljati njihovo povezanost in napredek s svojimi hišnimi ljubljenčki.

V naslednji fazi usposabljanja se stranke seznanijo z najsodobnejšimi prostori, kjer se izvaja večina aktivnosti. Za stranke, ki občasno obiščejo, imamo na voljo sobe za vkrcanje, vadbene apartmaje, igrišča na prostem in igrišče za vadbo. Zato pohitite in rezervirajte svojo vadbo; ponujajo celovite storitve za več pasem psov, vključno s slavnimi psi Cane Corso.

Podrobnosti o Kore K9, LLC

4. Psarna (Rottweiler in Yorkies)

Psarna Royal (Rottweiler in Yorkies)

So družinsko vodeno podjetje, ki je svoji strasti namenilo neskončne količine sredstev, ur študija in prevoženih kilometrov ter ustvarja pse, ki so vzrejeni v kakovosti, ki je sinonim za “epitome”. Ponosni so na ustvarjanje čudovitih bitij, katerih potencial je le omejen. domišljiji in predanosti svojih potrošnikov.

Že leta so ustvarili odličen standard delovnih in športnih psov, psov Private Executive Protection za slavne in družbeno elito, policiste K9 in cenjene družinske člane. Njihovi psi so ustrezno cepljeni, poslani in prodajani po vsem svetu, z zagotovljenim zadovoljstvom strank. Osebje je predano odkrivanju vašega pravega psa, ga usposobi in dostavi bodočim potrošnikom.

Mladički Royal Kennel so ustrezno razglisteni, veterinarsko pregledani, mikročipirani in cepljeni; imajo popolno zdravstveno garancijo. Njihov postopek posvojitve je pregleden in brez težav, brez skritih genetskih skrbi za njihove različne mladičke. Njihov kontaktni naslov, telefonska številka in spletno mesto zgoraj so na voljo za rezervacije in nadaljnja poizvedovanja o ponudbah, cenah in postopku posvojitve.

Podrobnosti o psarni (Rottweiler in Yorkies).

5. Applejack K-9 Academy & Kennel

Applejack K-9 Academy & Kennel

Ko je Douglas Ramsey leta 1987 ustanovil podjetje v družinski lasti in pod nadzorom, je bil to velik uspeh. Čeprav se njihova hiša nahaja v južnem Marylandu, so njihove pse posvojile družine in podjetja po vsem svetu. Prav tako imajo ljubke pse Cane Corso na voljo za nakup prebivalcem Marylanda.

Vsak pes je posameznik z edinstvenimi lastnostmi. Kot del vaše ocene bodo razvili cilje usposabljanja in redno sodelovali z vami, da bi jih dosegli. Vsak upravljavec je edinstven na enak način. Cilj je pomagati vam izboljšati odnos s svojim psom, tako da vam zagotovimo orodja, ki jih potrebujete.

Strankam pomagamo najti popolno pasmo psov in vzpostaviti zdrave odnose med lastniki psov in njihovimi hišnimi ljubljenčki. Naše cene so ugodne in primerne za različne stranke z različnimi finančnimi zmožnostmi. Stranke lahko rezervirajo in dodatno poizvedujejo o razpoložljivih mladičkih na svoji spletni strani.

Applejack K-9 Akademija in podrobnosti o psarni

6. Happy Go, Lucky Mastiff Rescue

Happy Go Lucky Mastiff Rescue

Happy Go Lucky Mastiff Rescue s sedežem v Marylandu deluje kot prostovoljna neprofitna organizacija. Psi so del njihovega rehabilitacijskega programa posvojitve od trenutka prihoda v zavetišče do posvojitve. Ne posvečajo posebne pozornosti posameznim pasmam psov in izpuščajo druge. Mastife in druge pse velikih pasem vzame Happy Go Lucky, ko njihovi lastniki zaradi časovne ali finančne stiske ne morejo skrbeti zanje.

Poleg tega, da psom najdejo ljubeče in stalne domove, jim zagotovijo tudi potrebno zdravniško pomoč. Psi so sterilizirani/kastrirani, cepljeni proti vsem nalezljivim boleznim in pred posvojitvijo jim dajo preventivo proti srčnim glistam, preden gredo v nov dom. Cane Corso je velika in močna pasma psov.

Običajno te pse policija uporablja za sledenje in zaščito, zato potrebujejo dobrega rejca. Mladički iz Happy Go Lucky Mastiff Rescue so razglisteni, mikročipirani, cepljeni in veterinarsko pregledani, da zagotavljajo vsestransko zdravstveno jamstvo. Postopek nakupa in posvojitve je preprost in enostaven za spremljanje, saj stranke dobijo dostop do dobro certificiranih strokovnjakov, ki dajejo dragocene nasvete za lažji prehod vašega ljubljenčka.

Veselo, srečni mastif, podrobnosti o reševanju

7. Larbar

Larbar Cane Corsos

Rejci larbarjev večino svojih dejavnosti izvajajo brez povezave. Dejstvo, da imate na vašem območju več rejcev, ne zagotavlja, da bodo mladički na voljo, ko pokličete. Morate biti sposobni prepoznati primernega psa v vaši regiji, ki se odzove na vsako prošnjo; Larbar je eden takšnih rejcev.

Če se veselite, da boste našli mladičke Cane Corso, so to vaš zaupanja vreden vzreditelj. Poleg odličnega zagotavljanja storitev so stranke pooblaščene s pravimi informacijami, ki vam bodo pomagale bolje skrbeti za svojega psa. Cane Corso je velika in močna pasma psov.

Te pse policija običajno uporablja za sledenje in zaščito. V Larbarju lahko najdete dobro vzgojene pse, ki ustrezajo vašim različnim potrebam. Vsak lastnik psa razume, kako pomembno je imeti dobro ozadje psov, da bo vaš odnos z vašimi novimi kužki boljši.

Za Larbar je veliko zanimanja, saj je to znana in priznana platforma v Marylandu. Svoje preference in izbire lahko tudi omejite na podlagi informacij, ki vam jih zagotovijo njihovi certificirani trenerji pri nakupu mladičev.

Podrobnosti o Larbarju

  • naslov: 7011 Sheriff Rd #1, Hyattsville, MD 20785, Združene države
  • Telefon: (301) 327-1983

Pripeljite mladička Cane Corso svoji družini v Maryland

Pripeljite mladička Cane Corso svoji družini v Maryland

Čestitamo, če ste že odkrili mladička Cane Corso; vedno boš imel odličnega prijatelja, s katerim se boš družil. Kljub temu delo še zdaleč ni opravljeno. Preden ga prinesete domov, se morate pripraviti. Tukaj je nekaj idej za začetek za tiste, ki ne vedo, kje začeti.

Kot novi lastnik psa ali mladička ne pozabite, da s psom ali kužkom še nista najboljša prijatelja. Psi se lahko zdijo težki prvih nekaj dni v novem domu. Še nikoli niso bili v novem kraju in nimajo pojma, kdo ali kaj je kdo. Obstaja veliko stvari, ki odraslemu psu morda niso všeč v njihovem novem domu.

Zaključek za “najboljše rejce Cane Corso v Marylandu”

Zaključek za najboljše rejce Cane Corso v Marylandu

A Cane Corso kuža je lep spremljevalec. Vzreditelj in prodajalec vašega kužka sta bistvenega pomena, da od svojega psa dobite najboljše. Zato bi bila najboljša izbira za svojega mladička zaupanja vrednega vzreditelja.

Vaš vzreditelj mora biti certificiran in izkušen za dostavo psov, ki ustrezajo vašemu okusu. Ta članek vas nauči, kako najti uglednega vzreditelja ali prodajalca Cane Corsos.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cane Corso v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Cane Corso od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu mladička Cane Corso” spodaj: