7 najboljših rejcev dobermanov v Kentuckyju! (2022)

Rejci dobermanov v Kentuckyju

Če iščete najboljše rejce dobermanov v Kentuckyju, ste prišli na pravo mesto. Nemčija je sprva gojila dobermane kot pse čuvaje in spremljevalce davkov.

Od takrat so postali poznan prizor po vsem svetu, vključno z odlagališči, zasebnimi bivališči in občinskimi policijskimi službami. Čeprav ostajajo eni najbolj priljubljenih psov čuvajev na svetu, so dobermani tudi ljubljeni zvesti, ljubeči družinski ljubljenčki.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev dobermanov v Kentuckyju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mopsov v Kentuckyju in Najboljši rejci Basset Houndov v Kentuckyju.

Mladički dobermana naprodaj v Kentuckyju

Mladički dobermana naprodaj v Kentuckyju

Naš vodnik vam bo pomagal pri iskanju najbolj usposobljenih rejcev dobermanov v Kentuckyju. Zbrali smo rejce, za katere vemo, da bodo označili vsa polja na vašem seznamu. Zato preglejte seznam in sledite kontaktom, ki smo jih posredovali.

Priporočila izdelkov Doberman: Najboljše šok ovratnice za lovske pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. PuppySpotovi mladički dobermana za Kentucky

PuppySpot's Doberman Mladički za Kentucky

Ker iščete rejce dobermanov v Kentuckyju, vam toplo priporočamo, da preizkusite platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki iščejo združljivega mladička dobermana kar iz udobja svojih domov v Kentuckyju.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči dobermana opraviti postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec prispel zdrav in zdrav v Kentucky. Preden nadaljujete pot po mladičku dobermana za prodajo v Kentuckyju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Jagerdobes

Jagerdobes

Jagerdobes je vzreditelj dobermanov, ki je predan zdravju, konformaciji in zmogljivosti. Jeseni 2001 se je rodil Jagerdobes po nakupu čudovitega črnega mladička iz Teksasa. Ime ji je bilo Heidi, vendar je bila znana kot Ch. Aeolus Flower Fairy Princess.

Heidijeva linija vključuje številne zmagovalce BIS in vrhunske producente. Kot rezultat njene zmage na zahtevnih predstavah srednjega zahoda se je izkazala za vredna svojega rodu. Jargerdobes ima stroge standarde vzreje, kjer verjamejo v kakovost pred količino.

Njihov cilj je ustvariti polnega dobermana, ki ni le odličen izvajalec, ampak tudi zvest spremljevalec z izjemno dolgo življenjsko dobo. Poglejte njihovo spletno stran in uživajte v fotografijah in zgodovini. Sprejemajo obiskovalce in povprašujejo o njihovih psih.

Jagerdobes Podrobnosti

3. Hensonovi mladički dobermana

Hensonovi mladički dobermana

Mladički Hensonovega dobermana so specializirani za črno-rjavo, rdeče in rjavo, rjavo in rjavo ter modro in rjavo. Njihove krvne linije so ene najboljših v Združenih državah Amerike in jih vzgajajo več kot štirideset let.

Polog znaša 100 $ na mladička. Ne pozabite, da njihovi mladički računajo na vas, da jim boste zagotovili topel in ljubeč dom. Najdete jih tik ob I-75 v Londonu, Kentucky, eno uro severno od Knoxvilla v Tennesseeju in približno petinštirideset minut južno od Cincinnatija v Ohiu.

Podrobnosti o mladičih Hensonovega dobermana

4. Krimson dobermani

Krimson dobermani

Z več kot 23-letnimi konformacijskimi izkušnjami in 17-letnimi izkušnjami z vzgojo, razstavljanjem, vzrejo in treniranjem dobermanov – Krimson Dobermans je vzredil prvake (konformacijskih in drugih prireditvenih prvakov) v ZDA in Kanadi. Vsako dejanje, ki ga sprejmejo za svoje pse, je izračunano tako, da jim zagotovi uspeh.

Dobermani so vzgojeni v svoji družini in so sestavni del vsakdana – drugače ne bi imeli. Pri dieti ne uporabljajo bližnjic. Namesto tega hranijo svojega psa s surovo pasjo hrano in vrhunskimi zalogami s skrbno izbranimi dodatki.

Ker dobermani potrebujejo vadbo za ohranjanje ustreznega duševnega in fizičnega zdravja, omogočajo dober tek in telesne aktivnosti. Krimson dobermani svojim dobermanom zagotavljajo izpostavljenost, ki bo izpolnjevala njihovo naravno radovednost skozi vse življenje.

Verjamejo v kakovostno preživljanje časa s svojimi psi in več ko daš, več boš prejel. Njihovi dobermani so zaradi vsega, kar počnejo, vedno v vrhunski kondiciji. Njihova krvna linija je ena najboljših v Severni in Južni Ameriki. Krimson dobermani so selektivno vzrejeni zaradi njihove zdravosti, inteligence, konformacije in pripravljenosti ugajati.

Poleg tega imajo registrirane terapevtske pse, ki redno obiskujejo domove za ostarele in bolnišnice. Njihovo zdravje je zanje ključnega pomena. Njihovi dobermani so zdravstveno testirani, preden so vzrejeni, da se izključijo kakršne koli genetske motnje. Pomemben dejavnik je tudi temperament.

Ker njihovi dobermani živijo z dvema mladima sinovoma, skrbijo, da psi z ljubeznijo in naklonjenostjo opazujejo ustrezno duševno trdnost in samozavest. Torej ne bodo popuščali glede temperamenta. Mladički dobermanov Krimson so skrbno vzrejeni za proizvodnjo naslednje generacije kakovostnih dobermanov.

Podrobnosti o Krimson Dobermanu

5. Reševanje Dobermana Bluegrass

Reševanje Dobermana Bluegrass

Bluegrass Doberman Rescue je bil ustanovljen za pomoč reševalni skupnosti dobermanov v Kentuckyju. Čeprav je bilo samo reševanje ustanovljeno šele leta 2017, imajo prostovoljci, ki stojijo za njim, več kot deset let izkušenj z reševanjem, rehabilitacijo in ponovnim nameščanjem dobermanov.

Z izobraževanjem javnosti o tej pogosto napačno razumljeni pasmi upajo, da bodo čistokrvnim dobermanom pomagali najti domove za vedno. Po prijavi počakajte 2-3 tedne, da se postopek prijave zaključi. Postopek odobritve bo lažji in hitrejši, če navedete več informacij in navedete reference.

Pristojbine za posvojitev so:

  • Mladički, stari 6 mesecev in manj: 400 $
  • Sedem mesecev do 3 leta: 350 $
  • 4-7 let: 300 $
  • Osem in več: 250 $

Podrobnosti o reševanju Dobermana Bluegrass

6. Masaya dobermani

Masaya dobermani

Masaya dobermani se razmnožujejo le občasno. Masaya Dobermans si prizadeva ustvariti delovne dobermane s stabilnimi, zvestimi temperamenti in dobro delovno etiko za poslušnost, iskanje in reševanje, Schutzhund, agility, sledenje, kazenski pregon in zaščitne domače spremljevalce.

Rejci Masaya dobermanov verjamejo, da si vsak pes zasluži ljubeč dom in so predani temu, da bodo našli pravi dom za vsakega svojega mladička. Strankam ponujajo različne storitve, vključno s prevzemom mladičev, dostavo in pošiljanjem.

Podrobnosti o Masaya Dobermans

7. Birklinski dobermani

Birklinski dobermani

Birkline Dobermans je majhna psarna v lasti žensk. Vsako leto proizvedejo le 2 do 3 legla, pri čemer se osredotočajo na kakovost in ne na količino. Verjamejo, da obsežna komercialna proizvodnja mladičev povzroči nepopravljivo škodo njihovi ljubljeni pasmi in se ji je treba izogibati.

Niso te vrste rejcev. Vsak mladiček, ki ga postavijo, je narejen s popolno preglednostjo glede genetike in osebnosti. Njihove matere in očetje so v prvi vrsti hišni ljubljenčki. Vsi njihovi psi, vključno s kužki, živijo v njihovem družinskem domu.

Skupaj jedo v kuhinji. In igrajo se s svojimi otroki. Vsak je član svoje družine in je deležen le najboljšega zdravljenja. Preverjene jezove in žebne si zaslužimo s trdim delom in predanostjo. Najprej so potrebni genetski in fizični testi.

Po tem se njihove pse naučijo osnovne poslušnosti, domačega šolanja in vedenja v skupnosti. Končno je večina psov naslovljena, preden so vzrejeni. Postopek lahko traja do dve leti, odvisno od psa. Nikoli ne zahtevajo od svojega temeljnega staleža, da postanejo starši, preden so fizično in čustveno dovolj zreli, da prenesejo odgovornost.

Namesto tega, takoj ko se njihov stalež upokoji, preživijo preostanek svojega življenja kot ljubljeni hišni ljubljenčki v svojem domu, tako kot so to počeli, preden so postali starši. Od trenutka, ko so vzrejeni do trenutka, ko odidejo, vaši mladički živijo razvajeno, strukturirano življenje, skupaj z zgodnjim usposabljanjem za kahlico, ki vam daje prednost.

Da bi mladičkom zagotovili prednost, uporabljajo tudi zgodnje uvajanje vonja (ESI) in zgodnja nevrološka stimulacija (ENS). Zaradi vsakdanje rutine socializacije in stimulacije so njihovi mladički dobro zaokroženi in pripravljeni za uspeh.

Poleg tega Embark svojim strankam zagotavlja popoln genetski profil, ki jim daje duševni mir, ki prihaja z dobro obveščenostjo. Birkline Dobermans se nahaja v Teksasu, vendar se lahko dogovorite za prevoz.

Podrobnosti o dobermanih Birkline

Mladički dobermana v Kentuckyju

Mladički dobermana v Kentuckyju

Dobermani potrebujejo veliko telesne in duševne vadbe, da ostanejo srečni. Torej, če dobite delovno pasmo, ne pričakujte, da bo to kavč krompir. Poleg dolgih sprehodov in ropanja po dvorišču lahko vaš doberman uživa tudi v organiziranih dejavnostih, kot so agility, flyball itd.

V deževnih dneh se igrajte skrivalnice ali sestavljajte uganke s hrano. Če ima vaš doberman težave s srcem ali sklepi, se pred začetkom kakršnega koli programa vadbe posvetujte s svojim veterinarjem. Seveda morate izbrati mesta, ki so primerna za vašega psa. Če se ne zabavajo, poskusite nekaj drugega.

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Kentuckyju

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Kentuckyju

Rodovniški mladiček dobermana pri registriranem vzreditelju vas bo stal več. Rodovnik je rojstni list, ki prikazuje družinsko drevo psa 3 generacije in dokazuje, da je pes čistokrven. Poleg tega jih lahko akreditira pasemsko združenje.

Iskanje rejcev dobermanov v Kentuckyju

Iskanje rejcev dobermanov v Kentuckyju

Iskanje odgovornega rejca psov lahko dosežete tako, da svojega veterinarja ali zaupanja vredne prijatelje zaprosite za napotitev, se obrnete na lokalne klube dobermanov ali se udeležite profesionalnih razstav psov.

Poleg tega odgovoren vzreditelj nikoli ne bo prodal svojih psov v trgovini za male živali ali na drug način, ki ji preprečuje, da bi se srečala in intervjuvala z vami, da bi zagotovila, da je mladiček pravi za vašo družino in da mu boste zagotovili odgovoren, vseživljenjski dom.

Povezano: Najboljša imena dobermanov, ki so v resnici dobra.

Zaključek za “najboljše rejce dobermanov v Kentuckyju”

Zaključek za najboljše rejce dobermanov v Kentuckyju

Da preprečite slabo vzgojene živali, morate kupiti samo doberman mladiči in odrasli psi uglednih in etičnih rejcev. Poiščite rejce v Kentuckyju, ki so se zavezali, da bodo svojim psom zagotovili vrhunsko kakovost in odličnost.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev dobermanov v Kentuckyju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička dobermana od vzreditelja v Kentuckyju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “6 načinov, kako se dobermani razlikujejo od drugih psov” spodaj: