7 najboljših rejcev dobermanov v Tennesseeju! (2022)

Rejci dobermanov v Tennesseeju

Iščete rejce dobermanov v Tennesseeju? Ta vodnik vas bo seznanil z vrhunskimi rejci dobermanov v Tenneseeju. Eden od plemenitih pasjih družb, doberman je hkrati eleganten in hud, z vrhunsko postavo in ostro inteligenco.

Izjemno neustrašna in budna pasma je ponosna na to, da jo uvrščajo med največje varnostne pse na svetu. Svetleč plašč v črni, modri, rdeči ali rjavi barvi, poudarjen z vzorci rje, pokriva telo, ki je elegantno, a trdno.

Dobermani so si v pasjem kraljestvu uveljavili sloves kraljevske družine zaradi svojih izvrstnih lastnosti v kombinaciji s kraljevsko klinasto glavo in gladkim, atletskim slogom gibanja. Dobermani so tudi lepi, zvesti in igrivi spremljevalci kljub videzu in spretnostim psov čuvaja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev dobermanov v Tennesseeju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci čivave v Tennesseeju in Najboljši rejci Vizsla v Tennesseeju.

Mladički dobermana naprodaj v Tennesseeju

Mladički dobermana naprodaj v Tennesseeju

Ta vodnik smo sestavili, da vam pomaga pri iskanju najbolj usposobljenih rejcev dobermanov v Tennesseeju. Vsem, ki iščejo mladičke dobermana v Tennesseeju, bodo informacije v naslednjem razdelku zelo koristne. Svojega novega dobermana lahko prevzamete kjer koli spodaj.

Priporočila izdelkov Doberman: Najboljša krema za tace za pse in Najboljša dehidrirana pasja hrana.

1. Dobermani PuppySpot za Tennessee

Dobermani PuppySpot za Tennessee

Ker iščete rejce dobermanov v Tennesseeju, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete združljivega dobermanskega spremljevalca kar iz udobja svojega doma v Tennesseeju.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci dobermanov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Tennesseeju. Preden nadaljujete na pot za mladička dobermana za prodajo v Tennesseeju, si oglejte spletno mesto PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Dobermani Sunny Hill

Dobermani Sunny Hill

Od leta 1989 se lastnik Sunny Hill Dobermans ukvarja z vzrejo družinskih psov. Je skromen vzreditelj, ki mu je bolj pomembna kvaliteta kot količina. Mladičke v gospodinjstvu vzgajajo že od rojstva in so deležni ogromno pozornosti in socializacije, dokler niso nameščeni v stalno družino.

To dejstvo samo po sebi prispeva k razvoju kakovostnejših mladičkov dobermana, saj zahtevajo veliko mero naklonjenosti. Predanost vzreji zdravih mladičkov se začne s testiranjem DNK in OFA certificiranjem vseh mater in bicev pred vzrejo.

Vzreditelj je z vsemi trenutno dostopnimi metodami testiranja poskrbel za proizvodnjo kakovostnih, zdravih mladičkov. Stroga rutina cepljenja in cepljenja se začne že pri dveh tednih starosti, kar zagotavlja zdrav začetek življenja mladiča.

Podrobnosti o Dobermanih Sunny Hill

3. Kmetije Sierra Dobie

Kmetije Sierra Dobie

Ekipa očeta in sina vodi kmetije Sierra Dobie iz svojega doma na posestvu. Dobermani so družinski najljubši že od leta 1963, ko ga je družina prvič pridobila. Lastniki se v ta posel ukvarjajo, ker so zelo naklonjeni svojim hišnim ljubljenčkom in pasme doberman. Poslanstvo Sierra Dobie Farms je svojim strankam zagotoviti vrhunskega dobermana, ki ga bodo oboževali do konca življenja, v zameno pa bodo prejeli psa, ki jim bo zvest.

Podrobnosti o kmetijah Sierra Dobie

4. Hiša Hoytt

Hiša Hoytt

Hiša Hoytt strankam zagotavlja vrhunske dobermane kot hišne ljubljenčke ali konkurenčne dobermane. Glavni poudarek za rejca je genetsko zajemanje sijaja dobermana, hkrati pa neguje dobermanovo miselnost z izobraževanjem in usposabljanjem.

Od zgodnjih petdesetih let prejšnjega stoletja Dobermani iz rodu Hoytt proizvajajo čistokrvne dobermane brez tujih vplivov in 100-odstotno nemško vzrejo, zaradi česar je že sedem desetletij najstarejša in najstarejša neprekinjeno delujoča psarna dobermanov v zgodovini pasme.

Preden izdajo vsakega dobermana, podjetje sledi strogi rutini za zagotovitev briljantnih umov, odličnega videza, neprimerljivega medicinskega programa in temeljitih zdravstvenih protokolov. Psičke dobermana razvija ta psarna izključno iz zasebne linije.

Podrobnosti o hiši Hoytt

5. Oldfort dobermani

Oldfort dobermani

Oldfort Dobermans je poleg tekmovalnega doma tudi vadbeni objekt za program Agility American Kennel Club. Obožujejo dobermana in trdo delajo, da bi pasmo izboljšali z zdravstvenimi testiranji, tekmovanji in selektivno vzrejo, med drugimi metodami.

Mladičkov nimajo vedno na voljo zaradi natrpanega razstavnega koledarja, delovne dobe brez psov in dolgega časa, ki je potreben za vzgojo in negovanje legla mladičev. Vzreja za vzdržljivost se začne z vzpostavitvijo trdnih temeljev. Vsi psi so podvrženi vrsti testov, da se preveri, ali so fizično in čustveno zdravi.

Psi postanejo družinski člani, rejci pa se zavezujejo, da jim zagotovijo čim boljšo pozornost. Poleg tega ne prebivajo v psarni ali na dvorišču. Namesto tega ta vzreditelj vztraja, da mladički živijo z njimi v njihovem domu.

Podrobnosti o Oldfort Dobermansu

6. Dimljeni gorski dobermani

Dimljeni gorski dobermani

Smoky Mountain dobermani se ukvarjajo z vzrejo psov od leta 2004 in imajo izkušene rejce. Poleg tega za proizvodnjo dobermanov z najvišjim temperamentom, zdravjem in zmogljivostjo uporabljajo izključno visoko kakovostne krvne linije dobermanov. Registracija AKC za vse njihove mladičke zagotavlja, da so bili pregledani za displazijo kolkov, DCM1, DCM2, von Willebrandovo bolezen, sladkorno bolezen in težave z očmi.

Podrobnosti o dimljenih gorskih dobermanih

7. Nevaeh dobermani

Nevaeh dobermani

Nevaeh dobermani. je vzreditelj, specializiran za proizvodnjo visokokakovostnih delovnih psov. Lastnik ima izkušnje z dobermani in se je za gradnjo kmetije odločil iz pristne naklonjenosti do njih. Nevaeh Dobermans se zavzema za vzrejo samo popolnoma zdravstveno preizkušenih psov za izboljšanje splošnega zdravja in dolgoživosti pasme.

Poleg tega imajo v rodovniku veliko zmagovalcev in naslovljenih mladičkov. Cilj te vzrejne ustanove je razviti dobermane, ki ustrezajo zahtevam zdravstvenega testiranja United Doberman Cluba in Doberman Pinscher Club of America, kot tudi American Kennel Club.

Podrobnosti Nevaeh Dobermans

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Tennesseeju

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Tennesseeju

Izbira pravega vzreditelja dobermanov v Tennesseeju je prav tako pomembna kot izbira mladička za najnovejšega člana družine. Raziščite in kontaktirajte različne rejce v prostem času, če je mogoče.

Poiščite pravega rejca

Rejci so zelo zaskrbljeni za dobrobit svojih mladičkov. Njihove mladičke vzgajajo v vzrediteljski hiši, da jim zagotovijo primarno socializacijo. Poleg tega so odlični rejci zaskrbljeni za mladičke, ki jih skrbijo, in so selektivni glede tega, kateri psi dovolijo zapustiti svoj objekt. Pomembno je tudi, da so obveščeni in morajo stranko obveščati o pasmi, so pripravljeni nuditi vseživljenjsko pomoč in se pristni v svojih odzivih na morebitne pomisleke.

Skrbi za zdravje

Pozanimajte se pri vzreditelju o zdravju in testiranju DNK. Če vzreditelj preveri, da opravijo teste, je to fantastično. Takoj, ko se mladiček skoti, ga mora pregledati veterinar. Nekatere glavne zdravstvene skrbi, ki jih mora veterinar paziti skozi vse življenje vašega psa, vključujejo:

  • Displazija pasjih kolkov (CHD)
  • Kardiomiopatija
  • Demodikoza
  • Torzija želodca
  • Osteosarkom
  • Von Willebrandova bolezen (vWD)
  • Wobbler sindrom

Tako kot pri mnogih zdravstvenih težavah, prej ko se odkrijejo znaki razvoja, boljšo oskrbo lahko zagotovite svojemu psu, da zagotovite najboljše življenje.

Več informacij o dobermanih v Tennesseeju

Več informacij o dobermanih v Tennesseeju

V Tennesseeju je naprodaj veliko mladičkov dobermana in super je imeti enega, saj z veseljem postanejo član družine. Raje so blizu ljudem, ki jim je mar, in ko je ta naklonjenost močna, delujejo kot naravni varuhi te osebe.

Dokler se s psom ravna prijazno, mu lahko zaupa svoje otroke, sosede in druge obiskovalce hiše. Čeprav imajo dobermani številne odlične lastnosti, niso najboljša pasma.

Pri 60 do 80 funtov potrebujejo vrtinec aktivnosti na fizičnem in mentalnem področju. Na srečo je Tennessee psom prijazna država; upoštevajte le zakone glede lastništva psa.

Zaključek za “najboljše rejce dobermanov v Tennesseeju”

Zaključek za The

Lastništvo psa je luksuz. To je pomembna dolžnost. Psi se zanašajo na ljudi, ki so potrebni za življenje, kot sta hrana in zavetje, in si zaslužijo več. dobermani imajo velike zahteve, da ostanejo fit in zdravi. Preden kupite psa, se prepričajte, da ste pripravljeni.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev dobermanov v Tennesseeju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička dobermana od vzreditelja v Tennesseeju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “8 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov doberman” spodaj: