7 najboljših rejcev dvojnih logotipov v Kaliforniji! (2022)

Predloga Best-Double-Doodle-Breeders-in-California

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Double Doodle v Kaliforniji. Double Doodles združujejo najboljše lastnosti zlatega prinašalca, labradorca in pudlja.

Ti psi so inteligentni, zabavni, ljubeči, zvesti in prijazni. Njihovi plašči se razlikujejo glede na to, ali so valoviti, kodrasti ali ravni. Nekateri se izločajo več kot drugi, nekateri pa potrebujejo več nege kot drugi.

Prvotno je bil Double Doodle hibrid Goldendoodla in Labradoodla. Mnogi rejci zdaj opisujejo Double Doodle kot psa, ki se križa z dvema ločenima sortama Doodle.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Double Doodle v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Kaliforniji in Najboljši rejci Shih Poo v Kaliforniji.

Dvojni Doodle mladički za prodajo v Kaliforniji

Dvojni Doodle mladički za prodajo v Kaliforniji

Double Doodles so novejša pasma psov, ki združuje različne Doodles. Na primer, če pasma F1 Goldendoodle in F1 Labradoodle, bosta ustvarila obliko Double Doodle.

Dvojni logotip pogosto izgleda in deluje kot običajni logotip, ker ne izgubi dlake in je večinoma hipoalergenski.

Double Doodle ohranja prijazno vedenje in je prijazen tudi do tujcev. Na spodnjem seznamu lahko najdete odlične rejce tukaj v Kaliforniji.

Priporočila za izdelke Double Doodle: Najboljši zobni robčki za pse in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. PuppySpotovi dvojni logotipi za Kalifornijo

PuppySpotovi dvojni logotipi za Kalifornijo

Ker iščete vzreditelje dvojnih doodle v Kaliforniji, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Double Doodle iz udobja svojega doma v Kaliforniji.

Če se sprašujete, morajo vsi vzreditelji Double Doodle z navedenimi mladički upoštevati stroge smernice, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš Double Doodle varno odpremljen na vaš dom v Kaliforniji. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Double Doodle za prodajo v Kaliforniji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Ostrejši logotipiOstrejši logotipi

Njihov fokus in poslanstvo sta vzrejati in ljubečim družinam zagotoviti zdrave, razpoložene, srečne standardne goldendoodle in labradoodle. In ja, ponujajo tudi Double Doodle, ki so mešanica obeh pasem Doodle.

Vsak njihov pes je opravil rutinske zdravstvene preglede in cepljenja. Sharper Doodles vzgaja Goldendoodles in Labradoodles z glavnimi cilji zdravja, temperamenta in lepote.

Vsi njihovi logotipi živijo v domovih kot člani družine. Ne bi jih ujeli z uporabo kletk, zabojev ali pesjakov za bivalne domove psov. Njihov primarni cilj je ustvariti čudovite družinske hišne ljubljenčke in terapevtske/službene pse, ki bodo živeli dolgo in zdravo življenje.

Preden sva dobila standardne pudlje, sva imela z možem tri zlate prinašalke. Zaradi alergijskih težav s sinom sta izbrala pudlja in šla do konca. Vsako leto imamo 4-6 litrov. Prevzem je na območju San Luis Obispo.

Ko so mladički stari 8 tednov, so vsi na tekočem s cepivi in ​​so veterinarsko testirani glede zdravja, temperamenta in potrditve. Mladički so tudi mikročipirani in imajo dveletno zdravstveno garancijo, velik paket oskrbe ter doživljenjsko svetovanje in pomoč.

Torej z vsemi temi velikimi ugodnostmi, ki jih ponujajo, ste lahko prepričani, da boste dobili odličnega psa, ki bi ustrezal vaši družini. Pojdite skozi njihovo galerijo legla in jih kontaktirajte po pošti za več podrobnosti.

Ostrejše podrobnosti o logotipih

3. Cutiedoodles

Luštke

Njihovo vedno močno poslanstvo v rejskem programu je ustvariti lepe, zdrave družinske spremljevalce za vas. Skrbno izbirajo plemenske pse nežnega, tihega temperamenta in brez zdravstvenih težav.

Od drugih vzrejnih programov se razlikujejo po obsežnem ocenjevanju svojih plemenskih psov za boke/kolena/komolce (OFA), očesne motnje (CERF & PRA), vWD (stanje krvi), srce in ščitnica.

Že vrsto let sodelujemo s pudli, zlatimi prinašalci in zlatimi pudli. Obožujejo, kako “hibridna moč” lastnosti prinašalca in pudlja (zvestoba, intelekt in nežen/družinsko usmerjen temperament) se tako odlično mešajo v naše Doodle mladičke.

Trdno so prepričani, da so Doodle “najboljši iz obeh svetov”, radi delijo “Doodle Experience” z družinami in od lastnikov poslušajo, koliko ljubezni njihovi novi kosmati spremljevalci prinesejo v svoje domove.

Da bi pomagali pri razvoju in zagotavljanju zdravega temperamenta pri psih in njihovih mladičkih, menijo, da je vzgoja doma koristnejša od psarne. Vzrejni psi si zaslužijo posebno skrb in socializacijo, ki ju lahko zagotovimo le v družini.

Po rojstvu je vsak pes pogosto obravnavan in prilagojena oskrba. Psi imajo veliko zmenkov z otroki različnih starosti, vključno z vsakodnevno socializacijo (in veliko stiskanja) z našim 12-letnim sinom in hčerkama, starima 8 in 6 let.

Medtem ko so mladički še v njihovi oskrbi, so redno cepljeni in črvili. Profesionalni veterinar bo opravil obsežen fizični pregled blata v bolnišnici Brentwood Vet Hospital.

Tedenski pregledi potekajo skrbno in redno pri našem veterinarju, da zagotovimo, da so naši mladički v dobrem zdravstvenem stanju, preden se pridružijo novim družinam.

Cutiedoodles Podrobnosti

4. Big Dog Labradoodle

Labradoodle velikega psa

Big Dog Labradoodles je družinsko vodeno podjetje, specializirano za vzrejo Labradoodles, Goldendoodles, Doubledoodles in Pudles. Vse njihove pse ima družina rada in zanje skrbi, mladički pa so družabni z malčki.

Ta vzreditelj ponuja majhne, ​​srednje in standardne mladičke, čeprav se osredotočajo na običajne pse. Vsi mladički so podvrženi popolnemu zdravstvenemu pregledu in začetnemu cepljenju ter razglisteni.

Imajo tudi triletno klinično garancijo in med dozorevanjem uživajo visokokakovostno prehrano. Mladiči se ob odhodu ne naučijo avtomatsko na kahlico, ampak se vsi seznanijo z vadbo v zaboju in hiši.

Ko dobite psa pri teh rejcih, dobite tudi vse informacije o obdelavi prihoda vašega kužka. Dobite tudi pomoč za kakršna koli vprašanja ali vprašanja v zvezi s svojim psom.

Zagotavljajo tudi dostavo na dom za rezidenčne družine v Kaliforniji in logistiko izven države do najbližjega letališča za samo plačilo.

Zato jih opozorite na njihov kontaktni obrazec na spletnem mestu. In lahko greste skozi njihova legla, da vidite, če bi mladičke lahko dobili od njih. Lahko ste prepričani, da boste med njihovimi legli našli novega družinskega člana.

Podrobnosti o velikem psu Labradoodle

5. Denim & Diamond Doodles

Denim in diamantni logotipi

Cindy Hancock je ustanovila dobro znano “Abracadoodle” psarna v državi Washington. Več kot 30 let se je naučila veliko veščin od svoje matere, ki je vzrejala, proizvajala in trenirala najkakovostnejše logotipe.

Odraščala je v družini za vzrejo psov in je leta 2010 na osrednji obali Kalifornije na osrednji obali Kalifornije uvedla program Doodle, ki je usmerjen v “različen butik in podeželski šik”. Z mamo zdaj delata kot ekipa za vzrejo najboljših logotipov za številne družine.

Denim in Diamond Doodles si vedno prizadevajo ustvariti srečne mladičke in jih namestiti v ljubeče domove. Njen pošten cilj je imeti zadovoljne stranke in se lotiti odgovorne vzreje.

Z veseljem sodelujejo z vsako stranko, da zagotovijo, da so njihove zahteve izpolnjene, da jim in njihovemu novemu družinskemu članu ponudijo vsa sredstva, ki jih morda potrebujejo za uspešen prehod iz naše hiše v vašo.

Lahko ste prepričani, da boste v njenem domu našli nekaj najboljših v pasme Double Doodle, saj je to zdaj druga generacija podjetja. Mladički v njenem domu imajo ljubek značaj, zaradi česar so pravšnji za vaš dom. Preverite jo in stopite v stik preko e-pošte ali telefona.

Denim & Diamond Doodles Podrobnosti

6. Gail’s Doodles

Gail's Doodles

Po sestri, ki je lastnica Doodles Central Coast, se je vzrejni program začel z njeno ljubeznijo do pasem zlati prinašalec in pudlji. Vzporedno je iskala sodelovanje s sestrino družino pri vzreji Goldendoodles, saj ni mogla izpolniti številnih zahtev strank.

Ker so eden najboljših rejcev mladičkov Bernedoodle, Goldendoodle in Labradoodle v Kaliforniji, si prizadevajo za čast in poštenost. Med njihovimi legli je prisotna tudi pasma Double Doodle. Tako psi kot mladički so zelo negovani in živijo v higienskih okoljih.

Njihov cilj je, da jih izboljšajo z vzrejo samo AKC labradorcev, zlatih prinašalcev in bernskih planšarskih psov z AKC pudlji izjemne kakovosti. Poleg tega so imeli ti psi genetsko testiranje na bokih, komolcih in očeh.

V celoti so posvečeni ustvarjanju zdravega, dobro negovanega legla mladičev, kar zahteva veliko vlaganje časa, ljubezni in pozornosti do detajlov. Z veseljem vam bodo pomagali pri iskanju popolnega mladička, tako da bodo odgovorili na vaša vprašanja in delili naše strokovno znanje.

Podrobnosti o Gailinih logotipih

7. Doodles Central Coast

Doodles osrednje obale

Zadnji na seznamu rejcev Double Doodle v Kaliforniji je “Doodles osrednje obale.” Central Coast Doodles LLC je vzreditelj visokokakovostnih hibridov Goldendoodles, Tiboodles in v zadnjem času Bernedoodles.

Nahajajo se na čudoviti osrednji obali Kalifornije, na pol poti med Los Angelesom in San Franciscem. Imajo pet čudovitih podeželskih hektarjev, obdanih z vinogradi, živino, kozami, osli in številnimi mladički.

Z možem sta začela z vzgojo mladičkov pred mnogimi leti, ko so bili otroci še doma. Odkar so šli naprej, so spet začeli s svojimi vnuki, našimi primarnimi socializatorji.

Njena sestra, ki živi na njihovem sosednjem posestvu, je sodelovala s kužki Doodle. Iščejo tudi priložnosti, da pokažejo, kako odlično izgledajo njihovi psi.

Z veseljem trdijo, da si prizadevamo in dosegamo enake standarde visoke kakovosti kot ona, ker smo pošteni, vestni in delujemo z najvišjo integriteto.

Še sreča, da so naše hiše ena poleg druge, ker pogosto komuniciramo in sodelujemo pri temah in vprašanjih, povezanih s psi.

Zavezani so razvoju visokokakovostnih Goldendoodles, Tiboodles in Bernedoodles od zdravstveno preizkušenih staršev z izjemno genetiko in lastnostmi. Njihov edini cilj je dati vam visokokakovostnega kužka, hkrati pa zagotoviti fantastično storitev za stranke.

Podrobnosti o logotipih Central Coast

Zaključek za “Najboljše rejce dvojnih doodle v Kaliforniji”

Rejci dvojnih doodle v Kaliforniji

Double Doodle je miroljubna in ljubeča pasma psov brez nagnjenosti k agresivnemu vedenju. Izbirate lahko med različnimi vrstami psov Double Doodle. Ta pes je na voljo tudi v številnih velikostih, vključno z majhnimi, srednjimi in standardnimi. Nobena dva dvojna logotipa nista enaka, tako kot nista podobna dva psa ali človeka.

Kljub temu je njihova nežna naravnanost dosledna, zaradi česar so odlična izbira za ljudi, ki iščejo novega kužka za svoje gospodinjstvo. Na tem seznamu lahko najdete mladička, ki bi postal del vaše družine.

Za več vodnikov z omembami dvojnega doodla si lahko ogledate:

Preden prinesete domov mladička Double Doodle od vzreditelja v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Videoposnetek o šolanju psov Double Doodle Puppy Camp” spodaj: