7 najboljših rejcev francoskih buldogov v Indiani! (2022)

Rejci francoskih buldogov v Indiani

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce francoskih buldogov v Indiani. Če ste v Indiani in iščete manjšo vrsto psa, ki vam bo ostal zvest ne glede na vse, boste morda želeli razmisliti o vzrediteljih francoskih buldogov v Indiani. Obstaja široka paleta uglednih rejcev, ki vas bodo lahko vodili pri zagotavljanju francoskega buldoga, ki vam bo zagotovil leta druženja in ljubezni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev francoskih buldogov v Indiani, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Indiani in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Indiani.

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Indiani

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Indiani

Uporabite ta seznam rejcev francoskih buldogov v Indiani, ki vam bodo pomagali na vaši poti za spremljevalca. Naša ekipa je opravila raziskavo, vi pa bi morali opraviti tudi dodatne raziskave.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljši pasji šamponi proti linjanju.

1. Francoski buldogi PuppySpot za Indiano

Francoski buldogi PuppySpot za Indiano

Ker iščete rejce francoskih buldogov v Indiani, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko najdete francoze, ki so na voljo iz udobja svojega doma v Indiani.

PuppySpot zahteva, da vsi rejci francoskih buldogov opravijo strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel v Indiano. Preden nadaljujete z iskanjem mladička francoskega buldoga za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Hoosier buldogi

Hoosier Bulldogs francoski

Lastnik Hoosier Bulldogs, Clint Crabtree, je že desetletja okoli psov. Med študijem na univerzi Clint v svoje stanovanje ni mogel pripeljati laboratorija in takrat se je pojavilo njegovo zanimanje za francoske buldoge. Leta pozneje je Clint kupil francoskega buldoga in se ni nikoli ozrl nazaj.

Hoosier Bulldogs je rejec francoskih buldogov, ki se nahaja 45 minut severno od Indianapolisa. Njihovo poslanstvo vključuje proizvodnjo zdravih francoskih buldogov z odličnimi temperamenti in zdravstvenimi standardi.

Hoosier Bulldogs ima 42 hektarjev kmetije, kjer lahko varno in učinkovito vzgajajo svoje mladičke. Vsi njihovi francoski buldogi so razvajeni s klimatiziranim okoljem v toplejših mesecih in toplim okoljem v hladnejših mesecih leta.

Francoski buldogi podjetja Hoosier Bulldogs so registrirani v AKC in so zelo kakovostni. Njihov izbor preverjenih pričevanj na njihovi spletni strani veliko govori o njihovih vzrejnih praksah.

Podrobnosti o Hoosier Bulldogih

3. Družinski mladički

Družinski mladički francoski buldogi

Family Puppies je vzreditelj francoskih buldogov, ki se nahaja v Nappaneeju v Indiani. Vsi psi so vzrejeni od psov, registriranih v AKC, in so vzgojeni v udobnem in varnem okolju. Dobro socializirani so tudi zaradi otrok, ki živijo v domu.

Družinski kužki verjamejo, da je druženje psov v zgodnjih dneh ključnega pomena za dobro prilagojenega psa, ki bo dobro delal z novimi družinami. Family Puppies zagotavlja cepljenje in razglistenje za vse svoje pse.

Psi imajo tudi zdravstveno garancijo, ki traja celo leto, tako da vam ne bo treba dolgo skrbeti za zdravje vašega francoskega buldoga, potem ko ga dobite. S svojim francoskim buldogom boste prejeli tudi začetno vrečko pasje hrane.

Family Puppies se močno osredotoča na zadovoljstvo strank in radi odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jih imate zanje.

Če se po nakupu novega francoskega buldoga pri Družinski kužki znajdete v vodi pregloboko, se lahko obrnete na njih in pomagali vam bodo pri iskanju drugega doma zanj. Družinski mladički francoski buldogi so ocenjeni glede na njihov rodovnik, barvo in velikost.

Poleg enoletne zdravstvene garancije bo vaš pes dobil 3-dnevno jamstvo za veterinarski zdravstveni pregled. To pomeni, da lahko svojega psa odpeljete k izbranemu veterinarju, da se prepričate, da pri vašem psu ni nič genetsko nenormalnega.

Podrobnosti o družinskih mladičkih

4. Spencerman Bullies & Brussels

Spencerman Bullies & Bruselj

Še en ugleden vzreditelj francoskih buldogov v Indiani je Spencerman Bullies & Brussels. Čeprav so morda nekoliko manjši od nekaterih drugih rejcev francoskih buldogov, so še vedno zelo izkušeni in profesionalni pri svojem delu. Spencerman Bullies & Brussels obravnava vsakega novega mladička, kot da je družinski član.

Nekateri od različnih vidikov, na katere se osredotočajo pri svoji vzreji, so:

 • zdravje
 • Osebnost/temperament
 • Struktura

Veliko časa porabijo za svoj program vzreje, da zagotovijo, da so francoski buldogi od njih najboljši, kar so lahko. Spencerman Bullies & Brussels je specializiran tudi za redke barve francoskih buldogov, ki so ročno izbrani. Spencerman Bullies & Brussels se ukvarja z vzrejo že skoraj 20 let, tako da če iščete vzreditelja francoskih buldogov, ki mu lahko zaupate, vam ni treba iskati dlje od tega. Poleg odlične storitve za stranke v celotnem procesu transakcije nudijo doživljenjsko podporo in radi slišijo o tem, kako se psi počutijo v njihovih novih domovih po odhodu.

Spencerman Bullies & podrobnosti o Bruslju

5. Francozi RickJenn

Francozi RickJenn

Francoski buldogi, ki jih je vzgojil RickJenn Frenchies, so negovani v skrbnem in ljubečem okolju. RickJenn Frenchies se je zaljubil v pasmo francoski buldog in se odločil, da bo velik del svojega življenja posvetil njeni vzreji.

RickJenn Frenchies navaja, da je na trgu veliko rejcev francoskih buldogov, vendar marsikomu ni mar za več kot dolarski bankovec, ki ga vidijo na koncu dneva.

Ker so rejci francoskih buldogov, je njihov cilj to spremeniti. Želijo si, da bi bile vse njihove stranke popolnoma zadovoljne v procesu izbire z nakupom in pripeljanjem novega francoskega buldoga domov.

RickJenn Frenchies ima vzrejni program, ki se osredotoča na srečne, zdrave in visokokakovostne francoske buldoge. Zagotavljajo, da bo imel vsak francoski buldog, ki ga kupijo, odličen temperament in zdravo stanje.

Ko kupite francoskega buldoga pri tem rejcu, boste prejeli:

 • Cepljenja
 • Razglistenje
 • Mikročipiranje
 • 1-mesečno zavarovanje hišnih ljubljenčkov
 • AKC registracija
 • Posodobitve videoposnetkov
 • Ujemanje osebnosti
 • Doživljenjska garancija pred genetsko dednimi motnjami

Če iščete vzreditelja francoskih buldogov, ki stoji za vsem, kar počnejo, je RickJenn Frenchies vzreditelj, ki ga je vredno razmisliti.

Podrobnosti o RickJenn Frenchies

6. Čudoviti Francozi

Čudoviti Francozi

Fabulous Frenchies že več kot sedem let vzreja francoske buldoge v Indiani. Osredotočeni so na standardne in edinstvene barve francoskih buldogov. Fabulous Frenchies se močno osredotoča na proizvodnjo edinstvenih, visokokakovostnih in zdravih francoskih buldogov, dobro socializiranih za družine.

Imata dva otroka, ki se obožujeta igranje s psi, tako da če imate svojo družino, ste lahko prepričani, da se bodo francoski buldogi iz Fabulous Frenchies prav prilegali. Vsak francoski buldog iz Fabulous Frenchies je registriran v AKC in ima polno zgodovina razglistitev in cepljenja.

Ko kupite francoskega buldoga pri Fabulous Frenchies, boste prejeli zdravstveno garancijo, ki bo trajala celo leto. Njihovi odrasli francoski buldogi so testirani na genetske nepravilnosti in barvni DNK.

Čudovite francoske podrobnosti

7. Midwest Frenchie Kisses

Francoski poljubi srednjega zahoda

Zadnji na seznamu najboljših rejcev francoskih buldogov v Indiani je “Francoski poljubi srednjega zahoda.” Ponosni so na vzrejo francoskih buldogov z odličnimi temperamenti in čistimi zdravstvenimi računi. Skozi vse svoje vzrejske prakse se osredotočajo na izboljšanje vsake naslednje pasme.

Francoski buldogi iz srednjega zahoda Frenchie Kisses so vzgojeni v ljubečem in skrbnem domu. Ker so v domu otroci, lahko zaupate, da bodo vaši francoski buldogi socializirani.

Vsi njihovi francoski buldogi so zdravstveni, registrirani v AKC, cepljeni, razglisteni in imajo garancijo zdravja za celo leto. Zgornji rejci francoskih buldogov v Indiani so modre izbire in z nobenim na tem seznamu ne morete zgrešiti.

Midwest Frenchie Kisses Podrobnosti

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Indiani

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Indiani

Izbira pravega vzreditelja je pomembna pri iskanju novega najboljšega prijatelja. Ko raziskujete rejce, morate biti previdni in narediti domačo nalogo, saj je veliko mlinov mladičev in rejcev na dvorišču, ki so v tem samo zaradi denarja in vedo zelo malo o pasmi francoski buldog.

Če naletite na vzreditelja, ki ima več legla hkrati, svoje mladiče prodaja za manj kot 2000 $ ali nima zdravstvenega jamstva, bežite! Odgovoren vzreditelj vas bo želel spoznati, da zagotovite, da ste najboljši dom za njihovega mladička. Če želite najti rejca francoskih buldogov v Indiani, sledite zgornjemu seznamu uglednih rejcev.

Nato obiščite vsakega rejca in prosite za dokazilo o zdravstveni dokumentaciji njihovih psov. Nato se prepričajte, da so mladički pregledani pri veterinarju in so v dobrem zdravstvenem stanju. Nazadnje prosite za dokazilo, da je vzreditelj registriran pri ameriški kinološki zvezi, da boste vedeli, da je vaš pes vzrejen po najvišjih standardih.

Povezano: Najboljši rejci modrih francoskih buldogov v Združenih državah.

Zaključek za “najboljše rejce francoskih buldogov v Indiani”

Zaključek za The

Te francoski buldog Vsi rejci v Indiani imajo visoko stopnjo spoštovanja in skrbi za pasmo francoski buldog. Če imate na poti kakršna koli vprašanja ali pomisleke, se obrnite na njih in z veseljem vam bodo svetovali in pomagali na kakršen koli način.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev francoskih buldogov v Indiani, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička francoskega buldoga od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu francoskega buldoga” spodaj: