7 najboljših rejcev francoskih buldogov v Iowi! (2022)

Rejci francoskih buldogov v Iowi

Če želite najti najboljše rejce francoskih buldogov v Iowi, ste prišli na pravo mesto. Očarljiva Francozinja je zdaj v modi, saj si vsi želijo imeti tega zabavnega psa. Francoski buldog je zaradi svoje sladke narave do otrok in drugih hišnih ljubljenčkov s svojim mehkim obrazom in puhastimi netopirjevimi ušesi postal naravna prva izbira za številne družine.

Potrebujejo minimalno vadbo in ne marajo nič drugega kot to, da so s svojimi ljudmi, saj so najboljši pes spremljevalec. Vendar pa se je zaradi naraščajoče priljubljenosti francoskega buldoga močno povečala neetična vzreja, zato morate biti pri nakupu mladička previdni. Na srečo pa mnogi ugledni rejci v Iowi ljubijo pasmo in jo skrbijo zanjo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev francoskih buldogov v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Iowi in Najboljši rejci Corgijev v Iowi.

Mladički francoskega buldoga za prodajo v Iowi

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Iowi

Pri nakupu mladička francoskega buldoga lahko pričakujete, da boste plačali veliko denarja, vendar je to z dobrim razlogom. Dober vzreditelj bo vložil veliko časa in truda v načrtovanje svojih vzrejnih programov in dal svojim mladičkom najboljši začetek v življenju, kar odraža visoko ceno.

Če iščete mladičke francoskega buldoga za prodajo v Iowi, si oglejte naslednje ugledne rejce, ki sledijo etičnim praksam vzreje in nudijo odlične storitve za stranke.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za francoske buldoge in Najboljša hrana za pse z vitamini in minerali.

1. Francoski buldogi PuppySpot za Iowa

Francoski buldogi PuppySpot za Iowa

Ker iščete rejce francoskih buldogov v Iowi, vam predlagamo, da pobrskate po spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za mladiče, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke francoskega buldoga kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči francoskega buldoga izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno poslan na vaš dom v Iowi. Preden nadaljujete na pot za mladička francoščine za prodajo v Iowi, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Buckyjevi francoski buldogi

Buckyjevi francoski buldogi

Prvi na našem seznamu rejcev francoskih buldogov v Iowi so Buckyjevi francoski buldogi s sedežem v mestu Sioux. Svoje mladičke vzgajajo v družinskem domu, vsakemu mladičku dajo ime in jih obravnavajo kot posameznike, ne le kot del legla.

Mladički so dobro socializirani, mešajo se z majhnimi otroki, drugimi psi in mačko. Ti skrbni rejci svoje mladiče obravnavajo kot del družine in si prizadevajo, da bi vsak izmed njih našli prijazen in ljubeč dom.

Za rezervacijo mladička, ki bo opravil prve cepljenje, razčiščevanje, mikročipiranje in omejeno registracijo v AKC, je potreben nepovratni depozit v višini 500 $. Vzreditelji sprejemajo gotovino le ob nakupu enega od svojih mladičkov. Na njihovi Facebook strani in ocenah s 5 zvezdicami si lahko ogledate ljubke fotografije in videoposnetke njihovih mladičkov.

Podrobnosti o Buckyjevem francoskem buldogu

3. Rasmussens Lil Paws

Rasmussens Lil Paws

Rasmussens Lil Paws vzreja francoske in angleške buldoge ter boksarje in labradorce. Ta pošten in ugleden vzreditelj se nahaja v Humboldtu in se ukvarja z vzrejo psov že več kot 19 let. Rasmussens Lil Paws si je prislužil pozitiven ugled, saj se trudijo zagotoviti izjemne mladičke za svoje stranke.

Zagotavljajo, da so njihovi krzneni dojenčki dobro zaobljeni in pripravljeni na skoraj vse. Mladički prihajajo s prvimi cepljenjem, zdravstvenimi testi, dehelmintizacijo in mikročipi, v celoti pa boste deležni podpore rejcev, ki z veseljem odgovorijo na vsa vaša vprašanja.

Objekti v Rasmussens Lil Paws so nadzorovani od države, AKC in veterinarski pregledani, tako da lahko zagotovite, da ti rejci vzgajajo svoje pse in mladiče v čistem in zdravem okolju. Legla so omejena, zato se boste morda morali uvrstiti na čakalno listo za mladička francoskega buldoga, vendar bo vredno počakati. Oglejte si odlične ocene na njihovi spletni strani.

Podrobnosti o Rasmussensu Lil Paws

4. Francoski buldogi Blue Wave

Francoski buldogi Blue Wave

Francoski buldogi Blue Wave, ki se nahajajo v Magnoliji, so v lasti Marlene Nolting, katere glavni cilj je vzrejati kakovostne, zdrave mladičke s pridihom barve. Vsi mladički so doma vzgojeni kot del družine, kjer so deležni veliko ljubezni in pozornosti ter lahko večkrat na dan prosto tečejo na svojem dvorišču.

Za hranjenje mladička, ki se uporablja za stroške, kot so obiski veterinarja, prvi injekciji, razglistitev, mikročip in registracijski dokumenti AKC, je potreben nepovratni depozit v višini 500 USD. Njihova Facebook stran ima veliko sledilcev in prikazuje čudovite slike njunih ljubkih kužkov.

Podrobnosti o francoskih buldogih Blue Wave

5. BJ’S Francozi

BJ'S Frenchies Iowa

BJ’s Frenchies je družinsko voden vzreditelj s sedežem v Centrvillu, ki je namenjen vzgoji visokokakovostnih družinsko pripravljenih mladičkov. Vsi mladički se dnevno igrajo in so dobro socializirani. BJ-jevi Francozi prodajajo svoje mladičke samo kot spremljevalce in morajo biti sterilizirani ali kastrirani, stari med 7 in 9 meseci, da dobijo svoje registracijske dokumente AKC.

Mladički imajo veterinarski pregled, enoletno zdravstveno garancijo, prve injekcije, razčiščevanje in mikročipiranje. Vaš krzneni dojenček bo prejel tudi hrano za mladiče, negovalni paket z igračami, posteljo in veliko kužje ljubezni.

Podrobnosti o BJ’s Frenchies

6. Obsedenost buldogov

Bulldog Obsession Frenchies

Rejci pri Bulldog Obsession imajo bogate izkušnje in vzrejajo mladiče od leta 1999. Kot pove že ime, so obsedeni z buldogi. Ta majhna, družinsko vodena psarna z državno licenco vzreja francoske in angleške buldoge, ki se nahajajo v Sibleyju.

Trdo delajo, da vzgajajo zdrave, dobro socializirane in kakovostne mladičke, v katerih lahko uživajo druge družine. Mladički so del družine, vzgojene skupaj s šestimi otroki, ki se vsi aktivno vključujejo v igranje in hranjenje z njimi, tako da lahko zagotovite, da so ti mladički prijazni do otrok.

Lokalni veterinar pogosto obiskuje njihov dom, da zagotovi, da so vsi psi in mladički v odličnem zdravju. Vsi mladički imajo zdravstveno garancijo, ki jo lahko preberete na njihovi spletni strani, za dodatnih 50 $ pa bodo mikročipirali vašega novega krzna.

Ponujajo tudi plemenske storitve, če iščete visokokakovostnega samca za vzrejo s svojo punčko, testiranje na progesteron, da najdete popoln čas za parjenje in umetno oploditev. Imajo 95-odstotno uspešnost. Njihova Facebook stran ima ogromno sledilcev in lahko si ogledate veliko srčkanih videoposnetkov in slik njihovih čudovitih mladičkov francoskega buldoga.

Podrobnosti o obsesiji buldogov

7. Francozi srednjega zahoda

Francozi srednjega zahoda

Zadnji na tem seznamu najboljših rejcev francoskih buldogov v Iowi je Midwest Frenchies, družinsko podjetje, ki ga vodi ekipa mož in žena. Ta par, ki se nahaja v Indianoli, že več kot 15 let vzreja pasme igrač. Francozi srednjega zahoda se osredotočajo na zagotavljanje najboljše francoske jedi, ki je na voljo, da bi tistim, ki jih kupijo, prinesla srečo in veselje.

Mladički so vzgojeni v družinskem domu in so vsakodnevno deležni ljubezni in pozornosti. Za rezervacijo mladička je potreben polog v višini 500 $. Vsi mladički, ki so naprodaj v Iowi, so veterinarsko pregledani in imajo zdravstveno garancijo/pogodbo, ki jo lahko preberete na njihovi spletni strani, in starosti primerne injekcije in dehelmintizacijo. Francozi srednjega zahoda imajo včasih na voljo starejše pse za posvojitev. Preverite njihovo spletno mesto za posodobitve.

Podrobnosti o Midwest Frenchies

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Iowi

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Iowi

Ko iščete rejce francoskih buldogov v Iowi, je lahko težko razlikovati med odgovornimi in etičnimi rejci ter neodgovornimi in brezskrbnimi rejci. V tem so samo zato, da zaslužijo denar. Mladiček francoskega buldoga je drag in vas lahko stane od 2.000 do 7.000 dolarjev.

Cena je tako visoka, ker jih ni enostavno vzrejati. Francoski buldogi imajo velike glave in ozke boke, zato ne morejo zanositi ali roditi po naravni poti. Samice je treba umetno oploditi in opraviti carski rez, kar je tvegano in drago.

Noseča samica francoskega buldoga bo potrebovala redne veterinarske preglede in rentgenske žarke, kar poveča stroške. Vendar naj vas ne mika poceni nakup pri mlinu za mladiče, rejcu na dvorišču ali na spletu. Več kot verjetno je, da boste na koncu imeli nezdravega in nesocializiranega psa, ki vas bo dolgoročno stal več.

Zaključek za “najboljše rejce francoskih buldogov v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce francoskih buldogov v Iowi

Pri iskanju visokokakovostnega francoski buldog mladičke za prodajo v Iowi, vzemite si čas in kupujte samo pri uglednem rejcu, ki uporablja etične vzrejske prakse. Dober vzreditelj bo vzrejal samo od staršev, ki so opravili zdravstvene in genetske teste, da bi zagotovili dobro zdravje svojih potomcev. Pripravite se na seznam vprašanj, ki jih zastavite vzreditelju, ki naj vam dovoli, da pridete pogledat pse in mladičke na njihov dom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev francoskih buldogov v Iowi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička francoskega buldoga od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Preden postanete lastnik francoskega buldoga” spodaj: