7 najboljših rejcev francoskih buldogov v Missouriju! (2022)

Rejci francoskih buldogov v Missouriju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce francoskih buldogov v Missouriju. Prijazen družinski ljubljenček z velikim srcem. Francoski buldog je utelešenje majhnega psa z veliko osebnostjo.

Njihova kompaktna velikost in zabavna narava sta odlična soigralka za otroke, vendar kot vse pasme potrebujejo skrben nadzor. Ko se odločite, da boste domov pripeljali čudovitega mladička francoskega buldoga, je naslednji korak, da poiščete vzreditelja francoskega buldoga iz Missourija.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev francoskih buldogov v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Aussiedoodle v Missouriju in Najboljši rejci Labradoodle v Missouriju.

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Missouriju

Mladički francoskega buldoga naprodaj v Missouriju

Odločitev je lahko zahtevna, če je na voljo veliko možnosti. Iz tega razloga smo sestavili seznam najboljših rejcev francoskih buldogov v Missouriju.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljši šamponi proti bolham za pse in Najboljši komplet za nego psov.

1. Francoski buldogi PuppySpot za Missouri

Francoski buldogi PuppySpot za Missouri

Ker iščete rejce francoskih buldogov v Missouriju, vam toplo priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladiče francoskega buldoga kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci francoskih buldogov s psi na seznamu iti skozi postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš Frenchie varno prispel v Missouri. Preden nadaljujete na pot za mladička francoskega buldoga za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Razvajeni kužki za vas

Razvajeni kužki za vas

Poiled Puppies for You je v lasti Nikki Allen, Rodneyja in njenih dveh krepkih mladih fantov. Ukvarjala se je z živalmi in si življenja brez njih ne more predstavljati. Skrb za živali je njena strast. Kot mati ji je všeč, da lahko svoje sinove nauči odgovornosti, ljubezni in postavlja potrebe drugih pred svoje.

Družina živi na 10 hektarjih, kjer njihovim psom nikoli ne zmanjka prostora za tek in igro. Prejeli boste paket z vsemi njihovimi mladički. Mladiček bo imel potrdilo o registraciji, enoletno zdravstveno garancijo, posodobljeno evidenco o cepljenju ter hrano in igrače za mladiče Nutri Source.

Njihovi mladički bodo pri osmih tednih starosti prejeli tri cepljenja. To vključuje Neopar pri štirih tednih in 5-smerno cepljenje mladička (Parvo preventivno) pri šestih in osmih tednih. Poleg tega se mladičke razglisti vsaka dva tedna, dokler niso stari osem tednov. Nato jih mesečno razglistijo. Mladiček bo po 12 tednih dobil še en 5-smerni cepljenje, in če ga bodo odpremili po 12 tednih, ga bodo cepili proti steklini.

Podrobnosti o razvajenih kužkih za vas

3. Norton Farm Kennels

Psarne Norton Farm

Norton Farm Kennels, majhna družinsko vodena psarna, ponuja francoske buldoge, prostopasne buldoge in pudlje igrače. So AKC in pregledani od države. Na njihovi 8 hektarjev veliki kmetiji v St. Joseph, MO, njihove mladičke vzgajajo njihovi trije mladi fantje, skupaj z drugimi živalmi na njihovi kmetiji.

Cilj Norton Farm Kennels je vzreja zdravih psov in skladnost s standardi, ki jih postavlja Ameriški kinološki klub. Zato so skrbno izbrali osnovo za svoj rejski program.

Trenutno sodelujeta z dvema veterinarjema. Dr. Griffin je oddaljen dve uri, vendar je specializiran za pasmo Bulldog. V bližini je tudi dr. VanPetten za rutinsko in nujno oskrbo. Z veliko ljubezni in skrbi vas bodo te ljubke nasmejale.

Podrobnosti o psarni Norton Farm

4. Psarna Indian Ridge

Psarna Indian Ridge

Indian Ridge Kennel, ki je tradicionalno vzgajala angleške buldoge, se je osredotočila na francoske buldoge. Ko so leta 2010 pridobili prve Francoze, so zelo ponosni na svoje vzgojene pse in odlične rodovnike. Njihovi mladiči francoskega buldoga so najvišje kakovosti, specializirani pa so za kremaste francoske buldoge.

Iščejo Nasilnika, ki ima odlično konformacijo in je zdrav. Njihov cilj je ponuditi vam francoščino, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Skozi leta so se zelo trudili, da bi ustvarili popolnega spremljevalca. Zdaj so navdušeni, da ga lahko delijo z vami.

Podrobnosti o psarni Indian Ridge

5. Alis Sweet Frenchies

Alis Sweet Frenchies

Alis Sweet Frenchies je še ena vzrediteljica, ki se nahaja zunaj Springfielda v Missouriju in je specializirana za francoske buldoge. “Etični rejci” redijo pse, da bi izboljšali svoj stalež in pasmo. “Za boljšo pasmo” pomeni vzrejati pse, ki se držijo standarda konformacije (načrt, ki določa, kako naj izgleda pes določene pasme).

Gre za vzgojo najboljših psov. Njihovi francoski buldogi so vsi 100% registrirani v AKC, prihajajo iz prvenstvenih krvnih linij in so izjemni. Kot rezultat, so postali eden vodilnih rejcev francoskih buldogov v državi.

Alis Sweet Frenchies Podrobnosti

6. Psarne SacRiver

Psarne SacRiver

Vzreja v psarni SacRiver Kennels je povezana z zdravjem. Pred vzrejo pregledajo ustrezne lastnosti in so zelo ponosni na stalež, ki ga imajo. Država in USDA jih licencirata. Poleg tega so člani Ameriške kinološke zveze in American Pet Registry, Inc. (april). Posledično njihovi psi pogosto prihajajo iz šampionskih krvnih linij.

Njihovi psi živijo v najsodobnejšem zaprtem objektu z možnostjo, da gredo ven, kadar koli želijo. Svojim psom zagotavljajo 24-urno 24-urno oskrbo, enkrat na dan pa jih razgibajo v enem od devetih zaprtih zunanjih igrišč. Poleg tega imajo fotografski studio, kjer posnamejo vse čudovite slike mladičkov, ki jih vidite na njihovi spletni strani.

Imajo notranje igrišče za mladiče za svoje “Vrtec za mladiče.” Mladički, starejši od šest tednov, obiskujejo “Puppy Kindergarten”, ki ga poučuje profesionalni trener psov. Šolanje kužkov vključuje vadbo na kahlico in povodec ter preproste ukaze. Najpomembneje pa je, da postanejo zelo »razvajeni«.

Podrobnosti o psarnah SacRiver

7. Francoski buldogi Chitawee

Francoski buldogi Chitawee

Zadnji na seznamu najboljših rejcev francoskih buldogov v Missouriju je “Francoski buldogi Chitawee.” Kathy Clayton je lastnica francoskih buldogov Chitawee in se ukvarja z vzrejo psov že več kot 25 let. Njene povezave vključujejo Francoski Bulldog Club of America (FBDCA) in kinološki klub Northeast Oklahoma v Groveu v Oklahomi ter članstvo v klubu francoskih buldogov Oklahoma Green Country, ki ga bo kmalu odobril AKC.

AKC Breeder of Merit, je vzredila in pokazala več prvakov in velikih prvakov. Francoski buldogi Chitawee se osredotočajo predvsem na vrsto, temperament in zdravje svojega programa vzreje. Njihove živali so družabne, uravnotežene in zdrave, zato jih je zabavno pokazati in živeti z njimi.

Čeprav so francoski buldogi »GLAVA” pasme, zdrava žival za delovanje potrebuje več kot le glavo. Zato je njihov program namenjen pridelavi živali, ki ustrezajo pasemskim standardom in se gibljejo pravilno, brez presežkov na enem območju. AKC omejena registracija za mladičke, ki so na voljo kot hišni ljubljenčki spremljevalci in družinski člani (ne za vzrejo ali razstavo). Vzrejo in razstavne možnosti se ponujajo zasebno odgovornim domovom.

Podrobnosti o francoskih buldogih Chitawee

Mladički francoskega buldoga v Missouriju

Mladički francoskega buldoga v Missouriju

Francoski buldog ne zahteva veliko vaj. Na splošno imajo nizko raven energije, vendar obstajajo izjeme pri vsakem pravilu. Vendar pa se morajo vsakodnevno sprehajati ali se igrati na dvorišču, da ohranijo svojo težo.

Niso tako visoko energični, da bi zahtevali veliko dvorišče ali veliko vadbe, a mnogi francoski buldogi uživajo v igri in se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi. Zaradi občutljivosti pasme na toploto je v toplem vremenu odsvetujemo. Namesto tega psa sprehajajte zjutraj in zvečer, ko je hladno.

Povezano: Vodnik rdečega francoskega buldoga in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za francoske buldoge.

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Missouriju

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Missouriju

Odgovorni vzreditelji vas bodo vedno povabili, da se srečate s kužkom in njegovimi starši pri njih doma. Vendar pa je lahko v nekaterih primerih samo mati, saj nekateri rejci hranijo samo plodove in uporabljajo očeta iz druge psarne.

Mladički uglednega vzreditelja bodo vedno prišli z rodovniškimi papirji. Če vas skrbi, se lahko obrnete na ustrezno združenje za registracijo. Vsi ugledni rejci vzamejo vse kontaktne podatke od vseh kupcev za svojo evidenco.

Iskanje rejca francoskih buldogov v Missouriju

Iskanje rejca francoskih buldogov v Missouriju

AKC je najlažji in najbolj priročen način za iskanje vzreditelja francoskih buldogov in pravega psa za vas. Spletna stran AKC ponuja obilico informacij za potencialne kupce mladičev, vključno s tem, kako izbrati vzreditelja in kako skrbeti za pse.

Odgovorna vzreja je ključ do dolgega in srečnega odnosa z vašim francoskim buldogom. Čeprav AKC ne licencira, ne podpira ali priporoča rejcev, ponuja postopek po korakih, ki vas vodi do pravega rejca francoskih buldogov na vašem območju.

Zaključek za “najboljše rejce francoskih buldogov v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce francoskih buldogov v Missouriju

The francoski buldog zanj je značilna majhna velikost, ljubeč temperament in igriva narava. Po podatkih Ameriške kinološke zveze je to četrta najbolj priljubljena pasma.

Francozi so osvojili tudi srca rejcev in lastnikov hišnih ljubljenčkov v Missouriju. Našteli smo najboljše rejce, če iščete mladička francoskega buldoga za nakup v Missouriju. Želimo vam vso srečo pri iskanju kužka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev francoskih buldogov v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička francoskega buldoga od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Preden postanete lastnik francoskega buldoga” spodaj: