7 najboljših rejcev francoskih buldogov v Severni Dakoti! (2022)

Rejci francoskih buldogov v Severni Dakoti

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce francoskih buldogov v Severni Dakoti. Ta majhen, čokat pes z netopirjevimi ušesi in zmrzlim obrazom je nenavadno lep in izjemno priljubljen kot hišni ljubljenček v Združenih državah.

Francoz se prilega vsakemu življenjskemu okolju, je igriv, zvest in inteligenten ter ima rad vse, tudi otroke. Ko se odločite, da je očarljivi francoski buldog pravi pes za vas, je naslednja faza iskanje etičnega vzreditelja v Severni Dakoti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev francoskih buldogov v Severni Dakoti, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Goldendoodle v Severni Dakoti in Prodam mladičke Goldendoodle v Južni Dakoti.

Mladički francoskega buldoga za prodajo v Severni Dakoti

Mladički francoskega buldoga za prodajo v Severni Dakoti

Te dni si mlade družine do zvezdnikov s seznama A želijo mladička francoskega buldoga. Toda zaradi povečane priljubljenosti tega zabavnega psa se je povečalo število neetičnih vzrejenih praks in spletnih prevar.

Raziskovanje rejcev francoskih buldogov je bistveno za iskanje srečnega in zdravega mladička. Tukaj lahko z našim vodnikom obrnete postopek. Navajamo najboljše rejce v Severni Dakoti in okoliških državah Južna Dakota, Minnesota in Montana.

Vodniki francoskih buldogov: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za francoske buldoge in Podgriz buldoga – vse, kar morate vedeti.

1. Francoski buldogi PuppySpot za Severno Dakoto

Francoski buldogi PuppySpot za Južno Dakoto

Ker iščete rejce francoskih buldogov v Severni Dakoti, toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete primernega francoskega mladička kar iz udobja svojega doma v Severni Dakoti.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci francoskih buldogov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Severni Dakoti. Preden nadaljujete pot za mladičkom francoskega buldoga za prodajo v Severni Dakoti, si lahko ogledate spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Bulington Franci

Francozi Bulingtona

Prvi na tem seznamu najboljših rejcev francoskih buldogov v Severni Dakoti je Bullington Frenchies. Ta mali vzreditelj prideluje mladičke prvakov z izjemnimi krvnimi linijami in osebnostmi. Njihov vzrejski program se osredotoča na zdravje psa, konformacijo, sposobnost treniranja in temperament.

Mladiček iz Bullington Frenchies ni poceni, vendar cena odraža trud, ki ga je vložil ta dobro obveščen in izkušen vzreditelj. Mladički so ročno vzgojeni v zabavnem in ljubečem okolju, v druženju z otroki in drugimi psi.

Postanejo del družine, gredo povsod z njimi in začnejo vaditi kahlico. Če iščete mladičke francoskega buldoga za prodajo v Severni Dakoti, je ta vzreditelj odličen kraj za začetek. Dobite popolno vrednost za denar, saj imajo vsi njihovi mladički:

 • AKC predplačniška registracija
 • AKC mikročip
 • AKC vadbeni video
 • Politika zaščite mladičev AKC vključuje enomesečno zdravstveno zavarovanje AKC
 • Veterinarsko spričevalo
 • Enoletna garancija za genetsko zdravje
 • Začetni komplet za mladiče (postelja, igrače, začetna hrana itd.)
 • Cepiva, primerna starosti, in dehelmintizacija
 • Mapa za mladiče z zdravstvenimi kartoni, registracijami staršev, vodnikom za nego mladičkov in članki o usposabljanju
 • Podpora za vse življenje mladiča.

Ne glede na to, ali iščete najboljšega na razstavi ali najboljšega doma, vam bo ta vzreditelj našel dobro vzgojenega, dobre volje in zdravega kužka. Prav tako bodo vzeli nazaj vašega francoza, če ugotovite, da ne morete več skrbeti zanj.

Bullington Frenchies Podrobnosti

3. Dakota Frenchie Connection

Dakota Frenchie Connection

Roger in Susan Lee sta lastnika Dakota Frenchie Connection. Obljubljajo, da bodo vzrejali najboljše francoske buldoge in izobraževali nove lastnike, da bodo njihovi dragoceni mladički dobili ljubezen in pozornost, ki si jo zaslužijo.

V družinski hiši vzgajajo vse svoje mladičke za prodajo v Severni Dakoti. Starši so zdravi, DNK pa je testiran na genetske bolezni, da bi zagotovili, da so njihovi potomci čim bolj zdravi. So dobro socializirani, kar olajša prehod iz svojega ljubečega doma v vaš.

Vsi mladički so priloženi:

 • Enoletna zdravstvena garancija
 • Registracija v AKC
 • Zdravstveni pregled pri veterinarju
 • Cepiva, primerna starosti, in dehelmintizacija
 • mikročip
 • Kroglice so bile odstranjene na zahtevo.

Lahko preverite njihovo spletno mesto za razpoložljive mladičke in se prijavite na njihov e-poštni seznam za posodobitve in promocije. Za hiter odgovor jim lahko pošljete sporočilo prek Facebooka, kjer lahko preberete tudi ocene s petimi zvezdicami za te skrbne in etične rejce.

Podrobnosti o povezavi Dakota Frenchie

4. Neises francoski buldogi

Neises francoski buldogi

Če ne najdete mladička pri naštetih rejcih francoskih buldogov v Severni Dakoti, boste morda morali pogledati v bližnje države, kot so francoski buldogi Neises v Južni Dakoti. Ti rejci že nekaj let sodelujejo s Francozom in vzgajajo mladičke v njihovem družinskem domu. Ponujajo najkakovostnejše mladiče spremljevalce, ki so veseli, zdravi in ​​prijazni.

Za te rejce je nujno, da njihovi mladiči krzna odidejo v dobre domove, kjer so deležni najboljše ljubezni in skrbi. Nudijo popolno podporo za celotno življenje vašega kužka in so le telefonski klic stran, če se pojavijo težave.

Vsi mladički so opremljeni s starostnimi cepili, razčiščevanjem in enoletno zdravstveno garancijo. Pogodbo o psičku si lahko preberete na njihovi spletni strani in odlična pričevanja prejšnjih strank. Za rezervacijo mladička je potreben nepovratni depozit v višini polovice izklicne cene. Dostava je na voljo v ZDA in Kanadi, stane približno 650 $ dodatnih, če potrebujete osebno varuško za mladiče.

Neises French Bulldogs Podrobnosti

5. Beggin For Bullies

Beggin For Bullies

Beggin For Bullies v Južni Dakoti je specializiran za francoske buldoge standardnih in eksotičnih barv. Njihov cilj je vzrejati Francoze, ki izpolnjujejo njihove visoke standarde glede zdravja, temperamenta, strukture kosti in videza.

Ti rejci so izjemno ponosni na izjemno kakovost svojih psov in mladičkov in menijo, da so izjemni predstavniki pasme francoski buldog.

Beggin for Bullies želi izpolniti potrebe svojih strank tako, da jim zagotovi čudovit nov dodatek k njihovim družinam. Vsi mladički imajo odlične rodovnike in razpoloženje v različnih barvah. Pošiljajo po vsej ZDA z varuško za mladiče.

Za rezervacijo mladička je potreben nepovratni depozit v višini 300 $, ki ima enoletno zdravstveno garancijo. Razpoložljive mladičke si lahko ogledate na njihovi spletni strani in preberete njihove odlične ocene s petimi zvezdicami na Facebook strani Beggin For Bullies.

Beggin For Bullies Podrobnosti

6. Sherburne Refuge Bulldogs

Sherburne Refuge Bulldogs

Sherburne Refuge Bulldogs, ki se nahaja v Minnesoti, vzrejajo angleške in francoske buldoge, njihovo poslanstvo pa je vzgajati zdrave mladičke za družine. Spodbujajo vse, ki jih zanima nakup mladiča, da se z njimi srečajo še preden se mladički skotijo, da se lahko srečajo s starši in postavljajo vprašanja.

Sherburne Refuge je več kot le vzreditelj hobijev in zdravstveno testiranje je nujno, saj preverja več kot 160 stanj. Svoje linije imajo že štiri generacije. Morda boste morali počakati na mladička tega rejca, saj se ne vzrejajo od svojih psov, razen če imajo depozite, ki znašajo 500 $ in jih ni mogoče vrniti.

Izpolniti morate tudi vprašalnik, da ugotovite, ali ste primerni za enega od njihovih mladičkov. Vsi mladički imajo prvo cepivo, dehelmintizacijo, mikročip, veterinarski pregled in enoletno zdravstveno garancijo. Tipična cena mladička francoskega buldoga je 3500 $, prodajajo pa se samo kot hišni ljubljenčki. Včasih imajo starejše pse na voljo za 1000 $. Njihova Facebook stran ima veliko sledilcev, kjer lahko preberete njihove ocene.

Podrobnosti Sherburne Refuge Bulldogs

7. Francoski buldogi Cardin

Francoski buldogi Cardin

Cardin French Bulldogs v Montani je zadnji vzreditelj na našem seznamu rejcev francoskih buldogov v Severni Dakoti in okoliških državah. Ta vzreditelj je bil ustanovljen leta 1997 in vzredi le nekaj legla na leto. Verjamejo, da so dobra vzreja, odlična nega in socializacija bistvenega pomena za najboljši začetek življenja njihovih mladičkov.

Mladički, ki se nahajajo na dvajsetih hektarjih, so zelo del družine, vključno z dvema otrokoma, šestimi psi, tremi konji in devetimi piščanci! Od leta 2021 imajo vsi njihovi psi status AKC HEART. Vsi psi in plemeni so registrirani v AKC in zdravstveno testirani.

Podrobnosti o francoskih buldogih Cardin

Kako izbrati rejca francoskih buldogov v Severni Dakoti

Kako izbrati rejce francoskih buldogov v Severni Dakoti

Francoski buldogi so nagnjeni k številnim zdravstvenim težavam, zato morate izbrati vzreditelja, ki izvaja ustrezne zdravstvene genetske teste na njihovih plemenskih psih, da zagotovi zdrave potomce.

Povezano: Vodnik rdečega francoskega buldoga.

Zaključek za “najboljše rejce francoskih buldogov v Severni Dakoti”

Zaključek za najboljše rejce francoskih buldogov v Severni Dakoti

Najboljši Francoski buldog Rejci resnično ljubijo pasmo in so predani uporabi etičnih vzrejnih praks. Morda boste morali prepotovati še nekaj kilometrov, da boste našli svojega sanjskega kužka, vendar se bo splačalo za zdravega in zabave željnega spremljevalca, ki bo izjemno dolgo del vaše družine.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev francoskih buldogov v Severni Dakoti, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička francoskega buldoga od vzreditelja v Severni Dakoti, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Francoski buldog – Top 10 dejstev” spodaj: