7 najboljših rejcev Goldendoodle v Severni Dakoti! (2022)

Rejci Goldendoodle v Severni Dakoti

Iščete najboljše rejce Goldendoodle v Severni Dakoti? Sestavili smo seznam najboljših rejcev v državi, tako da ste lahko prepričani, da dobite najboljši možni Goldendoodle za svojo družino.

Goldendoodles so super ljubki, hipoalergeni in se ne izgubljajo. V veselje so za tiste z alergijami ali tistimi, ki nimajo časa za dnevno čiščenje pohištva.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Goldendoodle v Severni Dakoti, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Bernedoodle v Južni Dakoti in Najboljši rejci Labradoodle v Južni Dakoti.

Mladički Goldendoodle za prodajo v Severni Dakoti

Mladički Goldendoodle za prodajo v Severni Dakoti

Če želite zagotoviti, da poslujete samo z uglednimi rejci mladičkov Goldendoodle v Severni Dakoti, vam priporočamo, da sledite tem vodniku. Vendar bi bilo najbolje, če bi opravili svojo raziskavo.

Priporočila izdelkov Goldendoodle: CBD olje za Goldendoodles in Najboljša orodja za nego Goldendoodles.

1. Goldendoodles podjetja PuppySpot za Severno Dakoto

PuppySpot's Goldendoodles za Severno Dakoto

Ker iščete rejce Goldendoodle v Severni Dakoti, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih Goldendoodlesih iz udobja svojega doma v Severni Dakoti.

Vsi rejci Goldendoodle na PuppySpotu morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš mladiček varno poslan na vaš dom v Severni Dakoti. Preden nadaljujete z iskanjem mladičkov Goldendoodle za prodajo v Severni Dakoti, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne v dolini fazanov

Psarne Pheasant Valley

Začetek seznama najboljših rejcev Goldendoodle v Severni Dakoti s psarnami Pheasant Valley. Ta psarna je specializirana za vzrejo Goldendoodles iz kakovostnih krvnih linij, ki so odlični pri lovu, inteligentni, ušljivi in ​​odlični družinski psi.

Vsi starši psov v Pheasant Valley Kennels opravijo DNK in zdravstvene teste, da lahko posvojitelji dobijo čim bolj zdrave Goldendoodles. Vsi njihovi mladički so vzgojeni kot družinski člani okoli svojih otrok. Poleg zdravstvenih pregledov in certifikatov so vsi mladički tega vzreditelja tudi prvi cepljeni.

Poleg tega so razglisteni in imajo dveletno garancijo na zdravje kolkov. Vendar Goldendoodles nimajo vedno na voljo za prodajo. Preverite njihovo spletno stran za njihova trenutna in prihajajoča legla.

Podrobnosti o psarni Pheasant Valley

3. Mladički Goldendoodle iz Severne Dakote

Mladički Goldendoodle iz Severne Dakote

Takoj se boste zaljubili v Goldendoodle iz mladičkov Goldendoodle iz Severne Dakote. Vzgajajo čudovite mladičke iz kakovostnih krvnih linij. Svojo psarno upravljajo iz Jamestowna v Severni Dakoti. Chantelle je obraz za to psarno.

Ona in njeni otroci že od rojstva dobro skrbijo za mladičke. Ker so Goldendoodli že od samega začetka vzgajani v družinskem okolju, jih je enostavno trenirati in so odlični za interakcijo med ljudmi.

Naročite lahko iz enega od njihovih prihajajočih legl. Nimajo spletne strani, samo mali družinski vzreditelj. Lahko jih pokličete ali pošljete sporočilo. Po mnenju njihovih preteklih strank se nikoli ne bodo naveličali odgovarjati na vaša vprašanja in bodo vedno na voljo za usmerjanje in podporo novim lastnikom.

Podrobnosti o mladičih Goldendoodle iz Severne Dakote

4. Kmetija Pine Barn

Kmetija Pine Barn

Pine Barn Farm je še en kakovosten domači vzreditelj mladičkov Goldendoodle za prodajo v Severni Dakoti. Vendar pa služijo tudi v Minnesoti, Južni Dakoti in Montani.

Družina vodi kmetijo Pine Barn. Finn (Standardni pudelj Blue Merle) in Rosie (Mini Bernedoodle) so družinski člani. Enako skrbijo za vsakega mladiča, ki ga vzgojijo. Trije otroci pomagajo pri vzgoji in vzdrževanju v družini.

Farma Pine Barn na spletnem mestu nima veliko informacij o svojih mladičkih Goldendoodle, ki so naprodaj v Severni Dakoti. Vendar pa spremljajte njihovo Facebook stran za redne posodobitve legla Goldendoodle. Pošljite sporočilo na njihovi Facebook strani, če ga želite posvojiti.

Podrobnosti kmetije Pine Barn

5. Wilma’s Goldendoodles

Wilma's Goldendoodles

Toni Rasmusson vzgaja svoje Goldendoodles v družinskem okolju, predvsem ne zaradi posla, ampak zaradi ljubezni. Vzreja zaradi zdravja, temperamenta, lova in čim bolj puhastega. Vsi očnjaki so certificirani s strani OFA (Ortopedska fundacija za živali) in so opravili genetsko zdravstveno testiranje.

Wilma’s Goldendoodles so generacija F1B. So hipoalergeni mladiči, ki se ne izlivajo in so neverjetno ljubki. Izpuščeni so vam šele, ko je Toni prepričan, da boste dobro skrbeli zanje.

Wilma’s Goldendoodles so najboljši, če želite lovskega spremljevalca in družinskega psa. Pri vzreditelju se lahko prijavite preko Good Doga. Mladički se začnejo pri 2000 $ in jih izpustijo šele, ko dopolnijo deset tednov. Imajo samo možnosti prevzema (od doma ali bližnjega letališča).

Podrobnosti o Wilminih Goldendoodlesih

6. Christensen Goldendoodles

Christensen Goldendoodles

Na meji Minnesote/Severne Dakote je Christensen Goldendoodles majhen družinski vzreditelj ljubkih, visokokakovostnih mladičkov Goldendoodle (Standardne in srednje velikostie). Proizvajajo generacije Goldendoodles F1B, F2 in F2B.

Alana Christensen je upokojena medicinska sestra in lastnica Christensen Goldendoodles. Poskrbi, da je vsak njen mladiček zdrav, ljubljen in oskrbovan, da so družabni in se zlahka ustalijo v svojem novem domu.

Vzrejne gospe in plemenski psi iz Christensena so opravili zdravstveni pregled, tako da Goldendoodles ne prenašajo nobenih genetskih bolezni. Če boste z njimi poslovali, boste dobili družinskega prijatelja za vse življenje.

Podrobnosti o Christensen Goldendoodles

7. Green River Goldens

Green River Goldens

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Goldendoodle v Severni Dakoti je Green River Goldens. So rejec visokokakovostnih zlatih prinašalcev in Goldendoodles. Vsi njihovi psi so kremaste barve in izpolnjujejo ali presegajo zdravstvene standarde, ki jih je določilo Mednarodno kinološko združenje.

Poleg tega so vsi njihovi psi IKT čisti, kar pomeni, da nimajo nobenih genetskih bolezni. Bill in Becky vodita psarno v Belfieldu v Severni Dakoti.

Po besedah ​​njihovih prejšnjih strank imajo odlične komunikacijske sposobnosti, njihovi psi pa so lepi, lepo vzgojeni in prihajajo iz ljubečega domačega okolja. Pokličite ali pošljite sporočilo na Facebooku, če želite Goldendoodle tega družinskega vzreditelja.

Podrobnosti Green River Goldens

Izbira vzreditelja Goldendoodle v Severni Dakoti

Izbira vzreditelja Goldendoodle v Severni Dakoti

Tukaj je nekaj splošnih smernic za izbiro najboljših rejcev mladičkov Goldendoodle v Severni Dakoti:

Izbira zanesljivega Goldendoodla iz Severne Dakote

Izberite najbolj zaupanja vrednega rejca

Goldendoodles so mešanica zlatih prinašalcev in pudljev. Preverite, koliko časa vzreditelj vzreja pse in ali izbere prave starše za parjenje.

 • Oglejte si recenzije rejcev na spletu na njihovih straneh v družbenih medijih in sorodnih forumih.
 • Večina uglednih rejcev bo imela dolg čakalni seznam. Vendar to ni vedno potrebno. Nekateri domači rejci morda ne bodo toliko izpostavljeni, vendar še vedno vzrejajo kakovostne Goldendoodles.
 • Dobri vzreditelji bodo mladičku vedno omogočili družinsko okolje.
 • Odgovoren vzreditelj vam ne bo le prodal svojega mladička. Na razgovoru bodo videli, ali ste ga sposobni vzgojiti.
 • Dobri rejci bodo delili zdravstvene podatke, imunizacijske evidence in potrdila o zdravstvenih testih.

Povezano: Načini iskanja hipoalergenega reševalca psa.

Držite se stran od rejcev Goldendoodle Bad North Dakota

Držite se stran od slabih rejcev

Tukaj je nekaj rdečih zastav, na katere morate biti pozorni. Ne izbirajte rejcev, ki:

 • Ne preverjajte preteklosti njihovih kupcev.
 • Ne spremljajte cepljenja in zdravstvene dokumentacije njihovih mladičkov.
 • Nikjer se niso registrirali. Ne boste jih našli na spletu.
 • Ne poznajo ali razkrijejo genetske karte svojih staršev.
 • Za prodajo svojih mladičkov so pripravljeni ponuditi ogromne popuste.
 • Svoje mladičke prodajte prehitro po rojstvu.
 • Ne odgovarjajte na vaša vprašanja.
 • Nimate programa vračanja.
 • Prodam mladičke, ki niso bili šolani ali urejeni.
 • Nadaljujte z vzrejo, ko živali dosežejo upokojitveno starost.
 • Ne uspejo zgodaj socializirati svojih mladičkov.

Zdravstveno testiranje za starše Goldendoodle iz Severne Dakote

Zdravstveno testiranje za starše Goldendoodle

Da bi preprečili prenašanje dednih zdravstvenih težav na svoje potomce, mora vse plemenske pse zdravstveno pregledati usposobljen veterinar. Zdravje obeh staršev je treba preveriti na naslednji način:

 • Čist pripis o srčnem stanju Ortopedske fundacije za živali (OFA)
 • Certificiranje bokov s strani OFA
 • Odstranitev kolena s strani OFA
 • Certificiranje oči
 • DNK testiranje

Več informacij o rejcih Goldendoodle v Severni Dakoti

Informacije o rejcih Goldendoodle v Severni Dakoti

Goldendoodles so v zadnjih letih postali priljubljeni. In zakaj ne? Gre za kombinacijo najboljših lastnosti in lastnosti zlatega prinašalca in pudlja. So ljubeči in igrivi ter zelo pametni in bolj primerni za alergike.

Ker pa je Goldendoodle tako priljubljena pasma, mnogi neetični rejci pridelujejo in prodajajo nove mladiče Goldendoodle izključno zaradi finančne koristi, pri čemer ne upoštevajo potrebnih zdravstvenih testiranj in skrbi za mladičke in starše.

Če iščete rejce mladičkov Goldendoodles v Severni Dakoti, vam bodo rejci, omenjeni v tem članku, zagotovili zdravega in srečnega mladička Goldendoodle.

Povezano: Kaj naredi grdo Goldendoodle in F2 Goldendoodle Vodnik.

Zaključek za “najboljše rejce Goldendoodle v Severni Dakoti”

Zaključek za najboljše rejce Goldendoodle v Severni Dakoti

Goldendoodles so vaš idealen kosmati spremljevalec zaradi svoje zvestobe in visoke stopnje aktivnosti. Prav tako lahko preživijo vse vremenske razmere, ne da bi zboleli. Uživajo v igranju in plavanju z vami zunaj in so vaš spremljevalec, ko gledajo televizijo ali samo sedijo z vami.

Zgoraj omenjeni najboljši rejci Goldendoodle v Severni Dakoti so predani zdravju in sreči svojih psov in mladičkov. Torej, obiščite eno od psarn (po možnosti najbližji) in preverite, ali lahko najdete Goldendoodle za vse življenje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Goldendoodle v Severni Dakoti, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Goldendoodle od vzreditelja v Severni Dakoti, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Goldendoodle” spodaj: