7 najboljših rejcev havancev v Wisconsinu! (2022)

Predloga Best-Havanese-Breeders-In-Wisconsin

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce havancev v Wisconsinu. Havanski psi so zelo priljubljena pasma psov. Pritegnejo pozornost različnih lastnikov iz različnih razlogov. Kljub temu so brez dvoma najpomembnejši med njimi njihova lepa dlaka, sposobnost treniranja in prijazen temperament.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu havanskih rejcev v Wisconsinu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Wisconsinu in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Wisconsinu.

Havanski mladički za prodajo v Wisconsinu

Havanski mladički za prodajo v Wisconsinu

Če iščete enega od teh psov in po naključju na ameriškem srednjem zahodu, je tukaj seznam šestih najboljših rejcev havancev v Wisconsinu.

Havanska priporočila za izdelke: Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah in Najboljši zobni robčki za pse.

1. PuppySpot’s Havanese za Wisconsin

PuppySpot's Havanese za Wisconsin

Ker iščete vzreditelje havancev v Wisconsinu, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih havanskih mladičkih iz udobja svojega doma v Wisconsinu.

Vsi havanski rejci morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom. Preden nadaljujete na pot za havanskega kužka za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Petland Racin

PetLand Racin Havanese

Začnimo ta seznam s Petlandom Racinom. Ko govorimo o najboljših rejcih Havancev v Wisconsinu, je treba Petland Racine šteti za enega od članov seznama, saj so eni najboljših in edinih rejcev Havancev, ki jih lahko najdete v državi.

Njihova rejska politika je v skladu s standardom kakovosti. Od prvega dne po rojstvu se mladiči urijo v družabnost in vedenje. Zdravje psov je zelo pomemben vidik enačbe. Pred vzrejo se starševski psi izberejo z vrsto testov. Ko so opravljeni, bodo novi mladički imeli najboljše možne možnosti za zdravo življenje.

Pse bi lahko zaščitili z dodatnimi ukrepi, kot so cepljenje. Če nameravate dobiti enega od teh mladičkov, vas bo to morda stalo približno 350 $, vendar boste imeli garancijo v primeru kakršnega koli nepričakovanega zdravstvenega dogodka.

Petland Racin Podrobnosti

3. Tržnica AKC

Tržnica AKC Wisconsin Havanese

Zdaj se selimo na bolj digitalno lokacijo, Marketplace AKC (Ameriško kinološko združenje) ponuja številne vrste pasem psov in jih lahko dobite do vas, ne glede na to, v kateri državi ste. Kljub temu je za namene tega članka mednje vključen Wisconsin. Čeprav sama ni fizična psarna, je bolj pasji posrednik, ki povezuje ponudnika in kupca.

Izbira takšne možnosti ima lahko svoje prednosti. Prvič, ima certifikat AKC, kar pomeni, da je v enačbo vključen določen standard kakovosti, tako da ste lahko mirni, saj veste, da vaš pes prihaja od kakovostnih rejcev, ki sledijo strogim standardom.

Drugič, ker so rejci psov v vaši državi, ne bi smelo biti potovanje na dolge razdalje, da poberete svojega mladička. Tretjič, ker se lahko pogovarjate s svojim ponudnikom, ga lahko vprašate karkoli, od načina razmnoževanja do njihove filozofije. Priporočamo, da zastavite čim več vprašanj, da boste vedeli, kaj točno dobivate.

Podrobnosti o tržnici AKC

4. Dober pes

Dober pes Havanese Wisconsin

Podobno kot Marketplace AKC je tudi Good Dog eno redkih krajev, kjer lahko obiščete splet in poiščete rejce havanskih psov v Wisconsinu. Od tam se lahko pogovarjate z različnimi rejci in se odločite. Tako AKC kot Good Dog sta odlična posrednika med rejcem in kupcem.

Velika razlika, ki jo je treba omeniti, je, da bo AKC za certificiranje svojih rejcev držal vsakega vzreditelja določenega standarda, medtem ko lahko Good Dog registrira vsakogar, ki ima psa, ki ga želi prodati. To bi lahko bilo potencialno problematično, saj praksa nekaterih rejcev ne bi mogla ustrezati meri in bi lahko dobili psa, ki ni bil pravilno vzrejen.

Lahko pa stvari enostavno uredite tako, da se obrnete na rejce psov in zastavite čim več vprašanj. Če menite, da ustrezajo standardom, lahko greste po svojega novega kužka. Velika prednost prenosa psa prek tega spletnega mesta je, da je lahko zelo udobno, saj lahko svojega najnovejšega družinskega člana prejmete z dostavo.

Dobre podrobnosti o psu

5. Prairie Dreams Havanese

Prairie Dreams Havanese

Če vas pridobivanje psa prek spleta ne prepriča, vedno obstaja možnost, da se malo odpeljete iz države. Prairie Dreams Havanese se nahaja v Minnesota, vendar ne skrbite. Od tvoje hiše je le nekaj ur vožnje.

Glavni cilj Prairie Dreams je imeti zdrave mladičke. Sledijo strogim smernicam vzreje in imajo za to zelo visok standard kakovosti. Predvsem pa je njihov glavni poudarek na hrani za mladiče. Ponujajo svojo mešanico, ki naj bi bila za mladiče celo bolj zdrava kot običajna hrana.

Poleg tega morajo psi jesti manj, zato so poraba hrane in stroški seveda manjši. Če se odločite za posvojitev psa tukaj, se obrnite na zavetišče in postavite vsa vprašanja, ki vam lahko pridejo na misel, kot so standardi vzreje in ali nudijo zdravstveno jamstvo.

Prairie Dreams Havanese Podrobnosti

6. Havanec Happy Paws

Havanec Happy Paws

Od leta 2004 Happy Paws Havanese psi vzgajajo havanske pse, registrirane pri AKC, zaradi česar so eden najboljših rejcev v Minnesoti. Najdete jih zahodno od območja pobratenega mesta, kar pomeni, da bo pot do tja trajala nekaj ur. Za Happy Paws je zdravje njihova največja prioriteta vzreje.

Zato pred vzrejo opravijo vrsto testov na mladičkih. Ko bodo minili, bodo pse parili. Ko se mladički skotijo, bodo prejeli cepljenje, razglistenje in veterinarske preglede.

Njihove metode vzreje so med najboljšimi med vsemi havanskimi rejci na tem območju. Poleg tega imajo posebno posebnost za vzrejo rdeče in rjavodlakih havanskih psov, če vas zanima.

Happy Paws Havanese Podrobnosti

7. Tonyjevi srečni kužki

Tonyjevi srečni kužki

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Havancev v Wisconsinu je Tony’s Happy Puppies. Če niste tako navdušeni, da bi šli v Minnesoto, je Tony’s Happy Puppies možnost v sosednji državi Illinois. Z več kot 26 letnimi izkušnjami.

Tony’s Happy Puppies je obvladal umetnost vzreje havanskih kužkov. Njihov glavni cilj je dobiti srečnega, zdravega in lepo vzgojenega psa. Da bi to dosegli, sprejmejo ukrepe, kot so odpeljejo mladičke k veterinarju na preglede in cepljenje.

Ponujajo možnost, da dobite čistopasemskega havanca ali polpasmo, pomešano z drugimi pasmami, kot sta Yorkie ali Pudl. Če vas zanima, se lahko obrnete na njih po e-pošti ali telefonu, ne pozabite zastaviti morebitnih dodatnih vprašanj.

Podrobnosti o Tony’s Happy Puppies

Kako izbrati vzreditelja havancev v Wisconsinu

Kako izbrati vzreditelja havancev v Wisconsinu

Izbira pravega vzreditelja za vas in vašo družino je lahko težavna, vendar je izjemno pomembna. Vzreditelj vašega mladička bo skrbel zanj v prvih 2-3 mesecih njegovega življenja. To obdobje je pomemben čas, da se mladiči učijo in rastejo zdravo, kar določa veliko stvari, kot sta osebnost in zdravstveno stanje vašega ljubljenčka.

Zato je pred pomembno zavezo, kot je posvojitev psa, pomembno vedeti, kaj dobivate. In dobro raziskovanje je ključno za to. Večina rejcev rada opravi zdravstvene teste na starših mladičkov, da zagotovijo najboljše možnosti za zdravje vašega mladička. Nekateri od teh testov so:

  • PRA (Progresivna atrofija mrežnice)
  • Izpiti OFA Patella
  • OFA srčni izpiti
  • CAER test oči

Vsak vzreditelj ima svojo vzrejno strategijo in filozofijo, nekateri jih začnejo trenirati od 3. dne, nekateri pa to morda storijo pozneje. Pomembne so tudi dejavnosti, ki bi jih vaš pes lahko opravljal, in stvari, ki bi se jih lahko naučil, zato izberite vzreditelja, ki lahko vašega kužka pripravi na najboljši možni ravni.

Več informacij o rejcih havancev iz Wisconsina

Več informacij o vzreji havancev v Wisconsinu

Iskanje vzreditelja havancev v državi je lahko zelo težak izziv. Ne najdeš vsak dan nekoga, ki bi ti lahko podaril zdravega havanškega kužka, je pa nekaj zavetišč.

Če še vedno niste prepričani o nobeni od njih, vedno obstaja možnost, da se odpravite v bližnje države, kot sta Minnesota ali Illinois, kjer je še nekaj možnosti. Če vas ne moti fizična trgovina, lahko svojega naslednjega kužka vedno najdete prek Marketplace AKC in Good Dog.

Zaključek za “najboljše rejce havancev v Wisconsinu”

Zaključek za najboljše rejce havancev v Wisconsinu.

Najti vzreditelja havancev v zavetišču bi lahko bil nekoliko izziv. Če pa ste ustvarjalni, obstaja veliko načinov, kako najti svoje bodoče pse s sodobnimi sredstvi, kot je internet.

Čeprav tehnično ni v Wisconsinu, ne bi smelo biti več kot nekaj ur vožnje, da bi našli najbližjega kakovostnega rejca. Zelo pomembno je tudi, da za svojega kužka najdete najboljšega vzreditelja in da čutite, da mu lahko zaupate.

Večina rejcev si samo prizadeva, da bi mladičke pripeljali na kraje, kjer bodo ljubljeni in zanje skrbeli, jih naučili, kako se morajo obnašati, in jih vzgajati po najboljših močeh, da zagotovijo, da so zdravi in ​​živijo dolgo.

Na koncu je za vas veliko možnosti, vendar bo vsaka od njih imela svoje prednosti in slabosti. Odvisno je samo od osebnih preferenc in kaj je za vas bolj dragoceno.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu havanskih rejcev v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov havanca od vzreditelja v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme havanskih psov” spodaj: